Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
annie

Ερωτηματολόγιο Για Σκιέρ

Recommended Posts

Μόλις απαντήθηκε και από μένα σε όντως λιγότερο από 2 λεπτά.

Καλή δύναμη στην πραγματοποίηση της εργασίας σου και αναμένουμε να μοιραστείς μαζί μας στο σχετικό topic που υπάρχει και έχεις γράψει όχι μόνο των αποτελεσμάτων της έρευνας αλλά και της ίδιας εργασίας σου. Θα έχει ενδιαφέρον σε πολλούς από εμάς πιστεύω να την διαβάσουμε.

Υ.Γ. Εγώ ενώ ουσιαστικά μέχρι πρότινως δεν έκανα καμμία προθέρμανση πριν το σκι, ορμώμενος από το σχετικό topic, την τελευταία φορά (το περασμένο ΣΚ) που ανέβηκα έκανα μία μικρή σχετική προθέρμανση.

Ευχαριστώ πολύ και για το ενδιαφέρον!!

Τα αποτέλσματα γύρω στο Μάρτιο-Απρίλιο περίπου αφού παρουσιάσω την εργασία μου! :hair:

Χαίρομαι πολύ που έστω και κάποιος δοκίμασε κάτι από αυτά που συζητήσαμε! Αυτός είναι και ο σκοπός φυσικά! :D

εμενα αννη !! πως με ειδες ,στις ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ :D

Πρόεδρε δεν σε είδα να τρέχεις γύρω γύρω από το Χιονοδρομικό όμως!! :band:

Έχω τις ενστάσεις μου....

1.Αδιάκριτο... -> Ξέρεις, κάποιοι όταν τα συμπλήρωναν σε γραπτή μορφή, μου έλεγαν "Άντρα ψάχνεις?, μόνο το χρώμα ματιών και μαλλιών ξέχασες να ρωτήσεις !" :huh:

2.Δεν υπάρχει η ενδιάμεση επιλογή...

3.Με το milko στο κεφάλι...?

4.Πριν η μετά το σκι...?

όπως επίσης....

Ώρα να πάρεις τον ίσιο δρόμο... και να παρατήσεις την σιδερώστρα στη κουζίνα...

Το σκι θα σε βοηθήσει και στην πτυχιακή σου...

-> Για χάρη της πτυχιακής μου δοκίμασα και σκι!!!! Αλλά .... τι κάνω.. Δεν μ'ενθουσίασε!! :blink:

Και η αμοιβή για τα 2 λεπτά που αφιέρωσαμε θα είναι αυτή...

-> Η αμοιβή είναι η ηθική ικανοποίηση ότι με βοηθήσατε στην εργασία μου!!! (Πω έγραψα μιλάμε!!!χαχαχαχαχα :banned: )

Καλή συνέχεια....

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

Done!

Η αρχη εγινε. Η πτυχιακη δειχνει το δρομο => ;)

Συννενοημένοι είστε όλοι οι σκιερ???!!! Πωπω !

Snowboard και πάλι snowboard!! :respect:

Ευχαριστώ πολύ όλους σας που το συπμληρώσατε!!!

Πάντως μέχρι στιγμής, αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση από τα αποτελέσματα, είναι ότι οι μισοί σχεδόν έχουν βάλει ότι κάνουν προθέρμανση πριν το σκι!!!! Που είναι αυτοί βρε παιδιά και δεν τους βλέπουμε?? Please, συμπληρώνετε τα πραγματικά στοιχεία και ότι θα θέλατε να κάνετε!! (δεν λέω ότι είναι μέσα από το forum, γιατί το έχω βάλει και στο facebook, αλλά μου κάνει εντύπωση!!)

1.jpg

kαλη επιτυχια Αννη.

o τρελος του χωριου......

kαλη επιτυχια Αννη.

Ευχαριστώ πολυ!! Gavis σήμερα σκεφτόμουν ότι ήθελα κι εσύ να το απαντήσεις λόγω του τραυματισμού!!!

Κάλή επιτυχία !!

Κερνάς καφεδάκι ..!

Ευχαριστώ!! Εννοείται! :huh::Praying:

1.jpg

Πάντως μέχρι στιγμής, αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση από τα αποτελέσματα, είναι ότι οι μισοί σχεδόν έχουν βάλει ότι κάνουν προθέρμανση πριν το σκι!!!! Που είναι αυτοί βρε παιδιά και δεν τους βλέπουμε?? Please, συμπληρώνετε τα πραγματικά στοιχεία και ότι θα θέλατε να κάνετε!! (δεν λέω ότι είναι μέσα από το forum, γιατί το έχω βάλει και στο facebook, αλλά μου κάνει εντύπωση!!)

Παντως στις παλιες καλες μερες του Παρνασσου,με πηχτρα ολα τα παρκινγκ ,εκανες καλη προθερμανση κουβαλωντας

μεχρι το Αυγο πεδιλα και φορωντας τις μποτες.Μηπως καποιοι εννοουν αυτο?? :Praying:

Παλαιοτερα δεν εκανα-ομως λογω κακων παρεων,τωρα πια το 5λεπτο το κανω,και οταν εχει και πολυ κρυο

κανουμε και παραπανω+του οτι η πρωτη κατεβασια ειναι σε πιστα ηπιας κλισης..(φανταζομαι μετραει κι αυτο)

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Λογω καλών παρεων εννοείς!! :Praying:

Επειδή συμπληρώνουν και τι προθέρμανση κάνουν, το μεγαλύτερο ποσοστό έχει τσεκάρει το "Διατάσεις" και ακολουθεί το "Ασκήσεις προθέρμανσης"!!

Και μερικοί, λίγοι βέβαια έχουν γράψει κατέβασμα πίστας..

1.jpg

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να δουμε τα αποτελεσματτα της εργασιας.

Το συμπληρωσα κ εγω. :Praying:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

1. γιατί δεν κάνουν προθέρμανση (όσοι δεν κάνουν)

2. τι είδους προθέρμανση κάνουν (όσοι κάνουν)

1. Το περπάτημα από το αυτοκίνητο θεωρείται προθέρμανση; Συνήθως ξεκινάω "χαλαρά", αλλά πολύ σπάνια κάνω "αγωνιστικό" σκι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δικαιολογία επαρκεί.

Συνήθως μετά το σκι κάνω διατάσεις (άνω και κάτω σιαγόνας).

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ευχαριστώ πολυ!! Gavis σήμερα σκεφτόμουν ότι ήθελα κι εσύ να το απαντήσεις λόγω του τραυματισμού!!!

Ναι. Απαντησα και γω.....

και θα συμφωνισω με τον mil

...ζεσταμα το περπατημα και διατασεις οι σιαγονες :huh:

ασε που προχθες στο Ελατοχωρι ξεκινησα με πολλα "γκαζια" και με εκραζε ολη η παρεα.......

αλλα η περυσινη στερηση με εκανε σαν τα μπολντογκ οταν βλεπω χιονιιιιι :Praying:

Υπεβλήθη.

Καλή επιτυχία!

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Σας ευχαριστώ πολύ!! :clapping:

1. Το περπάτημα από το αυτοκίνητο θεωρείται προθέρμανση; Συνήθως ξεκινάω "χαλαρά", αλλά πολύ σπάνια κάνω "αγωνιστικό" σκι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δικαιολογία επαρκεί.

Συνήθως μετά το σκι κάνω διατάσεις (άνω και κάτω σιαγόνας).

Το περπάτημα με τις μπότες του σκι για 5-10 λεπτά μπορεί να θεωρηθεί ένα μέρος (το πρώτο μέρος βασικά) της προθέρμανσης!

Όπως και μερικές έρευνες υποστηρίζουν ότι και οι 2-3 πρώτες κατεβασιές αν είναι χαλαρές σε πίστες με μικρή κλίση είναι και αυτό προθέρμανση.. (όχι όμως ολοκληρωμένη)

Οι διατάσεις άνω και κάτω σιαγόνας mil και gavis νομίζω είναι πολύ προχωρημένου επιπέδου και αρκετά δύσκολες και δεν μπορούν να τις εφαρμόσουν όλοι γι'αυτό και δεν προτείνονται!!! :D:P

1.jpg

πριν μερικα χρονια ενας ανηψιος μου εκανε παρομοια εργασια-ερωτηματολογιο και το ειχαμε μοιρασει σε ολα τα σαλε της περιοχης(καιμακ,snowbar2065,3-5,elatoxvri)....φυσικα περα απο το αποτελεσμα της εργασιας .....ειχε και πολλες γνωριμιες :clapping:

:P:D

D

Πρόεδρε δεν σε είδα να τρέχεις γύρω γύρω από το Χιονοδρομικό όμως!! :animier:

γιατι να τρεχω ρε αννουλα !! ο κεντερης ειμαι ...μολις κατεβω απο το λιφτ ..κάνω ολιγα τεντωματα ..παίρνω τον κατηφορο και κατεβαίνω χαλαρα :clapping: μεχρι στιγμης δοξα το θεω δεν εχω κανενα προβλημα ....αλλα απο οτι εχω καταλαβη ειναι, οτι ,πρεπει να ακουμε το σωμα μας, μας ΔΕΙΧΝΕΙ σημαδια για το ποτε πρεπει να σταματισουμε :P ,,τουλαχιστον εμενα ,,οσες φορες δεν τα ακουσα ...εσαβουρτιστην :D

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

να σε δω να Τεντωνεσαι και να μην εχει χωρο να κανουμε σκι :clapping:

Εχω αποκομησει την εντυπωση ,οτι μαλλον δεν κανουν καλο οι διατασεις μπορει να ειναι επικινδυνο.Χρειαζεται οπωσδηποτε προθερμανση καποιου ειδους.Τι μας συμβουλευει η annie?

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Εχω αποκομησει την εντυπωση ,οτι μαλλον δεν κανουν καλο οι διατασεις μπορει να ειναι επικινδυνο.Χρειαζεται οπωσδηποτε προθερμανση καποιου ειδους.Τι μας συμβουλευει η annie?

Οι "σκέτες" διατάσεις δεν κάνουν καλό. Ίσα ίσα μόνο "κακό" μπορεί να κάνουν. Πάντα προθέρμανση πριν τις διατάσεις.

Δες σ'αυτό το topic το αναλύσαμε λίγο παραπάνω πριν κάποιες μέρες!

Για ότι άλλο υπάρχει απορία, εδώ έιμαστε!! :hi:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14466

1.jpg

Συμπληρώθηκε και από εμένα με μεγάλη ευχαρίστηση.

(Θυμήθηκα τα δικά μου χρόνια που συγκέντρωνα ερωτηματολόγια για την έρευνά μου με τα τότε μέσα - το φαξ !!!!)

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ chrisstem!!

Μέχρι στιγμής έχουν συμπληρώσει 380 άτομα!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι!! 80

ΥΓ: Πολύ ωραίο τοκαιούριο forum!!!

1.jpg