Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ανθή Ζάχου

Ζώα! Κατοικίδια... και όχι μόνο!

Recommended Posts

Φίλε μου καλέ Nickel , απο τα γραφομενά σου καταλαβαίνω οτι ανησυχείς που είσαι πατέρας , αλλά μάλλον δεν έχεις σκύλο.. :P

για να δουμε λίγο εδώ:

YouTube Video ->

υπάρχουν πολλά ακόμα βίδεος , προς γνωσην και συμόρφωσην ..

Εδώ στο ελλαδιστάν σκύλος = βρώμα + κίνδυνος , δυστυχώς ΕΤΣΙ μας μεγάλωσαν και ΕΤΣΙ συνεχίζουν να κάνουν.

Το πρόβλημα επαναλαμβάνω δεν είναι ο σκύλος , ο άνθιρωπος είναι και δη ο έλλην... :)

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

λάθος, ειχα 2 λύκους, 1 boxer (οπως αυτο που εχει το βιδεακι και ειναι μακραν τα καλυτερα σκυλια για παιδιά) είχα 1 πιτμπουλ το οποιο ηταν το καλυτεροτερο σκυλί ever και 2 κανισακια... αλλα ολα αυτά ηταν δικά μου σκυλιά και είχα εμπιστοσύνη στη συμπεριφορά τους...

Λύκος στο Παρνασσό γύρισε να δαγκώσει τη Νεφέλη οταν τον πλησίασε χωρις να εχει δείξει κακη συμπεριφορα οσο τον παρατηρούσα...

Με το boxerακι μας παιζαμε μεχρι και κρυφτό στο σπιτι με τα παιδιά σύν οτι τα παιχνίδια που γίνοντουσαν με το σκύλο ήταν επικά...

Αλλά επαναλαμβάνω άλλο πράγμα ο δικος σου σκύλος... ο σκύλος παίρνει πολλα στοιχεία απο τη προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και αυτο δε μπορεις να το ελεγξεις...

πχ Τα πιτμπουλ ειναι απο τα πιο παιχνιδιαρικα σκυλιά, αιωνια κουτάβια μεσα στο παθος για παιχνιδι... η πλειονοτητα των ιδιοκτητων πιτμπουλ ομως τα αγοραζει για αλλο λογο και μετατρεπουν τα σκυλιά τους σε "φοβητρο"... θα αφηνες το παιδι σου να πλησιασει ενα πιτμπουλ?

λάθος, ειχα 2 λύκους, 1 boxer (οπως αυτο που εχει το βιδεακι και ειναι μακραν τα καλυτερα σκυλια για παιδιά) είχα 1 πιτμπουλ το οποιο ηταν το καλυτεροτερο σκυλί ever και 2 κανισακια... αλλα ολα αυτά ηταν δικά μου σκυλιά και είχα εμπιστοσύνη στη συμπεριφορά τους...

Λύκος στο Παρνασσό γύρισε να δαγκώσει τη Νεφέλη οταν τον πλησίασε χωρις να εχει δείξει κακη συμπεριφορα οσο τον παρατηρούσα...

Με το boxerακι μας παιζαμε μεχρι και κρυφτό στο σπιτι με τα παιδιά σύν οτι τα παιχνίδια που γίνοντουσαν με το σκύλο ήταν επικά...

Αλλά επαναλαμβάνω άλλο πράγμα ο δικος σου σκύλος... ο σκύλος παίρνει πολλα στοιχεία απο τη προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και αυτο δε μπορεις να το ελεγξεις...

πχ Τα πιτμπουλ ειναι απο τα πιο παιχνιδιαρικα σκυλιά, αιωνια κουτάβια μεσα στο παθος για παιχνιδι... η πλειονοτητα των ιδιοκτητων πιτμπουλ ομως τα αγοραζει για αλλο λογο και μετατρεπουν τα σκυλιά τους σε "φοβητρο"... θα αφηνες το παιδι σου να πλησιασει ενα πιτμπουλ?

Οκ, έχεις σκύλο και από οτι βλέπω ξέρεις.

Γενικότερα όμως για την ελλάδα το οτι κάποιος έχει σκύλο δεν σημαόινει οτι ξέρει κιόλας ΠΩΣ να το έχει σύντροφό και όχι όπως να 'ναι. Εγώ πρόσφατα έμαθα τι σημαίνει να έχεις σκύλο , δεν ήξερα που μου πάν τα τεσσερα - .... Πλεον παρατηρω πως οι περισσότεροι έχουν τα σκυλιά τους μαντρωμένα και παρατημένα στις αυλές τους με αποτέλεσμα να είναι στο 90% το λιγότερο επιθετικά ή να υποφέρουν μεσα στην θλίψη τους.

...το θέμα ειναι οτι σε εσωτεςρικούς χώρους , όπως ειπα και πριν , δεν ειναι λειτουργικό να μαζέψουμε τα ζωάκια μας , αυτο το καταλαβαίνω. Εξαιρέσεις όμως θα μπορουσαν να υπάρχουν άνετα - όπως πχ μέγιστος αριθμός των ζώων σε εσωτερικό χώρο "ϋγειονομικου ενδιαφέροντος" .. δεν κολάμε εκεί όμως.

Οσον αφορά το παιδί μου ,προσωπικά θα του επέτρεπα να πλησιάσει ένα πιτμπουλ ή έναν λύκο ή whatever πιο εύκολα από όσο θα έπετρεπα σε ορισμένους ανθρώπους. ΚΑι σίγουρα όσον αφορά ένα καταφύγιο , οποιοσδήποτε σκύλος-σύντροφος ΔΕΝ θα έκανε τα εξής:

- δεν θα έπαιζε χαρτιά

- δεν θα κάπνιζε

- δεν θα χορευε ζεμπεκιές

- δεν θα μας έπερνε τα αφτιά με τις βλαχο-φωνάρα του.

επισης ΟΤΑΝ θα ήθελε να παιξει μόνο του θα ζητούσε να πάει έξω , μέσα στο σαλε-καταφύγιο το μονο που θα ήθελε είναι καμια μπουκιά και να αράξει αμεριμνος με τον συντροφό του (άνθρωπος που το έχει ) και περιπατητή , έτσι για κανα μισάωρο να απολαύσουν την "Ατμοσφαιρα ενος καταφυγίου"..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Eνδιαφεροντα ολ' αυτα για τα σκυλια.

Θα τους αξιζε ενα δικο τους topic.

Χρηστο;

Ναι, το σκεφτόμουν και εγώ. Για τα ζώα γενικά. Μόλις βρω τον χρόνο θα το ανοίξω και θα τα μεταφέρω. :lol:

Make Parnassos Great Again!

- δεν θα έπαιζε χαρτιά

- δεν θα κάπνιζε

- δεν θα χορευε ζεμπεκιές

- δεν θα μας έπερνε τα αφτιά με τις βλαχο-φωνάρα του.

Χαχαχαχααχααχαα επικ

Ladies and gentlemen, meet Margie!

img7754l.jpg

2,5 χρόνων και... γκραν κοκότ! Αν ήταν άνθρωπος θα σίγουρα θα την έλεγαν Τζούλια! :(

γι'αυτο ειναι πτωμα ε?

Guest afrodite

Xμμμ... :P Να σας γνωρίσω την Μπήλλιω :(

DSC00034.jpg

Κι επειδή είχε και πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας

DSC00036.jpg

Κατα τα άλλα θέλει όλα να τα παρακολουθείDSC02215.jpg

γιατι είναι και κουτσομπόλα DSC02412.jpg

Οταν την βρήκα ήταν 2 μηνών DSC00974.jpg (Τι ζουζούνομπαλακι ήταν... απίστευτη ηλικία)

Μπήκε στη ζωή μου και την έχει αλλάξει... φυσικά προς το καλύτερο

Να σημειωσουμε πως οι Αυστραλοί έχουν υπηρεσία του κράτους για τα δικαιώματα των ζώων (οχι μονο για τα κατοικιδια) από το 1920 περίπου....

ΕΜΕΙΣ ?

Να σημειωσουμε πως οι Αυστραλοί έχουν υπηρεσία του κράτους για τα δικαιώματα των ζώων (οχι μονο για τα κατοικιδια) από το 1920 περίπου....

ΕΜΕΙΣ ?

ΕΜΕΙΣ ειμαστε πολυ πιο μπροστα! Εχουμε ζωα στις υπηρεσιες του κρατους... :P

Ανωτατος Δημοσιος Υπαλληλος προχθες ανεφερε οτι εχουν προσλαβει σκυλους μικτης ρατσας (κοπριτες), τεμπελοσκυλα και αλλα... Ο ιδιος, μου θυμιζει...

P9171466a.jpg

Βεβαια, υπαρχουν και καποια δειγματα ανθρωπινης ρατσας, για να επιβεβαιωσουν την εξαιρεση στον κανονα! :)

Οσοι ανοίκουν σε αυτήν την υπηρεσία ή όσοι τέλος πάντων προσλαμβάνονται κάνουν εκπαιδευση 8 μήνες.... (αυστραλία , για την υπηρεσία προστασίας ζώων)

Εμείς εδώ για να βγάλουμε ειδικούς φρουρούς (υπηρεσία προστασίας όρθιων ζώων ) τους εκπαιδεύουμε , 3 μήνες!!!

Πιο πάνω ο φίλος Nickel ρώτησε κάτι για ένα παιδι και ένα πιτμπουλ και μου έφερε στο νου αυτο το βιντεο.. δηλαδή τι να πει ο παρακάτω τύπος ; !!!!!!!

YouTube Video ->

..δεν ξέρουμε απο ζωντανά αδέρφια ! Γιατι ειμαστε ζωντόβολα .... :lol:

ποσα γατια χωρανε σε ενα μικρο καλαθι?

168922_10150120487762269_693617268_7817520_3526735_n.jpg

αυτος ειναι ο γατο-στολος που εχουμε στην αυλη. λειπει και μια σουρλουλου που γυρναει με τα αρσενικα της γειτονιας αυτες τις μερες...

τα αλλα 3 που εχουμε μεσα σε αλλο ποστ

Guest afrodite
ποσα γατια χωρανε σε ενα μικρο καλαθι?

168922_10150120487762269_693617268_7817520_3526735_n.jpg

αυτος ειναι ο γατο-στολος που εχουμε στην αυλη. λειπει και μια σουρλουλου που γυρναει με τα αρσενικα της γειτονιας αυτες τις μερες...

τα αλλα 3 που εχουμε μεσα σε αλλο ποστ

Μανιτσες μου!!!!! Τι ζουζουνια είναι αυτά;;; Δε ρίχνετε και καμια στείρωση για να μην αυξηθεί τόσο πολυ αυτός ο γατο στόλος; Λεω εγω τωρα μια πρόταση.... :lol:

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... :D

IMG_0190.jpg

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... καλά... :angry:

IMG_0189.jpg

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... πολύ καλά... Στενες επαφές τρίτου τύπου... ένα πράμα... :angry:

IMG_0148.jpg

Το όνομα αυτού... Shaft... (το Η δεν προφέρεται....)!

Δυστυχώς... οικονομικοί λόγοι... τον αναγκασαν να Πρυτανεύσει στην Βαθειά Λάκκα... μόνο μια χρονιά... δείχνοντας απαράμιλλο ζήλο στην αντοχή του κρύου... ;)

Τωρα αγναντεύει την θάλασσα... σιχτιριάζοντας την ζέστη... ;)

Υ.Γ. Στις φωτό είναι περίπου 9 μηνών... :P

Υ.Γ. Σε σχεση με τον τύπο στο βιντεο του Fid ... είναι ... κουτάβάκι.... :lol:

Επίσης στο σπίτι... φιλοξενούμε απ'αορίστου... ένα Border Collie... καθώς επίσης... και 4 γατιά... Την ώρα του φαγήτου... ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ...!!! :o

Για επισκέψεις στον ζωολογικό κήπο... μόνον με ραντεβού...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... :D

IMG_0190.jpg

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... καλά... :angry:

IMG_0189.jpg

Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζετε... πολύ καλά... Στενες επαφές τρίτου τύπου... ένα πράμα... :angry:

IMG_0148.jpg

Το όνομα αυτού... Shaft... (το Η δεν προφέρεται....)!

Δυστυχώς... οικονομικοί λόγοι... τον αναγκασαν να Πρυτανεύσει στην Βαθειά Λάκκα... μόνο μια χρονιά... δείχνοντας απαράμιλλο ζήλο στην αντοχή του κρύου... ;)

Τωρα αγναντεύει την θάλασσα... σιχτιριάζοντας την ζέστη... ;)

Υ.Γ. Στις φωτό είναι περίπου 9 μηνών... :P

Υ.Γ. Σε σχεση με τον τύπο στο βιντεο του Fid ... είναι ... κουτάβάκι.... :lol:

Επίσης στο σπίτι... φιλοξενούμε απ'αορίστου... ένα Border Collie... καθώς επίσης... και 4 γατιά... Την ώρα του φαγήτου... ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ...!!! :o

Για επισκέψεις στον ζωολογικό κήπο... μόνον με ραντεβού...

;):P :P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Στην παραλία στο Λουτράκι απαγορεύονται τα σκυλιά :

2475.jpg

..Απο κει πέφτει το καζίνο όμως ΖΩΟ για να τζογάρεις την περιουσία σου!

Μπράβο , να την χέρονται την πόλη τους έτσι που την κατάντησαν , πάλε ποτέ Α προορισμός για ξένους τουρίστες, τώρα έχουν πάρει και αυτοί τα ...με τις μαλακίες που κάνανε.

α ρε Fidelio, μου θύμησες τους καθημερινούς καβγάδες ένα ολόκληρο καλοκαίρι στις παραλίες της Κρήτης ;):angry:

άντε να σας συστήσω κι εγώ τον δικό μου γιόκα (τον τετράποδο γιατί έχω και δίποδο :lol: :LOL: :lol: )

οι φωτό είναι από βόλτα στα χιόνια κοντά στο σπίτι τον (πολύ καλό) χειμώνα 2005-2006

και το όνομα αυτού ΡΗΓΑΣ - πλέον διανύει τον 9ο χρόνο της ζωής του

tem024.jpg

tem032.jpg