Maryblue 0 Report post Posted December 29, 2006 παιδιά, τελειες μέρες είχε, λιακάδα είχε, χρόνο είχα.... μόνο που ήμουν ΑΡΡΩΣΤΗ!!!! με έχει τσακίσει ο βήχας, πυρετός, όλες οι γιορτές τις πέρασα με ντεπον, και έτσι ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΟΑΚΑ..... τωρα είμαι με inhalators/σπρέι για το βήχα και προσπαθώ να αναρώσω καλά για να πάμε βασιλίτσα την 1 Ιανουαρίου οπότε δεν το βλέπω για rollerblades αυτές τις μέρες,........ όμως, ο στόχος παραμένει να υπάρχει !!! ραντεβού πάλι μετά τις 9 Ιανουαρίου για μένα για blading !!! Share this post Link to post Share on other sites
stellina 0 Report post Posted December 30, 2006 Περαστικά σου. Αντε να γινεις καλα και να κανονισουμε οταν γυρισεις. Ευχομαι σε ολους σας καλη πρωτοχρονια, ο νεος χρονος να φερει τα καλυτερα σε εσας και τις οικογενειες σας. Share this post Link to post Share on other sites
naked tree 0 Report post Posted August 11, 2008 [γεια σας ειμαι 16 χρονων και αθλητης του στιβου. κανω 110 μ. με εμποδια. παλιοτερα εκανα inline skates αλλα τα παρατησα για καποια χρονια. ξαφνικα αποφασισα να ξαναρχισω και να γινω αρκετα καλος ωστε να κανω το "κομματι" μου σε δυο χρονια που θα μετακομισω αθηνα. χρειαζομαι skates για χρηση σε ασφαλτο με λιγεσ λακουβεσ που και που. επισης θελω να ειναι ανετα ωστε να πατιναρω αρκετη ωρα αλλα και να κανω και κολπα. τι τυπο skates μου προτεινεται; και απο ποια sites και καταστηματα μπορω να προμηθευτω οικονομικο εξοπλισμο ακομα και μεταχειρισμενο; τα ρολλερς να ειναι ιδιο νουμερο με τα αθλητικα μου παπουτσια η μεγαλυτερα; σας ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
ORKO 0 Report post Posted April 14, 2009 (edited) pedia kserete pou mporo n vro aggresive inlines????? psaxno edo k kero k dn vrisko Παιδια ξερετε που μπορω να βρω aggressive inlines??? Ψαχνω εδω και καιρο και δεν βρισκω. Παρακαλουμε να γραφετε Ελληνικα με Ελληνικους χαρακτηρες. Τα Greeklish απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ. The Moderating Team Edited April 14, 2009 by MakisM Share this post Link to post Share on other sites
Jimmy29 0 Report post Posted March 1, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Σχετικά πρόσφατα μετά απο κάποια σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ με το inline race skating, για πολλούς και διάφορους λόγους, κι έχω κι εγώ μερικές απορίες όσον αφορά που θα βρώ τον τύπο που ψάχνω. Θα ήθελα να ξεκινήσω με inline race τύπου rollers, πρόσφατα πήγα στα Intersport κ δε μου γεμίσανε το μάτι χωρίς να θέλω να προσβάλω το κατάστημα αλλα είχε μονο 1 τύπο roller το οποίο με το πρώτο άλμα τα κοκάλινα ροδάκια θα γίνουν θρύψαλα. Έκανα παλιά ice skating στο Μοσχάτο μέχρι που έκλεισε οπότε μια κάποια επαφή γενικότερα την έχω σε καλό βαθμό ... Δε ξέρω τι άλλο να πώ ,... όσον αφορα το μέρος σκέφτομαι για πλατεία συντάγματος οπου μαζεύονται μερικές φορές για skating γενικότερα γιατί ΟΑΚΑ που διάβασα πριν στο Forum μου πέφτει λιγο μακρυά απο Π.Φάληρο... Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων ... Υ.Γ : Θα ήθελα με το καιρό να πάμε και για κάνα καφεδάκι κάπου, αν γίνονται κ τέτοιου ειδους συναντήσεις στο Forum ... Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted March 1, 2010 (edited) @Jimmy ρίξε μια ματιά εδώ! www.powerlines.de Τα φέρνει και κάποιος αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα και έχει και ένα γκρουπάκι στο Φάληρο που μαζεύονται. Κάνεις σκί? αν κάνεις με τα μοντέλα Fitness phusion (αυτά έχω) κάνεις καλή προπόνηση! Γωνιάζουν και καρβάρεις κανονικά . Αν θές μέχρι και κώνους-πόρτες μπορείς να στήσεις! Με το μοντέλο Nordic κάνεις και crosscountry σε χώμα αν θές Ψάξε και τα άλλα μοντέλα για απλό inline skating. Edited March 1, 2010 by tirol Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted March 16, 2010 Αχ βαχ μή κι εκεί πονάω !! ήταν οι αντιδράσεις μου χτες το βράδυ όταν γύρισα από την πρώτη μου εξόρμηση με inliners. Παιδιά τί να πώ . Ήταν τέλεια . Πιστέυω ότι είναι η καλύτερη προετοιμασία για τη χιονοδρομική περίοδο καθώς γυμνάζει σχεδόν τις ίδιες ομάδες μυώνων που δουλεύουν και στο σκι και πέραν τούτου εξασκεί την ισοροπία και την τεχνική που χρειάζεται στο βουνό. Το πρωτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να βελτιώσουν φυσική κατάσταση και τεχνική.Υ.Γ αυτό το post μου πήρε να το γράψω 24 λεπτά καθώς πληκτρολογούσα με το στόμα κρατώντας στυλό μιας κι όλα τα υπόλοιπα μέλη είναι πιασμένα και πονάνε . Χαίρομαι που γινόμαστε πολλοί σιγά σιγά! Εγώ κάνω αρκετά χρόνια.Ξεκίνησα με inline αλλά πλέον έχω πάει στα aggressive.Ποια η διαφορά; Κοντόχοντρες μπότες με μικρότερα tracks , τα οποία είναι για κόλπα.Ενδιάμεσα στα tracks έχουν κενό για να κάνεις grind στα rails ,σε μάρμαρα κλπ! Απλά θέλει πολύ προσοχή.Είχα μερικά σπασίματα και ατυχήματα αλλά είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Vatsou 0 Report post Posted March 16, 2010 Χαίρομαι που γινόμαστε πολλοί σιγά σιγά! Εγώ κάνω αρκετά χρόνια.Ξεκίνησα με inline αλλά πλέον έχω πάει στα aggressive.Ποια η διαφορά; Κοντόχοντρες μπότες με μικρότερα tracks , τα οποία είναι για κόλπα.Ενδιάμεσα στα tracks έχουν κενό για να κάνεις grind στα rails ,σε μάρμαρα κλπ! Απλά θέλει πολύ προσοχή.Είχα μερικά σπασίματα και ατυχήματα αλλά είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα! Και μπορεί να γίνουμε και περισσότεροι! 80 Μιας που είδα το ποστ, και επειδή με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό να ξεκινήσω ιν λάιν. βρήκα το παρακάτω site με μια απλή αναζήτηση στο νετ: In Line Skating Academy Γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται; Αν κατάλαβα καλά κάνουν και μαθήματα...; Θα μπορούσα να σε ρωτήσω και για εξοπλισμό, αλλά το να ψάχνω όσο μπορώ μόνη είναι μια χαρά που δεν θέλω να μου τη στερήσω! Φυσικά όποια πρόταση έχεις είναι δεκτή με pm! Βάσω Κ ...white heat... Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted March 16, 2010 Και μπορεί να γίνουμε και περισσότεροι! Μιας που είδα το ποστ, και επειδή με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό να ξεκινήσω ιν λάιν. βρήκα το παρακάτω site με μια απλή αναζήτηση στο νετ: In Line Skating Academy Γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται; Αν κατάλαβα καλά κάνουν και μαθήματα...; Θα μπορούσα να σε ρωτήσω και για εξοπλισμό, αλλά το να ψάχνω όσο μπορώ μόνη είναι μια χαρά που δεν θέλω να μου τη στερήσω! Φυσικά όποια πρόταση έχεις είναι δεκτή με pm! Ακριβώς, καλά κατάλαβες! Κάνουνε μαθήματα αλλά οργανώνουν και διαδρομές.Βέβαια, εγώ δεν έχω μπει στο κόμπο να το ψάξω αυτό γιατί με τράβηξαν περισσότερο τα aggresive skates οπότε είμαι σε κάγκελα για grinds και σε καμιά ράμπα! Όσον αφορά τον εξοπλισμό , πέρα από τα skates δεν χρειάζεσαι τίποτα το εξωφρενικό. Όσο καιρό έκανα inline δεν φορούσα τίποτα παρά μόνο κάτι επιγονατίδες της πλάκας.Μετά όταν πήρα τα aggressive είχα κάτι σπασίματα και είπα να σοβαρευτώ γιατί μια φορά θα γίνει η ζημιά! Κράνος ,κοφτά γάντια,επιγονατίδες και αγκονατίδες είναι αυτά που θα χρειαστείς πέρα από τα skates.Καλές είναι αυτές οι οποίες μπροστά δεν έχουν πλαστικό για προστατευτικό αλλά ένα υλικό από λάστιχο και καουτσούκ.Έτσι απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Δες εδώ και εδώ αν θες.Για όποια περαιτέρω απορία , θα χαρώ να σε βοηθήσω! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Vatsou 0 Report post Posted March 16, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για τα ινφο Γιάννη! Για αρχή λέω να ξεκινήσω με το recreational τύπου fitness skate (i guess! ), φαίνεται ότι είναι το πιο διαδεδομένο για ξεκίνημα. Όσο για βολτούλες, το ΟΑΚΑ φαίνεται ωραίο μέρος, με άπλες και λίγο κόσμο χεχεχεχε Αυτό το aggressive το φοβάμαι βρε παιδί μου...Ωραία τα κόλπα αλλά μάλλον θα περιοριστώ στο χιόνι :P Τα έχω δει αυτά που μου πρότεινες, θα ψάξω να τα δω και να τα δοκιμάσω από κοντά σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα τα Roces και Powerslide τα φέρνουν και στην Ελλάδα (για τα Κ2 δεν έχω βρει κάτι), έχουν και κάτι σχεδιάκια κόλαση...! Εν αναμονή λοιπόν να τελειώσουμε με τα σκι να το γυρίσουμε στο σκέιτ...! Βάσω Κ ...white heat... Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted March 16, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για τα ινφο Γιάννη! Για αρχή λέω να ξεκινήσω με το recreational τύπου fitness skate (i guess! ), φαίνεται ότι είναι το πιο διαδεδομένο για ξεκίνημα. Όσο για βολτούλες, το ΟΑΚΑ φαίνεται ωραίο μέρος, με άπλες και λίγο κόσμο χεχεχεχε Αυτό το aggressive το φοβάμαι βρε παιδί μου...Ωραία τα κόλπα αλλά μάλλον θα περιοριστώ στο χιόνι :P Τα έχω δει αυτά που μου πρότεινες, θα ψάξω να τα δω και να τα δοκιμάσω από κοντά σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα τα Roces και Powerslide τα φέρνουν και στην Ελλάδα (για τα Κ2 δεν έχω βρει κάτι), έχουν και κάτι σχεδιάκια κόλαση...! Εν αναμονή λοιπόν να τελειώσουμε με τα σκι να το γυρίσουμε στο σκέιτ...! Καλή αρχή λοιπόν!Ναι , το aggressive skating είναι λίγο επικίνδυνο γιατί αν αποτύχεις σε κάποιο άλμα προσγειώνεσαι στο τσιμέντο οπότε κατά πάσα πιθανότητα σίγουρα θα χτυπήσεις.Τώρα όσον αφορά την επιλογή των skates, κοίτα σε όποιο μαγαζί γνωρίζεις στην Αθήνα και αν θες ψάξου και από ebay.Τα πρώτα μου inline τα είχα πάρει από εκεί.K2,roces,salomon και rossignol έχουν πολύ καλά προϊόντα! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Eykleidis 0 Report post Posted April 12, 2010 (edited) Ρε παιδιά έχω ψάξει πολύ στο Internet μήπως και βρώ κάποιο μαγαζί με skates, αλλα τίποτα! