ChristosFRC4 59 Report post Posted February 22, 2012 Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τον τεχνικο ρουχισμό αλλα δυσκολεύονται. Λοιπον φέτος αγόρασα αυτο το μπουφάν με προδιαγραφές 20000/20000 Απο μέσα Φαραώ ένα ισοθερμικο north face, αυτά που έχει με το κιλό στα ράφια του ο Δημητριαδης. Λοιπον, δεν κρύωνω καθόλου εώς τους -10C που τουλάχιστον το έχω δοκιμάσει. Απλα ήθελα να μου πείτε τι είδους μπουφάν θεωρείται και εάν είναι λογικό να είμαι ΟΚ μόνο με το ισοθερμικο http://www.head.com/...3085/?region=eu Off-topic : φανταστικό μπουφάν με πολλα extras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 23, 2012 Λοιπον φέτος αγόρασα αυτο το μπουφάν με προδιαγραφές 20000/20000 Απο μέσα Φαραώ ένα ισοθερμικο north face, αυτά που έχει με το κιλό στα ράφια του ο Δημητριαδης. Λοιπον, δεν κρύωνω καθόλου εώς τους -10C που τουλάχιστον το έχω δοκιμάσει. Απλα ήθελα να μου πείτε τι είδους μπουφάν θεωρείται και εάν είναι λογικό να είμαι ΟΚ μόνο με το ισοθερμικο Απολύτως λογικό να μην κρυώνεις.Το μπουφάν που φοράς έχει επένδυση από μέσα.Έχει πολυ καλή διαπνοή και αδιαβροχοποίηση όπως φαίνεται από τον δείκτη, 20.000.Ουσιαστικά είναι σα να φοράς fleece με μεμβράνη από πάνω σε συσκευασία του ενός. Πρόσεχε λίγο με τα πλυσίματα γιατί καταστρέφουν την αδιαβροχοποίηση και το 20.000 πάει περίπατο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 1, 2012 (edited) http://www.head.com/...3085/?region=eu Off-topic : φανταστικό μπουφάν με πολλα extras Από που αγοράστηκε (αν επιτρέπεται); Edited March 1, 2012 by itiotis Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted March 1, 2012 Από που αγοράστηκε (αν επιτρέπετε); Και πόσο εαν πάλι επιτρέπεται? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted March 1, 2012 Πρόσεχε λίγο με τα πλυσίματα γιατί καταστρέφουν την αδιαβροχοποίηση και το 20.000 πάει περίπατο. Τι ακριβως γινεται με αυτο ρε παιδια; Εγω αγορασα φετος ενα ARMADA. Γραφει επανω οτι πλενεται στο πλυντηριο στους 30ο, οπως και το πλενουμε. Πρεπει να αποφευγω το συχνο πλυσιμο; Καθε ποσο τα πλενετε; Χανεται πραγματι η αδιαβροχοποιηση; Και κατι ασχετο: Γιατι τα φερμουαρ στις τσεπες κλεινουν προς τα κατω; Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 1, 2012 Τι ακριβως γινεται με αυτο ρε παιδια; Εγω αγορασα φετος ενα ARMADA. Γραφει επανω οτι πλενεται στο πλυντηριο στους 30ο, οπως και το πλενουμε. Πρεπει να αποφευγω το συχνο πλυσιμο; Καθε ποσο τα πλενετε; Χανεται πραγματι η αδιαβροχοποιηση; Όλα αυτά τα ρούχα μας, έχουν συγκεκριμένο τρόπο πλυσίματος, αν δεν θέλουμε να χαλάσει η αδιαβροχοποίησή τους. Τις σαλοπέτες τις βάζω στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στύψιμο και χωρίς μαλακτικό. Το συχνό πλύσιμο καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Τα μπουφάν (όσο να ναι είναι πιο καλά από τις σαλοπέτες) τα στέλνω καθαριστήριο. Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted March 2, 2012 Και κατι ασχετο: Γιατι τα φερμουαρ στις τσεπες κλεινουν προς τα κατω; Μερικές εταιρίες, σε ορισμένα ρούχα τους, χρησιμοποιούν ανάποδα φερμουάρ στις τσέπες. Το πλεονέκτημα είναι ότι κλείνεις εύκολα την τσέπη με ένα χέρι, το μειονέκτημα ότι θέλεις δύο χέρια για το άνοιγμα. Ποιο είναι το καλύτερο δεν ξέρω, αλλά έχω συνηθίσει την κλασσική διάταξη, που μισοανοιγμένο φερμουάρ συγκρατεί ορισμένα πράγματα που βάζω στις τσέπες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 2, 2012 Τα μπουφάν (όσο να ναι είναι πιο καλά από τις σαλοπέτες) τα στέλνω καθαριστήριο. Mεγαλο λαθος Μαιρη...ολα με κρυο νερο και στο χερι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 2, 2012 Mεγαλο λαθος Μαιρη...ολα με κρυο νερο και στο χερι... Οι ετικέτες των μπουφαν δεν γράφουν κάτι τέτοιο. Αρα, τι πιο ασφαλές και πιο σωστό από το να τα πλένει το καθαριστήριο...? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 2, 2012 Ανάλογα πώς τα πλένει: το στεγνό καθάρισμα καταστρέφει τις επιστρώσεις λόγω των χημικών που χρησιμοποιούνται. Τα τεχνικά ρούχα που έχω έχουν σήμα που απαγορεύει το στεγνό καθάρισμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 2, 2012 Πρόσφατα έδωσα το μπουφάν στο καθαριστήριο. Του εξήγησα τις ιδιαιτερότητες κι αμέσως έψαξε για οδηγίες στην ετικέτα του ρούχου. Μου εξήγησε μάλιστα ότι αν δεν έβρισκε οδηγίες ΔΕΝ θα αναλάμβανε τον καθαρισμό. Τελικά τις βρήκε, τις ακολούθησε, το καθάρισε μια χαρά και το μπουφάν είναι πεντακάθαρο χωρίς να χάσει την αδιαβροχοποίησή του. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 2, 2012 Ανάλογα πώς τα πλένει: το στεγνό καθάρισμα καταστρέφει τις επιστρώσεις λόγω των χημικών που χρησιμοποιούνται. Τα τεχνικά ρούχα που έχω έχουν σήμα που απαγορεύει το στεγνό καθάρισμα. Οι ετικέτες των μπουφαν δεν γράφουν κάτι τέτοιο. Αρα, τι πιο ασφαλές και πιο σωστό από το να τα πλένει το καθαριστήριο...? Υπάρχει ένα καθαριστήριο στην Αθήνα ειδικά για ρούχα με αδιαβροχοποιήσεις ..το ξέρω από τις Μηχανές ...όλα τα μπουφάν Γκορντούρες μετά το πλύσιμο και με τις οδηγίες που έλεγα ο κατασκευαστής έχαναν την ιδιότητα τους στην αντίσταση στο νερό .. αλλά 100% άλλα 50 % ποτέ δεν γινόταν όπως αρχικά ήταν και τα επώνυμα και τα ανώνυμα π.χ. Μπουφάν Dainese D-dry μετά από στεγνό καθάρισμα σε κανονικό καθαριστήριο έγινε διάτρητο στην βροχή !!! Το καθαριστήριο που αναφέρω εγγυάται ότι θα το παραδώσει όπως αρχικός ήταν ..είναι βέβαια κάπως ακριβό άλλα και τα ρούχα μας ως τεχνικά δεν είναι ??? Υ.γ δε ξέρω εάν πρέπει να δώσω τον ιστό εδώ μη θεωρηθεί διαφήμιση ..όποιος θέλει Γράφει βρώμικο πλύσιμο στα Αγγλικά το Γουγλίζει και θα το βρει Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 2, 2012 ... Υ.γ δε ξέρω εάν πρέπει να δώσω τον ιστό εδώ μη θεωρηθεί διαφήμιση ..όποιος θέλει Γράφει βρώμικο πλύσιμο στα Αγγλικά το Γουγλίζει και θα το βρει ... Δεν είναι διαφήμιση, είναι μια πληροφορία που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους. Ριξ΄ την... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 2, 2012 Δεν είναι διαφήμιση, είναι μια πληροφορία που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους. Ριξ΄ την... Ok συ είπας !!! http://www.dirtywash.gr/ Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted March 3, 2012 ... έχω συνηθίσει την κλασσική διάταξη, που μισοανοιγμένο φερμουάρ συγκρατεί ορισμένα πράγματα που βάζω στις τσέπες... Το ίδιο έκανα και ακριβώς αυτο είναι το πρόβλημα μου. Η μισοκουμπωμενη τσέπη και τα πράγματα να πετάνε. Απο την άλλη βέβαια, αναγκάζομαι τώρα να τις κλεινω σωστά... Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites