Ntinos 0 Report post #1 Posted March 3, 2011 Εχω κλεισει να παω Mayrhofen στις 19 Μαρτη, και βλεπω οτι εχει να χιονισει (γενικα στην Αυστρια) πανω απο ενα, εναμιση μηνα. Να αγχωθω ή οχι ακομη ? Θα γινει τιποτε ή θα την βγαλουμε με βουρστερ μονο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #2 Posted March 3, 2011 Kι εγώ θα βρεθώ εκεί τις ίδιες ημερομηνίες κι έχω αγχωθεί. Βέβαια χιόνι έχει και θα κρατήσει αλλά ας ρίξει τουλάχιστον μέχρι τότε... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 981 Report post #3 Posted March 3, 2011 ποιο καναλι κοιτας που δεν εχει χιονισει??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,022 Report post #4 Posted March 3, 2011 Δυστυχώς η Αυστρία έχει χτυπηθεί αλύπητα από έλλειψη βαρομετρικών χαμηλών.Και πίστεψέ με είναι τραγικό να πηγαίνεις σε χωριό των Άλπεων στην καρδιά του χειμώνα και να βλέπεις τα πρανή του χωριού να είναι χορταριασμένα.Βέβαια σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 1700-1800 μέτρων η κατάσταση αλλάζει θεαματικά προς το καλύτερο αλλά αυτόν τον καιρό περισσότερο χιόνι έχει ο Παρνασσός παρά οι Άλπεις.Όπου και να πας καλά να περάσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,723 Report post #5 Posted March 4, 2011 28 Φεβρουαρίου είναι το τελευταίο χιόνι που έριξε. Βέβαια δεν έριξε μέτρα χιόνι... Τέλος Μαρτίου, σε μέρος σαν αυτό που διάλεξες, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βρεις χιόνι στο χωριό, στο οποίο ούτως ή άλλως δεν φτάνουν οι πίστες, δηλαδή θα κατεβαίνεις με το βαγόνι. Λογικά θα βρεις ικανοποιητικές χιονοδρομικές συνθήκες στο βουνό. Στα υπόλοιπα μέρη της κοιλάδας, θα βρεις επίσης καλές συνθήκες στο βουνό και λογικά δεν θα κατεβαίνεις μέχρι το χωριό με τα σκι. Έχεις όμως και την επιλογή του παγετώνα, αν σου κάτσει πολύ ζεστός καιρός. Γενικά, ψηλά έχει χιόνι. Δεν σε ενδιαφέρει αν έχει 40 εκ, 1 μέτρο, ή 3 μέτρα χιόνι, αρκεί να έχει κρύο και ένα πρόσφατο πασπάλισμα πριν πας. Τη χρονική στογμή που θα πας, μπορεί να σου κάνει καλή ή κακή έκπληξη ο καιρός. Η στατιστική όμως λέει ότι θα κάνεις από ικανοποητικό μέχρι καλό σκι. Φέτος στην Αυστρία ο καιρός δεν ήταν ιδανικός, ήταν όμως ικανοποιητικός, αφού έπεσαν αρκετά χιόνια νωρίς και μερικά πασπαλίσματα μετά, μάλλον καλύτερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες Άλπεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post #6 Posted March 5, 2011 19-26 Μαρτιου θα ειμαι και εγω St johann-ΚΙΤΖ.Οποιος θελει ας αφησει τηλ μηπως και βρεθουμε πουθενα Φιλικα ΔΗμητρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,489 Report post #7 Posted March 5, 2011 Εγω 16 με 22 μαρτιου θαμαι obertauern Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,723 Report post #8 Posted March 5, 2011 Εγω 16 με 22 μαρτιου θαμαι obertauern Πολύ πιο σίγουρη επιλογή Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlgeor 0 Report post #9 Posted March 5, 2011 19-26 Μαρτιου θα ειμαι και εγω St johann-ΚΙΤΖ.Οποιος θελει ας αφησει τηλ μηπως και βρεθουμε πουθεναΦιλικα ΔΗμητρης Ηδη η παρέα μας έγινε 8 άτομα την ίδια περίοδο (22-27) θα είμαι και εγώ +1 κοπέλα στο kitzbuhel Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikosTheWhite 18 Report post #10 Posted March 6, 2011 Εχω κλεισει να παω Mayrhofen στις 19 Μαρτη, και βλεπω οτι εχει να χιονισει (γενικα στην Αυστρια) πανω απο ενα, εναμιση μηνα. Να αγχωθω ή οχι ακομη ? Θα γινει τιποτε ή θα την βγαλουμε με βουρστερ μονο ? Χτες γυρίσαμε από Bad Gastein. Όντως δεν παίζει πολύ χιόνι στα χωριά, υπάρχει όμως. Στις πίστες το χιόνι ήταν ΟΚ, το πρωί μόνο ήταν σε κάποια σημεία παγωμένο. Η πρόβλεψη λέει θα χιονίσει μες την εβδομάδα. Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,658 Report post #11 Posted March 8, 2011 αν δεν σε βολεψει στο Mayrhofen πεταξου στον παγετωνα και εισαι οκ....μην μασας. μια καρτα κοινη ειναι για ολα στο Zilletal Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Ntinos 0 Report post #12 Posted March 15, 2011 Tιποτε ακομη, και θερμοκρασιες ανοιξιατικες. Δεν χιονισε, και μαλλον ουτε προκειται. Τελος παντων, Σαγιοναρα / βερμουδα φετος. Εχω απογοητευτει (και πληρωσει βεβαιως βεβαιως....) Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post #13 Posted March 15, 2011 άσε έτσι μου έγραψαν κι εμένα 2 φίλοι που είναι κάπου εκεί τώρα... Μαγιάτικο το χιόνι Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #14 Posted March 15, 2011 Tόσο χάλια? Φεύγω σε 4 μέρες και με έχει φάει η αγωνία, είμαι κολλημένος στις snowcam του Mayrhofen και τίποτα... Ίσως ρίξει κάτι ψιλά από Παρασκευή και μετά αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε. Ακόμα και στο Hintertux οι θερμοκρασίες δεν ευνοούν ικανοποιητική χιονόπτωση... Φόλα. Απ'την άλλη όμως μου αρκεί να υπάρχει χιόνι ΣΕ ΟΛΕΣ τις πίστες. Γιατί αν είναι ΟΛΕΣ οι πίστες ανοιχτές, το σκι είναι πολύ καλύτερο απ'της Ελλάδας. ΥΓ: Η Harakiri είναι κλειστή επειδή... είναι παγοδρόμιο. Σαν το παγοδρόμιο της 6 στην πιο τρομακτική εκδοχή. Πφφφφ Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
artemis snowboard 0 Report post #15 Posted March 15, 2011 Εγω ημουν πριν μια βδομαδα zeelamsee-kaprun -salbach-kitzbuhel αν εξαιρεσεις το kaprun kai to kitz η κατασταση ηταν τραγικη !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,723 Report post #16 Posted March 15, 2011 αν δεν σε βολεψει στο Mayrhofen πεταξου στον παγετωνα και εισαι οκ....μην μασας. μια καρτα κοινη ειναι για ολα στο Zilletal Υπενθύμηση Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,489 Report post #17 Posted March 15, 2011 Εγω φευγω σημερα μεσανυχτα για Obertauern Απο ενα σαιτ βλεπω 95 ποντους στο χωριο και 120 στις πιστες,αλλα η τελευταια χιονοπτωση ηταν 23 φλεβαρη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,723 Report post #18 Posted March 15, 2011 Φίλος που γύρισε πριν 1 εβδομάδα, πέρασε πολύ καλά και απ'ότι μου είπε δεν είχε κανένα πρόβλημα από χιόνι. Καλά να περάσεις και να μας φέρεις φωτογραφία. Α... μην ξεχάσεις να κατέβεις και το gamsleiten2, να πάρεις και το μπλουζάκι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post #19 Posted March 15, 2011 Εγω φευγω σημερα μεσανυχτα για ObertauernΑπο ενα σαιτ βλεπω 95 ποντους στο χωριο και 120 στις πιστες,αλλα η τελευταια χιονοπτωση ηταν 23 φλεβαρη. Ε, τοτε πηγαινε για κυνηγι σε τιποτα μπεκατσονια Αχιλλεα..... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,723 Report post #20 Posted March 15, 2011 Τελείωσε η κυνηγετική περίοδος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ntinos 0 Report post #21 Posted March 16, 2011 Υπενθύμηση Ναι, το εχω υπ'οψιν μου, ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlgeor 0 Report post #22 Posted March 16, 2011 Εμείς πάμε 22/3 (τη τρίτη) Kitzbuhel. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετά αγχωμένοι για το καιρό... Quote Share this post Link to post Share on other sites
artemis snowboard 0 Report post #23 Posted March 16, 2011 Εμείς πάμε 22/3 (τη τρίτη) Kitzbuhel. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετά αγχωμένοι για το καιρό... 1η Μαρτιου που ημουν εκει ηταν ολα τελεια το kitzbuhel ειναι superrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post #24 Posted March 16, 2011 Εμείς πάμε 22/3 (τη τρίτη) Kitzbuhel. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετά αγχωμένοι για το καιρό...Το Kitzbuhel ειναι γεματο κανονια και εχει ενα μετρο βαση που ειναι τσιμεντο. Καθε βραδυ φτιαχνουν 5-10 ποντους πουδριτσα απο πανω(steering powder) την οποια μετα την στρωνουν. Ειμαστε εκει μεσα Φεβρουαριου και ειχε τελειο καιρο για 5 μερες. Λιακαδα και κρυο! Το καταευχαριστηθηκαμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 664 Report post #25 Posted March 16, 2011 Εμείς πάμε 22/3 (τη τρίτη) Kitzbuhel. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετά αγχωμένοι για το καιρό... να μην αγχωνεστε ποτε για τον καιρο οταν πατε στις αλπεις δυο πραγματα θα συμβουν.. η θα εχετε λιακαδα και κρυο και θα χορτασετε απιστευτη θεα αλλα και πιστες νταμαρια η θα εχετε χιονοπτωσεις οποτε θα χορτασετε πουδρα εκτος η καταπληκτικη ποιοτητα χιονιου στις πιστες αν δεν βγαινετε εκτος.. και τα δυο παντως ειναι σουπερ γιατι απλα θα βρισκεστε στις αλπεις οποτε μην ανησυχειτε για τιποτα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites