ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 3, 2004 Σκι ξεκινησα λιγο μετα τα Χριστουγεννα και καταφερα να κατεβαινω καλα την Στυγα στα καλαβρυτα (οχι την μαυρη).Ειμαι 23 ετων. Επισης προτιμω τις βολτες εκτος πιστας παρα εντος.... ΟΠΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΩΡΑΙΟΣ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 3, 2004 Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για τον συλλογο?περοχες...πως μορω να γινω μελος?...συνδρομη υπαρχει?καποιος χωρος συγκεντρωσης.......?? help me...ενας φτωχος πλην τιμιος σκιερ ζητα την βοηθεια σας.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted November 4, 2004 Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για τον συλλογο?περοχες...πως μορω να γινω μελος?...συνδρομη υπαρχει?καποιος χωρος συγκεντρωσης.......??help me...ενας φτωχος πλην τιμιος σκιερ ζητα την βοηθεια σας.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Καλώς ήρθες Θάνο! Madskier, κατά κόσμον Λιάνα, είναι μάλλον ο άνθρωπός σου. . Στείλε της κάποιο μύνημα (p.m.) και θα σου πεί ότι χρειάζεται για να γίνεις μέλος. Κατά τ' άλλα, για ότι προκύπτει ενημερώνεσαι αρχικά από το forum. Καλή χιονοχρονιά, ραντεβού στις πίστες σίγουρα, αν δεν σε δούμε κάπου νωρίτερα. Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 4, 2004 Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για τον συλλογο?περοχες...πως μορω να γινω μελος?...συνδρομη υπαρχει?καποιος χωρος συγκεντρωσης.......?? Ο σύλλογος έχει μέλη από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι ψηλή, ξανθιά, να μου αρέσεις και να πιστεύεις ακράδαντα ότι είμαι ο πιο ωραίος άντρας του snowclub (όπως καταλαβαίνεις είσαι λάθος φύλλο και απορρίπτεσαι ασυζητητί ). Για το ποσό της συνδρομής συνεννοήσου με την Λιάνα (εμένα επειδή δεν με γουστάρει με έβαλε και πλήρωσα παραπάνω ). Λάβε υπόψη ότι με κάθε ετήσια συνδρομή έχεις ένα σφράγισμα δώρο. Όσο για τις συγκεντρώσεις, όπου βουνό και πατρίς, αν και βρισκόμαστε και στις πόλεις συχνά πυκνά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted November 4, 2004 Για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι ψηλή, ξανθιά, να μου αρέσεις και να πιστεύεις ακράδαντα ότι είμαι ο πιο ωραίος άντρας του snowclub (όπως καταλαβαίνεις είσαι λάθος φύλλο και απορρίπτεσαι ασυζητητί ). Για το ποσό της συνδρομής συνεννοήσου με την Λιάνα (εμένα επειδή δεν με γουστάρει με έβαλε και πλήρωσα παραπάνω ). Λάβε υπόψη ότι με κάθε ετήσια συνδρομή έχεις ένα σφράγισμα δώρο. Νέοι κανόνες ώστε να ανέβει το male/female balance? Μήπως μαζί με την συνδρομή πλήρωσες και το "δώρο"? :roll: Γιατί αν δεν, τότε αγαπητή Λιάνα please set time & place. μιας και δεν αντέχω τις κουφάλες Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 4, 2004 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.... Καποιο μελος απο Νοτια Προαστεια Αθηνων? Ετσι ωστε να πιουμε ενα καφεδακι βρε αδερφε να τα πουμε λιγο...... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted November 4, 2004 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια....Καποιο μελος απο Νοτια Προαστεια Αθηνων? Ετσι ωστε να πιουμε ενα καφεδακι βρε αδερφε να τα πουμε λιγο...... Καλώς όρισες και από εμένα Θάνο... Κάνε έναν κόπο και διάβασε προηγούμενα μηνύματα, έτσι ώστε να πάρεις μια ιδέα περί του πόσο «τρελλοί» είμαστε... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 4, 2004 Οχι ρε παιδια μην το ξεφτιλισουμε και τελειως-σαν την πιτσαρια της γειτονιας,στις 3 η μια δωρο Εσενα αγαπητε Χρηστο σε βαλαμε να πληρωσεις παραπανω γιατι οπως λεει και το ασμα:"O ωραιοι εχουν χρεη ....και ταπληρωνουν!!!!!!!!!" Νοτια Προαστια Θανο ειμαστε λαος-απο Καρεα(η αφεντια μου) ως Ν.Σμυρνη-Ηλιουπολη-Π.Φαληρο-αντε,μηπως να κανουμε κανα meeting συντομα????????? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 5, 2004 οποτε μπορει καποιος για ενα καφεδακι ας το κανονισουμε.. Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 5, 2004 Θάνο στείλε ένα p.m. με την περιοχή σου και πότε βολεύεσαι για τον καφέ... Γιατί και εγώ Αλιμιώτης είμαι οπότε όπου και όποτε θες φίλε. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Τελικά πρέπει να αναλάβω το p.r. του συλλόγου στα νότια προάστεια μιας και έχω γνωρίσει όλο Νότο. Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 5, 2004 έχω γνωρίσει όλο Νότο. Εγώ πότε θα σας γνωρίσω;; Δάφνη (Χαραυγή) μένω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 5, 2004 Zηλιάρη σε βρίσκω Παναγιώτη....Κακομαθημένο παιδί... Να 'ρθεις στο πάρτυ Θεσ/νίκη να γνωρίσεις τη Β.Ελλάδα... :wink: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 5, 2004 Δαφνη μενω... Τωρα για τα υπολοιπα κανονιζονται με διαλογο.. Κυριακη? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 6, 2004 Δαφνη μενω...Τωρα για τα υπολοιπα κανονιζονται με διαλογο.. Δαφνιωτη και γειτονα Θανε μην τους ακους αυτους! Θα κανουν τα παντα για να σε διαφθηρουν. Aγνοησε τους και εγω το γειτονοπουλο (Nεοκοσμιτης) θα σε βαλω στα σωστα κολπα... :wink: ! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 6, 2004 Κυριακή κατά τις 12-12:30 στη πλατεία με τα δεντράκια και τα καφέ (ξέχασα το όνομά της πάλι, γαμώτο). Αλλά θα πρέπει να έχουμε ξεμπερδέψει κατά τις 2:30 γιατί 3:15 πρέπει να βρίσκομαι στο Μαρούσι. Βολεύεσαι? Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Γιώργο αν μπόρεις έλα και εσύ βρε (και όποιος άλλος Νότιος θέλει) αν το οριστικοποιήσουμε τελικά. Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 6, 2004 Δεν το κανονιζετε αλλη μερα ,γιατι η ταμιας(και διαμενουσα στα Ν.Προαστια) θα ειναι Θεσ/κη για το παρτυ,οπως και ο προαναφερομενος Γιωργος-ασε βρε Πανο το παιδι,θα γνωρισει εσενα πρωτο απ ολους και θα φοβηθει το ματι του. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 6, 2004 Καλυτερα το κοβω για μεσα στην week διοτι μου πεφτει αυτες τις μερες λιγο νωρις το 12:30.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted November 6, 2004 Κι ο Πειραιάς δεν είναι μακριά από τα Νότια. Κανονίστε και θα προσπαθήσω να έρθω, γιατί έχω πολύ καιρό να σας δω. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 6, 2004 Να 'ρθεις στο πάρτυ Θεσ/νίκη να γνωρίσεις τη Β.Ελλάδα... :wink: Είμαι ένας ταπεινός φοιτητής αρχιτεκτονικής που μόλις πριν 20 μέρες ενηλικιώθηκα... Πάντως μέσα για πιθανό ραντευουδάκι την Κυριακή στην Δάφνη (10λεπτά είναι με τα πόδια από τα λημέρια μου) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 6, 2004 Panie, δεν είναι απαραίτητο να είναι και η madskier , ας έρθουν όσοι έχουν ψυχή και μετά βλέπουμε Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 7, 2004 Η Madskier είναι αναντικατάστατο μέλος του συλλόγου και αυτή που θα σας πάρει τα φράγκα :twisted: Οπότε τη χρειαζόμαστε στη συνάντηση για να μας κάνει τον κουμπαρά :wink: Τέσπα αν μέχρι την Τρίτη το πρωί δεν έχετε ρίξει καμιά καλή ιδέα θα πετάξω αυταρχικά ώρα και μέρος συνάντησης για Νότια (εκτός και αν κανονιστεί επίσημα συνάντηση στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα). Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 8, 2004 Γιατι δεν μου ανοι η 4 σελιδα ξερει κανεις? moderators εχει το forum? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 8, 2004 Γιατι δεν μου ανοι η 4 σελιδα ξερει κανεις? moderators εχει το forum? Τώρα ανοίγει. Κενή ήταν μάλλον γιατί κάποιος έκανε post και το έσβησε...παιχνιδάκια του php Έχει moderators θες κάτι :?: Να διαγράψουμε κάποιον :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 8, 2004 Ναι εμενα..Σας βαρεθηκα...!!!!!!! Πλακα κανω... Οχι απλα ρωταω γιατι δεν βλεπω να λεει σε καποιον mod, μελος ΔΣ, μελος συλλογου κ.λπ.... Υ.Γ. επειδη και αρκετο καιρο χρησιμοποιω ενα αλλο forum αν χρειαστειτε οτιδηποτε μην δυστασετε νε ρωτησετε (ΠΩΩΩΩ!!! Τι ειπα ο ποιητης)) Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 8, 2004 Υ.Γ. επειδη και αρκετο καιρο χρησιμοποιω ενα αλλο forum αν χρειαστειτε οτιδηποτε μην δυστασετε νε ρωτησετε (ΠΩΩΩΩ!!! Τι ειπα ο ποιητης)) Μήπως χρησιμοποιούσες το forum του snowreport :?: :?: Γιατί αρκετοί μετέχουν και σε αυτό το forum (Υπάρχουν όμως και άλλοι που εμήσησαν το snowreport και εγκαταστάθηκαν εδώ :!: :!: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites