powda 1,338 Report post Posted March 31, 2013 Δυστυχώς κατεβάσαμε πολύ την κάμερα και τα ντοκουμέντα είναι ψιλοχάλι ... την τύχη μου! Θα δω αύριο τί μπορώ να σώσω Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 31, 2013 Θωμά... το ίδιο έπαθα όταν έβαλα στο κράνος της Μαρίζας τη δικιά μου κάμερα... Εκείνο το άλμα μου το μεγάλο που μας άρεσε είναι ουσιαστικά κομμένο... Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 31, 2013 αααααααααααααααα εγω χωρις αποδειξεις δεν πιστευω Τιποτα!!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 31, 2013 Ας δούμε την κατάσταση θετικά ... μόλις βρήκαμε μια αφορμή να ξαναεπισκεφτούμε τον Παρνασσό άλλη μια φορά πριν το φετινό κλείσιμο 1 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted March 31, 2013 το θετικο στην ολη υποθεση ειναι οτι πλεον εχω τα Σαβ/κα ελευθερα...σε αντιθεση με τον χειμωνα που 9 στα 10 Σαββατα δουλευα... αυτο σημαινει (οσο αντεχει η τσεπη) αρκετες μερες τσουληματος ακομα.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kacperekwoj 0 Report post Posted June 1, 2016 (edited) Κατάγομαι απο το Ναύπλιο.. Μήπως ξέρετε που μπορω κάπου κοντα να βρω χιονοδρομικο για σκι; Θελω να κανονίσω τις χειμερινές μου διακοπές και ηδη ψάχνομαι Edited June 2, 2016 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites