Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

Μα δεν κατηγόρησα κανένα airboard αντιθέτως θέλω σαν τρελός να κάνω.... Όλα τα πράγματα θέλουν προσοχή όταν τα κάνεις και σε καμία περίπτωση δεν φταίνε "αυτά" όταν παθαίνεις κάτι εσύ... :blink:

Απλά επειδή ο lazaros έθιξε το θέμα και καλά έκανε ο καθένας είπε την άποψη του...Το θετικό όπως είπα είναι οτι το παιδί δεν χτύπησε πολύ σοβαρά κάτι που μπορούσε να είχε γίνει.

Το οτι δεν χτύπησες με το snowboard και χτύπησες με το airboard το είπα χαριτολογώντας... :lol:;)

Λοιπόν αν πάμε Σκ τελικά για σκί ή σνοουμπορντ πάρτε μαζί και το airboard και αν πάμε Καιμάκ θα είναι και ο Ηλίας (frontlineman) μάλλον με το δικό του airboard ........ Θα λιώσουμε σε λέω....... 8) 80

Ναι Δημήτρη μου ξέρω τι εννοείς και ότι θες να κάνεις airboard ;) απλώς το είπα για να μην παρεξηγηθεί από άλλους αν δεν κατάλαβουν τι είπες!Κατάλαβες??(Ούτε εγώ κατάλαβα όπως το είπα αλλά τεσπά!)χαχαχαχαχ ;)

Το airboard απο εδώ και πέρα θα είναι συνέχεια μαζί μας μην ανησυχείς!! Να δούμε απλώς που θα πάμε εμείς το ΣΚ.. Αναμένουμε με τον καιρό ακόμα..

1.jpg

Ναι Δημήτρη μου ξέρω τι εννοείς και ότι θες να κάνεις airboard :lol: απλώς το είπα για να μην παρεξηγηθεί από άλλους αν δεν κατάλαβουν τι είπες!Κατάλαβες??(Ούτε εγώ κατάλαβα όπως το είπα αλλά τεσπά!)χαχαχαχαχ :(

Το airboard απο εδώ και πέρα θα είναι συνέχεια μαζί μας μην ανησυχείς!! Να δούμε απλώς που θα πάμε εμείς το ΣΚ.. Αναμένουμε με τον καιρό ακόμα..

αννουλα αυτο το σβκ ,και εσύ μαζι στο μοίρασμα τον προσπεκτ του εδω φορουμ :huh:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

καλημερα!που ειστε ρε παιδια δεν βλεπω κινηση στη παρεα μας!τι εγινε ολοι ξαπλα ειστε???για να δουμε θα ριξει λιγο χιονι για την 25 μαρτιου?!!prezident που εισαι δεν σε βλεπω μηπως γραφεις αλλου που εισαι!!

ελα τε ρε παιδες τι φωνάζετε εδω ειμαι παντα, και παρακολουθώ τα παντα χεχεχεεχ

οπως και την ανακοίνωση για την συνάντηση τις τριτης ,,καλα εκει που την εχει ανάρτηση το σνοου ρεπορτ μονο αν την ΨΑΧΝΗΣ θα την δεις ,αλλιως !!!!!!!!!! .

κλασική κίνηση ????

ελα τε ρε παιδες τι φωνάζετε εδω ειμαι παντα, και παρακολουθώ τα παντα χεχεχεεχ

οπως και την ανακοίνωση για την συνάντηση τις τριτης ,,καλα εκει που την εχει ανάρτηση το σνοου ρεπορτ μονο αν την ΨΑΧΝΗΣ θα την δεις ,αλλιως !!!!!!!!!! .

κλασική κίνηση ????

Εγώ που έχω το bookmark του snowreport στο "θέματα εν ενεργεία" το βλέπω πρώτο τραπέζι πίστα πάντως. :(

screencapturem.png

Το μόνο θέμα που έχω με το sr forum είναι ότι χάνομαι! Όλοι αυτοί που γράφουν στον καιρό είναι χιονοδρόμοι; :(

Make Parnassos Great Again!

Ναι αλλά κάποιοι που δεν βλέπουν τα θέματα εν ενεργεία και απλά παρακολουθούν το φόρουμ το ψάχνεις.... Άσε που πολλοί δεν βλέπουν καν το φόρουμ....Άρα πρέπει στην κεντρική σελίδα....

λοιπον !συναντηση που και ποτε???

θα σε ενημέρωνα αυριο λαζαρε ..

τριτη βραδυ στην θεσ.κη περισσότερα απο κοντα :D

Dolomites το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα....

εμένα πάντως το όνειρό μου είναι να ''κολυμπήσω'' σε 1,5μ αεράτη πούδρα :lol:

κοίτα,

η όλη ιστορία είναι να γίνει το αυτονόητο

δηλαδή έστω να γνωριστούμε, αφού ενώ μιλάμε ''ψηφιακά'' χρόνια τώρα,

δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντα από κοντά. :D

Γνωριμία με κόσμο που μοιραζόμαστε το ίδιο χιονοδρομικό πεδίο,

πιθανόν έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα αλλά και εμπειρίες ,

έχουμε λίγο πολύ τις ίδιες ανησυχίες για τα ΧΚ αλλά τα κρατάμε μόνο για την παρέα μας.

Όσο για την προβολή, νομίζω μια χαρά είναι για τα δικά μου δεδομένα αφού προτιμώ

κάτι νέο να ξεκινήσει σιγά-σιγά και όχι με φανφάρες και πανηγύρια.

Από μόνο του άλλωστε η αποδοχή και πραγματοποίηση της κοινής συνάντησης

είναι ένα θετικό βήμα για όλους νομίζω.

Ακόμα και αν χρειαστεί χρόνος (όπως εκτιμώ) για να είναι η προσέλευση του κόσμου ποσοτική εκτός από ποιοτική.

εμένα πάντως το όνειρό μου είναι να ''κολυμπήσω'' σε 1,5μ αεράτη πούδρα :lol:

κοίτα,

η όλη ιστορία είναι να γίνει το αυτονόητο

δηλαδή έστω να γνωριστούμε, αφού ενώ μιλάμε ''ψηφιακά'' χρόνια τώρα,

δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντα από κοντά. :D

Γνωριμία με κόσμο που μοιραζόμαστε το ίδιο χιονοδρομικό πεδίο,

πιθανόν έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα αλλά και εμπειρίες ,

έχουμε λίγο πολύ τις ίδιες ανησυχίες για τα ΧΚ αλλά τα κρατάμε μόνο για την παρέα μας.

Όσο για την προβολή, νομίζω μια χαρά είναι για τα δικά μου δεδομένα αφού προτιμώ

κάτι νέο να ξεκινήσει σιγά-σιγά και όχι με φανφάρες και πανηγύρια.

Από μόνο του άλλωστε η αποδοχή και πραγματοποίηση της κοινής συνάντησης

είναι ένα θετικό βήμα για όλους νομίζω.

Ακόμα και αν χρειαστεί χρόνος (όπως εκτιμώ) για να είναι η προσέλευση του κόσμου ποσοτική εκτός από ποιοτική.

ΑΧΧΧ!!! ΚΟΥΛΑ !!!ΑΧ!!! ΚΟΥΛΑ .... :P

Κι εγω θελω να ρθω να σας δωσω τη χαρα να με γνωρισετε! στειλτε 1 πμ σας παρακαλω

Κι εγω θελω να ρθω να σας δωσω τη χαρα να με γνωρισετε! στειλτε 1 πμ σας παρακαλω

Group: Μέλος Δ.Σ.

Member No.: 75

Oι φίλοι της Χιονοδρομίας από την Βόρεια Ελλάδα

θα συναντηθούν στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011,

από τις 20:00 και μετά, στο ''Bennigan’s''

που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο απέναντι ακριβώς από το ΙΚΕΑ.

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά,

να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες για την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

τι πμ !! διαβαστε παρακαλω και σας περιμενουμε :D

δεν εχω νεα απο γκαβις και ανησυχώ ....

μετα απο το τηλ σε χασαμε χαχαχ

το ειπα στο σρ θα το πω κ εδω.....ποιος ο λογος ρε παιδια να γινει συναντηση στο ικεα τη στιγμη που τα βουνα μας εχουν ακομα χιονακι και τσουλαμε....να γινει η συναντηση τον μαιο να το καταλαβω να παμε στο ικεα......αλλα μαρτη μηνα, εγω δεν θα χαλασω λεφτα να ερθω σαλονικα για συναντηση που ονομαζεται 'ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ'.....τι παει να πει κοινη?????εχουμε κατι να χωρισουμε?????ειμαστε εμεις και οι αλλοι?????ολοι το χιονι δεν αγαπαμε????

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Άνα γειάσου ρε φίλε.......Ακριβώς....Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε...... Όσο για το βουνό σου είπα και στο άλλο.. Κάποιοι αποχαιρέτησαν τα βουνά γιατί άρχισε να χάνετε η ποιότητα του χιονιού... Αλλά εκτός από τα χιονοδρομικά που δόξα το θεό γίνονται αρκετές συναντήσεις ίσως είναι καλό να γίνει και σε μια μεγάλη πόλη... Είδες στη συνάντηση στο Σέλι αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί... Πόσο μάλλον καθημερινή.....

για τη ποιοτητα του χιονιου δεν θα συμφωνησω....εγω τουλαχιστον συμβιβαζομαι και τσουλαω....αλλωστε το καθε χιονι θελει τον τροπο του :D και στο τελος φευγεις με το χαμογελο στα χειλη....οπως σημερα πχ...ενιγουει εμενα δεν μ αρεσε ο τροπος που παρουσιαστηκε και το σχολιασα....

όπως εχουν τα πραγματα πλεον στην χωρα μας, αν περιμενουμε καλη μερα, με ηλιο, πολυ χιονι, ποιοτικο χιονι, θα κανουμε σκι 4-5 φορες τον χρονο...

ουτε και εμενα μου αρεσει πλεον η κατασταση του χιονιου, αλλα εστω και 5-6 κατεβασιες κατι ειναι....ξεφευγεις

Snow is on my D.N.A.

Μα δεν έχεις άδικο καθόλου. Απλά εμείς με τα τροχόσπιτα επάνω κάνουμε δόξα το θεό αρκετές φορές σκι οπότε όταν αρχίζουν τα προβλήματα στο τέλος της σεζόν συνήθως σταματάω... Βλέπεις ο λαπάς είναι και λίγο επικίνδυνος... Εγώ προσωπικά επειδή λόγο υποχρεώσεων ούτε 25 Μαρτίου θα μπορέσω να τσουλήσω θεωρώ λίγο δύσκολο να μπορέσω να κάνω αργότερα....

για τη ποιοτητα του χιονιου δεν θα συμφωνησω....εγω τουλαχιστον συμβιβαζομαι και τσουλαω....αλλωστε το καθε χιονι θελει τον τροπο του και στο τελος φευγεις με το χαμογελο στα χειλη....οπως σημερα πχ...ενιγουει εμενα δεν μ αρεσε ο τροπος που παρουσιαστηκε και το σχολιασα....

Για το τρόπο που παρουσιάστηκε ούτε εγώ συμφωνώ... Αλλά τι να κάνουμε???? Εδώ "αλλού" ακόμα δεν βγήκαν να απαντήσουν για τίποτα...

Edited by dimis_viper

Μα δεν έχεις άδικο καθόλου. Απλά εμείς με τα τροχόσπιτα επάνω κάνουμε δόξα το θεό αρκετές φορές σκι οπότε όταν αρχίζουν τα προβλήματα στο τέλος της σεζόν συνήθως σταματάω... Βλέπεις ο λαπάς είναι και λίγο επικίνδυνος... Εγώ προσωπικά επειδή λόγο υποχρεώσεων ούτε 25 Μαρτίου θα μπορέσω να τσουλήσω θεωρώ λίγο δύσκολο να μπορέσω να κάνω αργότερα....

Για το τρόπο που παρουσιάστηκε ούτε εγώ συμφωνώ... Αλλά τι να κάνουμε???? Εδώ "αλλού" ακόμα δεν βγήκαν να απαντήσουν για τίποτα...

η αγαπη για το χιονι ειναι τοσο μεγαλη που και καθε μερα να τσουλουσα παλι δε θα χορταινα....τελος παντων το θεμα οπως παρουσιαστηκε εκι παρουσιαστηκε κ εδω....ουτε εδω βλεπω διαφορα....

κριμα να μην ειχαμε εναν παγετωνα...να κρατοσυσε χιονι ως τον ιουλιο....

(τι λεω...)

Snow is on my D.N.A.

Ερώτησις..

το 3ημερο θα είναι καλό το Πισοδέρι μήπως τσουλήσουμε λιγάκι φέτος???? ;)

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Ερώτησις..

Ν.

Oι "τοπικοι" ειναι πιο αρμοδιοι να απαντησουν, οι θερμοκρασιες παντως προβλεπονται απογοητευτικες. Νωρις το πρωι μαλλον κατι θα μπορεσετε να κανετε.

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Ερώτησις..

Ν.

αντε νανα!! πολλή μας άργησες φετος ;)

νωρις το πρωί σίγουρα θα εχει καλο σκι οπως και το βραδυ

,οπως και να το κανουμε βαδίζουμε οριστικά προς το τελος του φετινού χειμώνα ..

αντε ολοι επανω για τα ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...