Statler 0 Report post Posted September 29, 2004 Καλησπέρα σε όλους/ες και από μένα. Σήμερα, αισθάνομαι σαν να μπαίνω στο σπίτι μου με κλειδί και όχι από το παράθυρο. Και αυτό γιατί παρακολουθώ το forum αυτό καθημερινά, χειμώνα – καλοκαίρι, όπως και αυτό από όπου προήλθε, εδώ και πολύ καιρό. Αφού λοιπόν σας «γνωρίζω», επιτρέψτε μου να συστηθώ και εγώ. Ενισχύω την ηλικιακή κατηγορία 30+, όντας 34, και των παντρεμένων με παιδί. Οι πρωινοί του Παρνασσού, μάλλον θα βρίσκουν ακόμα ένα γνωστό στο Parking, αφού το καρεκλάκι Νο.1, συνήθως αποτελεί έναν από τους στόχους. Οι υπόλοιποι και πάγιοι είναι : βελτίωση τεχνικής ώστε να κατεβαίνω σωστά, με ασφάλεια και κατά το δυνατόν πάνω στα ski. Ως γνωστόν υπάρχουν και «εναλλακτικές» τεχνικές κατάβασης, τις οποίες φροντίζω να αποφεύγω, όχι πάντα με επιτυχία. Εκτός πίστας μάλλον δεν θα με δείτε και αν με δείτε ελάτε να με μαζέψετε, δεν είναι η καλύτερη μου. Σε μαύρες (π.χ. 6) θα με δείτε, αλλά θα με αναγνωρίσετε από την ποικιλία των χρησιμοποιούμενων τεχνικών κατάβασης. Υπάρχουν και άλλοι παράπλευροι στόχοι στρατηγικής σημασίας όπως πώς θα πείσω τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να ακολουθήσουν. Κάθε συμβουλή δεκτή!!! Αυτά για την ώρα, ελπίζω να μην κούρασα ... :oops: Χαίρομαι που σας βρήκα και εύχομαι καλή επιτυχία στον ΣΤΧ και πολλές καλές χιονισμένες χρονιές για όλους. Κωνσταντίνος Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted September 29, 2004 Κατ΄αρχήν καλώς ήρθες.... Κατά δεύτερον: Ηλιούπολη; ΓΕΙΤΟΝΑ! Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 29, 2004 Χαιρετώ το νέο αίμα στον σύλλογο. Εγώ βέβαια είμαι πολύ νεότερός σου, 33 χρόνων , αλλά δεν πειράζει. Σε καλωσορίζω και σου εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας και ο χειμώνας που έρχεται να είναι ο καλύτερός σου. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted September 29, 2004 Γειά σου proteus Εγώ ήμουν πάντα εκεί. Εσύ καλώς ήρθες :!: Πώς σου φαίνεται η γειτονιά μας :?: Τώρα και με την Αττική Οδό, φεύγουμε απ'ευθείας για τις αποδράσεις. Καλή επιτυχία στην ορειβατική σου εξόρμηση. Εγώ λέω να πάρω τα βάθη. Αν χρειαστώ some help μέχρι να γίνω ανθυπολοχαγός (1ο αστέρι) να ρωτήσω ... στρατηγέ :?: Με γειτονικούς χαιρετισμούς. Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted September 29, 2004 Γειά σου proteus Εγώ ήμουν πάντα εκεί. Εσύ καλώς ήρθες :!: Πώς σου φαίνεται η γειτονιά μας :?: Με γειτονικούς χαιρετισμούς. Φίλε, εγώ ΕΔΩ γεννήθηκα (40 συναπτά έτη πριν), όπως πιστοποιεί και η ταυτότητά μου, απλά «πήρα τα ξένα» λόγω γάμου, και με την πρώτη ευκαιρία μετά το διαζύγιο, ήρθα στα πάτρια εδάφη... Η Ηλιούπολη ΤΩΡΑ με την Ηλιούπολη 15 χρόνια πριν είναι η μέρα με τη νύχτα... σε κάποια άλλαξε προς το καλύτερο (πλήρης αγορά δεν χρειάζεται να κατέβεις Αθήνα) σε κάποια προς το χειρότερο (ποιός θα μου το έλεγε ότι κάποια βράδια θα έψαχνα να παρκάρω ΚΑΤΩ από το σπίτι μου. Εάν έχεις διαβάσει παλαιότερα post, Λειτουργεί «αναψυκτήριο- αίθουσα προβολών» από τις 10:00-16:30 και τις μεταμεσονύκτιες ώρες... Πέρνα και για κανένα καφέ... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 29, 2004 Συνονοματε καλησπερα και καλως ηρθες στο snowclub, 1) Statler ??? τι nick ειναι αυτό? (ρωταω σαν τα παιδακια που επεξεργαζονται –ολο αποριες- το καινουργιο μελος της παρεας τους..) 2) Δε θελω να βλεπω αλλα ‘Long Range Strategic Plans’!!! Σημερα πρωι-πρωι το κατεθεσα κ ηταν μεγαλος πονοκεφαλος! Μακαρι οι επαγγελματικες μας στοχοθετησεις να περιλαμβαναν τετοια tasks. 3) Στέλιο (proteusdiver)!! Βρηκαμε γειτονα για προσηλυτισμο στην ορειβασια! Και παλι καλως ηρθες, Κωστής Σημ. Ανθγος στα 34? ΣΜΥ? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted September 29, 2004 Mακ σορρυ που επεμβαινω αλλα μάλλον στις καταδύσεις "Ανθ/γος" εννοουσε ο φίλος......!?? Γεια χαρά κι απο Λάρισα Statler.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted September 29, 2004 Makalu, κατ' αντιστοιχία : 1) Το Avatar δεν σου λεει κάτι? Statler & Waldorf οι απίστευτοι "γεράκοι" του Muppet show 2) τέλος καλό, όλα καλά . Για 5ετία ή παραπάνω μιλάς? 3) Ψυχραιμία παιδιά, θα αφήσω photo στο τέλος στο σπίτι να με θυμούνται... Όσο για την Σ.Μ.Υ., καμμιά σχέση, για 1ο αστέρι καταδύσεων μιλάω και γι' αυτό απευθύνθηκα στον proteus ως "στρατηγό". proteus: θα φέρω δικά μου ψωμάκια, dont worry :!: , ευχαριστώ και θα τα πούμε κάποια στιγμή σίγουρα. Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted September 29, 2004 Ο Statler μου φαίνεται γνωρίζει πολλά... (βρε μπας και έχουμε κάτσει μαζί σε κανά καρεκλάκι?) Καλά τόσο καιρό βρε γιατί δεν έγραφες? Ανίχνευες το έδαφος? Χμμμ... Τώρα πρέπει να σε ανιχνεύσουμε και εμείς... Για να κανονίσουμε κανά καφέ οι Νότιοι (και εγώ απέναντί σου είμαι Statler, στον Άλιμο) Ποτέ δεν κουραζόμαστε να καλωσορίσουμε νέα μέλη Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 29, 2004 1) Το Avatar δεν σου λεει κάτι? Statler & Waldorf οι απίστευτοι "γεράκοι" του Muppet show Τωρα που το λες…’κατι’ θυμαμαι απο τον εξωστη του Muppet-show. :wink: Κ. Σημ1. 10ετες Κωνσταντίνε—10ετές!! :? :roll: Σημ2. Ελα το αλλο σκ Μήλο για 3 boat-dives κ 1 wreck-dive (Στελιο τι λες?, Cho Oyu? ccgr?) …ειχα δεν ειχα παλι βγηκα απ’ το θεμα… Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 29, 2004 ENA ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΩΣΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ THIRTYSOMETHING! :wink: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΩΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Maximus 8 Report post Posted September 29, 2004 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΕ Quote "Να δεις τι σού χω για μετά..." Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted September 29, 2004 Welcome aboard φίλε Statler! Οι 30+ ενισχυόμαστε! Όσο για το avatar σου πολύ μου αρέσει, καθότι αυτοί οι τύποι του Mapet Show είναι μια ολόκληρη ιδεολογία. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted September 29, 2004 Χιχιχι,να μαι κι εγω τριβοντας τα χερια μου και περιμενοντας τις εισφορες σας(...οχι,μην ανησυχεις Κωνσταντινε απλα εχω παρει ζεστα το ρολο μου ).Καλωσηρθες λοιπον και απο μενα και συντομα το χειμωνα θα κατεβαινεις μαζι μας τις μαυρες ,πανω στα πεδιλα σου!!!!!!!! :twisted: :twisted: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted September 30, 2004 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλωσορίσματα Καλώς σας βρήκα, και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά. Καλή επιτυχία στον ΣΤΧ και τους στόχους του. Mad, πότε/πώς περνάμε από το ταμείο :?: Μπλουζάκι έκει καλέ κυρία??? Καλημέρα :!: Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted September 30, 2004 ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 34 ΚΑΙ ΚΑΤΙ , ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ (ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted October 4, 2004 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΕΙΤΟΝΑ STATLER (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΑΚΛΑΣ ΑΚΟΜΑ) ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΙΕΡΑΔΕΣ!!! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 4, 2004 Οι πρωινοί του Παρνασσού, μάλλον θα βρίσκουν ακόμα ένα γνωστό στο Parking, αφού το καρεκλάκι Νο.1, συνήθως αποτελεί έναν από τους στόχους. Aδερφέ μου Κώστα καλωσήρθες Αφού το βλεπές το σηματάκι στο rav γιατί δεν μιλάς :?: Μη μου πεις να ότι έχεις σπάσει το ρεκόρ μου να μην δεις ποτέ πάνω από 10 αμάξια όταν φτάνεις στο πάρκιγκ του Παρνασσού επί δυο συναπτά έτη :twisted: :?: :twisted: :?: :twisted: :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted October 4, 2004 Μη μου πεις να ότι έχεις σπάσει το ρεκόρ μου να μην δεις ποτέ πάνω από 10 αμάξια όταν φτάνεις στο πάρκιγκ του Παρνασσού επί δυο συναπτά έτη :twisted: :?: :twisted: :?: :twisted: :?: Ε! όχι, το ρεκόρ σου δεν κινδυνεύει από μένα... αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Επίσης μάλλον θα μιλάμε για διαφορετικά parking, αφού συνήθως πάω Φτερόλακκα. Αυτά στο παρελθόν! Για φέτος βλέπουμε, που και τι ώρα θα λέμε τις καλημέρες μας. Όσο για σηματάκια : Astra δίπορτο (ασημί, τι πρωτότυπο) με αυτοκόλλητο funny κεφάλι ταράνδου ( ) πίσω στο πορτμπαγκάζ :arrow: It's me :!: , κορνάρετε, χαιρετίστε κλπ. Καλή εβδομάδα ! Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 4, 2004 Sorry, αλλα οποιος δεν εχει δει τον μισοφωτισμενο ροζ-πορτοκαλι Γεροντοβραχο, στις 6 το πρωι, απο την εισοδο του αντισκηνου του (στα 2250μ.) –αγουροξυπνημενος μεσα στον υπνοσακο, πινοντας ζεστη Cadbury…δεν εχει δει τιποτα!!! ...τι bumper-sticker ειναι αυτο με τον ταρανδο Κωνσταντίνε ?? :?: Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted October 4, 2004 Sorry, αλλα οποιος δεν εχει δει τον μισοφωτισμενο ροζ-πορτοκαλι Γεροντοβραχο, στις 6 το πρωι, απο την εισοδο του αντισκηνου του (στα 2250μ.) –αγουροξυπνημενος μεσα στον υπνοσακο, πινοντας ζεστη Cadbury…δεν εχει δει τιποτα!!! ...τι bumper-sticker ειναι αυτο με τον ταρανδο Κωνσταντίνε ?? :?: Respect Makalu you are right!!! Το stickerάκι, έχει έρθει μαζί με υπέροχες αναμνήσεις από Νορβηγία, μετά από 2000 km στην υπέροχη αυτή χώρα. Lillehammer I love you... Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 4, 2004 Sorry, αλλα οποιος δεν εχει δει τον μισοφωτισμενο ροζ-πορτοκαλι Γεροντοβραχο, στις 6 το πρωι, απο την εισοδο του αντισκηνου του (στα 2250μ.) –αγουροξυπνημενος μεσα στον υπνοσακο, πινοντας ζεστη Cadbury…δεν εχει δει τιποτα!!! Καλά είπαμε ρε παιδάκι μου νωρίς, αλλά εσύ το τσάκισες... Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις? Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Πάντως πιό αργά ξυπνάς από μένα τυχερέ. Εγώ για να έιμαι 8 πάνω, είπαμε ξυπνάω 4:30. Ο ΜΙΚ ξυπνάει 5. Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted November 1, 2004 Γεια σας παιδια και απο εμενα.... Το ονομα μου ειναι Θανος.... Κανω λιγους μηνες σκι αλλα θελω να πιστευω οτι βρισκομαι σε καλο επιπεδο.. Αυτα για αρχη... Εγραψα εδψ επειδη ειδα πως εδω εχεις γραψει και αλλο νεο μελος.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 1, 2004 Καλωσήρθες Θάνο. Δώσε μας περισσότερα στοιχεία σου αν θες, απο πού είσαι, ηλικία, σε πιο βουνό σ' αρέσει να κάνεις σκι και οτιδήποτε άλλο. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 2, 2004 Το post μου σβιστηκε γιατι εφαγα μια ωρα για την εγγραφη χθες αλλα τα καταφερα... Ευχαριστω για τις ευχες σου.. Με λενε Θανο ζω στην Αθηνα τα τελευταια 5 χρονια περιπου... Σκι ξεκινησα λιγο μετα τα Χριστουγεννα και καταφερα να κατεβαινω καλα την Στυγα στα καλαβρυτα (οχι την μαυρη).Ειμαι 23 ετων. Λατρευω το βουνο και το σκι... Απο βουνα δεν εχω και τρελλη εμπειρια αλλα θελω συντομα να την αποκτησω... Επισης προτιμω τις βολτες εκτος πιστας παρα εντος.... Πιστευω να σας καλυψα.. Ευχαριστο για το καλοσωρισμα... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites