Αννα 57 Report post Posted December 13, 2010 Είσαι φοβερή, βρε Αφροδίτη! Κάτι σκίρτησε μέσα μου, μόλις πάτησα στις webcams! Ανυπομονώ κι ας μην πρέπει! Έχω άπειρες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσω μέχρι τότε (ανάμεσα στις οποίες και το άτιμο 30%. Άντε να βγάλεις τα Χριστούγεννα έτσι...!!!)! *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 13, 2010 (edited) πάνω απ' όλα υγεία ...μην κολλάμε στα "χαρτάκια" μακάρι πάντα να τα δίνουμε σε ευχάριστους σκοπούς by the way, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αναρτηθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες (so far)?? Edited December 13, 2010 by snowcat "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 14, 2010 Είσαι φοβερή, βρε Αφροδίτη! Κάτι σκίρτησε μέσα μου, μόλις πάτησα στις webcams! Ανυπομονώ κι ας μην πρέπει! Έχω άπειρες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσω μέχρι τότε (ανάμεσα στις οποίες και το άτιμο 30%. Άντε να βγάλεις τα Χριστούγεννα έτσι...!!!)! Aσε βρε Αννα... Να 'ξερες εγώ ποσες εκρεμμοτητες έχω να καλύψω (το 30% είναι ψιχουλα μπροστα τους) και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Κι ολα αυτα μεσα σε 15 μέρες (μη σου πω και λιγότερες γιατί ειναι και η αργια των χριστουγεννων στη μεση)... απλά χτες μια μικρή ελπίδα φάνηκε στον ορίζοντα και είπα χμμ ας δω καμά web cam να προσμονίσω λίγο το ταξίδι να στανιάρω λίγο. Δυσκολος ο Δεκεμβρης δυσκολος. Στο τέλος θα τον μισησω ως μήνα. Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted December 14, 2010 ρε παιδιά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τίποτα στην κοιλάδα; ή ξέχασα και να διαβάζω; Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 14, 2010 ρε παιδιά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τίποτα στην κοιλάδα;ή ξέχασα και να διαβάζω; Eχει ανοιξει το μισο...τα μισά λιφτ... εκατοστα χιονιου 20 (κοιλαδα) 40 (στη μέση) κορυφη... και αναλογα το μέρος. Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted December 14, 2010 πάνω απ' όλα υγεία ...μην κολλάμε στα "χαρτάκια" μακάρι πάντα να τα δίνουμε σε ευχάριστους σκοπούς by the way, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αναρτηθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες (so far)?? εχω ζητήσει την λίστα. Σήμερα πιστεύω να την έχω, και το συντομότερο θα την αναρτήσω. Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted December 21, 2010 εχω ζητήσει την λίστα. Σήμερα πιστεύω να την έχω, και το συντομότερο θα την αναρτήσω. το επαναφέρω γιατί ίσως ξεχάστηκε από τη στιγμή που έχει παρέλθει η καταληκτική για την εξόφληση ημερομηνία καλό θα ήταν να αναρτηθεί η λίστα συμμετεχόντων Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 21, 2010 γιατί Γιώργο ; άμα δε σ' αρέσει η παρέα τελικά δε θα 'ρθεις Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 21, 2010 γιατί Γιώργο ; άμα δε σ' αρέσει η παρέα τελικά δε θα 'ρθεις τί πιο νορμάλ από το να αναρτηθεί η λίστα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε?? "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 21, 2010 τηλεφώνησα σημερα και θα μας τη στείλουν. απ’οτι μου ειπαν υπαρχουν ατομα που δεν εχουν εξοφλήσει "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 21, 2010 ο ενας ειμαι εγω παιδια.δωστε μου λιγες μερες περιθωριο γτ ειμαι εκτος με το καραβι... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 21, 2010 η λίστα δεν είναι για να δούμε ποιός πλήρωσε και ποιός χρωστάει ακόμα, αυτό είναι θέμα του πρακτορείου επίσης ούτε σημαίνει πως όταν αναρτηθεί (και το βράδυ ακόμα πριν φύγουμε κούφια ή ώρα που το ακούει) δεν ενδέχεται να γίνουν αλλαγές my view: είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η λίστα σε όποια μορφή βρίσκεται, χωρίς το άγχος κανενός ο,τι πρέπει να την ενημερώνει αφού αυτό είναι δουλειά του πρακτορείου Φιλικά, Ρούλα "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
