PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 29, 2010 αχ αχ και βαχ...... ευχαριστούμε Πρόεδρε... αυτό για σένα YouTube Video -> για να δεις πως περάσαμε τότε... Ν. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΞΩ...ΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟς ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΈΛΕΓΧΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ :LOL: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 29, 2010 Πρόεδρε έχεις και καλύτερες... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΙΟ ΜΟΥ (AGATHOS3) NA TA ANEBAΣΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ PC ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 29, 2010 Νικο μαθημα πληκτρολογιου του PC πατα το capslock για να γραφεις με μικρα γιατι τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζουμε DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted September 29, 2010 (edited) καλησπερα παιδια...παρτε λιγες φωτο ακομα http://img214.imageshack.us/g/43852550.jpg/ Edited September 29, 2010 by Agathos3 http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted September 29, 2010 http://img214.imageshack.us/g/43852550.jpg/ http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted September 29, 2010 ωραιες φωτο+πατημα Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 4, 2010 και μερικες φωτο .. και φυσικα οργασμος εργασιων καθαριοτιτας και τακτοποιισης απο ζευγος dim ..... παιχνιδια τις φυσης παο το αυτο. στο δρομο για χκ KAI εδω ο τοίχος με την ιστορια που εχω απέναντι μου ολη την ημερα απο την δεκαετια του 70 μεχρι και περιπου το σημερα και φυσικα εδω το ορμητήριο του πρεσιτεντ με θέα τις πιστες απέναντι μου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 5, 2010 εεε!!! ΓΚΑΒΗΣ για σήκωσε το τηλ που σε θέλω .... θέλω να ποντάρω 1 προς 100 τι κερδίζω ..... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 5, 2010 εεε!!! ΓΚΑΒΗΣ για σήκωσε το τηλ που σε θέλω ....θέλω να ποντάρω 1 προς 100 τι κερδίζω ..... 12 .....και ουτε ενα τηλεφωνημα........... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 7, 2010 ελα ..ελα να βλέπω η του πισοδεριου φαν να αρχίσουνε τις παρουσίες τους στο σαιτ μας μιας και απο αυτο το σβκ αρχίσουνε και η πρώτες χιονόπτωσης εις χκ κεντρο μας ........έστω και με πασπαλες πχ .... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 7, 2010 αντε τα χιονια έρχονται ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 7, 2010 αντε τα χιονια έρχονται \ μην ξεχασεις το ελκηθρο....... εγω εχω τον "κλωβο" απ την μηχανη o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 8, 2010 ανηφόρισμα σημερα για χκ πισοδεριου για να προλάβουμε και να υποδεχτούμε τις πρώτες φετινές χιονόπτωσης ..που έρχονται ..δευτερα θα εχουμε και φωτο απο το εκει τοπιο /// γκαβης τα ταπεινά αυτα μερακια τα έχασες για φέτος.... πιθανόν να τα προλάβεις την νεα χρονια ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 8, 2010 ανηφόρισμα σημερα για χκ πισοδεριου για να προλάβουμε και να υποδεχτούμε τις πρώτες φετινές χιονόπτωσης ..που έρχονται ..δευτερα θα εχουμε και φωτο απο το εκει τοπιο /// γκαβης τα ταπεινά αυτα μερακια τα έχασες για φέτος.... πιθανόν να τα προλάβεις την νεα χρονια Να ναι καλα το καταφυγιο....... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 8, 2010 Να ναι καλα το καταφυγιο....... ουστ..ουστ.....παλιοφουρναρη ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 8, 2010 Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τις ωραίες φωτογραφίες που θα μας φτιάξουν τη μέρα άντε να δούμε άσπρη μέρα και μεις εδώ κάτω... Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 8, 2010 Πρόεδρε θα πάρω απουσία, αλλά θα βρίσκομαι εν Αθήναις. Λεπτομέρειες από κοντά τη Δευτέρα. Δε δικαιολογείται απουσία!!!!!!!!!! Φέρε μας νέα από επάνω! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 10, 2010 επιστροφή απο επανω μετα απο το σβκ, ....θερμοκρασίες πρωί σαββατου -4 το πρωι ολα ασπρα απο την πάχνη, επανω στην κορυφη ελαφρώς άσπρισμα,το πρωτο για φετος υπόλοιπη μερα με ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ και κρυο κυριακη πρωι -2.5 μια απο τα ιδια, με πολλή κρυο και ηλιο μετα, με ανοδο τις θερμοκρασιας ... σε ικανοποιητικό βαθμο εχτές συνεργείο απο ιταλια για ΕΛΕΓΧΟΝ στα συρματόσχοινα τον λιφτ φωτο αυριο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 10, 2010 επιστροφή απο επανω μετα απο το σβκ, ....θερμοκρασίες πρωί σαββατου -4 το πρωι ολα ασπρα απο την πάχνη, επανω στην κορυφη ελαφρώς άσπρισμα,το πρωτο για φετος υπόλοιπη μερα με ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ και κρυο κυριακη πρωι -2.5 μια απο τα ιδια, με πολλή κρυο και ηλιο μετα, με ανοδο τις θερμοκρασιας ... σε ικανοποιητικό βαθμο εχτές συνεργείο απο ιταλια για ΕΛΕΓΧΟΝ στα συρματόσχοινα τον λιφτ φωτο αυριο χρονια πολλα στον [ΝΤΙΜΗ ΒΑΙΠΕΡ] ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted October 11, 2010 :LOL: ΟΟΟΟΟΟΟΟ Ευχαριστώ Mr President...... Περιμένουμε ακόμα φώτο απο το βουνό...Σήμερα που επέστρεψε ο Υιός βάλτε τον στο λούκι..... Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 11, 2010 εκδρομή ορειβατικού συλλόγου πρωι πρωι κυριακάτικά ιταλος τεχνικος στην μαγνητοσκόπηση κοινός [μαεστρος] μερικες φωτο απο σύννεφο παιχνίδια πρωι σαββατου με θερμοκρασια -3.5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted October 11, 2010 Αντε στα πρώτα χιόνια........Τα περιμένουμε πως και πως..... Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted October 12, 2010 μην μεινουμε στο πως και πως μονο Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 12, 2010 συνάντηση εχτες το βράδυ με την παρεα τον παιδιων απο το φορουμ μπορώ να πω οτι ειχε αρκετη επιτυχία ,μια και τα ατομα ήτανε διπλάσια απο την προηγουμένη φορα παρολο που έβρεχε συνεχώς καλη κουβεντα με ταυτοχρόνως ελαφρια οινοποσία .. περισσότερα μαζι με φωτο λιγο αργοτερα ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted October 12, 2010 συνάντηση εχτες το βράδυ με την παρεα τον παιδιων απο το φορουμ μπορώ να πω οτι ειχε αρκετη επιτυχία ,μια και τα ατομα ήτανε διπλάσια απο την προηγουμένη φορα παρολο που έβρεχε συνεχώς καλη κουβεντα με ταυτοχρόνως ελαφρια οινοποσία .. περισσότερα μαζι με φωτο λιγο αργοτερα ... Άρε που......δες διαρήκτες με κάνατε και έχασα την συνάντηση.....Ελπίζω μόνο να γίνει σύντομα και άλλη συνάντηση.... :( Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites