Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 14, 2016 Δε νομίζω να το μετανιώσετε πάντως. Εγώ στη θέση σας θα το έκανα ( έχω βάλει ήδη άδεια και γω τη Δευτέρα και το Σάββατο μάλλον τελευταίο τετραήμερο κάπου ). Οι θερμοκρασίες πέφτουν και θα φορτώσουν τα κανόνια, αν δεν βάλει κ άλλο χιόνι. Ψηλά στο markudjik η καρέκλα ήταν κλειστή, δούλευε μόνο το πιατάκι αλλά είχε πεδίο απλά έπρεπε να περπατήσεις λίγο. Τα 2 πάρκα στην popangelov δεν λειτουργούν, αλλά φτιάξανε ένα μεγάλο άλμα και ένα πιο μικρό στη βάση του σιτνιάκοβο (βάση του νυχτερινού ). Μη σας πάρω και στον λαιμό μου... Νυχτερινό φυσικά και κάναμε, λιώσαμε αλλά σούπιαζε κάπως από ένα υψόμετρο και κάτω, χωρίς πρόβλημα όμως. Σε μερικά σημεία στο νυχτερινό φαίνονται πέτρες ( μη φανταστείς κάτι τραγικό ). Ο Πέπε έχει δίκιο για τα μαγαζιά. Και κάτι που αξίζει να πούμε: Την παρασκευή κάναμε την yastrebets1 μέχρι ένα σημείο επειδή είχε φρέσκο. Την είχαν κλειστή με δίχτυ αλλά μπήκαμε. Στο τελευταίο κομμάτι είχε φλούδα χιονιού και τα πήραμε στο χέρι και λίγο πιο κάτω χορτάρι. Επειδή το περπάτησα, δεν είδα πουθενά μέσα στην πίστα πέτρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 14, 2016 Κυριάκο ,μεχρι την κυριακη θα ειμαι μπανσκο ,αν ανεβεις παρε τηλ μεχρι και την τριτη 22/03 !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 14, 2016 ok pepe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 15, 2016 Τι με κανετε τωρα παλιοπαιδα!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 16, 2016 Χρήστο έλα σ/κ μπανσκο Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted March 21, 2016 Borovets για τριημερο πως το βλεπετε? Snow-forecast δινει περισσοτερο χιονι απο bansko συν οτι borovets δεν εχω παει σε αντιθεση με το bansko. Διαμονη εχετε να προτεινετε κατι οικονομικο και δοκιμασμενο? Καμερες που τσεκαρα ειδα αρκετο χιονι 60-80cm απ οτι λεει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 26, 2016 Από αλλού θα έπρεπε να κάνω report αλλά δίστασα να κάνω το ταξίδι μέχρι το Σεράγεβο μόνος οπότε εμπιστεύτηκα τα παλιά καλά λημέρια και είναι ανέλπιστα πολύ καλά. To μαρκουτζι σήμερα είχε τέλειο χιόνι καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ πρόλαβα να φάω και κάτι εναπομείναντες πουδρίτσες από εχθές και προχτές. Δεν κατέβηκα παρακάτω παρά μόνο την γιαστερμπετς στην τελευταία όπου το χιόνι διατηρούνταν πολύ καλό μέχρι τη μέση και χαμηλά που λάσπωνε και γινόταν παγόχιονο μιά χαρά ήταν. Στο βραδινό είχε παγόχιονο που όμως ήταν πολύ καλό σχετικά, έβγαζε και πάγο αλλά μια χαρά σκι έκανα! Το καλύτερο είναι για αύριο που ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν το μαρκούτζι 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 26, 2016 Ιωακειμ απο πιστες μαρκουτζικ τι εχει ανοιχτο? Δουλευει η καρεκλα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 26, 2016 Ιωακειμ απο πιστες μαρκουτζικ τι εχει ανοιχτο? Δουλευει η καρεκλα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δουλεύουν όλα, σήμερα είχαν πατημένες μόνο την κόκκινη αριστερά από την καρέκλα και την μαύρη την είχαν για freeride, όπου έχει επίσης καλό χιόνι. κάποιες πέτρες που έχουν βγει φαίνονται εύκολα, επίσης έχουν βγει κάποιες πέτρες (μάλλον χώμα θα έλεγα) στο δρομάκι λίγο πριν την καρέκλα αλλά καοι στην κατεβασιά από γόνδολα στο μαρκούτζι, αλλά γενικά έχει επαρκεστατο χιόνι και σε καλή ποιότητα! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 28, 2016 Σήμερα πρέπει να ήταν η καλύτερη μέρα της χρονιάς για Borovets και συγκεκριμένα για Μαρκούτζι χαλαρά! Με ανοιχτή την 3 και χωρίς κίνδυνο χιονοστιβάδας ... Τέλεια θερμοκρασία, απίθανη ποιότητα χιονιού τόσο εντός όσο και εκτός καθόλη τη μέρα και τόσο λίγος κόσμος που οι πίστες στο κλείσιμο είχαν ελάχιστα έως καθόλου jumps! Έχετε απόλυτο δίκιο να με ζηλεύετε ... 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 29, 2016 Η βουλγαρία έχει τελικά πολύ ωραία βουνά! Μπορεί βεβαια να είναι μόνο σε μένα , ιδιοσυγκρισιακό , αλλα κοιτάζω τις φωτό και απο Borevets και μοιαζει πολύ "φιλικό" με θετική ατμόσφαιρα. Οπως το Bansko! 2 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Κια που να δεις και τα μικρα και άγνωστα στον ξένο τουριστα ι αλλα μικρα χιονοδρομικά που ειναι σε καταφύγια για τα οποια πρεπει να κανεις πεζοπορία στο βουνό 2-3 ωρες !! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Αυτο ειναι σε 1550μ υψόμετρο και θελει 2 ωρες περπάτημα ,εχει μεγαλο κουβα γθα να ανεβάσεις τα σκι σου και οι αποσκευές σου και περπατάς ανετα !! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Και αυτο ειναι σε 1470 μ υψόμετρο με 4-5 πίστες αλπικό και την καλητερη και μεγαλητερη πίστα σκι αντοχής ,ολοι οι μπιατλονιστες (Τσακιρις και φαμιλι ) εκει κανουν προπονιση Και τα δυο χκ ειναι σε απόσταση απο το σπιτι μου 17χλμ και 32 χλμ 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 29, 2016 Τρομερά τα Pirin!! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Δεν ειναι Πιριν ,ειναι Stara Planina 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 29, 2016 Παιδιά, όσο αφορά το σκι η Βουλγαρία είναι η καλύτερη χώρα στα βαλκάνια με διαφορά! Και η ρουμανία έχει ωραία βουνά αλλά μικρότερα και ακριβότερα... Είμαστε πολυ τυχεροί, ιδίως εμείς από σαλονικα που την έχουμε δίπλα μας! φανταστείτε ότι η πρωτεύουσα έχει γόνδολα που σε ανεβάζει βίτοσα όπου είναι άλλη βουνάρα αλλά με παμπάλαιο εξοπλισμό, που έχει και βραδυνό!!! Σκέψου να δουλεύεις και το απογευματάκι αντί για γυμναστήριο να πηγαίνεις για σκι!!! Ποιό χιονοδρομικό είναι αυτό ρε πέπε, για λέγε? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 29, 2016 Δεν ειναι Πιριν ,ειναι Stara Planina που είναι αυτό? stara planina έχει στη Σερβία ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Ναι και στην βουλγαρια Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Ποιό χιονοδρομικό είναι αυτό ρε πέπε, για λέγε?Για πιο ρωτας ,αυτο στη Σοφία που λες με τη γόνδολα ,λέγετε Βίτοσα ,το χιονοδρομικό Αλεκο ,εχει αρκετές πίστες με καλες κλίσης Τα αλλα που εβαλα φοτο ,ειναι στην Σταρα πλανινα,το ενα λέγετε Μπεκλεμε και το αλλο ειναι σε καταφύγιο που λεγετε hija Pleven εχει 3-4 πιστες 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 29, 2016 (edited) που είναι αυτό? stara planina έχει στη Σερβία ... Στάρα Πλάνινα ( =old Mountain ) το λένε οι locals νομίζω. Στο ίντερνετ θα το βρεις ως balkan mountains. Είναι οροσειρά προέκταση των Καρπαθίων. Edited March 29, 2016 by Kyriakoschar Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 29, 2016 ξέρω για τη βιτοσα, που είναι βουνάρα αλλά δουλεύουν μόνο μια πίστα γιατί ο εξοπλισμός είναι παμπάλαιος και δουλεύουν ελάχιστα λιφτ και αυτά με συνεχή προβλήματα ... την μία από τις πέντε ημέρες που ήμουν επάνω είπα να κάνω μια αλλαγή και να σκιάρω στη βίτοσα για αλλαγή και για να την δω. Όταν έφτασα κατά τις 930, μου είπαν οτι έχει πρόβλημα το ένα καρεκλάκι που εξυπηρετεί και την μοναδική πίστα που δουλεύουν και δεν ξέρουν σε πόση ώρα θα φτιαχτεί. Αφού περίμενα κανά μισάωρο χωρίς αποτελέσματα κατά τις 10 ξεκίνησα για borovets για να μην χάσω όλη τη μέρα ... με Βούλγαρους που συζητούσα μου λέγανε ότι εσκεμμένα δεν το αναπτύσουν γιατί το έχει ο ίδιος με το bansko .... για το χιονοδρομικό που σε ρωτούσα ήταν για το μπεκλεμέ που από ότι κατάλαβα έχει μία πίστα και ένα συρόμενο μόνο, έτσι δεν είναι; Για πιο ρωτας ,αυτο στη Σοφία που λες με τη γόνδολα ,λέγετε Βίτοσα ,το χιονοδρομικό Αλεκο ,εχει αρκετές πίστες με καλες κλίσηςΤα αλλα που εβαλα φοτο ,ειναι στην Σταρα πλανινα,το ενα λέγετε Μπεκλεμε και το αλλο ειναι σε καταφύγιο που λεγετε hija Pleven εχει 3-4 πιστες ξέρω για τη βιτοσα, που είναι βουνάρα αλλά δουλεύουν μόνο μια πίστα γιατί ο εξοπλισμός είναι παμπάλαιος και δουλεύουν ελάχιστα λιφτ και αυτά με συνεχή προβλήματα ... την μία από τις πέντε ημέρες που ήμουν επάνω είπα να κάνω μια αλλαγή και να σκιάρω στη βίτοσα για αλλαγή και για να την δω. Όταν έφτασα κατά τις 930, μου είπαν οτι έχει πρόβλημα το ένα καρεκλάκι που εξυπηρετεί και την μοναδική πίστα που δουλεύουν και δεν ξέρουν σε πόση ώρα θα φτιαχτεί. Αφού περίμενα κανά μισάωρο χωρίς αποτελέσματα κατά τις 10 ξεκίνησα για borovets για να μην χάσω όλη τη μέρα ... με Βούλγαρους που συζητούσα μου λέγανε ότι εσκεμμένα δεν το αναπτύσουν γιατί το έχει ο ίδιος με το bansko ... για το χιονοδρομικό που σε ρωτούσα ήταν για το μπεκλεμέ που από ότι κατάλαβα έχει μία πίστα και ένα συρόμενο μόνο, έτσι δεν είναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 29, 2016 Απο την κορυφη (Snejianka του Pamporovo) στο κεντρο της Ροδοπης μπορεις να δεις και τις τρεις οροσειρες απεναντι με γυμνο ματι.Αν ανεβεις και στον πυργο ...βλεπεις και θαλασσα (απο Ελλαδα). Σημ. Καποτε πρεπει ν αφησω για λιγο το ski και ανεβω σ αυτον τον πυργο! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 29, 2016 (edited) Ο χαρτης ειναι λαθος !Δεν αναφερει την FYROM .Ειμαι σιγουρος οτι δεν το προσεξες Χρηστο. Edited March 29, 2016 by leonidastria 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 29, 2016 Έχεις δίκιο Λεωνίδα, πρώτος εγώ τον ανέβασα θα βρω έναν σωστό 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites