Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ανθή Ζάχου

Ζώα! Κατοικίδια... και όχι μόνο!

Recommended Posts

Στην παραλία στο Λουτράκι απαγορεύονται τα σκυλιά :

2475.jpg

..Απο κει πέφτει το καζίνο όμως ΖΩΟ για να τζογάρεις την περιουσία σου!

Μπράβο , να την χέρονται την πόλη τους έτσι που την κατάντησαν , πάλε ποτέ Α προορισμός για ξένους τουρίστες, τώρα έχουν πάρει και αυτοί τα ...με τις μαλακίες που κάνανε.

Αχαχαχα ηρθες στην πολη μου??

Μα καλα δεν ειχες πουθενα καλυτερα να πας?

Στο λουτρακι βρηκες να ερθεις?χαχαχαχα

Τοχω πει χροοονια τωρα....

Ετσι οπως εχουν καταντησει το λουτρακι,δεν εχει τιποτα να προσφερει

Κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ.....

Εγω προσωπικα μεσα στην επομενη 5ετια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω για αλλα μερη.... :(

elan primetime 33.jpg

τον τετράποδο γιατί έχω και δίποδο :(:P:D

Γιωργο, δεν παιζεσαι :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Αχαχαχα ηρθες στην πολη μου??

Μα καλα δεν ειχες πουθενα καλυτερα να πας?

Στο λουτρακι βρηκες να ερθεις?χαχαχαχα

Τοχω πει χροοονια τωρα....

Ετσι οπως εχουν καταντησει το λουτρακι,δεν εχει τιποτα να προσφερει

Κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ.....

Εγω προσωπικα μεσα στην επομενη 5ετια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω για αλλα μερη.... ;)

Κάτσε να δεις τι έχω να σούρω για την Κωλο- Τρίπολη (με την φασιστοπόλη που έχω μπλέξει... ) , έσεις τουλάχιστον έχεται την θάλασσα , την λίμνη και που και που μπορεις να δεις κάτι σαν αυτό :

2463.jpg

..την ίδια μέρα παρενοχλήσαμε και ένα ..ζευγάρι λιγο πιο πέρα από το εκκλησάκι.. (και για να μέινουμε ον -τοπικ..) :

2471.jpg

Εδώ στην Μορντορ (=Τρίπολη) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ από τετράποδα , εδώ στην μορντορ είμαστε για πολλά πράγματα , ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!!!!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Λϊμνη Βουλιαγμένης για την ακρίβεια. Ομορφη με διαδρομή προς το Ηραίο με ωραίο στροφιλίκι για τους ενδιαφερόμενους. Οποιος φτάσει στο φάρο μένει άφωνος! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου.

..ναι αυτη είναι , βασικά αυτή που παίζει και ένωση με τον κορινθιακό κόλπο.

2467.jpg

2469.jpg

2465.jpg

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Μου θυμιζει ενα εργο το (HACHIKO) φοβερη ταινια...

...και κλάμα η κυρία :lol: βασικά δεν είναι απλώς ταινία, είναι πραγματικότητα

...και όσοι έχουμε κατοικίδια μεγαλωμένα με αγάπη και όχι για επίδειξη τάδε ράτσας και τάδε ικανοτήτων αυτή την πραγματικότητα τη ζούμε καθημερινά

ευτυχώς που σε αντίθεση με την ταινία το σύνηθες είναι οι άνθρωποι να ζουν πιο πολλά χρόνια από τα κατοικίδια τους, ώστε να μην στεναχωριούνται αυτά

στις φωτό ο Μικελάκος μου (12.3.98-17.1.11)

post-1909-1295386534_thumb.jpg

post-1909-1295386763_thumb.jpg

Edited by snowcat

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

πολύ καλό λινκ !!!!

Μου θυμιζει ενα εργο το (HACHIKO) φοβερη ταινια...

ιδου :

http://www.imdb.com/title/tt1028532/

και ναι είναι αληθινή ιστορία :

http://en.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D

Guest afrodite

Mε το Hachico εκλαιγα απο την αρχή (σχεδον) μεχρι το τέλος. Ηξερα το στορυ και την απεφευγα μεχρι που δεν είχα τι αλλο να δω απο το βιντεοκλαμπ και το νοικιασα. Πήρα και ενα πακετο χαρτομαντιλα διπλα μου για να τα εχω εύκαιρα και... κλάμμα η κυρία.

Ετσι για να καταρίψουμε λίγο τον μύθο του σκύλου vs γάτας :

26788_382661314842_521694842_3982357_875416_n.jpg

n521694842_1374489_1073.jpg

και οκ όπως και να το κάνεις τα αιλουροειδή ως γνήσιοι θηρευτές έχουν και ένα τουπε..

n521694842_450872_8881.jpg

n521694842_334278_1572.jpg

Φίλη που σε λίγο καιρό μετακομίζει μόνιμα στην Αγγλία ψάχνει κάποιον που να θέλει να υιοθετήσει την 2-ετών γατούλα της. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μου pm να σας δώσω το τηλέφωνο της. :blink:

Make Parnassos Great Again!

Guest afrodite

To black humour να περισσεύει.... δεν ταιριάζει σε φιλόζωους :(

Γιατί θέλει να την δωσει Χρήστο; Οι αγγλοι σπιτονυκοκύριδες δε δέχονται γατιά στο σπίτι τους; Τόσο εύκολα θα αποχωριτεί το ζωάκι της;; :blink::P

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι θέμα καραντίνας (παλιά υπήρχε θέμα με το ΗΒ). Από ότι μου είπε όμως, ο λόγος είναι ότι δυστυχώς η μητέρα της που θα την φιλοξενήσει τον πρώτο καιρό είναι αλλεργική στα γατάκια.

Make Parnassos Great Again!

Guest afrodite
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι θέμα καραντίνας (παλιά υπήρχε θέμα με το ΗΒ). Από ότι μου είπε όμως, ο λόγος είναι ότι δυστυχώς η μητέρα της που θα την φιλοξενήσει τον πρώτο καιρό είναι αλλεργική στα γατάκια.

ειναι κρίμα μωρέ... κρινοντας απο τον εαυτό μου εγω δε θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα. Κάποια λυση μπορει να βρεθεί πριν φτασει σ' αυτή τη ριζική λύση.. πχ πρόσβαση της γάτας σε ορισμένα δωμάτια, μεχρι να πάει η κοπέλα σε δικό της σπίτι (μιας και είπες οτι θα την φιλοξενησει προσωρινα). Τελος πάντων, ευχομαι να γίνει το καλύτερο για το γατάκι.

Πες της να ανεβασει καμια φοτο εδω να το δει ο κοσμος.Θα την επαιρνα εγω αλλα η δικια μου δεν δεχεται ουτε μιγα δεν προκειται να συμβιωσουν.

Η μαυρομουσούδα ...(γνωστή και ως... μπουμπού...) βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της πεινασμένη και φοβισμένη στην Βραυρώνα... :(

Δεν μπορούσα να μην την μαζέψω αλλά δεν μπορώ και να την κρατήσω...

Έχω 2 σκυλιά... και 4 γατιά...

Παρακαλώ προωθήστε το σε όσους μπορείτε...

Φυσικά... θα δωθεί αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη...

ΠΡΟΣΟΧΗ Μόνον όσοι είναι σίγουροι για υιοθεσία...μην ξαναβρεθεί στον δρόμο... :angry:

Στείλτε μου π.μ. ή e-mail στο prosxolika-xamogela@hotmail.com για ανταλλαγή τηλεφώνων. ;)

P1030629.jpg

P1030623.jpg

P1030622.jpg

P1030621.jpg

P1030620.jpg

P1030619.jpg

P1030618.jpg

P1030617.jpg

P1030615.jpg

Φιλικά

Τεο

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Τώρα τι να πω...?

Η μικρή Φραμπαλά... (προσωρινή βάφτιση...)εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε... Είναι έτοιμη... για πακετάρισμα... :P

Αλλά να που προέκυψε και νέο... μέλος... στον ζωολογικό μας κήπο...

Τον μικρό τον πήρα από μια δήθεν χαϊλίκι οικογένεια ή οποία αφού τον αγόρασε...(ακριβά) τελικά δεν τους άρεσε και αποφάσισε να τον πετάξει... Τον πήρε ένας γνωστός αλλά δεν μπορεί να τον κρατήσει... Το γατάκι (αρσενικός...)την έβγαλε 4 μέρες σε μπαλκόνι κλαίγοντας... ώσπου το μάζεψα εγώ... Είναι ράτσα Σιαμ ... (καθαρό) πολύ πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο...Δεν ξαναγράφω τι φιλοξενώ σπίτι μου... δείτε το προηγούμενο ποστ μου... Είμαι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στις γάτες και την βγάζω με xozal και zirtec προκειμένου να μην μείνει το μικρό στο δρόμο... Σας παρακαλώ προωθήστε το όπου μπορείτε... Πολλοί θα πλήρωναν για σιαμ γατί... εγώ το δίνω σε ζωόφιλους δωρεάν (φυσικά). Να μην έχει την κατάληξη όπως όλα τα άλλα αδέσποτα...Είναι εμβολιασμένος αλλά την επίσκεψη στον κτηνίατρο θα την κάνουμε έτσι και αλλιώς για check-up....

Τηλ: 6977.772.771 e-mail: prosxolika-xamogela@hotmail.com

Φιλικά

Τεο...

Α... και μερικές φωτό ε...

P1140633.jpg

P1140635.jpg

P1140636.jpg

P1140637.jpg

P1140638.jpg

P1140639.jpg

P1140643.jpg

Δεν είναι κούκλος...? Ελα οι γατόβιοι... να δίνουν το παρόν... Χρήστο... Άφρο....? :P

Βέβαια μετά την διακομιδή του από την δουλειά στο σπίτι... (από εκεί τον μάζεψα...) ξανακατάλαβα γιατι τελικά προτιμώ τα σκυλιά από τα γατιά...

Θέαμα στο δρόμο γίναμε... :blink::P :P

1956280u02tpdods5.gif

Guest afrodite
Τώρα τι να πω...?

Η μικρή Φραμπαλά... (προσωρινή βάφτιση...)εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε... Είναι έτοιμη... για πακετάρισμα... ;)

Αλλά να που προέκυψε και νέο... μέλος... στον ζωολογικό μας κήπο...

Τον μικρό τον πήρα από μια δήθεν χαϊλίκι οικογένεια ή οποία αφού τον αγόρασε...(ακριβά) τελικά δεν τους άρεσε και αποφάσισε να τον πετάξει... Τον πήρε ένας γνωστός αλλά δεν μπορεί να τον κρατήσει... Το γατάκι (αρσενικός...)την έβγαλε 4 μέρες σε μπαλκόνι κλαίγοντας... ώσπου το μάζεψα εγώ... Είναι ράτσα Σιαμ ... (καθαρό) πολύ πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο...Δεν ξαναγράφω τι φιλοξενώ σπίτι μου... δείτε το προηγούμενο ποστ μου... Είμαι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στις γάτες και την βγάζω με xozal και zirtec προκειμένου να μην μείνει το μικρό στο δρόμο... Σας παρακαλώ προωθήστε το όπου μπορείτε... Πολλοί θα πλήρωναν για σιαμ γατί... εγώ το δίνω σε ζωόφιλους δωρεάν (φυσικά). Να μην έχει την κατάληξη όπως όλα τα άλλα αδέσποτα...Είναι εμβολιασμένος αλλά την επίσκεψη στον κτηνίατρο θα την κάνουμε έτσι και αλλιώς για check-up....

Τηλ: 6977.772.771 e-mail: prosxolika-xamogela@hotmail.com

Φιλικά

Τεο...

Α... και μερικές φωτό ε...

P1140633.jpg

P1140635.jpg

P1140636.jpg

P1140637.jpg

P1140638.jpg

P1140639.jpg

P1140643.jpg

Δεν είναι κούκλος...? Ελα οι γατόβιοι... να δίνουν το παρόν... Χρήστο... Άφρο....? :P

Βέβαια μετά την διακομιδή του από την δουλειά στο σπίτι... (από εκεί τον μάζεψα...) ξανακατάλαβα γιατι τελικά προτιμώ τα σκυλιά από τα γατιά...

Θέαμα στο δρόμο γίναμε... :blink::P :P

Tι μαναρακι ειναι αυτο???? Καρδουλιτσα... εγω δεν μπορω να το πάρω.. Δεν νομιζω πως μπορω να αντέξω ζωολογικό κήπο... Ασε που η δικια μου θα το φάει :P

Βγαλε τις φωτογραφιες στο φατσοβιβλίο... θα το προωθησω το μηνυμα σου σε γατο φορουμ (ελπιζω να μη σε πειραζει εε??) μπας και γινει τιποτα από κει....

Ελπιζω να βρεθει σπιτι....

Καλά... ΔΕΝ υπάρχουμε λέμε... :P Σε μιση ώρα μου την έπεσαν για το γατί...Αμα είναι ράτσα το pet... ρε φούστη μου... "φευγει" αμέσως... :P

Τσακωμός λέμε... :P :P ;)

Αφροδίτη... προσπαθούσα 25 λεπτά να τον κάνει να με κοιτάξει για να φανούν τα καταγάλανα μάτια του... αλλά τίποτα αυτός... εκείιιι... παιχνίδι....

Αν δεν το έχεις προωθήσει... ΜΗΝ το κάνεις... δεν θα μεινει παραπάνω από 24 ώρες εδώ... την βλέπω την δουλειά... :blink:

1956280u02tpdods5.gif