giorgosn_s 0 Report post Posted December 30, 2010 ειναι κριμα να μην παρεις τα πεδιλα σου μαζι!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 30, 2010 με ποια εταιρεια πετας; αν ειναι δωρεαν η μεταφορα σκι, τοτε γαιτι να μην τα παρεις;εννοειται πως θα τα παρεις. Αν δεν ειναι δωρεαν, τσεκαρε ποσο θελει η αεροπορικη και ποσο να νοικιασεις. Αν εινια τα ιδια λεφτα τοτε πανε νοικιασε. Αλλα αν η μεταφορα ειναι δωρεαν, τοτε τα παιρνεις μαζι σου Με lufthansa και εχει free 20kg + 1 ζευγος πεδιλα. Θα τα παρω μαζι μου και θα σκεφτομαι ΘΕΤΙΚΑ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 30, 2010 τοτε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted December 30, 2010 Kaps εννοειται να τα παρεις μαζι σου...ειναι λιγο κοπος το κουβαλημα αλλα το να κανεις με τα δικα σου πεδιλα αξιζει πολυ περισσοτερο... Οσο για θεμα απωλειας καταστροφης κτλ μην ανησυχεις ουτε στο ελαχιστο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 3, 2011 ΗΡΘΕ η μεγαλη μερα Ελπίζω ΟΛΑ να πανε καλα και να το ευχαριστηθουμε!!!!! Θα προσπαθησω κ για live ενημερωση αλλα σιγουρα να περιμενετε αναλυτικο δελτιο μολις γυρισουμε Τις Ευχες μου σε ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ πανω απο ΟΛΑ!!!! Ευχαριστω οσους/οσες μας βοηθησαν με πληροφοριες και συμβουλες! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 3, 2011 σιγα μην δεν πανε καλα...καλα να περασετε Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 3, 2011 Καλό ταξίδι! Να γυρίσετε όλοι γεροί και γεμάτοι δυνατές αναμνήσεις. Το Κitzbuehel είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αυστρίας, ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης! Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 6, 2011 Καλημέρα σε όλους και καλές χιονοδρομίες να έχουμε! Είμαι νέος φίλος στο club και ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία από kitzbuhel.. Θα το επισκεφτώ τέλος Ιανουαρίου και ανησυχώ για τον καιρό γενικά.. Είναι σχετικά τρελαμένος με ζέστη και κρύο κτλ... Είχα εμπειρία από Ελβετία και γενικά εκεί είναι πιο καλά τα πράγματα... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 6, 2011 θα παρακολουθείς εδω τον καιρο και ανάλογα θα ντύνεσαι http://www.snow-forecast.com/resorts/Kitzbuhel/6day/mid ειναι καλο χιονοδρομικο και όμορφο χωριο, θα περασεις καλα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
giorgosn_s 0 Report post Posted January 6, 2011 Καλημέρα σε όλους και καλές χιονοδρομίες να έχουμε! Είμαι νέος φίλος στο club και ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία από kitzbuhel.. Θα το επισκεφτώ τέλος Ιανουαρίου και ανησυχώ για τον καιρό γενικά.. Είναι σχετικά τρελαμένος με ζέστη και κρύο κτλ... Είχα εμπειρία από Ελβετία και γενικά εκεί είναι πιο καλά τα πράγματα... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας... Πότε θα πας? Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 6, 2011 θα παρακολουθείς εδω τον καιρο και ανάλογα θα ντύνεσαι http://www.snow-forecast.com/resorts/Kitzbuhel/6day/mid ειναι καλο χιονοδρομικο και όμορφο χωριο, θα περασεις καλα Καταρχάς, σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Όλγα, ίσως δεν έκανα ακριβώς σαφές τι με απασχολεί. Όπως έλεγε και ο kaps εδώ και καιρό βλέπει το χιόνι να πέφτει από 115 cm στο summit κοντά στα cm και κρίνοντας από Ελβετία όπου συνήθως υπάρχει περίπου 150 cm χιόνι, ανησυχώ μήπως είναι κακή χρονιά στο kitz... Πριν κλείσω είχα πολλές αμφιβολίες για το χαμηλό υψόμετρο... είναι φυσιολογικά επίπεδα χιονιού για αυτή την εποχή; Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 6, 2011 Πότε θα πας? Θα πάω τελευταία εβδομάδα Ιανουαρίου.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 6, 2011 Θερμή παράκληση να γράφεις Ελληνικά. Καλωσήλθες στο snowclub forum! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 7, 2011 τελικα αυτα τα ακριβα ταξιδια στο εξωτερικο τα περιμενουμε τοσο καιρο και απο οτι βλεπω στισ προβλεψεις στο Kitz θα βρεχει τιε επομενες μερες ακόμα και στα 1400 μ !! μα ειναι δυνατον...?? να αλαξω προορισμο..? φυσικα αυτο κοστιζει γιατι εχω δωσει προκαταβολη στο ξενοδοχείο... εχει κανεις καμια καλη ιδέα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 7, 2011 (edited) Τι να σου πω... καταρχήν λυπάμαι πολύ αν είναι έτσι είχα πάει εκεί το Πάσχα του 2007 μια πολύ κακή χρονιά για το χιόνι κάτω ήταν όλα πράσινα αλλά στις πίστες είχε αρκετό χιόνι ώστε να το χαρούμε ... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για το ξενοδοχείο είναι να ρωτήσεις αυτούς πως είναι η κατάσταση του χιονιού ελπίζω να φερθούν τίμια και να σου πουν την αλήθεια και καλώς όρισες στο forum Edited January 7, 2011 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 7, 2011 Βαζε μας φωτιες πρωινιατικα Βιβη με της φωτο που ανεβαζεις................. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 7, 2011 άτιμε ... γύρισες από Καϊμάκ και μιλάς ;;;; Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 7, 2011 τελικα αυτα τα ακριβα ταξιδια στο εξωτερικο τα περιμενουμε τοσο καιρο και απο οτι βλεπω στισ προβλεψεις στο Kitz θα βρεχει τιε επομενες μερες ακόμα και στα 1400 μ !! μα ειναι δυνατον...?? να αλαξω προορισμο..? φυσικα αυτο κοστιζει γιατι εχω δωσει προκαταβολη στο ξενοδοχείο... εχει κανεις καμια καλη ιδέα... Προπερσι ειχα φαει 3 μερες βροχη στο St. Johann in Tirol/Kitzbuhel. Αν εχει καλη βαση χιονιου, δεν θα του κανει και ζημια. Στα απανω, χιονι θα πεφτει! Εμεις καναμε σκι καθημερινα. Το Kaprun ειναι καμμια ωριτσα με το αυτοκινητο. Στη χειροτερη, πατε Kaprun για σκι. Δεν φανταζομαι ομως να εχεις προβλημα. Στο Κitz δειχνει 80 εκ χιονι, στο St.Johann δειχνει 50-60 εκ. Εχω κανει με 30 εκ. και ουτε μια πετρα! Που και που ξεριζωναμε κανενα χορτο... Ποτε πας; Μεχρι την τελευταια βδομαδα του Ιανουαριου, θα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα... ελπιζω! Εγω πηρα εγκριση αρμοδιως για την δευτερη βδομαδα Φεβρουαριου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 7, 2011 Προπερσι ειχα φαει 3 μερες βροχη στο St. Johann in Tirol/Kitzbuhel. Αν εχει καλη βαση χιονιου, δεν θα του κανει και ζημια. Στα απανω, χιονι θα πεφτει! Εμεις καναμε σκι καθημερινα. Το Kaprun ειναι καμμια ωριτσα με το αυτοκινητο. Στη χειροτερη, πατε Kaprun για σκι. Δεν φανταζομαι ομως να εχεις προβλημα. Στο Κitz δειχνει 80 εκ χιονι, στο St.Johann δειχνει 50-60 εκ. Εχω κανει με 30 εκ. και ουτε μια πετρα! Που και που ξεριζωναμε κανενα χορτο... Ποτε πας; Μεχρι την τελευταια βδομαδα του Ιανουαριου, θα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα... ελπιζω! Εγω πηρα εγκριση αρμοδιως για την δευτερη βδομαδα Φεβρουαριου. 80 Τι να πω... μακάρι να είναι έτσι τα πράματα..Για Kaprun που λες αμάξι δεν θα εχω νοικιασει..και ελπίζω να μην χρειαστεί.. Απλά όταν έκλεισα ειχε 115 cm summit και γινοταν χαμος σε ολη την Ευρώπη... και τωρα ειναι δυσκολα τα πραματα.. παντως κοιταω και st.anton για αλλαγη.. μηπως υπερβάλω ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosn_s 0 Report post Posted January 7, 2011 μην μου λετε τέτοια για χιονια και καιρο!!! εμεις θα παμε οταν ειναι ο αγωνας και θα κατσουμε μια βδομαδα!!! αλλα δεν νομιζω να μην έχει χιονι στα χαμηλά!!! μονο και μονο οτι ειναι ο αγωνας, θα κανουν τα παντα να ειναι όλα σουπερ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 7, 2011 άτιμε ... γύρισες από Καϊμάκ και μιλάς ;;;; Τα καλα να νεα διαρρεουν ε? 2 μερες σκι για αρχη της χρονιας καλα ηταν...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 7, 2011 Προπερσι ειχα φαει 3 μερες βροχη στο St. Johann in Tirol/Kitzbuhel. Αν εχει καλη βαση χιονιου, δεν θα του κανει και ζημια. Στα απανω, χιονι θα πεφτει! Εμεις καναμε σκι καθημερινα. Το Kaprun ειναι καμμια ωριτσα με το αυτοκινητο. Στη χειροτερη, πατε Kaprun για σκι. Δεν φανταζομαι ομως να εχεις προβλημα. Στο Κitz δειχνει 80 εκ χιονι, στο St.Johann δειχνει 50-60 εκ. Εχω κανει με 30 εκ. και ουτε μια πετρα! Που και που ξεριζωναμε κανενα χορτο... Ποτε πας; Μεχρι την τελευταια βδομαδα του Ιανουαριου, θα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα... ελπιζω! Εγω πηρα εγκριση αρμοδιως για την δευτερη βδομαδα Φεβρουαριου. Δείτε το παρακατω video στο youtube ! Φοβερο παράδειγμα αφοσιωσης και επιμονης για χιονοδρομια !! 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 7, 2011 Kαι εγω θα παω 15-22 στο Κitz αλλα δεν ανησυχω ιδιαιτερα... Λιγη βροχη που θα πεσει ισως τις επομενες μερες δεν πιστευω να μας ταλαιπωρησει τοοοοσο πολυ... Αν κατι παει στραβα θα αρκεστουμε στις πανω πιστες και 1-2 μερες εκδρομουλα σε αλλο ΧΚ ... για αυτο βγαλαμε και καρτα all star... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 7, 2011 απο οτι βλεπω στισ προβλεψεις στο Kitz θα βρεχει τιε επομενες μερες ακόμα και στα 1400 μ !! εχει κανεις καμια καλη ιδέα... Αυτες τις προβλεψεις που τις ειδες?Σε καποιο σαιτ? Καλυτερα να βρεις live webcams και να μιλησεις με καποιον απο εκει για να σου μεταφερει τι ακριβως παιζει. Για παραδειγμα αυτο http://www.ischgl.com/webcam/?_action=ifra..._idalpe#content και οι καθημερινες τρεχουσες συνθηκες που δινει δεν εχουν ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με τις προγνωσεις του snow-forecast.Τουλαχιστον για το τελευταιο 15μερο Αν πιστευαμε τα σαιτ προβλεψης τωρα το φορουμ θα ηταν αδειο και ο Παρνασσος γεματος Quote Share this post Link to post Share on other sites
voper 0 Report post Posted January 7, 2011 Αυτες τις προβλεψεις που τις ειδες?Σε καποιο σαιτ?Καλυτερα να βρεις live webcams και να μιλησεις με καποιον απο εκει για να σου μεταφερει τι ακριβως παιζει. Για παραδειγμα αυτο http://www.ischgl.com/webcam/?_action=ifra..._idalpe#content και οι καθημερινες τρεχουσες συνθηκες που δινει δεν εχουν ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με τις προγνωσεις του snow-forecast.Τουλαχιστον για το τελευταιο 15μερο Αν πιστευαμε τα σαιτ προβλεψης τωρα το φορουμ θα ηταν αδειο και ο Παρνασσος γεματος Τις προβλέψεις τις βλέπω από SnowForecast...τοσο στις 6 ημερες οσο και στις 9 ημερες...Δεν νομιζω οτι ειναι ανακριβες... Quote Share this post Link to post Share on other sites