evlabios 1 Report post Posted December 21, 2010 καλησπερα. μολις εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ. δεν ειμαι μελος στο snowclub. ενδιαφερομαι για την εκδρομη αλλα θα ηθελα να δω λεπτομερειες. Υπαρχει καποιο σχετικο topic?? επισης προλαβαινω να γραφτω πριν την εκδρομη ωστε να λαβω μερος??? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 22, 2010 εδω http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=12798 θα πρεπει να γραφτεις μελος του συλλογου μας (δες στην 1η σελιδα στις εγγραφες) και μετα τηλ. στο Euroski στο 210 6777779 και ζητα τον κ. Μουντουνη "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 27, 2010 αντε αρχιστε να ετοιμαζεστε YouTube Video -> Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 27, 2010 παρακαλούνται οι παρακάτω να εξοφλήσουν το συντομότερο το υπόλοιπο της εκδρομης ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΖΑΓΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΑΡΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΙΚΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗ ΑΝΝΑ "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2010 το γραφω και εδω μια και με ενημερωσε εχθες το γραφειο με τηλεφωνημα πως χρωσταω ακομα 265 ευρω.εχω εξοφλησει εδω και 4 μερες την εκδρομη και ΕΥΤΥΧΩΣ κρατησα την αποδειξη.στην διαθεση τους οποτε την ζητησουν. Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 28, 2010 το γραφω και εδω μια και με ενημερωσε εχθες το γραφειο με τηλεφωνημα πως χρωσταω ακομα 265 ευρω.εχω εξοφλησει εδω και 4 μερες την εκδρομη και ΕΥΤΥΧΩΣ κρατησα την αποδειξη.στην διαθεση τους οποτε την ζητησουν. Δεν σε πιστευουμε ρε...να ποσταρεις την αποδειξη. Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 576 Report post Posted January 5, 2011 παιδια οσοι απο εμας ταξιδεψουν στην αυστρια και οπου αλλου στην ευρωπη να μην ξεχασουν να βγαλουν αυτο. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 6, 2011 *Vanάκι για τη μεταφορά πεδίλων, ok? *Approx. time από αεροδρόμιο Μονάχου στο ξενοδ.=? *Μεταφορά εξοπλισμού (=σακός ski/snowboard + σάκος με μπότες,etc. ) free ή ? (αν θυμηθώ και τίποτ' άλλο ...προσεχώς ) "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 7, 2011 *Vanάκι για τη μεταφορά πεδίλων, ok?*Approx. time από αεροδρόμιο Μονάχου στο ξενοδ.=? *Μεταφορά εξοπλισμού (=σακός ski/snowboard + σάκος με μπότες,etc. ) free ή ? (αν θυμηθώ και τίποτ' άλλο ...προσεχώς ) ναι ! και εγώ ήθελα να ρωτήσω... είναι δωρεάν όπως πέρυσι η μεταφορά του εξοπλισμού;; (καλά θα ΄ταν) καλημέρα ! Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 7, 2011 Συμφωνα με τη λουφτχανσα δικαιούμαστε 20 ή 23 κιλα βαλίτσα και η τσάντα με το σκι τσαμπα. http://www.lufthansa.com/us/en/Free-baggag...age%20allowance Εγω έχω άλλη ερώτηση. Την πρωτη μερα θα προλάβουμε να κάνουμε σκι ή όχι :blink: Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 7, 2011 (edited) προσπαθησα να βγάλω άκρη από το site της swiss για μας τους (λίγους) φουκαράδες που θα ταξιδέψουμε από Θεσσαλονίκη και μάλιστα εμπλεκόμαστε σε 4 πτήσεις μπερδεύτηκα λίγο γιατί κάπου λέει ότι είναι free, κάπου αλλού ότι είναι free με την προυποθεση ότι το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 23 kg θέλω να πιστεύω ότι αν υπήρχε επιπλέον κόστος θα το έγραφε η ανακοίνωση της εκδρομής στα "δεν περιλαμβάνονται" καλό είναι βέβαια να το σιγουρέψουμε με το euroski πήρα τηλ. στα γραφεια της swiss στη Σαλονίκη τελικά είναι δωρεάν (ένα ζευγάρι πέδιλα/σανίδα & 1 ζευγάρι μπότες) και μια άλλη ερώτηση... το χιόνι είναι αρκετό; βέβαια δουλεύουν σχεδόν όλα αλλά... Edited January 7, 2011 by jorge_ver Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 7, 2011 εμενα παλι το ταμειο μου δεν βγαζει ευρωπαικη καρτα ασφαλισης Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 7, 2011 Exουν ανέβει οι θερμοκρασίες και αρχίζει και λιώνει. Ας ελπίσουμε μεχρι να παμε να κανει καμια νεα φρεσκια χιονόπτωση.... Τι λένε οι ειδικοί; ΜΙΚ;; Απο ότι βλέπω εδώ http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/salzburg/bad-gastein θα φρεσκάρει λίγο τη άλλη εβδομάδα. Share this post Link to post Share on other sites