Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Mitsaras

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2010

Recommended Posts

Επιστρέφαμε που λέτε από ένα ξέγνοιαστο τριήμερο,μες την τρελλή χαρά.....πού να ξέραμε τι θα μας περίμενε! :(

Βγαίνουμε από την Ε.Ο στην έξοδο προς Μεταμόρφωση,ανεβαίνουμε την γέφυρα,σταματάμε στο φανάρι,ανταλάσσουμε

χαμόγελα,χειρονομίες,βλακείες,ανάβει το πράσινο και ξεκινάμε.

Αφήνω τη γυναίκα μου να περάσει μπροστά,παρεμβάλλεται κι ένα άλλο αυτοκίνητο και ακολουθώ εγώ με το 2ο τουτού!

Η γυναίκα μου έχει για συνοδηγό την κόρη μου και στα πίσω καθίσματα,κάθεται ένα φιλικό ζευγάρι της κόρης,ο Νίκος και η

Ελένη.

Κατεβαίνουμε λοιπόν όλη τη γέφυρα(δεν θά΄ταν πάνω από 70-;) μ.),...πόση ταχύτητα ν αναπτύξει κανείς,σ άυτήν την

απόσταση;...είχε και κίνηση....οπότε μπαίνοντας στην Τατοίου έγινε το κακό!...μεγάλο κακό!

Ενας καγκουρας,με Mitsubishi Evo,θέλοντας να δεί αν το αυτοκίνητό του πιάνει όντως για πλάκα, απίστευτες ταχύτητες,

ανέβαινε την Τατοίου από Μεταμόρφωση προς Ε.Ο.,χάνει τον έλεγχό του,καβαλάει και σκάβει το πεζοδρόμιο δεξιά

του,χτυπάει 2 δέντρα και ξαναπέφτει στο δρόμο,ερχόμενος με 8άρια,έχοντας χάσει τελείως τον έλεγχο,περνάει στο αντίθετο

ρεύμα και σκάει με 180χλμ.(διπιστωμένα από το κολλημένο κοντέρ),στη μούρη του BMW που οδηγούσε η γυναίκα μου.

Καταστροφή....μεγάλη καταστροφή!

Πρώτα άκουσα εναν τρομερό κρότο και ταυτόχρονα είδα σκόνη,λαμαρίνες και δεν ξέρω τί άλλο,να εκτοξεύονται στον αέρα.

Τοπικά και χρονικά τοποθετούσα το BMW στο σημείο της σύγκρουσης(όπως είπαμε ακολουθούσα ένα αυτοκίνητο πίσω).

Σταμάτησα και κατέβηκα θυμάμαι ουρλιάζοντας!

Η μισή οικογένειά μου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με 2 παιδιά ξένα.

Αντίκρυσα μία εικόνα που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου.

Καλύτερα να μην την περιγράψω και να περάσω κατ΄ευθείαν στον απολογισμό από το σεληνιακό τοπίο.

Τρείς από τους τέσσερις στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου...τραυματισμένοι,μες τα αίματα και η κόρη μου να στριφογυρίζει

σαν χαμένη μες το χάος,γερή και δυνατή αλλά σοκαρισμένη....πολύ σοκαρισμένη,ουρλιάζοντας!

Προς στιγμή τα έχασα...δεν ήξερα ποιόν να πρωτομαζέψω.

Τελικές διαγνώσεις.

-Η γυναίκα μουτην γλύτωσε με 2 σπασμένα πόδια,στο τελείωμα της ΠΔΚ,1 σπασμένο χέρι(δεξί) στον καρπό,σπασμένη μύτη

και λίγο ραγισμένο στέρνο.

-Ο Νίκος,με ένα βαρύ διαστρεμμα(προχτές έβγαλε το νάρθηκα).

-Η Ελένη με πολλά ράμματα στο κεφάλι,μικρή διάσειση,ράμματα στη γλώσσα και 2 δόντια σπασμένα.

-Η κόρη μου,με κάποια τραντάχματα,φόρεσε ένα κολλάρο για 4-5 μέρες κι αυτό ήταν όλο.

Προσπαθώντας να σταθούμε στα πόδια μας,να ορθοποδήσουμε που λένε(μας περιμένει μεγάλος γολγοθάς)....

σε ενάμισο μήνα (από το συμβάν)θα βγεί ο 1ος γύψος,σε 3 περίπου μήνες ο άλλος(έχουν λάμες και βίδες και τα 2 πόδια),

θα αρχίσουν φυσικοθεραπείες αλλά ....όπως και να έχει η κατάσταση,υπάρχει φως στο τούνελ.

Μόνο ορθοπεδικά προβλήματα,χωρίς να πειραχτούν ζωτικά όργανα....ποιός το περίμενε αυτό, μετά από τέτοιο χτύπημα;

Κοιτάζοντας τώρα το αυτοκίνητο,διαπιστώνω οτι μόνο η γυναίκα μου θα μπορούσε να βγεί ζωντανή από κεί μέσα,

επειδή ανήκει στην κατηγορία των κολεόπτερων.5 cm περισσότερη παραμόρφωσει να είχε υποστεί το τουτού,....δεν θέλω

ούτε να το σκέφτομαι....άντεξε το BMW.

Οσοι διάβασαν το φάκελό της στο νοσοκομείο,μίλησαν για μεγάλη τύχη!Πραγματικά είχαμε όλους τους αγίους,

με το μέρος μας αυτήν την στιγμή που το ρολόι έδειχνε 7.10 μ.μ.

Τέλος καλό....όλα καλά..η μεγάλη μπόρα πέρασε....τώρα μένει το ψιλόβροχο(ελπίζω)!...πού θα πάει ;...θα βγεί και ο ήλιος...

υπομονή χρειάζεται!

Εχω να πώ ένα πράγμα όμως,το οποίο αφορά όλα τα καγκούρια,που δυστυχώς υπάρχουν πολλά που κυκλοφορούν στους

δρόμους.

Ο δρόμος δεν είναι δικός σας μόνο :(

Πηγαίνετε σε πίστες,πηγαίνετε όπου αλλού θέλετε ώστε να είστε μόνοι σας και κεί βγάλτε τα μάτια σας...τα δικά σας μάτια

μόνο.

Δεν σας φταίει ο άλλος που γυρίζει από τη δουλειά του,από την εκδρομή του ή από οπουδήποτε αλλού,να υποτάσσεται

στην καγκουριά σας και τη λαλακία σας.

Παιδιά,στο δρόμο,εκτός από ικανότητα στην οδήγηση,χρειάζεται και τύχη...πολύ τύχη,την οποία εμείς την είχαμε,μες

την ατυχία μας.

Υ.Γ.Ηλία(Αδαμ) και Barbie....ρε παιδιά αρχίζω να υποψιάζομαι οτι δεν με πάει το 2010...και είμαστε στην αρχή ακόμα. ;)

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

τι να πω ρε φίλε.....

καλύτερα τίποτα...

ΜΟΝΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ !!!!

Καλή ανάρρωση και δύναμη σε όλους Μητσάρα. Παρα πολύ φθηνά φαίνεται να γλιτώσατε.

Πόσο τρομακτικό είναι να βλέπεις έναν βλάκα να αποπειράται να δολοφονήσει την οικογένειά σου... Γιατί περί ηλιθίου και απόπειρα δολοφονίας πρόκειται.

χρειάζεται και τύχη...πολύ τύχη,την οποία εμείς την είχαμε,μες

την ατυχία μας.

Από σύμπτωση ζούμε τελικά, ο καθ'ένας με την δική του εμπειρία. Τα πολύ δύσκολα και επικίνδυνα απ'ότι φαίνεται πέρασαν. Όμως χρειάζεται δύναμη και κουράγιο, γιατί έχετε δρόμο ακόμα. Και επειδή ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει, κάνε άλλη μία φορά τον σταυρό σου που εξακολουθείτε και έχετε ο ένας τον άλλον, γιατί πολλές φορές ξεχνάμε τα σημαντικά και καταπιανόμαστε με τα ασήμαντα. Τουλάχιστον μας έμεινε ένα πικρό χαμόγελο, πικρό μεν, αλλά τουλάχιστον αισιόδοξο χαμόγελο δε.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μητσαρα ησουν τυχερος μεσα στην ατυχια σου!Δυστυχως ζουμε το 2010 σε μια τριτοκοσμικη χωρα που συμβαινουν τετοια περιστατικα.Ολοι ειμαστε εκτεθειμενοι στη βουληση οδηγων οπως αυτος που καρφωθηκε επανω σας και κοντεψε να σου κλεισει το σπιτι.Ευχομαι περαστικα σας και να το ξεπερασετε γρηγορα.

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Τι να πώ; !!!

Τουλάχιστο είσαστε όλοι ζωντανοί, με τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς.

Περαστικά σε όλους!

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Μητσάρα

γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιοι...

τι να πω; :(

περαστικά να είναι και να το θυμάσαι σε λίγο σαν ένα κακό όνειρο... :(

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Καλή ανάρρωση και δύναμη σε όλους Μητσάρα. Παρα πολύ φθηνά φαίνεται να γλιτώσατε.

Πόσο τρομακτικό είναι να βλέπεις έναν βλάκα να αποπειράται να δολοφονήσει την οικογένειά σου... Γιατί περί ηλιθίου και απόπειρα δολοφονίας πρόκειται.

+1000

Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.

Mahatma Gandhi

Tι λες ρε φίλε τώρα :(;) ..........

εύχομαι περαστικά σε ολους τους τραυματίες, και μία γρήγορη ανάρωση.........

Ο σκατομ@λ@κ@ς με το Evo τι έπαθε :( ?????

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Περαστικά σε όλη την οικογένειά σου φίλε και καλή δύναμη σε εσένα να τους στηρίξεις όσο καλύτερα μπορείς.

Σου εύχομαι μια μέρα απλά να είναι κάτι που θα έχεις να το διηγείσαι.

Αισιόδοξα χαμόγελα και θετική σκέψη

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

τις καλύτερες ευχες Δημητρη απ’ολο το snowclub. περαστικά και αν χρειαστείτε βοηθεια σε κατι (πληροφορίες για φυσιοθεραπευτές κλπ), εδώ ειμαστε

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Περαστικά σε όλους. Τα χειρότερα ευτυχώς πέρασαν. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Guest afrodite

Τι διαβαζω πρωι πρωι...επαθα σοκ και μονο που το διαβασα ποσο μαλλον εσυ που το εζησες σε πρωτο πλανο. Ευτυχως που ολα πηγαν καλα και ειστε μαζι δυνατοι και γλιτωσατε τα χειροτερα. Μην σκεφτεσαι το τι θα μπορουσε να σημβει γιατι θα σε παρει απο κατω. Αν ολοι μας εχουμε καποιο πεπρωμενο, το πεπρωμενο της οικογενειας σου ειναι να ζησει για πολλα χρονια ακομα (το ποσο ενας Θεος ξερει)

Περαστικα και σιδερενια.

Δημήτρη,

Εύχομαι η δοκιμασία που περνάς να είναι η τελευταία και το μέλλον να σου χαρίσει υγεία και ευτυχία, σε εσένα και την οικογένεια σου και ο Θεός να σε έχει πάντα δυνατό.

Μην στεναχωριέσαι και προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά και όλα θα πάνε καλά :)

Με τις καλύτερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στην γυναίκα σου και στην κόρη σου αλλά και στους φίλους σας.

Τα καλύτερα έρχονται!! :P

Φιλικά,

Βαρβάρα

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Γρηγορα περαστικα και ολα τα αλλα θα ερθουν...

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Μόλις διάβασα κι εγώ σοκαρισμένη όπως κι όλα τα άλλα παιδιά το συμβάν!!

Ευτυχώς δεν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές! Άγιο είχατε μέσα στην όλη ατυχία...Για τον άλλο, τί να πεί κανείς; Ελπίζω να είναι κι εκείνοι όλοι τους καλά, αλλά η τροχαία να του αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης για πάντα!

Δεν ξέρω νομικά τί γίνεται...σίγουρα μπορείτε να διεκδικήσετε χοντρή αποζημίωση και μόλις συνέρθετε να το κυνηγήσετε όσο μπορείτε!

Πολλά περαστικά όσο το δυνατόν πιό γρήγορα και ανώδυνα στους τραυματίες, υπομονή και κουράγιο σε εσένα για να τους στηρίζεις..

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Φρικη!!.... Δημητρη καλο κουραγιο και ελπιζω συντομα να το θυμοσαστε σαν ενα μακρυνο εφιαλτη... :)

Περαστικα

ΜακηςΜ

Σοκαρίστικα πρωί πρωί!

Πολλά περαστικά και πραγματικά ό,τι θέλετε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε.

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Σιδερένιοι όλοι σας φίλε Δημήτρη. Έχεις τις ευχές μας. :)

Πέρα από σωματική υγεία, εύχομαι γρήγορα να αποκατασταθεί και η ψυχολογική σας υγεία , γιατί σίγουρα μετά από ένα τέτοιο ατύχημα το σοκ θα είναι μεγάλο.

Όλα θα πάνε καλά και με τον καιρό θα επανέλεθετε όλοι σας σε κανονικούς ρυθμούς.

Υ.Γ Τελικά ο Ακήρυχτος πόλεμος συνεχίζεται με την ανοχή της πολιτείας(υπάρχει κράτος?). H βλακεία είναι αθεράπευτη και ανίκητη. :angry:

Μητσάρα, περαστικά και τις καλύτερες ευχές μου στην οικογενειά σου για γρήγορη και καθολική ανάρρωση, ώστε το φρικτό αυτό συμβάν να γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση. Σε εσένα φίλε μου εύχομαι κουράγιο και δύναμη για να τους στηρίξεις μιας και θα σε χρειαστούν πολύ αυτό το διάστημα.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Δημήτρη, τις καλύτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και καλό κουράγιο.

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Απο αλλο φορουμ που εκανα quote το ποστ του Δημητρη...

για το συγκεκριμένο περιστατικό είχα μάθει από έναν γνωστό που γνώριζε τον οδηγό του evo...

απότι μου είχε πει στο evo ήταν 2 άτομα το ένα σκοτώθηκε και το άλλο ήταν (πριν από κανένα μηνα) στην εντατική σε πολύ άσχημη κατάσταση...

αυτά παθαίνει κανεις όταν έχει το μυαλό του πάνω από το κεφάλι και κάνει mlkies σε δημοσιους δρόμους.

θες να παίξεις με το αμάξι σου?? τραβα σε καμια πιστα

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ....θα τρελαθουμε τελειως.... :angry::):(

ρε Μιτσαρα περαστικα ρε τεραστιε και υπομονη

ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις φιλαρα

DALTONS POW ROBBERY.....

Περαστικά!!!!!!!!!!! Καλή ανάρρωση και σύντομα να σβηστούν από τη μνήμη σας όλα αυτά τα δυσάρεστα που περάσατε!

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra