jorge_ver 261 Report post Posted January 12, 2011 θα την βρούμε την άκρη άσε που μάλλον θα υπάρχει πολύ χιόνι και θα πάμε σκιάροντας πάντως αν έκανα καλά το homework μου, τα δύο lifts του Bad Gastein και πλησιέστερα στο ξενοδοχείο (1 Km περίπου) είναι: αυτό του Stubnerkogel και αυτό του Graukogel Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 12, 2011 (edited) Η εκδίκηση του σνοουμπορντα θα είναι αυτή... θα τρέχω δίπλα σας και θα σας κοροιδεύω ρομποκόπια χαχα Πέρα από τη πλάκα, υπάρχουν δύο λύσεις στο πρόβλημα σας. Θα πηγαίνετε με τις μποτες στο χέρι και θα τις φοράτε εξω από το λιφτ και τα παπουτσάκια σε σακίδιο. Αν όχι, σε μερικά χιονοδρομικα διάβασα πως υπάρχουν lockers που αφήνεις τις μποτες σου γαντια κλπ και θερμαίνπνται κι ολας. Να εξετάσετε κι αυτ'η τη λύση. Ας ελπίσουμε όμως πως θα ρίξει τόσο χιόνι που θα κατεβαίνετε σκιάροντας και μετά θα κοροιδεύτε εσεις εμένα που δε θα μπορώ να τσουλάω στο ίσωμα Αντε να δουμε ποιος θα κοροιδεύει ποιον Edit: Διαβάζοντας ένα review το λέει "Try to stay near to the railway station as this is where the ski lift is - the roads are steep and I would recommend paying for the ski depot slopeside." Παντου διβάζω οτι καλο θα είναι το ξενοδοχείο να είναι κοντά στο σταθμό για ευκολότερη προσβαση στη γόνδολα αλλιως θα έχει πολυ σκαρφάλωμα. Νομιζω πως το ξενοδοχείο μας είναι κοντα στο σταθμό. Επείσης τα ταξι είναι ακριβά Edited January 12, 2011 by afrodite Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 12, 2011 (edited) Επειδή αν διαβάσει όλα τα παραπάνω ο αντιπρόεδρος θα με φάει. Μεταφέρω εδώ από το site του πρακτορείου αναφορικά με το ξενοδοχείο (δεν έχω πάει ποτέ μου στην περιοχή οπότε δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι). Edited January 12, 2011 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 13, 2011 (edited) Μια κοιλάδα με 4 ουσιαστικά περιοχές οι οποίες δεν συνδέονται μεταξύ τους παρά μόνο με ski bus.Η περιοχή Βadgastein-Badhofgastein που συνδέονται με λίφτ μέσω Angertal H περιοχή Dorfgastein-Grossarl που συνδέονται πάλι με λίφτ και οι περιοχές Craukogel και Sportgastein που είναι αυτόνομες και δεν συνδέονται με καμια άλλη χιονοδρομική περιοχή. Στο Sportgastein πας μόνο με ski bus. Mε 78% λειτουργία πιστών και πάλι είναι πολλά τα χλμ να πάς αλλού. δεν πρόκειται να βαρεθείς. Σωστος. Παντως Sportgastein ειναι ολα τα λεφτα. την χρονια που ειχα παει εγω, τελη φεβρουαριου 2007 παρακαλω (χαλια χρονια δηλαδη), στο Sportgastein ειχα πετυχει εναν που ειχε χασκυ και εκανε εκδρομες με χασκυ κλπ. 2-3 μερες πριν παμε εμεις τους ειχαν πει απο την αστυνομια-πυροσβεστικη να εκενωσουν τα σπιτια στην βαση της γονδολας, γιατι υπηρχε φοβος για χιονοστιβαδες λογω της ισχυρης χιονοπτωσης. τρελο snowbucket και πιο μεγαλα υψομετρα σε σχεση με την υπολοιπη κοιλαδα. φαινεται κιολας απο το χιονι (30-110 εκ) Edited January 13, 2011 by Turms Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted January 13, 2011 ωωωωωχχχ!!!!...... δηλαδη ηρθε ο καιρος για να πατε αυστρια ...... και θα ερθετε μετα και θα μας πεθανετε και στις φωτο και βιντεο ρρεεεε.. πατε καλα ...αν ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...οτι αυτο θα γινη ......θα πεθανω !!!!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 13, 2011 ωωωωωχχχ!!!!...... δηλαδη ηρθε ο καιρος για να πατε αυστρια ...... και θα ερθετε μετα και θα μας πεθανετε και στις φωτο και βιντεο ρρεεεε.. πατε καλα ...αν ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...οτι αυτο θα γινη ......θα πεθανω !!!!! Προσεχε τι υπόσχεσε γιατι αυτό θα γίνει... Όποτε αν αγαπάς τη ζωούλα σου μετά τις 29 του μηνός μην ανοιγεις τα σχετικά νήματα Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 13, 2011 Με βαση τα γραφομενα του site του πρακτορειου η αποσταση ειναι 150 μετρα.Οποτε ουτε παπουτσια στην πλατη ουτε ταξι θα παρουμε.Αυτο μας ελειπε. "Τo ολοκαίνουργιο οκταθέσιο τελεφερίκ Stubnerkogel είναι στα 150 μέτρα από το ξενοδοχείο και σας ανεβάζει με άνεση απευθείας στις πίστες της ομώνυμης περιοχής σκι, που συνδέεται με τις πίστες και του Badhofgastein σχηματίζοντας το μεγαλύτερο ενιαίο πεδίο χιονοδρομίας της περιοχής (Stubnerkogel – Schlossalm). Από εκείνο το σημείο μπορείτε να εξερευνήσετε με ενιαίο ski pass και άλλες περιοχές της κοιλάδας Gastein ( Sportgatsein, Dortgastein, Grossarl) αφού υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για την εξυπηρέτησή σας". Share this post Link to post Share on other sites
StarDuke 0 Report post Posted January 13, 2011 παίδες είμαι συνεπιβάτης της τελευταίας στιγμής! απο Θεσσαλονίκη. δεν ξέρω κανέναν σας αλλα δεν μασάω, το πολυ πολυ να χαθώ και να με βρουν την άνοιξη (και ΑΝ)!! για να δω πόσοι snowboarders θα είμαστε !! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ο Κ. Κουκουλέτσος ποιος ειναι ;; γιατι θα συ ταξιδεύσουμε ΑΛΛΑ (δυστυχώς) μια μερα μετα ! Αυτά προς το παρόν ! [img]http://i95.photobucket.com/albums/l144/starduke2k/SnowClub/SnowClubSignatureNew2.jpg[/img] Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 13, 2011 Μη στεναχωριέσαι. Αυτό το Σάββατο θα βρεθούμε, μάλλον προς Καϊμακ μας βλέπω, και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση οι της " Βορείου Ελλάδος" Οπότε θα μας γνωρίσεις από κοντά. Στο βουνό θα έχουμε και τα επιρράματα πάνω στις στολες μας. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 14, 2011 παίδες είμαι συνεπιβάτης της τελευταίας στιγμής! μπράβο που χώθηκες τελευταία στιγμή! και εγώ κάπως έτσι απο Θεσσαλονίκη.δεν ξέρω κανέναν θα μας μάθεις το μόνο σίγουρο σας αλλα δεν μασάω, το πολυ πολυ να χαθώ και να με βρουν την άνοιξη (και ΑΝ)!! για να δω πόσοι snowboarders θα είμαστε !! λίγοι και καλοί ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ο Κ. Κουκουλέτσος ποιος ειναι ;; γιατι θα συ ταξιδεύσουμε ΑΛΛΑ (δυστυχώς) μια μερα μετα ! Αυτά προς το παρόν ! άντε καλώς όρισες λοιπόν στο Σύλλογο !!! Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 14, 2011 Καλως ήρθες στη παρέα μας. Το ερώτημα της ημέρας. Μόνο έγω και ο νεοαφιχθείς θα εκπροσωπούμε τους σανιδάδες στην εκδρομή; Ή είναι κι άλλοι; Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted January 14, 2011 γενικά το φωνάζω από τότε που μπήκα στον σύλλογο. snowboard και μόνο snowboard άντε γίναμε 3 .....καλά πάμε..... με γοργούς ρυθμούς βλέπω.... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 14, 2011 την ερχομενη Τετάρτη κατά πασα πιθανότητα θα μοιραστούν οι φάκελοι με πληροφορίες για την εκδρομή. οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να ερθουν στη συνάντηση στο Flocafe του Αμαρουσιου στις 9,00 το βράδυ "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted January 14, 2011 μου είναι πολύ πιο εύκολο να πάω στο εξωτερικό παρά να πάω στο μαρούσι..... δεν πειράζει όμως...κάτι θα κάνω αυτη τη φορά.... θα είμαι εκεί.....κατά 99%...λέω τώρα..... Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 14, 2011 Δεν μπορω να βρω το λινκ με τις ωρες αναχωρησης -αφιξης της εκδρομης.Μπορει καποιος να βοηθησει; Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 14, 2011 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=12798 Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 14, 2011 την ερχομενη Τετάρτη κατά πασα πιθανότητα θα μοιραστούν οι φάκελοι με πληροφορίες για την εκδρομή. οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να ερθουν στη συνάντηση στο Flocafe του Αμαρουσιου στις 9,00 το βράδυ Θα έρθω κι εγώ γιατι είμαι "μαζοχίστρια".... Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 14, 2011 μου είναι πολύ πιο εύκολο να πάω στο εξωτερικό παρά να πάω στο μαρούσι.....80δεν πειράζει όμως...κάτι θα κάνω αυτη τη φορά.... θα είμαι εκεί.....κατά 99%...λέω τώρα..... Συμφωνώ και εγώ που είμαι από Ν Σμύρνη. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 15, 2011 μου είναι πολύ πιο εύκολο να πάω στο εξωτερικό παρά να πάω στο μαρούσι.....δεν πειράζει όμως...κάτι θα κάνω αυτη τη φορά.... θα είμαι εκεί.....κατά 99%...λέω τώρα..... Συμφωνώ και εγώ που είμαι από Ν Σμύρνη. το μυστικό είναι να μην ξεκινάτε νωρίς. από τις 10+ και μετά η απόσταση Ν.Σ. - Μαρού δεν υπερβαίνει τα 20-25 λεπτά. αν μου του επιτρέψει η ....τεράστια καλή μου τύχη... ίσως αναίβω κι εγώ, αλλιώς?? "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted January 15, 2011 υπάρχει κανένας που μένει νότια και θα πάει στην συναντήσει την τετάρτη? Λόγο του ότι δεν έξω μεταφορικό μέσων θα έρθω με συγκοινωνια. 1) δεν δουλευει παντού το τρένο. 2) ανάλογα με τη ώρα θα τελειώσουμε (μέχρι στιγμής δεν εχω πάει σε καμία συνάντηση) ενδεξετε να μην υπάρχει μέσω για επιστροφή. οπότε αν υπάρχει κανένας από νότια προάστια και μπορεί να βοηθήσει, αλλιώς θα μείνω μέσα στο Flocafe...... :LOL: Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 15, 2011 Θα προσπαθήσω να πάω, οπότε μπορούμε να πάμε μαζί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά έχω πρόθεση να πάω, όμως η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ στην ώρα της.... Ελπίζω ότι θα γίνει η έκπληξη αυτή την Τετάρτη. Θα τα πούμε, ίσως με pm για να συντονιστούμε. Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted January 15, 2011 Τεταρτη θα ειμαι κ γω Αθηνα..οποτε θα ρθω να σας γνωρισω κ να συζητησουμε και τα περι εκδρομης!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 17, 2011 (edited) την ερχομενη Τετάρτη κατά πασα πιθανότητα θα μοιραστούν οι φάκελοι με πληροφορίες για την εκδρομή. οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να ερθουν στη συνάντηση στο Flocafe του Αμαρουσιου στις 9,00 το βράδυ Όλγα, σε εμάς τους Βόρειους θα σταλούν ταχυδρομικά; το λέω φυσικά μόνο αν περιέχουν κάτι που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε πριν από την εκδρομή αν πάλι γίνεται τυπικά, επειδή αποτελεί υποχρέωση του euroski, εννοείται δεν υπάρχει λόγος ακόμα και σουπερμαντολίνι να έχει, δε μας χρειάζεται πριν από την Κυριακή το πρωί Edited January 17, 2011 by jorge_ver Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 17, 2011 γενικά το φωνάζω από τότε που μπήκα στον σύλλογο.snowboard και μόνο snowboard άντε γίναμε 3 .....καλά πάμε..... με γοργούς ρυθμούς βλέπω.... ...και ο Πανουσοπουλος στην λιστα snowboard κανει...η μαλλον θελει να μαθει να κανει!θα χρειαστει την βοηθεια -Γνωριζει καποιος στην ευρητερη περιοχη αν μπορουμε να φτιαξουμε custom boots(θα υπαρχει αυτοκινητο)? ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 17, 2011 Όλγα, σε εμάς τους Βόρειους θα σταλούν ταχυδρομικά; το λέω φυσικά μόνο αν περιέχουν κάτι που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε πριν από την εκδρομή αν πάλι γίνεται τυπικά, επειδή αποτελεί υποχρέωση του euroski, εννοείται δεν υπάρχει λόγος ακόμα και σουπερμαντολίνι να έχει, δε μας χρειάζεται πριν από την Κυριακή το πρωί θα ρωτήσω το πρακτορειο. μπορεις να ενημερωθείς από τον κ-ο Μπουντουνη τι θα περιεχει ο φακελος 210 6777773 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites