MakisM 3,965 Report post Posted May 9, 2010 Α...μιάς και τό 'φερε η κουβέντα... Περλέρε και Μάκη, ο Μιτσάρας είναι φίλος σας ; Εγω δεν εχω παρε-δωσε με πουρά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted May 9, 2010 Α...μιάς και τό 'φερε η κουβέντα... Περλέρε και Μάκη, ο Μιτσάρας είναι φίλος σας ; Αν θυμαμαι καλα, γιατι η μνημη μου απο τοτε που τα εμπλεξα με αυτη τη γερμανιδα τη γκομενα ,Γκουντα η καπως ετσι τη λενε , θυμαμαι ενα φιλο Μητσο ΤΟΤΕ στην επελαση στα χιονια στη Βορεια Ηπειρο με τους Ιταλους που συνεχεια ελεγε " Ας ειχα κερωμενα πεδιλα και θα τους ελεγα εγω" Μπορει βεβαια να ηταν συνωνυμια..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 9, 2010 Γκουντα Εμενταλλερ βρε παραλυμενε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted May 10, 2010 Εεεεε, ρε γλέντια τα γερόντια... και μετά φταίω 'γώ σου λέει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolinos_ 0 Report post Posted May 10, 2010 Νίκο,για ποιό νεαρό της ηλικίας σου εννοείςΜιλάς καλύτερα, από κάτι παππούδες που υπάρχουν εδώ μέσα. Υ.Γ.Ωρες είναι να παραξηγηθούνε οι παππούδες του φόρουμ τώρα! 21,5 Μητσάρα ! Quote Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted May 10, 2010 Α...μιάς και τό 'φερε η κουβέντα... Περλέρε και Μάκη, ο Μιτσάρας είναι φίλος σας ; Μή με συγκαταλλέγεις εμένα μ΄αυτουνούς. ..... θυμαμαι ενα φιλο Μητσο ΤΟΤΕ στην επελαση στα χιονια στη Βορεια Ηπειρο με τους Ιταλους που συνεχεια ελεγε " Ας ειχα κερωμενα πεδιλα και θα τους ελεγα εγω" Η....καρδιάαα ποτέ δεν πεθαίνει δε τη σκιάζει φοβέρα καμμιάαααα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted May 12, 2010 Τα λιγα χρονια που παρακολουθω το Συλλογο Τουριστικης Χιονοδρομιας και τα λιγα περισσοτερα που παρακολουθω αλλους επιστημονικους και συνδικαλιστικους ειθισται πριν από τις Γενικες Συνελευσεις να αναπτυσσεται ενας προβληματισμος για τα εσωτερικα του Συλλογου. Φετος μετα από μια ιδιαιτερα φτωχη χιονοδρομικα χρονια ο προβληματισμος αυτος ξεκινησε καπως πιο εντονα και απροσμενα? Η κάθε κριτικη ειτε αυτή είναι «μηδενιστικη» ειτε «εποικοδομητικη», με ΟΠΟΙΑ σημασια δινει ο καθενας στους χαρακτηρισμους αυτους δεν παυει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Προσωπικα ετσι το βλεπω παντα. Είναι σκοπιμο να μπορει ,και να προσπαθει, ο καθενας να ξεχωριζει εκεινα τα σημεια αναφορας του οποιοδηποτε γραπτου θετικου η αρνητικου, παντα κατά τη γνωμη του,ώστε να τα χρησιμοποιησει. Θεωρητικως ο συνδετηριος κρικος που τοποθετει καποιον στο ΕΣΤΟΥΧ η στο forum μεσω του οποιου προβαλλεται προς τα εξω είναι η αγαπη του και η ενασχοληση του με τη χιονοδρομια. Η συμμετοχη του καθενα, για τους δικους του παντα λογους ,στο Συλλογο είναι ένα επιπλεον βημα περαν της ενασχολησης του με το σκι. Δεν σημαινει ότι τα μελη του Συλλογου είναι τα μονα συνειδητοποιημενα ασχολουμενα ατομα με το σκι απλως είναι ΚΑΠΟΙΑ από αυτά. Η συμμετοχη επισης στο forum των επισκεπτων βοηθα με την ποικιλια γνωμων και αποψεων τον ιδιο το Συλλογο στη διαμορφωση αποψεων και θεσεων. Η συμμετοχη επισης αυτή είναι αμφιδρομη και βοηθα και του επισκεπτες σε πολλα θεματα που σχετιζονται με τη χιονοδρομια. Μεσα στο Συλλογο και μεσω του forum διατυπωνονται πολλες φορες διαμετρικα αντιθετες αποψεις αρκετες φορες με ενταση. - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες που εχουν την αποψη ότι η Ελλαδα θα πρεπει να γινει Αυστρια και διατυπωνουν αντιστοιχες προτασεις επεκτασεων η νεων χιονοδρομικων κεντρων σε μερη που αυτοι ξερουν? - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες που εχουν την αποψη ότι θα πρεπει να κλεισουν όλα τα ΧΚ και να κανουν μονο ορειβατικο με συνειδηση του χρεους μας απεναντι στη φυση.Εδω δεν θα πρεπει να ξεχναμε ότι η περιβαλλοντικη συνειδηση του καθενα μας μπορει να ξεκινησει και από καλοστρωμενες πιστες? - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες που απλα θελουν να επιδεικνυουν τον εξοπλισμο τους και να κουνουν τα καλη τους μονο στις καλοστρωμενες πιστες. - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες που ευχαριστιουνται μονο στα απατητα και να μεταφερουν τις εμπειριες τους απο κει στους αλλους μη μυημενους - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες......... - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες......... - Μπορει να υπαρχουν μελη η, και, επισκεπτες......... Το ΛΑΘΟΣ του Συλλογου θα ηταν να προσπαθησει να εκφρασει και να προωθησει μονο τις θεσεις και τις αποψεις της μιας μονο από τις παραπανω ομαδες. Ο Συλλογος μεχρι τα σημερα, με συγκερασμο αποψεων, εχει διαμορφωσει καποιες θεσεις που γενικα είναι στη σωστη κατευθυνση και εκφραζουν παραλληλα και τις θεσεις αλλων Συλλογων και ατομων που αγαπουν το βουνο και δραστηριοποιουνται σε αυτό. Με βαση όλα τα παραπανω πολλες φορες ο απολυτος τροπος διατυπωσης αποψεων και θεσεων και η ισοπεδωση από μελη και επισκεπτες ΚΥΡΙΩΣ υποσκαπτει και ακυρωνει τον ιδιο το γραπτο λογο του γραφοντα. Συμμετοχη του καθενα μας στο Συλλογο και η αναληψη προσθετων αρμοδιοτητων σε αυτόν, είναι καθαρα προσωπικη υποθεση του και είναι σιγουρο ότι κοστιζει τοσο σε χρονο οσο και σε ψυχικη ηρεμια. Είναι καλο να υπαρχουν διαφορετικες προσεγγισεις σε θεματα γιατι βοηθουν στη ληψη αποφασεων στα πλαισια του συγκερασμου των αποψεων. Ολοι κανουν λαθη είναι σιγουρο τοσο το ΔΣ οσο και ο καθενας μας. Δεν πιστευω να πιστευει κανεις ότι βρισκομαστε και στον ομφαλο της γης... Χαιρετω και Ψυχραιμια Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 12, 2010 ρισπεκτ στον Βασιλη!!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted May 13, 2010 (edited) ρισπεκτ στον Βασιλη!!!!! kαι ξανα μανα respect με σχετικη αφιερωση απο το ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ COFFE-BOOK [sCHILEHERERINΕΝ = ΔΑΣKAΛΕΣ του SKI ] η εγγονη της Γκουντα Εμμενταλερ παταει στο απατητο .....ειναι να μην χανεις την ψυχραιμια σου ? Edited May 13, 2010 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted May 13, 2010 Μήπως αυτό το ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ COFFE-BOOK μπορεί να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή στον προσκυνηματικό ιερό ναό του HOLIDAY INN Παιανίας ; Μεγάλη η χάρη του... Βοήθειά μας...σίγουρα ήχος πλάγιος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted May 13, 2010 (edited) Μήπως αυτό το ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ COFFE-BOOK μπορεί να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή στον προσκυνηματικό ιερό ναό του HOLIDAY INN Παιανίας ; Μεγάλη η χάρη του... Βοήθειά μας...σίγουρα ήχος πλάγιος... META ΧΑΡΑΣ κυρ προεδρε , οσο για τους υποκριτας και φαρισσαιους αναφωνουμεν και ανταπαντουμεν ο ΑναΠατητος ...Πρωτος τα Rocker βαλετω ! YΓ ¨ 1. Ελπιζω το χριστεπωνυμο εκλεκτορικο πληθος να μην απαιτησει αναλογο snowclub Coffe-Book exposure ,απο το νεοεκλεγεν και νεοπαγες Δ.Σ . Εις τας ταξεις μας παρεισφρυουν,ολοενα μαρκετινικα /// φονταμενταλιστικα στοιχεια ,δουλοι του Μαμωνα ,που θα το προτεινουν προς εξευρεσιν πορων . 2. Βεργιογλου εχεις να πατησεις photo-shop για 3 θητειες . Edited May 13, 2010 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted May 13, 2010 META ΧΑΡΑΣ κυρ προεδρεΤριήμερο προσκύνημα λοιπόν... Ξεκινώ νηστεία και πορεύομαι γονατιστός στη χάρη της... με μία λαμπάδα ίσα με το μπόϊ μου... Γένοιτο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted May 14, 2010 ...Ξεκινώ νηστεία και πορεύομαι γονατιστός στη χάρη της... με μία λαμπάδα ίσα με το μπόϊ μου... Ποιάς...,της νηστείας; :LOL: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted May 15, 2010 Ποιάς... ;Κοίτα λίγο τη φωτογραφία ρε νιάτο και θα καταλάβεις πού πάει η λαμπάδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites