Jump to content
donmeli

INLINE SKATING

Recommended Posts

Φίλε Νίκο το ίδιο ρώτησα κι εγώ όταν τα πρωτοδοκίμασα. Τελικά κετέληξα στη γνωστή, από το σκι, μέθοδο φρεναρίσματος με V. Δηλαδή όταν αποφασίσεις ότι είναι καιρός να φρενάρεις ανοίγεις τα πόδια , το άνοιγμα που θα χρειαστείς θα το καταλάβεις σιγά σιγά μόνος σου, και θ' αρχίσεις να τα πλησιάζεις προς το κέντρο εξασκώντας ταυτόχρονα δύναμη με αποτέλεσμα να επιβραδύνεις. Μάλλον δεν το εξηγώ και πολύ καλά και ακούγεται πιθανόν πιό πολύπλοκο απ ότι είναι αλλά αφού έχεις κάνει σκι σίγουρα θα ξέρεις πως το εννοώ. Αυτή η μέθοδος είναι μια απ τις πολλές που υπάρχουν όπως και αυτή που περιέγραψε ο thivetianos . Όταν εξοικιωθείς περισσότερο με τα inliners θα τα δεις κι απο μόνος σου.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

χμχμ, εγω ως νεα skater χρησιμοποιω την οχι και τοσο αμεση μεθοδο φρεναρισματος με τη στροφη....(οπως με τα rollers παλιοτερα)....

αλλα σε κατηφορες ειναι πολυ δυσκολο πιστευω....

Θα ηθελα παντως να κανονιζαμε κατι, νεοι και παλιοι skaters....Θα ειχε πλακα....Τι λετε??

A girl that loves sliding....:-P

Χεμμ....

Όταν όμως κάποιος τρέχει με ταχύτητα και πρέπει να φρενάρει απότομα, πρέπει να φρενάρει όπως με το σκι, με την μέθοδο της πλαγιολίσθησης. Θέλει χρόνο για να μάθει κανείς το κόλπο αυτό

Όταν έκανα iceskating, φρέναρα με αυτόν το τρόπο (είναι και πιο εύκολο στον πάγο :lol: )

JAPOW!!!

Ναι στο iceskating φρενάρεις πολύ πιο εύκολα με πλαγιολίσθηση...Αχ ρε Παναγιώτη τι μου θύμισες τώρα...iceskating...Παλιές καλές εποχές στο Χαλάνδρι :shock: ! 4 χρόνια έχω να κάνω...Τέσπα, η πλαγιολίσθηση είναι λίγο πακέτο στα in line. Εγώ που κάνω 8 χρόνια έφαγα πολλές τούμπες στην αρχή για να τη μάθω...Τελικά δε την έμαθα και την απέριψα! :shock:

Για βόλτα με τα in lines κανονίζουμε guyz! Μόνο να βρούμε μέρα που να βολεύει όλους (καλύτερα μετά τις εξεταστικές...γιατί έχουμε δύσκολο μήνα μπροστά!)

:shock: Αν μαζευτουμε πολλοι, κλεινουμε και καμμια λεωφορο (βλεπε London...)...

www.theFNS.com

...μήπως να φτιάχναμε και εμείς κανένα περίεργο μπλουζάκι :roll:

snowclub / inliners / και το nick name μας και να παίρναμε τους δρόμους να κάνουμε και διαφήμιση???

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση του συλλογου...Περιμενω συγκεκριμενη προσφορα απο το συλλογο,για να δω αν αξιζει να το φορεσω :wink:

...μήπως να φτιάχναμε και εμείς κανένα περίεργο μπλουζάκι  :roll:  

snowclub / inliners / και το nick name μας και να παίρναμε τους δρόμους να κάνουμε και διαφήμιση???

...Θα λεγα πρωτα να καταφερουμε να πεισουμε τους τυπους στον ηλεκτρικο και μετρο να μας αφηνουν να μετακινουμαστε χωρις να χρειαζεται να βγαλουμε τα skates.... :?

Να τυπώσουμε τα μπλουζάκια με παραλλαγή, δλδ κάποιο logo σε graffiti στο χαρτί, θα είναι άπαιχτα! Μπορώ να φτιάξω ένα!

(Ισχύει και για snowclub / snowboarders / nicknames !)

Και μετά θα ιδρύσουμε δικό μας cartel :shock: (με την καλή έννοια, όχι σαν τα γκέτο των skaters :wink: )

JAPOW!!!

Γιατι σου ζητησε κανεις να φορας παπουτσια?

Παντως στο Παρισι που εψαχνα για inline υπαρχουν αρκετα τα οποια το πανω μερος ειναι κανονικο παπουτσι και μαγκωνει στο κομματι που ειναι τα ροδακια,ετσι οποτε θελεις περπατας με το αθλητικο και οποτε γουσταρεις τσουλας......

