Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted May 9, 2012 Δεν μεταφράζεται σωστά στα Ελληνικά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 9, 2012 Δεν μεταφράζεται σωστά στα Ελληνικά! ασεε!!ασε!! το διαβασα ,,μεδρ φακερ !!1 ωιυχχοουυ!!! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted May 9, 2012 Για να μην παρεξηγήσεις, και σε πολύ ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει είμαι "κακός", να με φοβάσαι! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 9, 2012 Για να μην παρεξηγήσεις, και σε πολύ ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει είμαι "κακός", να με φοβάσαι! ουαου!! νταξει μωρέ σε συν - χώρο !! :evil: Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted May 9, 2012 αυτή είναι φωτό για υποψηφιο του συλλόγου???ψηφίστε με αλλιώς θα βαλω τον όμορφο να σας φάει...παντά φιλικά!!ξερεις εσυ! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 16, 2012 τελικα καταντισαμε μαιευτήριο στην αυλη μας .. ειχαμε την μαμα τωρα και η κορη .. τα γατακια ειναι ολιγων ημερων , ,σημερα μας τα εμφανισαν μαμα και γιαγια μαζι !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 2, 2012 γεμισαμε οικογενειες στην αυλη μας ολοι χαρουμενη ο αρης μα ς στα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ διαμερισματα του τα καναρινια μας ,ολα με μικρα και μετα απο 28 χρονια η πρωτη μας κλώσα στην αυλη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted June 2, 2012 (edited) Εγω τα δικά μου τα εχω ελευθερα βοσκης... Διόρθωση! Ερημόφιδο! (βόας λέμε) http://www.herpetofa...&id=141&sid=139 Για την ιστορία του θέματος, είμαι κάτοχος (εξ'αποστάσεως πλέον) ενός αρσενικού μουστακαλή Ντράχταρ που ακούει στο όνομα Μαξ(ή καλύτερα αυτό με κατέχει). Αγαπημένες του ασχολίες είναι να είναι παντα λασπωμένος, να κυνηγάει ορτύκια και το απόρτ που τον κανει ιδιαίτερα χαρούμενο καθε φορά που ανταμείβετε με μια τεράστια αγκαλιά! Edited June 2, 2012 by Blackman Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted June 13, 2012 (edited) Edited June 13, 2012 by Prokopas 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 18, 2012 (edited) ολο στυλ !!! ο αρης το κομμάτι απο το πατακι που λυπη !! ειναι δουλεια του αρη ,,βλεπε γιωργο να μαθαίνεις τι σε περιμενει !! Edited June 18, 2012 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 23, 2012 τελικα καταντισαμε μαιευτήριο στην αυλη μας .. ειχαμε την μαμα τωρα και η κορη .. τα γατακια ειναι ολιγων ημερων , ,σημερα μας τα εμφανισαν μαμα και γιαγια μαζι !! δυστυχώς εδω και δυο μερες ,αυτη η όμορφή γατουλα και νεα μητερα ,δεν ειναι εν ζωη πια .. καποιος ανεγκεφαλος την δηλητηρίασε .!! ,, την μητερα τις και γιαγια τον μικρόν ,την προλάβαμε στο τσακ , ευτυχώς την γλιτώσαμε , , και εχει αναλαβη τα μικρα τις εγγόνια ... δεν θα τον πετύχω τον δραστη ,,!! θα του ΑΛΛΑΞΩ τα φωτα , σημερα βρηκα και τον πατερα απο τα μικρα νεκρο και αυτον >>. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ εναν θειο μου αν ειναι αυτος θα τον βξγδωφωηφωω.. . Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted June 25, 2012 δυστυχώς εδω και δυο μερες ,αυτη η όμορφή γατουλα και νεα μητερα ,δεν ειναι εν ζωη πια .. καποιος ανεγκεφαλος την δηλητηρίασε .!! ,, την μητερα τις και γιαγια τον μικρόν ,την προλάβαμε στο τσακ , ευτυχώς την γλιτώσαμε , , και εχει αναλαβη τα μικρα τις εγγόνια ... δεν θα τον πετύχω τον δραστη ,,!! θα του ΑΛΛΑΞΩ τα φωτα , σημερα βρηκα και τον πατερα απο τα μικρα νεκρο και αυτον >>. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ εναν θειο μου αν ειναι αυτος θα τον βξγδωφωηφωω.. . Οι δηλητηριάσεις των ζωων ειναι απαράδεκτες. Μακάρι αυτοι που το έκαναν να.... δε λέω για να μη συγχιστώ. Να ξεραν μονο σε τι πονο καταδικαζουν τα καημένα τα ζωάκια. Αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του πολλαπλασιασμού τους υπάρχουν άλλες λύσεις κι οχι ο θανατος. Δυστυχως στην επαρχία τα κρουσματα δηλητηριάσεων είναι πολύ αυξημένα. Εδω στις πόλεις εκτος απο τις δηλητηριάσεις τα ζωα σκοτώνονται και στην άσφαλτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted June 25, 2012 Χαρίζεται ο Γκρίζι από το Grizey ή από το Grizzly . Ειναι ενας απίθανος γκριζούλης γάτος πολύ παιχνιδιάρικος και πανέξυπνος. Το μυαλό του όλο στο παιχνίδι το έχει, δε φοβάται καθόλου ο άτιμος. Θα σας συναρπάσει με τα καμωματα του. Βρέθηκε να περιπλανείται φοβισμένος στη μεση της λεωφόρου, τον μάζεψε η αδερφή μου για να μην τον πατησει κανενα αμάξι. Πρέπει να ειναι 2 μηνων (εκει το κόβω). Δυστυχως δεν μπορουν να τον κρατήσουν γιατι έχουν ήδη μια γάτα (τη μάνα της Μπήλλιως) η οποία δεν θέλει ούτε να τον μυρίζει. Αρχίζει τα χχχχχ ακομα και αμα τους χωρίζει ενα τζάμι. Ουτε κι εγω δεν μπορω να τον πάρω. Εκτός του ότι δεν μπορω και η Μπήλλιω θα έχει την ίδια άποψη με την μανα της στο κχχχχχ. Ο χρονος δυστυχως μας πιέζει γιατι σε λίγες μερες φευγουν διακοπες και κατι πρεπει να γίνει με τον μικρό. Αν ξερετε κανενα σπιτι που να τον θελει, ειμαι σιγουρη πως θα τον λατρέψουν. Μερικές φωτογραφιες του για να καταλαβαιτε για τι ψυχουλα λέμε. Ειπαμε ειναι παιχνιδιάρης ...και αρκετά χαδιάρης. Ποζάρουμε κι ολας Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου πμ να σας δώσω τηλ επικοινωνίας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted July 3, 2012 Από το facebook 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted July 3, 2012 Πανεμορφαααααααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 9, 2012 και λίγες φωτό από την μπουμπού μας....πολύς ύπνος πια...(γριούλα 20 μαιων) Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted July 12, 2012 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 31, 2012 Οι 10 ευχές ενός σκύλου 1. Κάθε στιγμή που με αφήνεις μόνο (ακόμη και για λίγο) είναι δύσκολη για μένα. Σε παρακαλώ να το σκεφτείς αυτό πριν με υιοθετήσεις. 2. Μη με παραμελείς και μη με τιμωρείς πολύ σκληρά. Εσύ έχεις τη δουλειά σου, τα χόμπυ σου, τους φίλους σου - εγώ έχω μόνο εσένα. 3. Σε παρακαλώ να μου δίνεις αρκετό χρόνο για να καταλάβω τι περιμένεις από μένα. 4. Πριν με χτυπήσεις πάνω στο θυμό σου, παρακαλώ θυμήσου πως θα μου ήταν εύκολο να σου δαγκώσω το χέρι - αλλά ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. 5. Σε παρακαλώ να μου μιλάς συχνά, γιατί ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω πάντα τι μου λες, γνωρίζω τη φωνή σου και τις αποχρώσεις της πολύ καλά. 6. Σε παρακαλώ να με αφήνεις που και που να τρέχω στην εξοχή - είναι καλό και για σένα. 7. Σε παρακαλώ να είσαι γενναιόδωρος με το φαγητό μου. Έχει καλύτερη γεύση όταν μου το προσφέρεις εσύ και είμαι πρόθυμος να δουλέψω σκληρά γι' αυτό. 8. Εσύ και κανείς άλλος εισαι το αφεντικό μου. Σε παρακαλώ μη με αναγκάζεις να υπακούω σε ξένους ή να τους αποδεικνύω την εξυπνάδα μου - και μη με ταπεινώνεις μπροστά τους. 9. Σε παρακαλώ να θυμάσαι πως με τον καιρό εξελίσσομαι σε μία μοναδική προσωπικότητα με τα δικά της χαρακτηριστικά, ελαττώματα και συναισθήματα. Σε παρακαλώ να δεχτείς πως είναι τόσο σημαντικά για μένα, όσο και τα δικά σου για σένα. 10. Σε παρακαλώ να με φροντίζεις όταν αρρωσταίνω και όταν γεράσω - γιατί και εσύ μια μέρα θα γεράσεις. ΠΗΓΗ:ΦΙΛΟΖΩΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "ΑΡΓΟΣ" 2 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted August 25, 2012 Διακοπες...τελος...γυριζουμε σπιτι... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted August 25, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted August 25, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 7, 2012 (edited) μεγάλωσε ο Αρης .. και εγινε αγνώριστος . εχει ηρέμηση δεν κανει τα ξεσπασματα που ειχε ποιο παλια ,[ανυπακοή νευρικότητά ζημίες κλπ] τωρα ειναι απόλαυση πίσω απο την ζελατινα συνήθως καθονται η γατες και τον χαζεύουν .και αυτος τρελαίνεται ,το ματι του ειναι εκει συνεχώς !! Γιωργο καμαρωσε γαμπρο !! που σου εχω !! MOV03311.3GP Edited October 7, 2012 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 14, 2012 πωλειτε κουταβι καθαροαιμο 40 ημερων , φωτο αργοτερα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 14, 2012 πωλειτε κουταβι καθαροαιμο 40 ημερων , φωτο αργοτερα το θελω. φυσικα θα κοπει τιμολογιο. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted November 14, 2012 (edited) το θελω. φυσικα θα κοπει τιμολογιο. Γιαννη αν το θελεις εσυ, κανονικα πρεπει να στο χαρισει, Edited November 14, 2012 by snowholic 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites