Ανθή Ζάχου 0 Report post Posted May 5, 2004 Μια ολόγλυκη μπεζ ψυχή (αρσενικό) χαρίζεται σε φιλόζωο snowclubiti/snowclubitisa. Πολύ χαριτωμένο και ναζιάρικο, γουργουρίζει σα παλαβό, ότι πρέπει για παρέα. Όποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει εδώ ή να στείλει p.m. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 6, 2004 Το συγκεκριμένο γατάκι είναι τρέλα, χαδιάρικο μέχρι εκεί που δεν πάει και πολύ παιχνιδιάρικο... Έτυχε να το δω χθες και... Άμα δεν είχα ήδη 1 σκύλο, 1 γάτο και 1 χρυσόψαρο θα το έπαιρνα εγώ... Κοιτάχτε μπας και του βρούμε ένα σπίτι (κάποιος από μας, κάποιος φιλόζωος γνωστός μας)... Είναι σαν το γατάκι της φωτογραφίας (λίγο πιο ανοιχτόχρωμο και αν θυμάμαι καλά με πράσινα μάτια) Φιλοζωικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 28, 2008 http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkintro.html Δείτε το κι αν πιστεύετε το αυτονόητο κάντε έναν κόπο εδώ να υπογράψετε κατά του http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 28, 2008 δεν γουσταρω τα γατια αλα αυτο το θεαμα μου την δινει στα νευρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
wremanamiakatiforaaa 0 Report post Posted November 29, 2008 Ελεος πια, δε μπορει να ειναι ολα εμποριο. Αλλα εδω δε σεβονται την ανθρωπινη ζωη, θα σεβονται τα ζωα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 29, 2008 Τριχες!!... http://www.snopes.com/critters/crusader/bonsai.asp Αλλη μια κακογουστη φαρσα που εκμεταλλευεται την καλη προαιρεση των συνανθρωπων μας! Ετσι αμβλυνονται τα αντανακλαστικα μας και δεν αντιδρουν οταν πραγματικα χρειαζεται... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 29, 2008 Τα επιχειρήματα δεν είναι δυνατά όμως που να αποδεικνύουν ότι πρόκειται για φάρσα. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 29, 2008 Το snopes είναι πολύ γνωστό site για τους αστικούς μύθους, σίγουρα θα του δώσω μεγαλύτερη βάση από την ιστοσελίδα για τα γατοbanshai. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 29, 2008 Ναι, είμαι σίγουρος ότι αν βγάλεις ιστοσελίδα που να λέει ότι το καλύτερο σουβλάκι γίνεται με κρέας γάτας και να δίνει τα καλύτερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, τότε θα έρθει το snopes και θα στο βγάλει μύθο κι αυτό.. ε; Τέλος πάντων, όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ηλεκτρονικό εμπόριο, θα ξέρει ότι το να δέχεται πιστωτικές κάρτες μέσω ιστοσελίδας, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλεις paypal, θέλεις moneybookers, θέλεις merchant account, κανείς ποτέ δεν θα έγκρινε μια ιστοσελίδα σαν κι αυτή. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 29, 2008 Αν κατάφερνες να το διαδώσεις και μαζευόταν αρκετός κόσμος να διαμαρτυρηθεί με συγκέντρωση υπογραφών, τότε μπορεί και να μπαίναμε στο snopes. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 29, 2008 Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό αλλά έχουν υπογράψει αρκετοί. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 29, 2008 Το snopes ασχολείται με μύθους που είναι σχετικά διαδεδομένοι. Αν καταφέρεις να το διαδώσεις αρκετά, μπορεί και να κάτσουν να το ψάξουν για να το επιβεβαιώσουν, ή να το διαψεύσουν. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 29, 2008 Μάλιστα. Πες τους για τα σουβλάκια. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 26, 2010 Την Τετάρτη 24 Μαρτίου... 2 παράξενα γεγονότα μας ξύπνησαν από τον λήθαργο της καθημερινότητας μας... Το βραδάκι της εν λόγω μέρας ο Shaft από το μπαλκόνι του σπιτιού ήταν πολύ ανήσυχος... Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει αλλά το σκοτάδι της περιοχής μας δεν μου αφηνε περιθώρια να καταλάβω... Βγαίνοντας μετά από λίγο από το σπίτι διαπίστωσα ότι έξω από την πόρτα μας καθόταν ένα θυληκό κουταβάκι... (ακόμα με τα "πρώτα του" δόντια) πιθανότατα ιχνηλάτης.... (έχει πολλά κυνηγόσκυλα η περιοχή-Kalavrita City)... Βγαίνοντας ο Shaft δεν έδωσε καμία μα καμία σημασία στην μικρή... και έφυγε " σφαίρα" κάτω και χάθηκε στο σκοτάδι... πράγμα που ποτέ ποτέ (ακόμα και 2 μηνών που ήταν) δεν το έχει ξανακάνει... και μάλιστα ΔΕΝ με άκουγε καθόλου... Σαν να μην υπάρχω.... Κατεβαίνω και εγώ... τον φωνάζω και έρχεται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας... κοινώς από το δρόμο πράγμα που επίσης ποτέ δεν έχει κάνει διότι τον έχουμε μάθει να ΜΗΝ πατάει κάν άσφαλτο... Τον μαλώνω επιτόπου... κάνουμε την βόλτα μας και επιστρέφουμε σπίτι... Εκεί η κοπέλα μου είχε ήδη βάλει φαϊ και νερό στο κουτάβι... Μπήκαμε μέσα... αφήσαμε τον κούταβο απ'έξω... και το πρωί έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι η μικρά είχε κάνει τον κύκλο γύρω γύρω από τα μπαλκόνια περνώντας ανάμεσα από τα κάγκελα και ήταν δίπλα στον Shaft χωρίς φυσικά να τον πλησιάζει... (με την ασφάλεια των κάγκελων να την ξεχωρίζει από τον Shaft) Ξέχασα να αναφέρω ότι η κούκλα ήταν πάρα πολύ φοβισμένη το βράδυ και δεν την πλησίαζες... με τίποτα... Το πρωί όμως... μια χαρά... Πέρνω τον Shaft για βόλτα... από πίσω η κυρία... Με το που κατεβαίνουμε κάτω ο Shaft ξεκινάει κατευθείαν για το αντίθετο ρευμα... Τον φωνάζω ... σταματάει... και συνεχίζει να κοιτάει επίμονα απέναντι... Έκπληκτος διαπιστώνω ότι... η μαμά του κουταβιού... κείτεται νεκρή στην άκρη του δρόμου... Παθαίνω ΣΟΚ... Ο Shaft είχε πάρει χαμπάρι το ατύχημα (ήταν χτυπημένη από αυτοκίνητο) από το βράδυ... και γι'αυτό είχε φύγει σφαίρα για εκεί... Πραγματική φρίκη... Δεν ήξερα τι να κάνω... Παίρνω κανα δυο τηλέφωνα φίλους ντόπιους... και τους εξηγώ την κατάσταση... μήπως κάποιος αναζητεί τα σκυλιά... στην μικρή κοινωνία των Καλαβρύτων...Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ απάντηση όλων ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ διότι θα μου ζητάνε λεφτά... με το σκεπτικό ότι εγώ χτύπησα το σκυλί... Και μιλάμε για σκυλι ιχνηλάτη με αξία από 1500€ και πάνω... Ακόμα και ενας κτηνίατρος που υπάρχει στα Καλάβρυτα είναι στο κύκλωμα..(με την καλή έννοια.../εμπορία ιχνηλατών) και σίγουρα θα βρω τον μπελά μου... Είμαι έξαλλος... τα έχω πάρει... και δεν ξέρω τι να κάνω... Για να μην τα πολυλογώ ανεβαίνω πάνω... από κοντά και η μικρη από το δίπλα μπαλκόνι...(επέστρεψε μόνη της πίσω...) με φαϊ και νερό... αφήσαμε τα σκυλιά... και ανηφορησαμε αναγκάστικά.. (δουλειά βλέπεις...)για το χιονοδρομικό... (εκεί δουλέυουμε...) Προσπαθούσαμε να βγάλουμε μια άκρη με την παράνοια που επικρατεί... και να δούμε τι θα κάνουμε με την μικρά... Λέω λοιπόν... ας γυρισουμε πίσω και αν δεν εχει φυγει... θα την κρατησουμε με σκοπό να την δωσουμε για υιοθεσια... Εκπληκτοι το απόγευμα στο σπίτι διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν είχε φύγει... αλλά ήταν αγκαλιά με τον Shaft...!!! Αυτός ο μούργος την αφήνει να τρώει από το πιάτο του ανενόχλητη... Όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού... υπάρχει μια διαφορά ύψους... αλλά κάτι γίνεται... Μετά από αυτόν τον μικρό {happy3} πρόλογο {happy4} που θέλω να καταλήξω...: H Lady χαρίζεται... σε πραγματικά φιλόζωους ακόμα και κυνηγούς... ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.... Θα την κραταγαμε εμείς... μιας και είναι κούκλα... και δείχνει μεγάλα σημάδια αγάπης στο πρόσωπο μας... αλλά ενα Αγιου Βερνάρδου... και ένα Ουγγρικό ποιμενικό στην Λούτσα (τους καλοκαιρινούς μήνες... το αναλαμβάνουμε εμείς... μιας και είναι αλλουνού... και τον εξυπηρετούμε...) είναι πολλά ζωντανά για εμάς... και το πορτοφόλι μας... Η Lady δεν γνωρίζω αν είναι εμβολιασμένη... αλλά θα χαριστεί με τσιπάκι και πλήρες εμβολιασμένη ...βιβλιάρια κλπ... κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες εκτός Καλαβρύτων... Επειδή έχω δει πολλούς κυνηγούς να συμπεριφέρονται στα σκυλιά.. σαν καραμπίνες... προτιμώ να την φέρω οπουδηποτε στην Ελλάδα αρκεί να ξέρω ότι θα πάει σε καλά χέρια... Αν δεν βρεθεί σπίτι για την Lady θα αναγκαστώ να την αφήσω σε κάποιον κυνηγό εδώ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... Στα υπόψιν οτι η μικρή φιρμάρει... αμέσως...(αυτό είναι tip για κυνηγό...) Παρακαλώ όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει... για να μην καταλήξει η μικρή σαν την μαμά της ή δεν ξέρω και πως... ας βοηθήσει... μεταξύ μας μιλάμε για πολύ "γατί" σκυλί... {wink1} Μερικές φωτό για να πάρετε ιδέα από το μουτράκι της.... Δεν είναι αξιαγάπητη...? Φιλικά Τεο... επικοινωνία και στο info@wooloomooloo.gr Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 26, 2010 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 26, 2010 είναι τέλεια! Μακάρι να μπορούσα! Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 26, 2010 το εκοψα το κυνηγι εδω και δυο χρονια.... σουπερ ειναι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 26, 2010 Κουκλα ειναι... Κι εγω εχω γατα...Θες να το βαλω το ποτ σου σε ενα γατοφορουμ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 26, 2010 Κουκλα ειναι... Κι εγω εχω γατα...Θες να το βαλω το ποτ σου σε ενα γατοφορουμ?? Why not...? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 26, 2010 συγκινητική ιστορία! good luck!! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 27, 2010 Why not...? Done.....and good luck ειπα να το βαλουνε και σε σκυλοφορουμ...ελπιζω να εχει ανταποκριση το θεμα.. δυστυχως δεν μπορω να παρω σκυλι...ειχα 19 χρονια σκυλο και ενω ξερω τι ψυχουλες ειναι, ειναι μεγαλη δεσμευση...Αν δεν ειχα τα ΣΚ που φευγω για σκι ή windsurf εννοειται δε θα το σκεφτομουν... απ την αλλη η γατα ειναι πιο ανεξαρτητη..Αντεχει 2-3 μερες μονη στο σπιτι ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 καλά δικιο έχεις και συ, ποιός τον χέζ΅#@ει το σκύλο - βέβαια και τότε που τρώγαμε με χρυσά κουτάλια πάλι τον είχαμε χεσμένο... ε και δεν έχω κολήσει με τα τετράποδα , με τα δίποδα έχω το κόλημα .. :LOL: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 5, 2011 Όσο κι αν είναι αδόκιμο και πέραν συγκρίσεων, προτιμάω σκυλίλα παρά καπνίλα... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 6, 2011 Η φωτογραφία πάντως τα σπάει. Ε για σένα τότε Χρήστο έχω μια πραγματική αποκάλυψη χεχε... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 11, 2011 Απο τη δική μου την πλευρά προβλημα με το σκύλο στο Σαλέ εχω οταν ειναι μαζι ο 11μηνος υιος... που θα αναγκαστώ να τον έχω μονιμα περιορισμένο γιατι θελει να τα παιρνει αγκαλιά οπου τα βρίσκει... ξερω ξερω οι σκυλοι αγαπουν τα παιδιά, ειναι καθαροι.... αλλά η ψυχούλα του μπαμπα ξέρει τι αγχος ειναι οταν πλησιαζει ενα λυκο και παρακαλάς να αντιδράσει σωστά... τεσπα... τα ιδια τα σκυλια προτιμουν να ειναι εξω παρα μέσα Quote Share this post Link to post Share on other sites