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Ζeto, πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου βολικά... Αν εννοείς για εκείνα που έχουν δυο ρόδες εμπρός, δυο πίσω. Αυτά είναι η παλια μόδα.

Εκτός και αν είσαι χορευτής σε πίστα :shock:

JAPOW!!!

Παίζει να στη λένε στο μετρό για λόγους ασφαλείας...Σκέψου να γίνει καμιά στραβή και να τσουλάς εσύ με τις ρόδες. Γενικά σε απότομο φρενάρισμα σε όλα τα μέσα μεταφοράς κινδυνεύεις να τραυματιστείς και να τραυματίσεις κόσμο... :roll:

Στο μετρο ''στη λενε'' στους κεντρικους σταθμους οπως Βικτωρια,Συνταγμα,Ομονοια κ.τ.λ.

Σε αλλους σταθμους δεν πολυπαιζει προβλημα...αλλα αν δουν καποιον να κοβει βολτες στην αποβαθρα,τοτε παιζει...

οχι παναγιωτη ενοω inline με 3 ροδες σε σειρα οι οποιες εχουν αποσπωμενο το παπουτσι,αλλα δεν νομιζω να ερχονται στην Ελλαδα...

Λοιπον ποτε κανονιζουμε για βολτα με in line??ψηνεστε στο γυρο της ΑΘηνας να παμε με INLINES???θα βγουμε πρωτοι..!!! :lol::lol:

zeto βάλε μας ένα λινκάκι να δούμε τι εννοείς! Ακούγεται ενδιαφέρον αν είναι και όμορφο από άποψη style. :wink:

Ηταν απο εταιριες παπουτσιων τα συγκεκριμενα ,θα ψαξω τις επομενες μερες στο νετ μπας και τα βρω,

Αν δεν κανω λαθος εβγαιναν απο Reebok,Nike,Puma ανιστοιχα τετοια

Τελικά θα κανονίσουμε τίποτα??? Καμιά βόλτα στο ΟΑΚΑ ή στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Φάληρο??? παίζει κάτι τέτοιο δεν ξέρω????

....μπλουζάκια Θα φτιάξουμε? πού είναι οι καλυτέχνες? :cry:

....φυσικά πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. :roll:

Σημερα μου εφερα ο captain John Nikolaou τα νεα μου Roces,

Αν και εχω να καβαλησω αρκετο καιρο,δεν τα πηγα ασχημα.....

πηγα στις ολυμπιακες εγκαταστασεις Φαληρου(εισοδος απο Συγγρου)

Αυριο κατα τις 20.30 θα ειμαι παλι εκει με αλλη μια φιλη και ενα φιλο με Inlines,οποιος ψηνεται ας ερθει μια και ειναι απιστευτα να rollareis διπλα στην θαλασσα,με ταρταν τοσο λειο σαν μαρμαρο(τελειο...@@@!!!!!!)

....μπλουζάκια Θα φτιάξουμε? πού είναι οι καλυτέχνες?  

όποτε με χρειαστείτε, φωνάξτέ με!

εγώ και το μολύβι μου εδώ θα είμαστε! (πρέπει να μάθω και πώς στο διάολο δουλεύει το σκάνερ)

JAPOW!!!

Αυριο κατα τις 20.30 θα ειμαι παλι εκει με αλλη μια φιλη και ενα φιλο με Inlines,

.....και η βροχή?? :cry:

....αν έχει σταματήσει και πάτε μπορεί να έρθω και εγώ!!!

...χμ, καλλιτεχνις παρουσα!

...για αποψε καλη ιδεα, αν ο καιρος ειναι οκ και θελετε μια αρχαρια στο team...παντως απο ισορροπια οκ, δεν πεφτω και κατω... :cry:

Sun sun :cry:

...εχει πάει κανείς στο madvil??? έχει όλα όσα λέει στο site???

απο οτι φαίνεται ο καιρός "ανοίγει" πάμε λοιπόν??? Δώστε οδηγίες πως θα έρθουμε.....

Aν και εχω μεθημα μεχρι τις 9!!!

κατι μπορει να γινει!!! :cry:8)

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

χμ.. έχουμε και λέμε :

zeto + φίλοι

snowflake

lulu

thanos?

?

?

?

?

πώς μπαίνουμε εκεί, απο που, δώστε συντεταγμένες....

zeto θές να μας οργανώσεις??? :cry:

ευχαρίστως θα ερχόμουν και εγώ...αλλά για χιλιοστή φορά θα δικαιολογηθώ λέγοντάς σας απλά ότι διαβάζω και είναι μακριά το Φάληρο από τη Νέα Ερυθραία για να κάνω ένα διαλειμματάκι για in-line :cry:8)