Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Mitsaras

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2010

Recommended Posts

Συγκλονιστικό συμβαν! Ευτυχώς που δεν είχατε χειρότερους τραυματισμούς. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά! Με κουράγιο, υπομονή και καλή διάθεση πιστεύω όλα θα πάνε καλά...

Δυστυχώς η κατάσταση στους δρόμους είναι πολύ επικίνδυνη τα τελευταία χρόνια και δε φταίνε μόνο οι "κάγκουρες" γι' αυτό. Σωστά μίλησε κάποιος παραπάνω για ακύρηχτο πόλεμο. Σακατευόμαστε από τα τροχαία ατυχήματα χωρίς λόγο και αιτία... Είναι κι αυτό ζήτημα της παιδείας μας δυστυχώς κι εύχομαι επιτέλους να ληφθούν μέτρα και να βελτιωθούν τα πράγματα.

Καλό κουράγιο!!

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;; :P:lol: :LOL:

Μητσάρα, περαστικα υπομονή και χαμόγελο και όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν και θα τα θυμάστε σαν μια κακή ανάμνηση και μονο..

Καλή ανάρρωση!!

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

:P:lol::lol: Περαστικα Μητσαρα, ευχες για καλη και γρηγορη αναρρωση στην οικογενεια σου, κουραγιο και ολα ευχομαι συντομα να ειναι ενα κακο ονειρο.

Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας ....μερικές φορές από το πνεύμα τέτοιας συμπαράστασης,αντλεί ο άνθρωπος περίεργες δυνάμεις...ξέρετε...μία λέξη ή μια φράση την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να κεντρίσει τόσο πολύ κάποια ευαίσθητη χορδή,ώστε να έλθουν τα κάτω,πάνω!

....Ο σκατομ@λ@κ@ς με το Evo τι έπαθε :P ?????

Τίποτα!...απλά...την κοπάνησε!

Απο αλλο φορουμ που εκανα quote το ποστ του Δημητρη...

Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς.

Edited by Mitsaras

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς.

Καθοταν πισω και δεν φοραγε ζωνη;

Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας ....μερικές φορές από το πνεύμα τέτοιας συμπαράστασης,αντλεί ο άνθρωπος περίεργες δυνάμεις...ξέρετε...μία λέξη ή μια φράση την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να κεντρίσει τόσο πολύ κάποια ευαίσθητη χορδή,ώστε να έλθουν τα κάτω,πάνω!

Τίποτα!...απλά...την κοπάνισε!

Δημήτρη τι εννοείς λέγοντας ότι την κοπάνισε ο οδηγός?

Αφού είπατε ότι στο όχημά του, υπήρχαν τραυματίες. Αδιαφόρησε και γι'αυτούς? Τους παράτησε και πήγε να σώσει το τομάρι του?

Δημητρη , σιδερένιοι!! Πράγματι είχατε άγιο !!! Ελπίζω απο δω και πέρα να πάνε όλα καλά!!

Περαστικά σας! Θεωρώ ότι έτσι όπως έγινε το ατύχημα πάλι καλά να λες! τι να πω, σιδερένιοι!!!!!!

Καθοταν πισω και δεν φοραγε ζωνη;

Κατα πως έδειχναν τα πράμματα...ναι!

Δημήτρη τι εννοείς λέγοντας ότι την κοπάνισε ο οδηγός?

Αφού είπατε ότι στο όχημά του, υπήρχαν τραυματίες. Αδιαφόρησε και γι'αυτούς? Τους παράτησε και πήγε να σώσει το τομάρι του?

Ακριβώς!

Θα τους ειχα σκοτωσει στο ξυλο η΄καλυτερα αποτελειωσει.

101277.jpg

Κυκλοφορούν πολλοί ''εν δυνάμει δολοφόνοι'' στους δρόμους δυστυχώς.

Η αιτία και γι αυτό το κακό στον τόπο μας, εντοπίζεται προφανώς στην έλειψη παιδείας,αυστηρών ελέγχων και ποινών όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Δημήτρη εύχομαι γρήγορη και καλή ανάρρωση.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

περαστικά και σιδερένιοι !!!

για τον οδηγο απλα του Evo το γεγονος οτι την κοπανησε και μονο λει πολλα ...

δικηγορος και ορματου να μαθει

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Τίποτα!...απλά...την κοπάνισε!

Σκίστο το τσογλάνι :):lol: , κριμα που δεν τον σάπισες και στο ξυλο, αλλά που μυαλό για τέτοια εκείνη την στιγμή :P .......

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Και η δική μου οικογένεια έχει αναστατωθεί με σοβαρό τροχαίο του αδερφού μου..(1 μήνα στην εντατική).. οπότε μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα..

Σίγουρα είχατε όλους τους αγίους μαζί σας...

Αυτο με τα μ@λ@κισμένα στους δρόμους είαν ιτεράστιο θέμα.. είναι κινητές βόμβες.

Περαστικά, και εύχομαι να βγείτε πιο δυνατοί από αυτη τη δοκιμασία.

Andreas Triantafyllou

Περαστικά. Μπορείς πιστεύω να αποζημιωθείς πολύ καλά απο αυτον που προκάλεσε το ατύχημα. Ελπίζω κάποιος μάρτυρας να κράτησε πινακίδες.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως γίνεται να σμπαραλιάστικε το Εβο (με 180) και ο οδηγός να την έκανε? Και αν δε την έκανε με το αυτοκίνητο, με τα τραύματά του και το σόκ, κατάφερε και το σκασε τρέχοντας?

Περαστικά και πάλι

Edited by odyssey

no friends on a powder day

Ευχαριστώ και πάλι,πάρα πολυ,όλους σας!

Παθολογικά πάμε προς το καλύτερο,ψυχολογικά....μία έτσι...πέντε αλλιώς αλλά πού θα πάει;To άλλο σ/κ βγαίνει ο 1ος γύψος, του ενός ποδιού δλδ,και του χεριού,θ άρχίσουν δειλά-δειλά τα πρώτα βήματα,με πατερίτσες εννοείται....οπότε θα αρχίσει και αυτή η ρημάδα ψυχολογία να φτιάχνει.

Περαστικά. Μπορείς πιστεύω να αποζημιωθείς πολύ καλά απο αυτον που προκάλεσε το ατύχημα. Ελπίζω κάποιος μάρτυρας να κράτησε πινακίδες.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως γίνεται να σμπαραλιάστικε το Εβο (με 180) και ο οδηγός να την έκανε?

Ερχόταν με εσάκια, σαν sl9,και μας χτύπησε περισσότερο με την πίσω πορτα του. Και αν δε την έκανε με το αυτοκίνητο, με τα τραύματά του και το σόκ, κατάφερε και το σκασε τρέχοντας?Ακριβώς!

Περαστικά και πάλι

Edited by Mitsaras

Δημήτρη περαστικά και σιδερένιοι!!!!. Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα να να τα ξεχάσετε όλα. Σίγουρα είχατε τους άγιους μαζί σας εκείνη την στιγμή.

Από την καρδιά μου ότι καλύτερο και γρήγορη καλή ανάρρωση.

τωρα το διαβασα.... σόκ...

περαστικά Δημήτρη... υπομονη

Περαστικά φίλε.Εύχομαι τη νέα σαιζόν να το θυμάσαι σαν μια κακή παρένθεση στη ζωή σου.Κινήθηκες νομικά εναντίον του ηλίθιου που έπεσε πάνω σας;

Δημήτρη περαστικά και σιδερένιοι!!!!. Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα να να τα ξεχάσετε όλα. Σίγουρα είχατε τους άγιους μαζί σας εκείνη την στιγμή.

Από την καρδιά μου ότι καλύτερο και γρήγορη καλή ανάρρωση.

τωρα το διαβασα.... σόκ...

περαστικά Δημήτρη... υπομονη

Περαστικά φίλε.Εύχομαι τη νέα σαιζόν να το θυμάσαι σαν μια κακή παρένθεση στη ζωή σου.Κινήθηκες νομικά εναντίον του ηλίθιου που έπεσε πάνω σας;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Οσο για το νομικό της υπόθεσης....το καθένα με τη σειρά του.