Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΣΤΧ

Λιστα συμμετοχών για την εκδρομή εξωτερικού στο Bad Gastein, Austria

Recommended Posts

Είσαι φοβερή, βρε Αφροδίτη! Κάτι σκίρτησε μέσα μου, μόλις πάτησα στις webcams! Ανυπομονώ κι ας μην πρέπει! Έχω άπειρες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσω μέχρι τότε (ανάμεσα στις οποίες και το άτιμο 30%. Άντε να βγάλεις τα Χριστούγεννα έτσι...!!!)! :rolleyes:

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

πάνω απ' όλα υγεία ...μην κολλάμε στα "χαρτάκια" :lol: μακάρι πάντα να τα δίνουμε σε ευχάριστους σκοπούς :rolleyes:

by the way, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αναρτηθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες (so far)??

Edited by snowcat

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Guest afrodite
Είσαι φοβερή, βρε Αφροδίτη! Κάτι σκίρτησε μέσα μου, μόλις πάτησα στις webcams! Ανυπομονώ κι ας μην πρέπει! Έχω άπειρες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσω μέχρι τότε (ανάμεσα στις οποίες και το άτιμο 30%. Άντε να βγάλεις τα Χριστούγεννα έτσι...!!!)! :rolleyes:

Aσε βρε Αννα... Να 'ξερες εγώ ποσες εκρεμμοτητες έχω να καλύψω (το 30% είναι ψιχουλα μπροστα τους) και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Κι ολα αυτα μεσα σε 15 μέρες (μη σου πω και λιγότερες γιατί ειναι και η αργια των χριστουγεννων στη μεση)... απλά χτες μια μικρή ελπίδα φάνηκε στον ορίζοντα και είπα χμμ ας δω καμά web cam να προσμονίσω λίγο το ταξίδι να στανιάρω λίγο. Δυσκολος ο Δεκεμβρης δυσκολος. Στο τέλος θα τον μισησω ως μήνα.

ρε παιδιά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τίποτα στην κοιλάδα;

ή ξέχασα και να διαβάζω; :lol::lol:

Guest afrodite
ρε παιδιά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τίποτα στην κοιλάδα;

ή ξέχασα και να διαβάζω; :lol::lol:

Eχει ανοιξει το μισο...τα μισά λιφτ...

εκατοστα χιονιου 20 (κοιλαδα) 40 (στη μέση) B) κορυφη... και αναλογα το μέρος.

πάνω απ' όλα υγεία ...μην κολλάμε στα "χαρτάκια" :P μακάρι πάντα να τα δίνουμε σε ευχάριστους σκοπούς :rolleyes:

by the way, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αναρτηθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες (so far)??

εχω ζητήσει την λίστα. Σήμερα πιστεύω να την έχω, και το συντομότερο θα την αναρτήσω.

εχω ζητήσει την λίστα. Σήμερα πιστεύω να την έχω, και το συντομότερο θα την αναρτήσω.

το επαναφέρω γιατί ίσως ξεχάστηκε

από τη στιγμή που έχει παρέλθει η καταληκτική για την εξόφληση ημερομηνία καλό θα ήταν να αναρτηθεί η λίστα συμμετεχόντων

γιατί Γιώργο ;

άμα δε σ' αρέσει η παρέα τελικά δε θα 'ρθεις ;)

τί πιο νορμάλ από το να αναρτηθεί η λίστα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε??

τηλεφώνησα σημερα και θα μας τη στείλουν. απ’οτι μου ειπαν υπαρχουν ατομα που δεν εχουν εξοφλήσει

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

ο ενας ειμαι εγω παιδια.δωστε μου λιγες μερες περιθωριο γτ ειμαι εκτος με το καραβι...

η λίστα δεν είναι για να δούμε ποιός πλήρωσε και ποιός χρωστάει ακόμα, αυτό είναι θέμα του πρακτορείου

επίσης ούτε σημαίνει πως όταν αναρτηθεί (και το βράδυ ακόμα πριν φύγουμε κούφια ή ώρα που το ακούει) δεν ενδέχεται να γίνουν αλλαγές

my view: είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η λίστα σε όποια μορφή βρίσκεται, χωρίς το άγχος κανενός ο,τι πρέπει να την ενημερώνει αφού αυτό είναι δουλειά του πρακτορείου

Φιλικά,

Ρούλα

καλησπερα.

μολις εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ.

δεν ειμαι μελος στο snowclub.

ενδιαφερομαι για την εκδρομη αλλα θα ηθελα να δω λεπτομερειες.

Υπαρχει καποιο σχετικο topic?? επισης προλαβαινω να γραφτω πριν την εκδρομη ωστε να λαβω μερος???

εδω

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=12798

θα πρεπει να γραφτεις μελος του συλλογου μας (δες στην 1η σελιδα στις εγγραφες) και μετα τηλ. στο Euroski στο 210 6777779 και ζητα τον κ. Μουντουνη

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

αντε αρχιστε να ετοιμαζεστε

YouTube Video ->

Snow is on my D.N.A.

παρακαλούνται οι παρακάτω να εξοφλήσουν το συντομότερο το υπόλοιπο της εκδρομης

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΖΑΓΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΛΙΑΤΣΑΡΑΣ ΜΗΝΑΣ

ΜΙΚΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΟΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΝΑΔΗ ΑΝΝΑ

το γραφω και εδω μια και με ενημερωσε εχθες το γραφειο με τηλεφωνημα πως χρωσταω ακομα 265 ευρω.εχω εξοφλησει εδω και 4 μερες την εκδρομη και ΕΥΤΥΧΩΣ κρατησα την αποδειξη.στην διαθεση τους οποτε την ζητησουν.

το γραφω και εδω μια και με ενημερωσε εχθες το γραφειο με τηλεφωνημα πως χρωσταω ακομα 265 ευρω.εχω εξοφλησει εδω και 4 μερες την εκδρομη και ΕΥΤΥΧΩΣ κρατησα την αποδειξη.στην διαθεση τους οποτε την ζητησουν.

Δεν σε πιστευουμε ρε...να ποσταρεις την αποδειξη. :)

παιδια οσοι απο εμας ταξιδεψουν στην αυστρια και οπου αλλου στην ευρωπη να μην ξεχασουν να βγαλουν αυτο.

post-2981-1294233249_thumb.jpg

*Vanάκι για τη μεταφορά πεδίλων, ok?

*Approx. time από αεροδρόμιο Μονάχου στο ξενοδ.=?

*Μεταφορά εξοπλισμού (=σακός ski/snowboard + σάκος με μπότες,etc. :rolleyes: ) free ή ?

(αν θυμηθώ και τίποτ' άλλο ...προσεχώς :blink: )

*Vanάκι για τη μεταφορά πεδίλων, ok?

*Approx. time από αεροδρόμιο Μονάχου στο ξενοδ.=?

*Μεταφορά εξοπλισμού (=σακός ski/snowboard + σάκος με μπότες,etc. :blink: ) free ή ?

(αν θυμηθώ και τίποτ' άλλο ...προσεχώς :blink: )

:rolleyes: ναι ! και εγώ ήθελα να ρωτήσω...

είναι δωρεάν όπως πέρυσι η μεταφορά του εξοπλισμού;; (καλά θα ΄ταν)

καλημέρα !

:blink:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Guest afrodite

Συμφωνα με τη λουφτχανσα δικαιούμαστε 20 ή 23 κιλα βαλίτσα και η τσάντα με το σκι τσαμπα.

http://www.lufthansa.com/us/en/Free-baggag...age%20allowance

Εγω έχω άλλη ερώτηση. Την πρωτη μερα θα προλάβουμε να κάνουμε σκι ή όχι :rolleyes::blink: :blink:

προσπαθησα να βγάλω άκρη από το site της swiss για μας τους (λίγους) φουκαράδες που θα ταξιδέψουμε από Θεσσαλονίκη και μάλιστα εμπλεκόμαστε σε 4 πτήσεις

μπερδεύτηκα λίγο γιατί κάπου λέει ότι είναι free, κάπου αλλού ότι είναι free με την προυποθεση ότι το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 23 kg

θέλω να πιστεύω ότι αν υπήρχε επιπλέον κόστος θα το έγραφε η ανακοίνωση της εκδρομής στα "δεν περιλαμβάνονται"

καλό είναι βέβαια να το σιγουρέψουμε με το euroski

πήρα τηλ. στα γραφεια της swiss στη Σαλονίκη

τελικά είναι δωρεάν (ένα ζευγάρι πέδιλα/σανίδα & 1 ζευγάρι μπότες)

και μια άλλη ερώτηση...

το χιόνι είναι αρκετό;

βέβαια δουλεύουν σχεδόν όλα αλλά...

Edited by jorge_ver

εμενα παλι το ταμειο μου δεν βγαζει ευρωπαικη καρτα ασφαλισης

Guest afrodite

Exουν ανέβει οι θερμοκρασίες και :P αρχίζει και λιώνει. Ας ελπίσουμε μεχρι να παμε να κανει καμια νεα φρεσκια χιονόπτωση.... Τι λένε οι ειδικοί; ΜΙΚ;;

Απο ότι βλέπω εδώ http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/salzburg/bad-gastein θα φρεσκάρει λίγο τη άλλη εβδομάδα.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...