thanos 2 Report post Posted November 8, 2004 Oχι οχι καμια σχεση... Ενα αλλο forum που ειναι και ακριβως το ιδιο με αυτο.... Τοu snowreport δεν με τρελλαινει σαν forum... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 8, 2004 Αμαν βρε Panagioti ακομα δε με γνωρισες και δε με θες,τς τς δε θα το παρω προσωπικα-χεχεχεχε.Θα κανονισουνε συναντηση μεσα στη βδομαδα to know us better....... Panie τελικα οταν θες,εισαι παιδι μαλαμα :wink: :wink: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 8, 2004 Αμαν βρε Panagioti ακομα δε με γνωρισες και δε με θες,τς τς δε θα το παρω προσωπικα-χεχεχεχε.Θα κανονισουνε συναντηση μεσα στη βδομαδα to know us better....... Δεσε θέλω γιατί θα κάψεις την τσέπη μου Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 8, 2004 Αμαν βρε Panagioti ακομα δε με γνωρισες και δε με θες,τς τς δε θα το παρω προσωπικα-χεχεχεχε.Θα κανονισουνε συναντηση μεσα στη βδομαδα to know us better....... Δεσε θέλω γιατί θα κάψεις την τσέπη μου Υπάρχει εναλλακτική να πληρώσεις εμένα Παναγιώτης και να τα δώσω εγώ στη Λιάνα. Μια ή άλλη, τα λεφτά σου θα τα χάσεις... (σιγά το χρήμα, ολόκληρο σανίδι σήκωσες από την Αμερική, τα 30 ευρώ σε μαράνανε ) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Γιατί βρε Λιάνα πότε ήμουν κάφρος - κρετίνος? Μη με γλύφεις γιατί κοκκινίζω :oops: Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 9, 2004 Αμαν βρε Panagioti ακομα δε με γνωρισες και δε με θες,τς τς δε θα το παρω προσωπικα-χεχεχεχε.Θα κανονισουνε συναντηση μεσα στη βδομαδα to know us better....... Δεσε θέλω γιατί θα κάψεις την τσέπη μου Υπάρχει εναλλακτική να πληρώσεις εμένα Παναγιώτης και να τα δώσω εγώ στη Λιάνα. Μια ή άλλη, τα λεφτά σου θα τα χάσεις... (σιγά το χρήμα, ολόκληρο σανίδι σήκωσες από την Αμερική, τα 30 ευρώ σε μαράνανε ) να πληρώσω εσένα και να τα κρατήσεις;;; μήπως τα προτημάτε σε δολλάρια;; μου έχουν μείνει κάποια και 30δολ, είναι λιγότερα ευρώ!! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites