kiwi 0 Report post Posted January 7, 2012 Καλησπερα τα stats μου είναι τα εξής. 1.81 υψος 68 κιλά μποτες εχω burton invator μαλακες και μου εχουν κατσει πολύ καλά επισεις ειχα αγορασει ενα snowboard forest 56αρι σαν αρχαριος και εβγαλα 2 σεζον αλλα πρεπει να μου ειναι μικρο γιατι το νιωθω να μην εχω καλο κεντρο βαρους και να ειναι αρκετα αποτομο . την σεζον παω 2 φορες bansko αξιζει να παρω αυτην την εποχή εξοπλισμο η να το αφησω για του χρονου και ποια εποχή ? Το επίπεδο μου ειναι σχετικα καλο θα ελεγα εχω κανει περιπου 15 φορες και σταματαω με φτερνες , μυτες και αρχισα να κανω τα πρώτα μου εσακια , θα ηθελα να μου προτείνεται μια σανιδα καταλληλη για μενα (θα ηθελα να ειναι λιγο ευλυγιστη ) και επισεις ενα σετακι δεστρες για να τις συνδιασω με τις μποτες μου (μαλακες) τα χρηματα που διαθετω ειναι 400 -450 ευρώ Ευχαριστω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted January 7, 2012 Εγω παλι θα σου ελεγα οτι με 15 φορες εισαι ακομα στην αρχη. Συνεχισε τις προσπαθειες για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Οταν ειμαστε στην αρχη νομιζουμε οτι μας φταιει παντα ο εξοπλισμος μας αλλα δεν ειναι ετσι. Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα αφου ακομα δεν εχεις πραγματικη αποψη για το τι θελεις και το τι σου αρεσει να κανεις. Το πιο πιθανο ειναι να παρεις κατι και μετα να θελεις παλι να το αλλαξεις. Αυτα. Δεν ξερω αν σε ξενερωσα αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και αν θελεις την ακους .... Οποτε practice practice και οταν κουραστεις παλι practice.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 7, 2012 Εγω παλι θα σου ελεγα οτι με 15 φορες εισαι ακομα στην αρχη. Συνεχισε τις προσπαθειες για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Οταν ειμαστε στην αρχη νομιζουμε οτι μας φταιει παντα ο εξοπλισμος μας αλλα δεν ειναι ετσι. Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 7, 2012 εγω 1.90 κανω με 1.60 και εχω κανει και με 1.58 ισως δεν ειναι μικρο το σανιδι (δεν ξερω για waist width) μποτες εχεις δικιες σου;; αν δεν εχεις μποτες ξεκινα απο εκει....αν εχεις και ειναι λιγο μεγαλες κλπ τοτε παλι ξεκινα απο μποτες ειναι το Α και το Ω με μποτες "κουτι" και σανιδα νοικιαρικη κανεις καλυτερα απο σανιδα σουπερ και μποτες μουφιδισταν..... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kiwi 0 Report post Posted January 7, 2012 (edited) οταν λεω 15 φορες ενοώ οτι εχω παει στο βουνο 15 φορες , anyway το ξερω οτι ειμαι στην αρχη ακομα, παρολαυτα εχω μποτες δικες μου και το νουμερο ειναι just το θεμα ειναι οτι το σανιδι ειναι μεταχειρισμενο , χτυπημενο , θελει service μαχαιρια , κερια κτλ δεν ξερω αν αξιζει να του ριξω λεφτα ρε παιδια , ισως την επομενη φορα να το κανω service στο τσακιρη ζητουσε 30 λεβα αν θυμαμε καλα. Edited January 7, 2012 by kiwi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 7, 2012 (edited) χμ...αν οι μποτες ειναι οκ τοτε, ειναι καθαρα προσωπικη σου επιλογη. καντου ενα σερβις πρωτα, καλο και μετα αποφασισε.... αλλα ψαξτο καλα. τι νουμερο φορας; και τι waist width εχει η σανιδα; με 400-450 εχεις πολλες επιλογες...που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε.... Edited January 7, 2012 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted January 20, 2012 Δεστες: Burton Custom Σανιδι: (εξαρταται τωρα) αλλα ενα καλο σανιδι για αρχη θα ειναι το Burton Blunt !!(τυχαια η επιλογη της Burton για σανιδι) Quote Share this post Link to post Share on other sites