Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Πράγματι πολύ καλές τιμές! Βέβαια αεροπορικό έχει και παρακάτω... εγώ έκλεισα με 70 ευρώ την ίδια περίοδο!Πάντως τα έξοδα για τον εξοπλισμό δεν τα γλιτώνεις με τις Ελληνικές εταιρείες....

Η τιμή για διαμoνή σε ξενοδοχείο είναι εξαιρετική δεδομένου ότι η κάρτα για σκι έχει περίπου 190 ευρώ για 6 μέρες... Σου στοιχίζει μόνο 160 ευρώ ανά άτομο;

Τι αυτοκίνητο νοικιάζεις και από που; Ρώτα και για αλυσίδες... λογικά θα σου αυξηθεί η χρέωση...

κ εμενα 12-19 Δεκ. ηταν 390 το ατομο διαμονη + ημιδιατροφη + καρτα skirama

Snow is on my D.N.A.

Τα σκι ρώτησα Aegean και μου παν είναι χωρίς χρέωση. Επειδή πήρα τηλέφωνο 2-3 φορές και ο καθένασ μου έλεγε τα δικά του, τους έστειλα email και μου απαντησαν οτι είναι δωρεάν. Πήρα και τηλέφωνο ήδη και τα έκλεισα για την πτήση κ το επιβεβαίωσαν ξανα.

Μακάρι να ναι καλά θα ενημερώσω για λεπτομέριες.

Αυτοκίνητο πήραμε απο την bugdet. Δεν βάλαμε κ αλυσίδες λετε να χρειάζονται? Νομίζω είναι κανένα 50 ευρώ on top. Ίσως να συμφέρει και να αγοράσω...

Turms και εσύ πολύ καλή τιμή. Πόση ώρα το έκανες Μιλάνο-Μαντόνα?

Πεινάω...πριν βγω κοιτάω τις κριτικές στο athensmenu.gr και όταν χορτάσω γράφω την δική μου κριτική για να ξέρουν οι επόμενοι.....

Όλα τα εστιατόρια της Αθήνας, μαζί με κριτικές στο www.athensmenu.gr

Τα σκι ρώτησα Aegean και μου παν είναι χωρίς χρέωση. Επειδή πήρα τηλέφωνο 2-3 φορές και ο καθένασ μου έλεγε τα δικά του, τους έστειλα email και μου απαντησαν οτι είναι δωρεάν. Πήρα και τηλέφωνο ήδη και τα έκλεισα για την πτήση κ το επιβεβαίωσαν ξανα.

Μακάρι να ναι καλά θα ενημερώσω για λεπτομέριες.

Αυτοκίνητο πήραμε απο την bugdet. Δεν βάλαμε κ αλυσίδες λετε να χρειάζονται? Νομίζω είναι κανένα 50 ευρώ on top. Ίσως να συμφέρει και να αγοράσω...

Turms και εσύ πολύ καλή τιμή. Πόση ώρα το έκανες Μιλάνο-Μαντόνα?

εγω Μαντονα ειχα πει οδικως με δικο μου αμαξι...μεσω ανκονα-ηγουμενιτσα...

χιονολαστιχα ή αλυσιδες να εχεις οπωσδηποτε

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Pies, Αυτοκίνητο με χιονολάστιχα στο Μιλάνο είναι λίγο δύσκολο να βρεις, σε αντίθεση με το Μόναχο.

Mavi03ab, Οπωσδήποτε να ζητήσεις αλυσίδες γιατί είναι υποχρεωτικές στην Ιταλία εφόσον δεν έχεις χιονολάστιχα. Στείλε ένα mail στην Budget και ρώτα για το κόστος....

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που η Aegean σου είπε ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν! Μακάρι να είναι ισχύει! Θα το εξακριβώσω κι εγώ γιατί πέρσι μου τον είχαν χρεώσει...

Επανέρχομαι με νεότερα!

Πράγματι η Aegean δε χρεώνει τον 1ο εξοπλισμό σκι!! Επιτέλους εναρμονίστηκε με την πολιτική της Lufthansa! Αυτό αναγράφεται στο σάιτ σε υποσημείωση με αστερίσκο! Τυπωσέ το να το έχεις μαζί για παν ενδεχόμενο....

http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=28

"* Για το 1ο σύνολο εξοπλισμού σκι δεν υπάρχει χρέωση"

Xρήστο εννοείται πως θα πάω με το email τυπωμένο... Κράτησα και το όνομα της κοπέλας όταν πήρα τηλέφωνο για να είμαι ακόμα πιο σίγουρος.

Θα γίνει χαμός έτσι και μας χρεώσουν... ;-)

Για αλυσίδες θα ρωτήσω να δω πόσο ακριβώς θα κοστίσει. Χιονολάστιχα όντως δεν είδα πουθενά από Μιλάνο.

Πεινάω...πριν βγω κοιτάω τις κριτικές στο athensmenu.gr και όταν χορτάσω γράφω την δική μου κριτική για να ξέρουν οι επόμενοι.....

Πες μας πως ήταν μόλις έρθεις!!!

Καλά να περάσεις και καλές κατεβασιές!!!

Γεία σας

Αν και καθυστερημένα να γράψω 2-3 λεπτομέριες για να ξέρουν του χρόνου αν κάποιοι πάνε στην Madonna.

Γενικά μείναμε ικανοποιημένοι. Πολλές πίστες, ski in-out, χωρίς αναμονές (μάλλον λόγω Μαρτίου). Το χωριό γραφικό αλλά δεν έχει τίποτα να κάνεις όσον αφορά νυχτερινή ζωή. Τα περισσότερα εστιατόρια κλέινουν το μεσημέρι οπότε είχαμε λίγες εναλλακτικές.

Το θέμα με τα 70 ευρώ που χρέωναν τις αλυσίδες στην budget/avis κτλ την ξεπεράσαμε αλλιώς. Αγοράσαμε από ένα ιταλικό υπερμάρκετ τις αλυσίδες και επειδή δεν τις χρησιμοποιήσαμε, τις επιστρέψαμε και πήραμε τα λεφτά μας πίσω!! Μια χαρά δηλαδή!

Περάσαμε και από τη λίμνη του Como που ήταν πολύ ωραία, αν και όχι ακριβώς στον δρόμο μας.

αυτά τα λίγα :rolleyes:

Το θέμα με τα 70 ευρώ που χρέωναν τις αλυσίδες στην budget/avis κτλ την ξεπεράσαμε αλλιώς. Αγοράσαμε από ένα ιταλικό υπερμάρκετ τις αλυσίδες και επειδή δεν τις χρησιμοποιήσαμε, τις επιστρέψαμε και πήραμε τα λεφτά μας πίσω!! Μια χαρά δηλαδή!

Χαχαχαχαχαχαχα! :rolleyes:

Make Parnassos Great Again!

Σωστοί ε? Ε ναι ντροπή ήταν 70 ευρώ για το τίποτα... :rolleyes:

Ειναι σίγουρο οτι αυτο που εκανες θα γινει must

στις συμβουλές για ταξίδια στο εξωτερικό.

Ελληνες vs budget/avis

1 - 0

:rolleyes:

Ναι από Μιλάνο

καλησπέρα σε όλους !!!

μια ερώτηση σχετικά με madonna di campiglio

εχω κλήση για της 15-1-11 μεχρη 22-1-11 και ειναι πρώτη φορά που παω

θελω να ακούσω συμβουλές απο εσας για αυτο το ταξιδι ...

α)σχετικά με το δρόμο απο milano για madonna

β)τι πρεπει να προσεξω γενικα και εντος και εκτος χιονοδρομικου

και γενικα διαφορες συμβουλες

εγω πηγα απο Ανγκονα οποτε για τον δρομο δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω...πας παλι απο Trentino κλπ ή απο αλλη πλευρα;;;

εντος και εκτος χιονοδρομικου τωρα...

μαλλον τιποτα δεν χρειαζεται να προσεξεις...το ΧΚ ειναι γ****το, ωραιες πιστες, αρκετα καλα λιφτ, βρηκα λιγο τσιμπημενες τις τιμες μονο στα εστιατορια - καφε στο βουνο πανω...μου αρεσε πολυ οτι οπου και αν μενεις στο χωριο, υπαρχει καποιο λιφτ κοντα σου και απο εκει μπορεις να πας παντου στο υπολοιπο ΧΚ

αν εισαι αρκετα καλος (κατεβαινεις ανετα κοκκινες) πηγαινε και ως την αλλη πλευρα στην Folgarida - Marilleva.

Τα χιονοδρομικα ενωνονται μεσω λιφτ-πιστων, και ειναι ωραια φαση

γενικα οι πιστες σχετικα ευκολες, ακομα και οι κοκκινες εχουν μερικα κοκκινα κοματια μονο, και το υπολοιπο αρκετα easy.

Οταν ειχα παει ειχε πολλους πολωνους οι οποιο οσον αφορα το σκι, ειναι καπως οτι ν ναι (οχι χειροτερα απο δικες μας περιπτωσεις ομως)....λιγο το παιζουν μαγκες και ετσι...αν δεις πολλα αμαξια με πολ.πινακιδες δωσε λιγο προσοχη στις πιστες στους καμικαζι.

Αν σου αρεσει το παρκο ειναι πολυ σουπερ....

γενικα μου αρεσε πολυ η περιοχη στο Passo Groste. Ολα τα λεφτα.

Υ.Γ. αν εισαι με αμαξι και δεν βαριεσαι και επειδη λογικα θα εχεις την καρτα SKirama , πηγαινε μια βολτα στο Passo Tonale. ειναι καπως παραξενη φαση το χιονοδρομικο αλλα ο παγετωνας ειναι must...και η μαυρη πιστα λιγο χεσμενταν...

Τσεκαρε ομως αν ειναι μες την καρτα που θα παρεις. Μην πας τζαμπα και με βριζεις

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

εγω πηγα απο Ανγκονα οποτε για τον δρομο δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω...πας παλι απο Trentino κλπ ή απο αλλη πλευρα;;;

εντος και εκτος χιονοδρομικου τωρα...

μαλλον τιποτα δεν χρειαζεται να προσεξεις...το ΧΚ ειναι γ****το, ωραιες πιστες, αρκετα καλα λιφτ, βρηκα λιγο τσιμπημενες τις τιμες μονο στα εστιατορια - καφε στο βουνο πανω...μου αρεσε πολυ οτι οπου και αν μενεις στο χωριο, υπαρχει καποιο λιφτ κοντα σου και απο εκει μπορεις να πας παντου στο υπολοιπο ΧΚ

αν εισαι αρκετα καλος (κατεβαινεις ανετα κοκκινες) πηγαινε και ως την αλλη πλευρα στην Folgarida - Marilleva.

Τα χιονοδρομικα ενωνονται μεσω λιφτ-πιστων, και ειναι ωραια φαση

γενικα οι πιστες σχετικα ευκολες, ακομα και οι κοκκινες εχουν μερικα κοκκινα κοματια μονο, και το υπολοιπο αρκετα easy.

Οταν ειχα παει ειχε πολλους πολωνους οι οποιο οσον αφορα το σκι, ειναι καπως οτι ν ναι (οχι χειροτερα απο δικες μας περιπτωσεις ομως)....λιγο το παιζουν μαγκες και ετσι...αν δεις πολλα αμαξια με πολ.πινακιδες δωσε λιγο προσοχη στις πιστες στους καμικαζι.

