batucada 7 Report post Posted September 28, 2004 300αρίσαμε χθές στο forum. Οι μοναδικοί επισκέπτες του site ξεπέρασαν για πρώτη φορά τους 300. Πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι ο μέσος όρος παραμονής τους ήταν τα 18 λεπτά ενώ ο μέσος όρος γενικά παραμονής σε site δεν ξεπερνάει τα 4 λεπτά. Και ακόμα δεν ηρθαν τα χιόνια :wink: Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
vassilis 0 Report post Posted September 28, 2004 ante kai na ta xiliasoyme i giati oxi kai na ta ekatontaxiliasoyme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted September 28, 2004 300αρίσαμε χθές στο forum. Οι μοναδικοί επισκέπτες του site ξεπέρασαν για πρώτη φορά τους 300. Πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι ο μέσος όρος παραμονής τους ήταν τα 18 λεπτά ενώ ο μέσος όρος γενικά παραμονής σε site δεν ξεπερνάει τα 4 λεπτά. Και ακόμα δεν ηρθαν τα χιόνια :wink: Πόσοι απο αυτούς επέστρεψαν;Πόσοι απο αυτούς που είναι ήδη μέλη του forum ενδιαφέρθηκαν για να γίνουν μέλη του ΣΤΧ; Αυτά πρέπει να απασχολούν το σύλλογο. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 28, 2004 Και τον απασχολούν. Μη μας μαλώνεις κιόλας... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted September 28, 2004 Βρε Σταθη μου(sp) γιατι εισαι μονιμως γκρινιαρης??? Γιατι πρεπει να τα ψυριζουμε ολα και να μη βλεπουμε τη θετικη πλευρα?? Και κανεις να μη γινει μελος,το καλο ειναι οτι γινομαστε γνωστοι.Γιαυτο καλο ειναι να αφησουμε τους τσακωμους,τη μιρλα(οπως θα ελεγαν και στη Β.Ελλαδα) και τα αλληλομαχαιρωματα και να δουμε πως θα επιτυχουμε τους στοχους μας. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted September 29, 2004 Βρε Σταθη μου(sp) γιατι εισαι μονιμως γκρινιαρης??? Δεν είμαι γκρινιάρης.Ρεαλιστής είμαι Γιατι πρεπει να τα ψυριζουμε ολα και να μη βλεπουμε τη θετικη πλευρα??Και κανεις να μη γινει μελος,το καλο ειναι οτι γινομαστε γνωστοι.Γιαυτο καλο ειναι να αφησουμε τους τσακωμους,τη μιρλα(οπως θα ελεγαν και στη Β.Ελλαδα) και τα αλληλομαχαιρωματα και να δουμε πως θα επιτυχουμε τους στοχους μας. Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν για να επιτευχθούν κάποιοι απο τους στόχους του ΣΤΧ πρέπει να μεγαλώσει.Κοινώς να εγγραφούν μέλη.Σε αυτό αναφέρομαι. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 5, 2004 Σήμερα 300ρίσαμε και στα εγγεγραμμένα μέλη. Άντε να τα χιλιάσουμε βρε. Πάντως μέχρι το τέλος της χιονοδρομικής season (έστω 1Μαΐου) ένας εφικτός στόχος είναι το 600. Τι νομίζετε? Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites