Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kiwi

βοηθεια με καινουργιο εξοπλισμο.

Recommended Posts

Καλησπερα τα stats μου είναι τα εξής.

1.81 υψος

68 κιλά

μποτες εχω burton invator μαλακες και μου εχουν κατσει πολύ καλά επισεις ειχα αγορασει ενα snowboard forest 56αρι σαν αρχαριος και εβγαλα 2 σεζον αλλα πρεπει να μου ειναι μικρο γιατι το νιωθω να μην εχω καλο κεντρο βαρους και να ειναι αρκετα αποτομο .

την σεζον παω 2 φορες bansko αξιζει να παρω αυτην την εποχή εξοπλισμο η να το αφησω για του χρονου και ποια εποχή ?

Το επίπεδο μου ειναι σχετικα καλο θα ελεγα εχω κανει περιπου 15 φορες και σταματαω με φτερνες , μυτες και αρχισα να κανω τα πρώτα μου εσακια , θα ηθελα να μου προτείνεται μια σανιδα καταλληλη για μενα (θα ηθελα να ειναι λιγο ευλυγιστη ) και επισεις ενα σετακι δεστρες για να τις συνδιασω με τις μποτες μου (μαλακες)

τα χρηματα που διαθετω ειναι 400 -450 ευρώ

Ευχαριστω.

Εγω παλι θα σου ελεγα οτι με 15 φορες εισαι ακομα στην αρχη. Συνεχισε τις προσπαθειες για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Οταν ειμαστε στην αρχη νομιζουμε οτι μας φταιει παντα ο εξοπλισμος μας αλλα δεν ειναι ετσι. Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα αφου ακομα δεν εχεις πραγματικη αποψη για το τι θελεις και το τι σου αρεσει να κανεις. Το πιο πιθανο ειναι να παρεις κατι και μετα να θελεις παλι να το αλλαξεις.

Αυτα. Δεν ξερω αν σε ξενερωσα αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και αν θελεις την ακους ....

Οποτε practice practice και οταν κουραστεις παλι practice....

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Εγω παλι θα σου ελεγα οτι με 15 φορες εισαι ακομα στην αρχη. Συνεχισε τις προσπαθειες για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Οταν ειμαστε στην αρχη νομιζουμε οτι μας φταιει παντα ο εξοπλισμος μας αλλα δεν ειναι ετσι.

Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό!

Make Parnassos Great Again!

εγω 1.90 κανω με 1.60 και εχω κανει και με 1.58

ισως δεν ειναι μικρο το σανιδι (δεν ξερω για waist width)

μποτες εχεις δικιες σου;;

αν δεν εχεις μποτες ξεκινα απο εκει....αν εχεις και ειναι λιγο μεγαλες κλπ τοτε παλι ξεκινα απο μποτες

ειναι το Α και το Ω

με μποτες "κουτι" και σανιδα νοικιαρικη κανεις καλυτερα απο σανιδα σουπερ και μποτες μουφιδισταν.....

Snow is on my D.N.A.

οταν λεω 15 φορες ενοώ οτι εχω παει στο βουνο 15 φορες , anyway το ξερω οτι ειμαι στην αρχη ακομα, παρολαυτα εχω μποτες δικες μου και το νουμερο ειναι just το θεμα ειναι οτι το σανιδι ειναι μεταχειρισμενο , χτυπημενο , θελει service μαχαιρια , κερια κτλ δεν ξερω αν αξιζει να του ριξω λεφτα ρε παιδια , ισως την επομενη φορα να το κανω service στο τσακιρη ζητουσε 30 λεβα αν θυμαμε καλα.

Edited by kiwi

χμ...αν οι μποτες ειναι οκ τοτε, ειναι καθαρα προσωπικη σου επιλογη.

καντου ενα σερβις πρωτα, καλο και μετα αποφασισε....

αλλα ψαξτο καλα.

τι νουμερο φορας; και τι waist width εχει η σανιδα;

με 400-450 εχεις πολλες επιλογες...που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε....

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Δεστες: Burton Custom

Σανιδι: (εξαρταται τωρα) αλλα ενα καλο σανιδι για αρχη θα ειναι το Burton Blunt !!(τυχαια η επιλογη της Burton για σανιδι)