Αν σου αρεσει το παρκο ειναι πολυ σουπερ....

γενικα μου αρεσε πολυ η περιοχη στο Passo Groste. Ολα τα λεφτα.

Υ.Γ. αν εισαι με αμαξι και δεν βαριεσαι και επειδη λογικα θα εχεις την καρτα SKirama , πηγαινε μια βολτα στο Passo Tonale. ειναι καπως παραξενη φαση το χιονοδρομικο αλλα ο παγετωνας ειναι must...και η μαυρη πιστα λιγο χεσμενταν...

Τσεκαρε ομως αν ειναι μες την καρτα που θα παρεις. Μην πας τζαμπα και με βριζεις

ναι απο trentino θα παμε (ετσι λεω τωρα εγω )σε ευχαριστω για τα παραπανω.......

μπα...απο Τρεντινο απλα ακολουθεις τις πινακιδες....

αν θυμαμαι καλα καποια στιγμη βγαινεις απο τον αυτοκινητοδρομο, και μπαινεις σε δευτερευων δρομο, εχει καποιες στροφες βεβαια, ανηφορα κλπ, και μετα το pinzolo βγαινεις Trentino

υπαρχει και μια αλλη λυση ανεβαινοντας απο Νοτια προς τα πανω, περνας Τρεντινο, πας απο πανω, να ανεβεις κατι φουρκετες και να βγεις στο Passo Groste Και να βγεις στο χωριο απο την αλλη πλευρα. Αν δεις ενα χαρτη θα καταλαβεις τι λεω.

Τους εκανα και τους δυο δρομους και δεν μπορω να πω οτι καποιος υπερχει εναντι του αλλου....

Snow is on my D.N.A.

μια ερωτηση... πηρα τηλ στην aegean και ρωτησα για τον εξοπλισμο

σε μια θηκη 2 σανιδια 2 μποτες 2 δεστρες και οτι αλλο παρει μεσα

και μου ειπε λογω βαρους υπολογιζω στα 10 κιλα και υψος 1.60

και μου ειπε γυρω στα 35 Ευρω στην καλη αλλιως 50 ευρω μονο

πηγαινε και αλλα τοσα ελα....

μια ερωτηση... πηρα τηλ στην aegean και ρωτησα για τον εξοπλισμο

σε μια θηκη 2 σανιδια 2 μποτες 2 δεστρες και οτι αλλο παρει μεσα

και μου ειπε λογω βαρους υπολογιζω στα 10 κιλα και υψος 1.60

και μου ειπε γυρω στα 35 Ευρω στην καλη αλλιως 50 ευρω μονο

πηγαινε και αλλα τοσα ελα....

Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί το θέμα σάκος του σκι είναι πικτή ιστορία.....

Γενικά σε όλες τις αεροπορικές ισχύει ότι ο κάθε επιβάτης δικαιούται να φορτώσει μια αποσκεύη έως 20 κιλά και ένα σάκο του σκι. Όμως το σάκο θα τον ζυγίσουν και εάν βγει πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο θα πληρώσεις υπέρβαρο. Εγώ έχω σάκο που μέσα χωράει τα πάντα, με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετά βαρύς. Έχω λοιπόν πληρώσει 35 Ευρώ την πρώτη φορά. ΑΠό τότε που το έμαθα, πλέον φορτώνω βαλίτσα και στο σάκο του σκι έχω μόνο πέδιλα. Αναφορικά με σάκους που χωράνε 2 ζευγάρια είναι μάλλον λόττο το πως θα την δουν στο check-in.

Αν δεν είναι για σένα ταλαιπωρία, νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν 2 σάκοι, τις μπότες στο χέρι (χειραποσκεύη) και βαλίτσα για τα υπόλοιπα.

Σου θυμίζω ότι στο Μιλάνο για την Aegean κάνει handling η Alitalia, οι οποίοι επίσης χρεώνουν ανάλογα με τα κέφια