Vanzel 1,536 Report post Posted December 23, 2011 ΚαλησπεραΕιναι καλη ιδεα η Βασιλιτσα για 01/01-9/01;; Ψαχνω για διαμονη κοντα στο χκ. Σμιξη ισως; Απο χιονι θα αξιζει τοτε;; Εχει κι αλλες δραστηριοτητες; Ευχαριστω Μαρια Το αν είναι καλή ιδέα.....είναι η καλύτερη! Χιόνι θα έχει αρκετό...φρέσκο ή παγωμένο θα το δεις 2 μέρες πριν ανάλογα.... Σμίξη είναι καλή ιδέα γιατί είναι το πιο κοντινό χωριό,ωστόσο εγώ προτιμώ ή την πιο γραφική Σαμαρίνα ή ακόμα καλύτερα στα σαλέ Δίστρατο και 1850 δίπλα στις πίστες. Άλλες δραστηρίοτητες πλην σκι/σνοουμπορντ χειμωνιάτικα δε νομίζω.... έχει βέβαια και μια ακόμη ωραία δραστηριότητα,αν είσαι προπονημένη καλά.....τσίπουρα/ρακόμελα στον μπάρμπα και στον Αχιλλέα. :Nail Biting: Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 29, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά κανένα report από Βασιλίτσα έχουμε. Ανεβαίνω αύριο, μου έχει λείψει πάρα πολύ το βουνό τελευταία φορά το 2007 Κόκκινο μπουφανάκι θα φορώ (και γαρίφαλο) Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2011 θα κατσεις μερες???εγω θα ειμαι σαββατο με δευτερα... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 29, 2011 Από αύριο μέχρι και Δευτέρα Διαβάζω στο άλλο forum πάπαλα το τριπλό?(προσωπικά δε με νοιάζει για την κοπέλα μου όμως θα ήταν σούπερ) Γενικά από χιόνι τι έχει? Θα βάλει μπόλικο σήμερα πάντως. Ο Βέρνερ πάνω που νόμιζε ότι γλύτωσε από μένα θα έχει πάλι εφιάλτες με αλεξίπτωτα πάνω από το χιονοδρομικό του check pm Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2011 το κακο ειναι οτι μαλλων παπαλα το 3πλο εκτως αν κανουν καμια πατεντα και δουλεψει...μακαρι...το καλο ειναι οτι θα πνιγουμε στο χιονι απ οτι φαινεται!!!!πμ δεν εχω... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 29, 2011 "Πάπαλα" σημαίνει ότι "μας άφησε χρόνους" ή προσπαθούν και θα το φτιάξουν οσονούπω? Φιλικά gtsap ΥΓ. ΜιΚάλη εγώ θα είμαι Βασιλίτσα από Τρίτη έως Παρασκευή. Κάτσε ρε φίλε μια μέρα παραπάνω να σε καμαρώσω με τα πανιά σου (και να μου δώσεις τα S3 να τα κάνω μια βόλτα έστω και μετά το διαζύγιο ) Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 29, 2011 (και να μου δώσεις τα S3 να τα κάνω μια βόλτα έστω και μετά το διαζύγιο ) ζήλεψες απο προχθες μου φαινεται "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2011 "Πάπαλα" σημαίνει ότι "μας άφησε χρόνους" ή προσπαθούν και θα το φτιάξουν οσονούπω? Φιλικά gtsap προσπαθούν και θα το φτιάξουν οσονούπω....παιζει ν ανβω μια απο τις μερες που θα σαι πανω και να τσουλησεις με τα δικα μου s3... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 29, 2011 καλα ποτε προλαβε και δούλεψε !! και χαλασε κιολας ..τα σερβις τα κανανε ηηη!!! τσαμπα τα εκατομμύρια ευρω που ειχαμε καβαντσα για το χκ , κλπ κλπ καλο κουραγιο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 30, 2011 χιονηζει πανω!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 30, 2011 (edited) χιονηζει πανω!!! Αντε πηγαινε παρε και συ μια καμερα(like herman,aeras) ....να μας "τρελανετε" και την Πρωτοχρονια!!! Εμεις δουλευουμε και σεις σνιφαρετε το φρεσκο χιονι Edited December 30, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 30, 2011 Αντε πηγαινε παρε και συ μια καμερα(like herman,aeras) ....να μας "τρελανετε" και την Πρωτοχρονια!!! Εμεις δουλευουμε και σεις σνιφαρετε το φρεσκο χιονι Αυτός έχει και κάμερα.... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 30, 2011 Βρε μήπως αύριο Βασιλίτσα τελικά και όχι στα σίγουρα Πηγάδια;;; Φοβάμαι ότι θα έχει βαριά συννεφιά/ομίχλη αλλά για να τραβάει ο ΜΙΚ προς τα εκεί... κάτι θα ξέρει. Λες; ΜΙΚ;;; Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 30, 2011 πανω πρεπει να ειναι ηδη....αντε ρε γιαννη κ μανωλη ελατε κ εσεις!!!!κυριακη θα εχει σουπερ καιρο με σουπερ χιονι!!!!τι να την κανεις τη καμερα....ολα στο μυαλο ειναι...ας τις εχουν αυτοι που κανουν καλο σκι....εγω τι να τραβηξω τις τραβερσες???χαχαχαχχαχαχ ασε που εχουν γινει και πολυ μοδα....το προηγουμενο σκ στη βασιλιτσα ενα στα 4 κεφαλια ειχε καμερα....χαχαχχαχα οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 30, 2011 ευχαριστα νεα!!!το φτιαξανε το 3πλο και θα δουλεψει αυριο!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 31, 2011 αυριο απο νωρις ετσι? Εχουμε και καμερες και απ ολα Σορυ για σημερα ειδα την ομιχλη το πρωι,ειναι και καμενα τα ποδια απο τη τεταρτη και το εριξα στον τουρισμο(με χαλαρωτικη πουδρα) Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 1, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά. Γνωρίζει να μας πει κάποιος την κατάσταση του τριπλού; Δουλεύει τώρα, είναι σε αναστολή, θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες;;;;;; Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 1, 2012 Και χθές και σήμερα δουλεύει Ηλία. Περαιτέρω πληροφορίες Τρίτη πρωί που θα είμαι εκεί. Φιλικά gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Υπέροχες μέρες χτες και σήμερα, χτες άδειο σήμερα με κόσμο. Το κινητό μου αποφάσισε να κάνει basejumping οπότε βρεθήκαμε μόνο στο σαλέ. Κρίμα αναγκαστικά θα ξαναανέβουμε για γύρισμα Στις πίστες έχει αρκετά κοτρώνια αλλά έτρεχαν όλη μέρα με σημαιούλες να τις σημαδέψουν. Μετά την πρώτη κατάβαση κάθε πίστας βέβαια μπορείς να τις ενοπίσεις μιας και το 8Ο% των πιστών είναι πλήρως καλυμένες από χιόνι, μόνο σε κάποια στενά σημεία είχε πέτρες πρακτικά. Μόνο και μόνο όμως που Άννα Μαρία γύρισε όλο του βουνό χωρίς πρακτικά να κατέβει την ίδια πίστα δύο φορές δείχνει την ομορφιά της Βασιλίτσας και των πιστών της. Ελάχιστος κόσμος χτες, πολύς κόσμος σήμερα (μετά τις 11 βέβαια το πρωί ένιωσα λίγο περίεργα ολομόναχος, μιλάμε για πολύ μοναξιά μέχρι τις 10 στο διπλό). Το εκτός από όνειρο στις γούβες και στα δέντρα, μέχρι απλά ελάχιστο στα ψηλά. Νικελάκο η γούβα των γενεθλίων εκεί ήταν, για κάποιο λόγο όσο και να πάλευα κανένας δεν βοηθούσε, έχει ακόμα (όσο βαθύ το θυμάσαι). Το βουνό επετέχθη, θέλει και άλλο χιόνι αλλά απλά είναι ενα μαγικό μέρος για speedriding. Διπλό ευθεία κάτω στη λίμνη και από πίσω προσγείωση στη βάση της Ελίμειας (ίσα ίσα να μη σε βλέπει ο werner). Mαγεία. Το μόνο που δε δουλεύει είναι το Βορινό συρόμενο και όντως δεν έχει πολύ χιόνι. Το ότι το τριπλό είναι έτοιμο για στοπ ανά πάσα στιγμή ισχύει. Μετά την άλλη κακοκαιρία το βουνό θα είναι κομπλέ. Θέα η μισή Ελλάδα, πανέμορφα τοπία, πανέμορφα δάση ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ RULES. Edited January 2, 2012 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Η γούβα πριν Δώστε οχτάριο στο λαό Κάποιες στιγμές είχε υπέροχο tree powder Η πιο ωραία κατάβαση του βουνού. Mια γραμμή εξαφανίζετε όμως... Ολυμπος σαν να είναι δίπλα, Ελατοχώρι και Βέρμιο Edited January 2, 2012 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Ελίμεια για γκάζια με πέτρε μόνο στα στενά στη μέση Άσκιο Βέρμιο Edited January 2, 2012 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 2, 2012 Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Καταραμενη βενζινη, ποτε θα παμε Βασιλιτσα;;; Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Ο στόχος πρέπει να είναι αυτό το δέντρο, και ωραία θέα και από κάτω γούβα. Γραμμος Η γούβα μετά Edited January 2, 2012 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 2, 2012 (edited) ... ... Μας κ@#*^σες βραδιάτικο... Μια φορά να πάμε Βασίλω και να 'χει ήλιο... Αγαπάμε ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ. Ίσως το ομορφότερο χιονοδρομικό της Ελλάδας Edited January 2, 2012 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 2, 2012 και το Σάββατο έτσι ήταν. Μόνο που δεν βλέπαμε τίποτε από την ομίχλη Την άλλη φορά... Share this post Link to post Share on other sites