blades 6 Report post Posted January 23, 2010 (edited) ωπ! μαντεψε! σκεφτονται να ανοιξουν Μιγδανη και Τυμφαια!(σκεφτονται ειπα,ειναι μεγαλη αποσταση το σκεφτονται απο το να το κανουν,παντως εγινε η αρχη) 50-εκ πουδρα Edited January 23, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 23, 2010 Κρίμα ρε Blabes...Έχει πούδρα, τι να την κάνεις εσύ, αφού δε σου αρέσει... :LOL: Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 23, 2010 Κρίμα ρε Blabes...Έχει πούδρα, τι να την κάνεις εσύ, αφού δε σου αρέσει... :LOL: λες να εβαζε νοτιοδυτικο χιονι και να καθομουν σπιτι σημερα? :-p Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 26, 2010 ΑΤΕΝΤΙΟΝ-ΑΤΕΝΤΙΟΝ!!! χάλια καιρός απο τις 30/1 εως και τις 7/2,κοσμος,ουρες,τα μισα λιφτ θα ειναι κλειστα,οι δρομοι θα μπλοκαρουν απο σφοδρες χιονοπτωσεις,ο κοσμος θα ερχετε χωρις αλυσιδες και θα κολλατε 3 ωρες στη σμιξη.με λιγα λογια μεινετε πισοδερι/καιμακ/3-5/σελι, βασιλιτσα δεν θα βολεψει καθολου Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 26, 2010 Χάλια παιδιά μακριά από Βασιλίτσα. Για ρώτα τους που μπορώ να κάνω speedriding αφού το θέτεις έτσι Αθλητικό κέντρο δεν είναι? Αν ναι θεωρητικά πρέπει να μου επιτρέψουν προπονήσεις Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 26, 2010 ΑΤΕΝΤΙΟΝ-ΑΤΕΝΤΙΟΝ!!!χάλια καιρός απο τις 30/1 εως και τις 7/2,κοσμος,ουρες,τα μισα λιφτ θα ειναι κλειστα,οι δρομοι θα μπλοκαρουν απο σφοδρες χιονοπτωσεις,ο κοσμος θα ερχετε χωρις αλυσιδες και θα κολλατε 3 ωρες στη σμιξη.με λιγα λογια μεινετε πισοδερι/καιμακ/3-5/σελι, βασιλιτσα δεν θα βολεψει καθολου εγω θα ερθω βασιλιτσα...να στην σπασω... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 26, 2010 εγω θα ερθω βασιλιτσα...να στην σπασω... εγω θα ειμαι αλλου σιγα μη παω εκει με τετοιες συνθηκες παμε ολοι μαζι παρεα αλλου,θελετε? οι συστασεις μου ηταν σαφεις!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 26, 2010 εγω θα παω Βασιλιτσα.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 26, 2010 Χάλια παιδιά μακριά από Βασιλίτσα. Για ρώτα τους που μπορώ να κάνω speedriding αφού το θέτεις έτσι Αθλητικό κέντρο δεν είναι? Αν ναι θεωρητικά πρέπει να μου επιτρέψουν προπονήσεις οτι θες σου επιτρεπουν,οταν κανονισεις ενημερωσε να σου κανω ξεναγηση Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 3, 2010 (edited) κωδικοποιημενο μυνημα: 1. με πηρε τηλεφωνο ο κυρ Χρηστος ο Μιγδανης,πιθανον να ανοιξει το σκ 6-7/2 λεει,στανταρ ανοιγμα το σκ 13-14/2 2. το σκ 13-14/2 με το λιφτ το αλλο θα βλεπουμε τη Σαμαρινα 3. 2.5μ μου ειπε εχει πισω,το λουκι εχει εξαφανηστει Edited February 3, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted February 3, 2010 εγω θα παω Βασιλιτσα.... Και εμεις 5-6-7/2/10 στην βασιλιτσα ΟΕΟ ! Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 3, 2010 Και εμεις 5-6-7/2/10 στην βασιλιτσα ΟΕΟ ! εχεις ρατρακ?εχεις εκχιονιστικο?εχεις hummer? πως θα πας το σκ βασιλω? χωρις πλακα οσοι πατε σκ εκτος απο χιονολαστιχα κλπ κλπ παρτε και 2 σετ αλυσιδες οχι ενα. τις δυο προηγουμενες φορες που πηγα εσπασα 2 ζευγαρια αλυσιδες και εχω παθει ενα μικρο σοκ οσο αφορα το θεμα αυτο. τωρα θα παω με 2 σετ και χιονοκουβερτες να ειμαι σιγουρος Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted February 4, 2010 Ξεκινάμε αύριο με το καλό για Βασιλιτσα ! Ο καιρός θα είναι μάλλον μέτριος με λίγο χιονακι. Εάν & κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ ανηφορίσει ας στείλει π.μ για να τα πούμε στις πίστες ...... Blades ακουει ? Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 (edited) Ξεκινάμε αύριο με το καλό για Βασιλιτσα !Ο καιρός θα είναι μάλλον μέτριος με λίγο χιονακι. Εάν & κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ ανηφορίσει ας στείλει π.μ για να τα πούμε στις πίστες ...... Blades ακουει ? θα παω την Τριτη που θα εχουν κοπασει τα φαινομενα.ευχαριστω αλλα αλλες χιονοθυελες δε θα παρω. εσεις ετοιμαστειτε να κανετε σκι με 2μ+1μ φρεσκο χιονι την Κυριακη,μαλλον θα ανοιξει και ο μιγδανης(αν τον βρουν-πιστευω το πιατακι χωρις βαρος να εχει αποσταση απο το εδαφος περιπου 50 εκατοστα)-αμα μπορεις και το πετυχεις το πιατακι ετσι τραβα του μια φωτογραφια να το δω,μου εχει λειψει το μεθεπομενο σκ της καθαρας Δευτερας θα κανουμε σκι με 3μ+1μ φρεσκο χιονι Edited February 4, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 μ'αρεσει που αυτο το βουνο δε κανει ποτε τσιγκουνιες στα χιονια,καθε κακοκαιρια και μισομετρο το λιγοτερο. 17/1 ξεκινησε με 40εκατοστα και 31/1 εφτασε τα 2μ - 7/2 θα φτασει τα 3μ και 14/2 τα 4μ 4μ μεσα σε ενα μηνα δηλαδη,καλο Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted February 4, 2010 Καλησπερα σε ολους. Ενα χορταστικο τριημερο 2,3 και 4/2 με ατελειωτες ωρες χιονοδρομιας και πολυ καλες συνθηκες. Τριτη 2 Φεβρουαριου Tεταρτη 3 Φεβρουαριου Η σημερινη μερα χωρις φωτο, αλλα λιγη σημασια εχει. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 4, 2010 καλα μονο δυο μετρα δεν εχει.....εκτος και αν μιλαμε για ανεμοσουρια... DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted February 4, 2010 Εχει αρκετο χιονι, σιγουρα πανω απο 1,5 μετρο και φυσικα δεν μιλαμε για πατημενο. Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted February 4, 2010 Αλλες δυο φωτο απο Τριτη Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 μμμμμμμμμμ πολυ πολυ ωραια Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 (edited) καλα μονο δυο μετρα δεν εχει.....εκτος και αν μιλαμε για ανεμοσουρια... πληροφοριακα και μονο λεω οτι σε αυτες τις 2 εικονες ειναι η αποδειξη για 2μ χιονι. αν δεις κατω απο τους πυλωνες δεν προεξεχει κανενας βραχος,ουτε κατω απο ιχνη σανιδιου.τα βραχια σε εκεινο το σημειο ειναι απο 1.5 εως 2μ υψος(τα εχω δει το καλοκαιρι) οποτε το χιονι ειναι απο 2μετρα αφου τα καλυπτει τελειως.αν δουμε τα βραχια καλυμενα τοτε λεμε εχει 2 μετρα χιονι στο βουνο,μιλαμε εχει κατι ογκολιθους τεραστιους,αν τα δει κανεις θα τρομαξει που κανει σκι το χειμωνα φιλικα,Γιωργος Edited February 4, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 4, 2010 και στην στυγα το ιδιο ακριβως συμβαινει γιατι ειναι γουβα και συγκεντρωνει αρκετα μετρα χιονι απο τον αερα αυτο ομως δεν σημαινει οτι σαν βαση εχει 2 μετρα αυτο φαινεται ξεκαθαρα αν κοιταξεις το πιατακι της ελιμειας για παραδειγμα τες πα εχει πραμα πανω και αυτο δεν αλλαζει DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 ελειμια εχει 1.5,τα ειδα την Δευτερα, λοιπον σε περιμενω το μαρτη να κονταροχτυπηθουμε στο βουνο γιατι εδω δεν εχει ενδιαφερον Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted February 4, 2010 Πολύ ωραίες φωτό Μπραβο ! Υπεροχα τοπία Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 4, 2010 (edited) για πρωτη φορα φετος....... 7/7 αναβατηρες το σκ πρωτα ο θεος με το μαλακο ε.......ισως παω απο κυριακη και γω να κανω επιθεωρηση σε τυμφαια και μιγδανη για οσους δε γνωριζουν οι 2/7 ειναι τα διαμαντια που ανοιγουν λιγες μερες καθε χρονο,μη ρωτατε το γιατι ομως Edited February 4, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites