Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 10, 2013 Τώρα για να πω την αμαρτία μου, δεν θα με χαλούσε να ανεβαίναμε με αυτό στο χιονοδρομικό αντί για το Bora σήμερα: 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 10, 2013 Τώρα για να πω την αμαρτία μου, δεν θα με χαλούσε να ανεβαίναμε με αυτό στο χιονοδρομικό αντί για το Bora σήμερα: http://www.youtube.com/watch?v=OY9oQXLumoE Σίγουρα το 4κινητο είναι υπόθεση για το βουνό αλλά πολύ χαμηλό βρε παιδάκι μου! Θα προτιμούσα ενα κλασικό rally car (imbreza, lancer κλπ) 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 11, 2013 Με τίποτα. Η Ferrari είναι και πρακτική! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 11, 2013 ".. you will not have to leave one of the twins behind .. " :lol: Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 11, 2013 Δεν είναι αμαρτία να στεναχωρούμε τα κορίτσια; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 12, 2013 Αγορά μεταχειρισμένου στην Αγγλία: http://youtube.com/watch?v=pQdpNoPCd9o Οι υπότιτλοι είναι ΓΤΠ, βαρέθηκα να μετράω λάθη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 12, 2013 Huh?!? http://youtube.com/watch?v=rgN8MOrss40 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 12, 2013 Και 30 χρόνια πριν, βλέπαμε τον ΚΙΤ και το θεωρούσαμε επιστημονική φαντασία!! 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 12, 2013 Μπορει να σταματησει στο περιπτερο να παρει τσιγαρα; Αλλιως, να το βρασω κι αυτο και την τεχνολογια του... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 16, 2013 Formula 1 στο χιόνι; Γιατί όχι; (ΒΙΝΤΕΟ) Είναι δυνατόν ένα μονοθέσιο της Formula 1 να τρέχει στο χιόνι και συγκεκριμένα πάνω σε παγωμένη λίμνη; Το μοναδικό αυτό εγχείρημα έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια, βόρεια του St. Alexis des Mont στο Quebec του Καναδά. Αφορμή ήταν η επιστροφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον Καναδά και του σιρκουί «Gilles Villeneuve» και πρωταγωνιστής ο Sebastien Buemi. Ο 24χρονος οδήγησε τη Red Bull Racing RB5 με ειδικά χιονολάστιχα Bridgstone Potenza F1 με 420 καρφιά σε κάθε ένα από τα εμπρός και 588 στα πίσω. http://youtu.be/ch6Qf47VUjI ΠΗΓΗ:6thgear.gr αναδημοσίευση σε ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 16, 2013 Ζημιά... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 16, 2013 Δεν ξερω αν εχει παίξει ξανά το βιντεακι γιατί ειναι περσινο... Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι έχω να πω!!! Ισως οι πιο τρελοί δημοσιογράφοι μοτοσυκλετών!!!! 2 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 16, 2013 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 17, 2013 Έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ η Γουαήρα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2013 O J. Leno έχει οδηγήσει αρκετά καλούτσικα αυτοκίνητα στη ζωή του και είναι γνωστός για την αγάπη του στα όμορφα τετράτροχα, αλλά και δίτροχα: http://youtube.com/watch?v=hJtTdRdlauk Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2013 (edited) Είναι λίγο ξεφτίλα μπροστά στα παραπάνω αλλά στις πιο πίσω σελίδες συζητούσαμε και τέτοια θέματα. Γενικά μόλις οδηγεί άλλος τα αυτοκίνητά μου με κάποιο μαγικό τρόπο η κατανάλωση πέφτει 10-20% αλλά και τις δύο μέρες τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Ρεκόρ οικονομικής επιστροφής από χκ και τις δύο μέρες για: Tiguan 2.0 Auto Καλάβρυτα χκ - Flocafe Μαρούσι 7,6Lt/100km. Το οδήγησε ο Σπύρος και εντυπωσιάστηκα ότι το αυτοκίνητο μπορεί να καταναλώσει και τόσο. Μάλλον είχε εκπαιδευτεί από τον γύρο της Πελόπονήσσου που καίγαμε 12-14 με τα βάρβαρα πόδια τα δικά μου και του hellbent. Έλεγα να του βάλω υγραέριο αλλά εκτός του ότι μάλλον θα βλαστημίσω με προβλήματα, απλά αρκεί να ξεκινάμε 20 λεπτά νωρίτερα. Γενικά ανέβαινα με 11.5 και κατέβαινα με 10 από ΧΚΚ και ΧΚΠ και πάνω από 140 σχεδόν ποτέ με κανένα αμάξι. και χτες γύρισα με το Polo 1.2 TSI DSG ΧΚΠ από Αμφίκλεια μέχρι Λαινόπουλο με 4,8 lt/100km. Τεστ να δω ότι μπορώ και εγώ να κάψω λίγο. 110 στους επαρχιακούς 120 Εθνική, καθόλου στη κατηφόρα και γενικά απαλές προσπεράσεις και επιταχύνσεις. Γενικά ανέβαινα με 7,5 κατέβαινα με 6,2 από ΧΚΚ και ΧΚΠ. Με το polo 2 άτομα με διόδια ΧΚΠ 22 ευρώ το άτομο, με το tiguan 4 άτομα 17 είναι ο στόχος αν πάμε χαλαρά. Αν μπει τρίτος στο polo χτυπάμε το skibus στα ίσια. Η μάχη να κάνουμε πολύ σκι οικονομικά συνεχίζετε, θα ξυπνάμε νωρίς τι να κάνουμε....θα μας φάνε τις πούδρες...αλλά σίγουρα θα γυρνάμε χαλλλλαραααααά Για πείτε εσείς Edited January 21, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 21, 2013 (edited) με honda jazz του 09 εχω καψει μεχρι 4.9 αλλα με προσοχη στις προσπεράσεις και μεχρι 120 στην εθνικη . με το Land cruiser diesel θα κάψω 9.5 πετρέλαιο μεχρι 140 ομως στην εθνικη Edited January 21, 2013 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2013 Εγώ να πω ότι έχασα στοίχημα γυρνώντας από το Κανδήλι με τον ναυαγοσώστη, όταν κατάφερε να κάνει το 325 να "γράψει" μόλις 6,5λ/100χλμ. Πηγαίνοντας, με εμένα στο τιμόνι, είχε γράψει 9 κάτι. Είναι θέμα υπομονής. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 21, 2013 Tο θεμα οικονομια εχει να κανει και με το ποσο πατας το γκαζι, ποσο φορτωμενο ειναι το αμαξι και ποσο "οικονομικα" οδηγεις..... κοινως ποσο υπομονη εχεις. Το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενας λογος να τρεχει κανεις...... Οι διαφορες στον χρονο ταξιδιου ειναι της ταξης max του 15' αλλα οι διαφορες στην καταναλωση μπορει να ειναι μεχρι κ διπλασιες. Δεν υπαρχει λοιπον ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να ξοδεψεις σχεδον διπλασια βενζινη για να φτασεις max 15' νωριτερα βαζωντας σε κινδυνο και τη ζωη σου....... ΜΙΚ αυτο που λες για τριτο ατομο στο Polo μαλλον δεν ισχυει. Το τριτο ατομο = προσθετο βαρος αρα στο πηγαινε θα καψεις αναλογικα περισσοτερη βενζινη..... Γενικα ισχυουν: 1. Παταμε το γκαζι σαν να υπαρχει ενα αυγο αναμεσα σε αυτο κ στο ποδι μας 2. Επιλεγουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερη σχεση στο κιβωτιο και Προβλεπουμε την ταχυτητα που θα χρειαστουμε ωστε να μην κανουμε συνεχεια ανεβασματα ή κατεβασματα. 3. Ξεχναμε τις προσπερασεις ή εστω κανουμε τις απολυτως απαραιτητες και σε σημειο ωστε να μην χρειαστει να χρησιμοποιησουμε την πληρη επιταχυνση του αυτοκινητου οταν π.χ. η αποσταση δεν μας φτανει. 4. Σε κατηφορες ΔΕΝ βαζουμε νεκρα αλλα κατεβαινουμε ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ στο κιβωτιο και Χωρις να παταμε ουτε γκαζι αλλα (αν χρησιμοποιησουμε τη σωστη ταχητητα στο κιβωτιο) ουτε και φρενο (εως ελαχιστο) εξοικονομωντας ετσι και τακακια. 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2013 ΜΙΚ αυτο που λες για τριτο ατομο στο Polo μαλλον δεν ισχυει. Το τριτο ατομο = προσθετο βαρος αρα στο πηγαινε θα καψεις αναλογικα περισσοτερη βενζινη..... Νομίζω με τη ροπή που έχει το Polo, ισχύει η οικονομία κλίμακας, δηλαδή ναι μεν θα υπάρξει αύξηση κατανάλωσης, αλλά το συνολικό κόστος (βενζίνη+διόδια) ανά μονάδα (δηλαδή άτομο) θα είναι μικρότερο τελικά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2013 Εχω κανει Ασπρα Σπιτια μεχρι Κελαρια και επιστροφη με μεση καταναλωση τα 6,2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2013 Με πόσα κυβικά; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2013 1600αρι Χρηστο. Μεγιστη ταχυτητα τα 100χλμ/ω. Δυστυχως δεν εχει 6αρι σαζμαν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2013 Δεν είναι καθόλου άσχημα. Όμως καταλαβαίνεις γιατί το φιλαρακι από το parapente που κατάφερε τα 6,5 στο δικό μου (που είναι τρίλιτρο) είναι ήρωας! Πάντως ο πρωταθλητής της οικονομικής οδήγησης και μέγας σπασ@#$% στον αυτοκινητόδρομο είναι ο Porfirio. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 22, 2013 Δεν είναι καθόλου άσχημα. Όμως καταλαβαίνεις γιατί το φιλαρακι από το parapente που κατάφερε τα 6,5 στο δικό μου (που είναι τρίλιτρο) είναι ήρωας! Πάντως ο πρωταθλητής της οικονομικής οδήγησης και μέγας σπασ@#$% στον αυτοκινητόδρομο είναι ο Porfirio. Kαλά νομίζεις, κάτσε να το πάρει το αμάξι ο Πατς και θα σου βγάλει καταναλώσεις που ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν μπορούσε να φανταστεί. Πέρυσι λοιπόν που είχα αφήσει το 328 μόνιμα στην Αμφίκλεια, μου έβγαλε μία κατανάλωση 9,5λιτ/100 αλλά μιλάμε ότι το αυτοκίνητο ήταν συνέχεια φορτωμένο, τουλάχιστον 3-4 άτομα μέσα, και το κυριότερο συνέχεια ανεβοκατέβαινε στο χιονοδρομικό. Επίσησ όλον τον εξοπλισμό τον έχω στην οροφή. Όπως και να το κάνουμε η ανάβαση σε σκίζει. Τώρα στον αυτοκινητόδρομο, με 4 άτομα, τίγκα φορτωμένο (station wagon έχω, οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ), με 7 ζευγάρια σκι στην οροφή, το αυτοκίνητο έκαψε κάτι ελάχιστο πάνω από 8λιτ/100. Γενικά με απαλό γκάζι το αυτοκίνητο μπορεί να βγάλει πολύ καλές καταναλώσεις. Εχω καταλάβει εδώ και καιρό βέβαια, ότι οι διαφορές σε χρόνο στα 200 χλμ ας πούμε, που είναι το Αθήνα -Παρνασσό, όταν πηγαίνεις ΄΄γρήγορα΄΄ απ οταν πηγαίνεις ΄΄οικονομικά΄΄ είναι πολύ μικρές. Γλυτώνεις βέβαια ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο τέλος της σαιζόν στις βενζίνες. Φιλικά Σπύρος 2 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites