Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
panchristo

Συμβουλές για εξοπλισμό

Recommended Posts

Αν παρεις μαλακες μποτες και σχετικα σκληροτερα σκι. Θα προχωρησεις γρηγορα στο beginner intermediate ...και θα κολησεις εκει (το εχω παθει και ξερω και καναδυο αλλους που το'χουν παθει αλλα δεν θα τους εκθεσω δημοσια...). Αρκει να σου πω οτι πλησιασα το επιπεδο των σκι που ειχα αλλα δεν μου εβγαινε τιποτα παραπανω. Αλλαξα τις μποτες απο FI 55 σε FI :o-100 (ρυθμιζομενο) και με το :P ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ σε 2 κατεβασιες, μια για να τους παρω τον αερα και μια για να κανω το κομματι μου...Μετα πηρα και πιο μαλακα σκι και ειδα και περισσοτερη διαφορα σε ενα περιπου χρονο. Τωρα κανω με FI 100.

o διάλογος ήταν μικρος...

Ρε Μάκη δε πιστεύω να έχεις κανα 50αρι φλεξ και να προσπαθεις να στρεβλωσεις τα RX8...

ε? χμμ....

μετα απο αρκετό γκουκλαρισμα βρήκε ότι ηταν 55... και αλλαξε μποτες και διάθεση :)

Το RX8 ηταν advanced carving ski δεν ηταν ποτε intermediate.

Εξαλλου το πιο τουριστικο σκι στο σύλλογο ηταν το to fischer rc4 sl worldcup πριν λιγα χρονια :)

pano To Z3 ειναι ενα καλό entry level σκι που θα σε παει μερικα χρονακια με πολυ καλό ρυθμο αναπτυξης.

Δηλαδή αξίζει περισσότερο να πάρω ένα από αυτά που προτείνεταε έναντι καινούργιων Rossignol X-Fight 5, σωστά?

Αν ναι, μπορείτε να πείτε τί θα πρέπει να προσέξω στην κατάσταση των σκις, πριν τα αγοράσω?

1) Αν π.χ. έχει γδαρσίματα στην πλευρά ολίσθησης απ΄όπου έχει φύγει το μάυρο πλαστικό?

2) Τη κατάσταση των ακμών πώς θα την καταλάβω?

3) Για τη δέστρα τί να προσέξω?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor