MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2014 Εγω το ετρεχα αξιοπρεπεστατα σε ενα Pentium 4 (2004). Στο δικο μου (Intel i5) πεταει...Στης J. δεν το εχω δοκιμασει... Κριμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 21, 2014 Έλα Χρήστο, ήρθε η ώρα να φύγεις από τα i-πιπίνια σου και να μπεις στο σωστό δρόμο 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2014 Δεν υπάρχει λόγος Γιώργο, το μηχάνημα, αν και έχει μπει αισίως στον 6ο χρόνο λειτουργίας του, κάνει μια χαρά την δουλειά του. Απλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον το πολύ καλό αποτέλεσμα που φαίνεται στην φωτογραφία που έβαλε ο Μάκης. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Μπορείς πάντα να βάλεις Linux στο Mac σου Χρήστο! Edited January 21, 2014 by wraith 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 21, 2014 Έλα Χρήστο, ήρθε η ώρα να φύγεις από τα i-πιπίνια σου και να μπεις στο σωστό δρόμο unix based ειναι και τα δυο Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2014 unix based ειναι και τα δυο Απλά based. Πλέον δεν έχει καμία σχέση ειδικά σε θέματα παραμετροποίησης, με εξαίρεση τη δυνατότητα του terminal. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2014 Μπορείς πάντα να βάλεις Linux στο Mac σου Χρήστο! Το ξέρω! Όπως και πολύ εύκολα μπορώ να βάλω Windows. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω από την στιγμή που υπάρχουν υπέροχα προγράμματα που δουλεύουν natively στο λειτουργικό του. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2014 Το ξέρω! Όπως και πολύ εύκολα μπορώ να βάλω Windows. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω από την στιγμή που υπάρχουν υπέροχα προγράμματα που δουλεύουν natively στο λειτουργικό του. Πάντως το Macbook μου το έχω triple boot... Mac OS X Mavericks, Windows 8 και Ubuntu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2014 Because you can! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2014 Το linux ναι, Windows από ανάγκη για κάποιο software που δεν τρέχει καλά με emulators. (Και όχι, δεν βάζω Parallel ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2014 Το φαντάστηκα! Το μόνο που δεν κατάφερα ποτέ να κάνω χωρίς windows ήταν να συνδέσω το αρχαίο πλέον βάριο μου ώστε να περνάω τις πτήσεις στο Leonardo. Προκειμένου όμως να μπαίνω σε τέτοιο κόπο, αγόρασα ένα live που το κάνει σε real time κατά την διάρκεια της πτήσης και καθάρισα! Για το Linux, ομολογώ ότι ακόμα δεν έχω βρει λόγο που να με δελεάσει αρκετά ώστε να το δοκιμάσω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2014 Μεσω Macports το εβαλες? Μπορεις να βρεις την εκδοση 2.6? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2014 Από το link που είχες δώσει κατέβασα την Gimp-2.8.10p2-Mavericks.dmg Mην το παιδεύουμε χωρίς λόγο. Αφού δεν δουλεύει ικανοποιητικά, δεν δουλεύει. Ευχαριστώ πάντως! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2014 Ρε ..παληκαρι... αν κατεβασες καμμια unstable (το Macports δεν κανει διακριση σε stable/unstable) το προγραμμα σου φταιει? Δοκιμασε να κατεβασεις την native απο δω http://www.gimp.org/downloads/ Quote Share this post Link to post Share on other sites