zeto 2 Report post Posted May 31, 2005 Ο zeto οργανωνει για την επομενη φορα ολο το τεαμ μια και σημερα κατεβηκαμε 23.30 με τον χαρη και βρηκαμε lulu+thanos στο Φαληρο. Περιτο να σας πω οτι διανυσαμε πανω απο 10 χλμ και ηταν μια βραδια φανταστικη! Εσυ χιονονιαφαδα μου που ησουν? ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted June 1, 2005 Δεν έχω in line προς το παρόν αλλά έχω πατίνι (ξέρετε, με 2 ρόδες και τιμονάκι). Να έρθω κι εγώ? Αλλιώς, είδα ένα κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο που πουλάει σετάκι με πλαστικούρες-μπουρούχες in-line, 4 κώνους πορτοκαλί προστατευτικά για αγκώνες-γόνατα στην εκπληκτική τιμή των 20 ευρώ!!! Έτσι κι αλλιώς ρεζίλι θα σας κάνω, δηλαδή, άσε δεν έρχομαι! [Είπαμε, δεν δίνω 100 ευρώ για κανονικά για να κάνω 1 φορά και να μην μου αρέσει και να τα βάλω ...] Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 1, 2005 .....εγώ εχθές έφτασα μέχρι το allou fun park έπιασε βροχή και γύρισα πίσω ...σύν οτι διαπίστωσα πως τα καινούργια μου inline μου είναι μικρά (γ$#@#$&@&*%) μην με ρωτήσετε πως το κατάφερα :oops: :roll: , την επόμενη φορά θα είμαι εκεί it's a promise! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 1, 2005 Ηταν εκπληκτικα!!!!! τα περασαμε τελεια!! ετσι σιγα σιγα να μαζευομαστε και ακομα περισσοτεροι!!! ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
lulu 0 Report post Posted June 1, 2005 ....να το ξανακάνουμε σύντομα!! είχε γελιο(επεσα κι ολας, πρωτη φορα), αν μαζευτούμε κι αλλοι θα ειναι ακομα καλυτερα, so, ας κανονίσουμε!! A girl that loves sliding....:-P Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted June 1, 2005 [Είπαμε, δεν δίνω 100 ευρώ για κανονικά για να κάνω 1 φορά και να μην μου αρέσει και να τα βάλω ...] Η λυση ειναι να παρεις ενα ζευγαρι με 30 ευρω,να πονεσουν τα ποδια σου και να το μισισεις...Μην το ζοριζεις,η σου αρεσει η οχι,εκ πρωτης οψεος...αν σου αρεσει θα μαθεις... Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted June 1, 2005 ...σύν οτι διαπίστωσα πως τα καινούργια μου inline μου είναι μικρά (γ$#@#$&@&*%) Άστα φίλε πίκρα μεγάλη...τα δικά μου μικρυναν (δηλαδή τα πόδια μου μεγάλωσαν ) και στο μισάωρο πεθαίνω στον πόνο... Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 2, 2005 Παιδιά τι λέτε να συνδυάσουμε τη συνάντηση της Παρασκευής στου Floca με βολτούλα inline ? Έλεγα να βρεθούμε από νωρίς 19:00 - 19:30 εκεί στο Φάληρο να κάνουμε τις γύρες μας και μετά τις 21:00 να πάμε για καφεδάκι στο Floca με τους υπόλοιπους του Snowcllub. @Lili Αν φοράς παπούτσι απο 36-40 θα μπορούσα να σου δανείσω για δοκιμή τα inline του junior έτσι για να πάρεις μια γεύση μιας κι αυτά των 20 € που ανάφερες μόνο για διακοσμητικά κάνουν κι αυτά αμφιβόλου αισθητικής. Υ.Γ Αν δεν είναι Φάληρο και βολεύει κάπου αλλού δεν με χαλάει ρίξτε προτάσεις. Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 2, 2005 Άστα φίλε πίκρα μεγάλη...τα δικά μου μικρυναν (δηλαδή τα πόδια μου μεγάλωσαν) ....εσένα μεγάλωσαν τα πόδια σου και λογικό μου φαίνεται(συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες), εγώ που τα πήρα μικρά τι να πώ Παιδιά τι λέτε να συνδυάσουμε τη συνάντηση της Παρασκευής στου Floca με βολτούλα inline ? Έλεγα να βρεθούμε από νωρίς 19:00 - 19:30 εκεί στο Φάληρο να κάνουμε τις γύρες μας και μετά τις 21:00 να πάμε για καφεδάκι στο Floca με τους υπόλοιπους του Snowcllub. ...μμμ καλή ιδέα΄ Ιρα :wink: The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 2, 2005 Διπλα στο FLocafe υπαρχει ενα παρκο,φανταστικο για μικρα αλματακια και βολτα,και το Φαληρικο Δελτα που παμε ειναι μερικα χιλιομετρα απο εκει,αλλα το θεμα ειναι οτι πιο νωρις εχω δουλεια,ισως πιο αργα κατι να γινεται... ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
lulu 0 Report post Posted June 2, 2005 Παιδιά τι λέτε να συνδυάσουμε τη συνάντηση της Παρασκευής στου Floca με βολτούλα inline ? Έλεγα να βρεθούμε από νωρίς 19:00 - 19:30 εκεί στο Φάληρο να κάνουμε τις γύρες μας και μετά τις 21:00 να πάμε για καφεδάκι στο Floca με τους υπόλοιπους του Snowcllub. Είμαι μεσα..... A girl that loves sliding....:-P Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 2, 2005 Παιδιά τι λέτε να συνδυάσουμε τη συνάντηση της Παρασκευής στου Floca με βολτούλα inline ? Έλεγα να βρεθούμε από νωρίς 19:00 - 19:30 εκεί στο Φάληρο να κάνουμε τις γύρες μας και μετά τις 21:00 να πάμε για καφεδάκι στο Floca με τους υπόλοιπους του Snowcllub. και εγω μεσα!! ειναι πολυ καλη ιδεα και μετα φλο για να ανακτησουμε ενεργεια!!! ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 2, 2005 Ωραία !! Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση, ας πεί λοιπόν κάποιος που γνωρίζει την περιοχή καλύτερα σημείο συνάντησης, για να οργανωθούμε σιγά σιγά. Από ώρα εγώ βολεύομαι εκεί γύρω στις 19:00-19:30. Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 2, 2005 ...και εγω μπορώ στις 19:00 με 19:30 αρκεί να μας πέι κάποιος κατεβένωντας την Συγγρού απο πού μπαίνουμε με το αυτοκίνητο... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 2, 2005 Καλά ρε zeto, εννοείς στην πλατεία που είναι ο Άγιος Σώστης εκεί παραδίπλα; Το φαληρικό δέλτα ή τελοσπάντων οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν είναι και τραγικά μακριά από το floca :wink: Όσοι έχουν ποδάρια για περπάτημα, ας περπατήσουν Είχα κατεβεί με τα πόδια από σταθμό Κατεχάκη μέρχι σταθμό Αγίου δημητρίου μέσω Παγκρατιού (ο τρελός) JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 3, 2005 Τελικά παιδιά τι κάνουμε? Βλέπω και τον καιρό μυστήριο ! Ίσως να βρισκόμασταν μια και καλή στου Floca και να κρίναμε εκείνη τη στιγμή ? Για πείτε. Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 3, 2005 Εγω προτείνω να βρεθούμε κατά τις 20:00 ετσι ώστε αν ο καιρός δεν μας κάνει το χατίρι να πάμε στο floca και να περιμένουμε τους άλλους που θα ερθούν στις 21:00. Ετσι κ'αλλιώς μέχρι να ανεβούμε να βρούμε παρκινγκ κλπ θα περάσει η ώρα.... εγώ παντως και πιο νωρίς μπορώ... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 3, 2005 ΟΚ να πούμε τότε 20:00 αλλά δώσε σημείο συνάντησης μιας και δεν γνωρίζω καλά την περιοχή. Άντε κι οι υπόλοιποι. Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 3, 2005 ...μμμ εγώ θα κατέβω από Συγγρού αλλά δεν ξέρω απο που να μπώ στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.. ο zeto ή ο thanos ή lulu θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό..... ....αν γίνεται να οργανωθούμε πρίν τις 17:00 γιατί μετά θα είμαι στο δρόμο εκτός δυκτίου.. :roll: The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 3, 2005 Σε 10' θα είμαι off line οπότε αν είναι να δώσουμε σημείο συνάντησεις να το κάνουμε τώρα αν γίνεται καθώς μετά δεν θα μπορώ να απαντάω . Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 3, 2005 20:00 στο Ωνάσειο είμαι με ενα μαυρο vitara Ιρα. :wink: The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 3, 2005 ΟΚ θα είμαι εκεί μ΄ένα γαλαζοπράσινο Mercedes. Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 3, 2005 ..αντε ντε που είναι οι υπόλοιποι thanos, lulu, zeto, lili ελα να δοκιμάσεις τα δικά μας.... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
lulu 0 Report post Posted June 3, 2005 ...ειμαι ακομα δουλεια...ελπιζω να προλαβω...το rendez-vous των inliners A girl that loves sliding....:-P Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 4, 2005 περασα κατα τις 20 απο εκει αλλα κανεις σας δεν ηταν,δεν μπορουσα να περιμενω πανω απο μιση ωρα καθοτι μετα ειχα δουλεια.Ελπιζω καποια αλλη στιγμη να καταφερουμε να μαζευτουμε,εγω πορσωπικα ξεκιναω εξετασεις οποτε εχω ελαχιστο ελευθερο χρονο πια. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites