porfirio 1,476 Report post Posted March 25, 2013 Kαταπληκτικά τοπία, και ένα υπέροχο αυτοκίνητο, που μακάρι να το είχα..... http://www.autotriti..._data_id=110623 Ο μ@λ@κ@ς ο Ελληνας πάντως θα παραπονιοταν για τον εκχιονισμό των δρόμων)))))))))) Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 25, 2013 Μα που είναι το κράτος; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 25, 2013 http://youtube.com/watch?v=8ii3doTMe88 lift και αηδίες. ΑΥΤΟΣ είναι τρόπος να ανεβαίνεις στο βουνό! Συμφωνώ!Να το οδηγάει η κοπελιά όμως και να με φτάνει όταν θα κατεβαίνω! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 26, 2013 Σε χειμερινή έκδοση... Μερικοί μήνες μείναν ακόμα... 2 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 28, 2013 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 28, 2013 Σε χειμερινή έκδοση... Μερικοί μήνες μείναν ακόμα... ενα τετοιο θελω !!!!!! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 28, 2013 (edited) Η Peugeot στο Pikes Peak με τον Λοέμπ! Στις 30 Ιουνίου, ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής WRC Σεμπάστιαν Λοέμπ, θα δοκιμάσει την τύχη του (και τις ικανότητές του) σε έναν από πλέον φημισμένους αγώνες του κόσμου, την ανάβαση του Pikes Peak στο τιμόνι ενός ειδικά διαμορφωμένου για την περίσταση 208 T16 Pikes Peak. Δείτε στο τέλος και το περίφημο βίντεο με την ανάβαση του Ari Vatanen που έπαιζε αρκετά χρόνια πριν και στην εκπομπή ''Από τη θέση του οδηγού'' του Άρη Σταθάκη. Edited March 28, 2013 by ChristosZ 2 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 28, 2013 Μετα απο αυτο το χαος........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 28, 2013 ... Δείτε στο τέλος και το περίφημο βίντεο με την ανάβαση του Ari Vatanen που έπαιζε αρκετά χρόνια πριν και στην εκπομπή ''Από τη θέση του οδηγού'' του Άρη Σταθάκη. ... Κόλλημα αυτό το βίντεο με τη φανταστική ανάβαση, όπως κόλλημα ήταν και η καταπληκτική εκπομπή του Σταθάκη. Ακόμα την αναπολώ... Θυμάται κανείς τις φωτογραφίες από τα "Στραβά & αστεία" της εκπομπής? Γυμνασιόπαιδο ήμουν, μα έμαθα τόσα μα τόσα πολλά μέσα από αυτήν...! http://www.youtube.com/watch?v=feG_7rb8sAc Υ.Γ.: Πλησιάζει και το Ράλλυ Ακρόπολις... 3 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 29, 2013 Υ.Γ.: Πλησιάζει και το Ράλλυ Ακρόπολις... :thumbup: Του "μπιπ"...5 km από το σπίτι μου έχει ειδική, δεν θα πάω φέτος;! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 29, 2013 Κόλλημα αυτό το βίντεο με τη φανταστική ανάβαση, όπως κόλλημα ήταν και η καταπληκτική εκπομπή του Σταθάκη. Ακόμα την αναπολώ... Θυμάται κανείς τις φωτογραφίες από τα "Στραβά & αστεία" της εκπομπής? Αμέ! Του είχα στείλει και μια φωτο με τα αμέτρητα σκουπίδια, που είχαν αφήσει οι θεατές ,μετά το τέλος μιας ειδικής του Ακρόπολις . Θυμάμαι επίσης το 1ο βραβείο που πηρε η φωτο ''το τέλος του κόσμου'' που έδειχνε μία διασταύρωση, που ευθεία ήταν αδιέξοδο και απαγορευόταν η στροφή δεξιά και αριστερά :D Γυμνασιόπαιδο ήμουν, μα έμαθα τόσα μα τόσα πολλά μέσα από αυτήν...! Είσαι τόσο μεγάλος ρε Γιώργη, δεν σου φαίνεται!! Υ.Γ.: Πλησιάζει και το Ράλλυ Ακρόπολις... Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 6, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted April 6, 2013 πολυ ωραια η CLA βγαινει και σε μικρους κινητηρες για Ελλαδα Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 6, 2013 (edited) Εγώ βασικά με τον λύκο ξετρελάθηκα! (Αλλά ναι, οκ, καλό αμαξάκι φαίνεται...την CLS που έχω οδηγήσει πάντως, ένιωθα σαν σε κλουβί ) Edited April 6, 2013 by wraith Quote Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post Posted April 13, 2013 Ο ken Block παει στη Ρωσσια...σε χιονοδρομικο για διαφημηση γνωστης action camera. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 13, 2013 Κι εδώ σε HD...έπαθα σοκ!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted April 14, 2013 http://www.netcarshow.com/ferrari/2012-ff/23.htm Συμπαθητικό εσωτερικό. Και με άνοιγμα για σκι παρακαλώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 14, 2013 (edited) Fiat Panda 1.3 TurboDiesel (MultiJet το λέει) Γεμάτο ντεπόζιτο, 630km σε άτακτες συνθήκες (καινούριο αυτοκίνητο, άστρωτο, οδηγοί χωρίς εμπειρία από Diesel και turbo, ταξείδι με ταχύτητες περίπου 140, πόλη κτλ) και η γραμμή στο 1/4!!! Αυτά είναι!!! Edited April 14, 2013 by wraith 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 14, 2013 Fiat Panda 1.3 TurboDiesel (MultiJet το λέει) Γεμάτο ντεπόζιτο, 630km σε άτακτες συνθήκες (καινούριο αυτοκίνητο, άστρωτο, οδηγοί χωρίς εμπειρία από Diesel και turbo, ταξείδι με ταχύτητες περίπου 140, πόλη κτλ) και η γραμμή στο 1/4!!! Αυτά είναι!!! Ασε Αρη. Ειχα παθει και εγω την πλακα μου με τη ροπη του μιας και ηταν η πρωτη φορα που οδηγουσα diesel. Αν ειχε μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ θα ηταν σιγουρα ενα απο τα υποψηφια μελλοντικα αμαξια μου υ.γ. Περαστικα στη γυναικα σου 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 14, 2013 Ναι ρε συ...δεν μασάει τίποτα σε ανηφόρες κτλ... Πάρε το Yaris ή το Polo! Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε! Είναι καλύτερα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 15, 2013 υ.γ. Περαστικα στη γυναικα σου ξέρω off topic-τι έπαθε??περαστικά πάντως.. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 15, 2013 Είχε από παλιά πρόβλημα στο μηνίσκο, και την πείραζε σταδιακά. Μια τέτοια έξαρση έπαθε, αλλά ήταν από τις πιο σοβαρές (πολυ πρήξιμο, πόνος κτλ) οπότε σταμάτησε τη δουλειά ένα σ/κ νωρίτερα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 16, 2013 Σωστος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted April 18, 2013 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 19, 2013 Πηγή: Κουμπ(τρυπα Πώς να διανύσετε πάνω από 1000 χιλιόμετρα με 50 ευρώ Οι τιμές των καυσίμων επιτέλους υποχωρούν. Παρά την υπερφορολόγηση, η λιανική τιμή του πετρελαίου κίνησης υποχώρησε κάτω από τα 1,3 ευρώ ανά λίτρο σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Σε συνδυασμό με τις μειωμένες καταναλώσεις καυσίμου που προσφέρουν τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, προκύπτει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 50 μοντέλα στην αγορά τα οποία μπορούν να διανύσουν από 1000 έως 1300 χιλιόμετρα με 50 ευρώ. Ποια είναι αυτά τα μοντέλα; Δείτε τα στον πίνακα που ακολουθεί. Πρόκειται για πετρελαιοκίνητα οχήματα τα οποία καταναλώνουν κάτι περισσότερο από 3 λίτρα για να διανύσουν 100 χιλιόμετρα. Οι υπολογισμοί έγιναν με μέση τιμή λίτρου τα 1,3 ευρώ. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι και ο λόγος για τον οποίο τα πετρελαιοκίνητα οχήματα αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τις πωλήσεις τους. Παρά το γεγονός ότι το κόστος αγοράς είναι ακριβότερο, η μεγάλη διαφορά στην τιμή του καυσίμου που προκύπτει από τον συνδυασμό «χαμηλότερη τιμή-μικρότερη κατανάλωση» οδηγεί σε γρήγορη απόσβεση. Ολόκληρος ο κατάλογος με τα 50 οχήματα που εξασφαλίζουν αποστάσεις άνω των 1000 χιλιομέτρων με 50 ευρώ, έχει ως εξής: http://koumpotrypa.blogspot.gr/2013/04/1000-50.html 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites