Giannis90 2,282 Report post Posted December 16, 2011 θελει ακομα παρα πολυ ...μεσα στο ΣΚ κατι θα κανει. θα κανουμε απολογισμο απο δευτερα τριτη Έτσι ακριβώς.Πάντως εγώ θέλω να πιστεύω ότι από εβδομάδα τσουλάμε! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 16, 2011 Έτσι ακριβώς.Πάντως εγώ θέλω να πιστεύω ότι από εβδομάδα τσουλάμε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 σημερα πηγα στα γρεβενα να βγαλω ετησια, και η βασιλιτσα με το σμολικα φαινοντουσαν σαν να εχουν 2 μετρα χιονι!!!απο βδομαδα ειμαι κ εγω πεπεισμενος οτι θα τσουλησουμε!!! Α Κ Ρ Α Τ Ε Ι Α σε λεω χαχαχα οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 16, 2011 (edited) σημερα πηγα στα γρεβενα να βγαλω ετησια, και η βασιλιτσα με το σμολικα φαινοντουσαν σαν να εχουν 2 μετρα χιονι!!!απο βδομαδα ειμαι κ εγω πεπεισμενος οτι θα τσουλησουμε!!! Α Κ Ρ Α Τ Ε Ι Α σε λεω χαχαχα Good news! Πόσο πήγε η ετησία; Edited December 16, 2011 by Giannis90 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 16, 2011 (edited) σημερα πηγα στα γρεβενα να βγαλω ετησια, και η βασιλιτσα με το σμολικα φαινοντουσαν σαν να εχουν 2 μετρα χιονι!!!απο βδομαδα ειμαι κ εγω πεπεισμενος οτι θα τσουλησουμε!!! Α Κ Ρ Α Τ Ε Ι Α σε λεω χαχαχα Η ετησια εχει και φωτο? εαν δεν εχει τοτε να μας την δινεις που και που..... εαν παλι εχει .....φανταζομαι τι γελιο εχει πεσει με το να αφησω τρελο-μουσιιιιιι Edited December 16, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 γιαννη αν δεν εχω παει εγω εννοειται πως την παιρνεις οποτε θελεις...οσο για το μουσι το ξυρισα ρε φιλε δεν πηγαινε αλλο...τωρα ειμαι φυσιολογικος οσο μπορω χαχαχαχαχα οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 Good news! Πόσο πήγε η ετησία; 105.... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 16, 2011 γιαννη αν δεν εχω παει εγω εννοειται πως την παιρνεις οποτε θελεις...οσο για το μουσι το ξυρισα ρε φιλε δεν πηγαινε αλλο...τωρα ειμαι φυσιολογικος οσο μπορω χαχαχαχαχα ειναι δυνατον να ερθω βασιλω και να μην ημαστε παρεα? Ε!! Δεν νομιζωωωωωωω o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 ελα και θα βρουμε ετησια....4 εχουμε στην οικογενεια!!!αντε να σε δω φετος... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 16, 2011 σημερα πηγα στα γρεβενα να βγαλω ετησια, και η βασιλιτσα με το σμολικα MOY φαινοντουσαν σαν να εχουν 2 μετρα χιονι!!! fixed απο βδομαδα ειμαι κ εγω πεπεισμενος οτι θα τσουλησουμε!!! Κι εγω ημουν, αλλα κλονιζομαι με τις συνεχεις αλλαγες στις προβλεψεις του καιρου... Απο το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι! Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 fixed χαχαχ σωστος!!!!τεταρτη πιστευω θα τσουλησουμε με μισο μετρο πουδρα, με ηλιοφανεια και καθολου ουρες!!!!ζηταω πολλα?????? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 16, 2011 (edited) Θα στην έχουνε φάει. Πήγαινε Τρίτη Στη Βασιλίτσα όλα θα εξαρτηθούν αν θα το γυρίσει σε χιόνι νωρίς αύριο. Αν το φάει όλο χιόνι θα είναι κομπλέ (αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ιδιαίτερα για το 1650 του τριπλού) Απλά κάτω από τη πούδρα θα τα έχει τα κοτρώνια του Edited December 16, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 16, 2011 (edited) γιαννη αν δεν εχω παει εγω εννοειται πως την παιρνεις οποτε θελεις...οσο για το μουσι το ξυρισα ρε φιλε δεν πηγαινε αλλο...τωρα ειμαι φυσιολογικος οσο μπορω χαχαχαχαχα Σου τό'πα,αυτή θα σε βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι,τελικά ξούρισες το μούσι...καθ'ότι δεν έχεις μουστάκι... YouTube Video -> Edited December 17, 2011 by koukos Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 16, 2011 φιλαρακι μουστακι δεν ειχα.....τωρα το αφησα οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 17, 2011 παντως σημερα απο της 9 που βγηκα απο το σπιτι εχει ενα ηλιο ΝΑ και ζεστη....ουτε μπουφαν δεν πηρα....σιγα να μη τσουλησουμε απο βδομαδα... (((( οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 17, 2011 φιλαρακι μουστακι δεν ειχα.....τωρα το αφησα Το τελειο βιδεο.......................... εχω πεθανει στα γελια ρε Λακη o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 17, 2011 παντως σημερα απο της 9 που βγηκα απο το σπιτι εχει ενα ηλιο ΝΑ και ζεστη....ουτε μπουφαν δεν πηρα....σιγα να μη τσουλησουμε απο βδομαδα... (((( και εγω ετσι το κοβω Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 18, 2011 χιονησε και χθες με 100+χιλιομετρα αερα μου ειπαν....αλλου εχει 10-15 ποντους αλλου 2-3....και οπου το επιανε ο αερας δεν εχει τιποτα.... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 18, 2011 (edited) Αν βγουν αυτά που φαίνονται στους χάρτες,από 23 η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!!!!!!! Θα είναι κανείς από εδώ Βασιλίτσα τα Χριστούγεννα;;; Μiscelano μην μιλήσεις.... Edited December 18, 2011 by vaggelis27 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 18, 2011 Αν βγουν αυτά που φαίνονται στους χάρτες,από 23 η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!!!!!!! Θα είναι κανείς από εδώ Βασιλίτσα τα Χριστούγεννα;;; Μiscelano μην μιλήσεις.... Χεχε τα τσέκαρα και εγώ..Μακάρι να πάει ετσι ο καιρός! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 18, 2011 Παιδιά μήπως έχετε στα υπόψην τίποτα ξενοδοχεία όσο γίνεται κοντά στο χ/κ με προσιτές τιμές; Αν έχετε μείνει και σε κάποιο και θέλετε να το προτείνετε ακόμη καλύτερα. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 20, 2011 Νέα-Ανακοινώσεις Με απόφαση της Ε.Δ. του Ε.Χ.Κ.Β. για την έναρξη της φετινής χιονοδρομικής χρονιάς, την Παρασκευή 23/12/2011 η χρήση των αναβατήρων θα είναι δωρεάν. Ευχές για καλή χιονοδρομική χρόνια με χιόνια πολλά! http://www.vasilitsa.com/vs/default.asp Αντε, καλη χρονια! Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 20, 2011 Παιδιά μήπως έχετε στα υπόψην τίποτα ξενοδοχεία όσο γίνεται κοντά στο χ/κ με προσιτές τιμές; Αν έχετε μείνει και σε κάποιο και θέλετε να το προτείνετε ακόμη καλύτερα. κοντα στο χκ ειναι μονο το σαλε διστρατο και το καταφυγιο 1850...μετα μπορεις να ψαξεις σμιξη, διστρατο και σαμαρινα....εγω εκλεισα στο διστρατο... βαγγελη θα εισαι πανω??? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 20, 2011 (edited) Παιδιά μήπως έχετε στα υπόψην τίποτα ξενοδοχεία όσο γίνεται κοντά στο χ/κ με προσιτές τιμές; Αν έχετε μείνει και σε κάποιο και θέλετε να το προτείνετε ακόμη καλύτερα. εδω εχει πολλα http://vasilitsa.com/vs/default.asp κοιτα στα χωρια σμιξη , σαμαρινα , διστρατο αν δεν βρεις σε αυτα κοιτα στα: πολυνερι , αετια, αλατοπετρα. αν δεν βρεις σε αυτα πες μας που βρισκεις γιατι τα αλλα ειναι πιο μακρυα Edited December 20, 2011 by StavRos Share this post Link to post Share on other sites
Mariaki 0 Report post Posted December 22, 2011 Καλησπερα Ειναι καλη ιδεα η Βασιλιτσα για 01/01-9/01;; Ψαχνω για διαμονη κοντα στο χκ. Σμιξη ισως; Απο χιονι θα αξιζει τοτε;; Εχει κι αλλες δραστηριοτητες; Ευχαριστω Μαρια Share this post Link to post Share on other sites