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Έμαθα για ένα στο Μοναστηράκι και για το s.ex. στην Γλυφάδα. Πουλάει κάποιο απο αυτά K2; Ξέρετε μήπως κάποιο προς τα βόρεια; Θέλω απλά να δοκιμάσω 2-3 skates για να βρώ το νουμερό μου, και μετά θα τα παραγγείλω απο το εξωτερικό. Ευχαριστώ. Edited April 13, 2010 by Eykleidis Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 13, 2010 (edited) Ρε παιδιά έχω ψάξει πολύ στο Internet μήπως και βρώ κάποιο μαγαζί με skates, αλλα τίποτα! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Έμαθα για ένα στο Μοναστηράκι και για το s.ex. στην Γλυφάδα. Πουλάει κάποιο απο αυτά K2; Ξέρετε μήπως κάποιο προς τα βόρεια; Θέλω απλά να δοκιμάσω 2-3 skates για να βρώ το νουμερό μου, και μετά θα τα παραγγείλω απο το εξωτερικό. Ευχαριστώ. skateboard? για ριξε μια ματια εδω λιγο http://www.mbs.com/ υγ.το sex στη Γλυφαδα ειναι εγγυηση(το μαγαζι sex ) Edited April 13, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
Eykleidis 0 Report post Posted April 14, 2010 (edited) skateboard?για ριξε μια ματια εδω λιγο http://www.mbs.com/ υγ.το sex στη Γλυφαδα ειναι εγγυηση(το μαγαζι sex ) Για inline skates ψαχνω. Μόλις γύρισα απο Mοναστηράκι, intersport και frozenwave. Όχι απλά δεν είχανε αλλα δεν ξέρανε και τι είναι...θα προσπαθήσω να κατέβω Γλυφάδα μπας και βρω τπτ στο sex. Μου είπαν για το blacksheep στην Aγία Pαρασκευή, γνωρίζετε τπτ; Κατάντια το ελλαδιστάν. Πιό εύκολα βρίσκεις Laborgini παρά inline...τη στιγμή που στην ευρώπη κλείνουν κεντρικότατους δρόμους για inline events. Edited April 14, 2010 by Eykleidis Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 14, 2010 Από την άλλη, αν όλοι έχουν την νοοτροπία που περιγράφεις (δοκιμάζω εδώ, για να ξέρω τι θα αγοράσω από το internet) καταλαβαίνεις ότι τα καταστήματα δεν έχουν και μεγάλο κίνητρο για να ασχοληθούν περισσότερο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Eykleidis 0 Report post Posted April 14, 2010 (edited) Από την άλλη, αν όλοι έχουν την νοοτροπία που περιγράφεις (δοκιμάζω εδώ, για να ξέρω τι θα αγοράσω από το internet) καταλαβαίνεις ότι τα καταστήματα δεν έχουν και μεγάλο κίνητρο για να ασχοληθούν περισσότερο. Έχεις δίκιο, φάβλος κύκλος είναι. Μακάρι να βρίσκαμε τα πάντα στον τόπο μας. Προσωπικά απ'έξω αγοράζω μόνο όταν δέν έχω άλλες επιλογές ή άν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ενοείται θα αγοράσω απο Ελλάδα αμα βρώ κάτι αξιόλογο, αλλα δέν... Υπάρχει μικρή ποικιλία και τσεκουράτες τιμές. Επειδη skates δέν έχω βρεί ακόμα, θα σου πώ για συμπληρώματα διατροφής και άλλα προιόντα που εδώ τα βρίσκω και 60 euro πιο πάνω απο του εξωτερικού, δλδ και με τα μεταφορικά πάλι φθηνότερα βγαίνει. Edited April 14, 2010 by Eykleidis Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted April 14, 2010 Από την άλλη, αν όλοι έχουν την νοοτροπία που περιγράφεις (δοκιμάζω εδώ, για να ξέρω τι θα αγοράσω από το internet) καταλαβαίνεις ότι τα καταστήματα δεν έχουν και μεγάλο κίνητρο για να ασχοληθούν περισσότερο. έτσι είναι! προσωπικά τα δοκίμασα εδώ Ελλάδα, τα αγόρασα από τον ίδιο ! πήγα και συστημένος από γνωστό βέβαια, αλλά και γνωστός να μην ήταν..από τον ίδιο θα τα αγόραζα. από βδομάδα θα τα έχω, είναι μοντέλο fitness και γωνιάζουν-καρβάρουν πολύ καλά! Είναι η τέλεια καλοκαιρινή επαφή - προπόνηση. Τελειοποιείς την τεχνική σου, πολύ απλά γιατί δεν συγχωρούν λάθη, δεν έχουν ουρές όπως τα σκί. Share this post Link to post Share on other sites
Eykleidis 0 Report post Posted April 14, 2010 έτσι είναι! προσωπικά τα δοκίμασα εδώ Ελλάδα, τα αγόρασα από τον ίδιο ! πήγα και συστημένος από γνωστό βέβαια, αλλά και γνωστός να μην ήταν..από τον ίδιο θα τα αγόραζα. από βδομάδα θα τα έχω, είναι μοντέλο fitness και γωνιάζουν-καρβάρουν πολύ καλά! Είναι η τέλεια καλοκαιρινή επαφή - προπόνηση. Τελειοποιείς την τεχνική σου, πολύ απλά γιατί δεν συγχωρούν λάθη, δεν έχουν ουρές όπως τα σκί. Απο που τα αγόρασες; Αν είναι Αθήνα μπορείς να μου πεις να πάω και εγώ; Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 15, 2010 έτσι είναι! προσωπικά τα δοκίμασα εδώ Ελλάδα, τα αγόρασα από τον ίδιο ! πήγα και συστημένος από γνωστό βέβαια, αλλά και γνωστός να μην ήταν..από τον ίδιο θα τα αγόραζα. από βδομάδα θα τα έχω, είναι μοντέλο fitness και γωνιάζουν-καρβάρουν πολύ καλά! Είναι η τέλεια καλοκαιρινή επαφή - προπόνηση. Τελειοποιείς την τεχνική σου, πολύ απλά γιατί δεν συγχωρούν λάθη, δεν έχουν ουρές όπως τα σκί. τι?και δε μιλας τοσο καιρο....???!!!!! ετοιμασου φυγαμε!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 15, 2010 Για inline skates ψαχνω. Μόλις γύρισα απο Mοναστηράκι, intersport και frozenwave. Όχι απλά δεν είχανε αλλα δεν ξέρανε και τι είναι...θα προσπαθήσω να κατέβω Γλυφάδα μπας και βρω τπτ στο sex. Μου είπαν για το blacksheep στην Aγία Pαρασκευή, γνωρίζετε τπτ; Κατάντια το ελλαδιστάν. Πιό εύκολα βρίσκεις Laborgini παρά inline...τη στιγμή που στην ευρώπη κλείνουν κεντρικότατους δρόμους για inline events. για ριξε μια ματια στην Ηφαιστου&Κινετου στο μοναστηρακι Share this post Link to post Share on other sites
Eykleidis 0 Report post Posted April 15, 2010 για ριξε μια ματια στην Ηφαιστου&Κινετου στο μοναστηρακι Εκεί ακριβώς πήγα χθές. Στο ποδηλατάδικο δεν είχε και σε ένα αλλο υπόγειο με skateboards μου είπε οτι έφερναν παλιά. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 15, 2010 ααααα!!!τωρα θυμηθηκα,πηρε μια φιλη μου inline skates πριν κανενα μηνα...θα τη ρωτησω απο που και θα γραψω απαντηση Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted April 15, 2010 http://www.skateshop.gr/index.php?cPath=85 Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted April 15, 2010 (edited) @Eyklidi ρίξε μια ματιά στο "new cult" στην Γλυφάδα! έχει πολλά μοντέλα της powerslide και της Roces. Yπάρχει και ένα κατάστημα στο Μαρούσι στο εμπορικό , απέναντι από τον Κλαουδάτο, που ξέρω ότι έχει in lines. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μαρούσι άκουσα ότι γράφει και στο εδώ φόρουμ αλλά δεν ξέρω ποιός είναι. Τα δικά μου ήρθανε σήμερα! φωτό το βράδυ γιατί είμαι δουλειά.. Edited April 15, 2010 by tirol Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted April 15, 2010 εε.. που να ξερα ότι ενδιαφέρεσαι.. θα δείς φωτό το βράδυ. Τι νούμερο φοράς? έλα Πανεπιστιμιούπολη να δοκιμάσεις. τι?και δε μιλας τοσο καιρο....???!!!!! ετοιμασου φυγαμε!!!!! Share this post Link to post Share on other sites