thanos 2 Report post #26 Posted March 18, 2005 απο εμπειρια που εχεις τι προτινεις να παρω (roller or in line) να εχουν αποσπουμενα τα ροδακια ή οχι... σκεφτομαι για ισως ανηφορικα σημεια η να μπω καπου ρε αδερφε... δηλαδη δεν λενε αυτα με τα αποσπουμενα... ποια θα μου προτεινες? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post #27 Posted March 18, 2005 Donmeli πολυ γουσταρω που δεν μασας και εισαι τοσο δραστηριος για την ηλικια σου.Οχι οτι εισαι γερος, προς θεού, το αντιθετο απλα εδω στην Ελλάδα είναι περιεργη η νοοτροπια.Εγω πιστευω ομως οτι οσο αντεχει ο ανθρωπος πρεπει να εχει πολλα ενδιαφεροντα και να τα κανει ολα... Μικρη έκανα hockey στον καναδα (εθνικο σπορ, οποως εδω το ποδοσφαιρο) και ειναι απιστευτη η αισθηση να γλιστρασ στον παγο.Για τα in-line το πακετο στην Αθηνα ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος.Αγορασε πριν χρονια μια φιλη μου, εκανε 3-4 φορες στο Ζάπειο (που αλλού να πας και τωρα σκουριαζουν στην ντουλάπα... Δεν πιστευω οτι αξιζει η αγορα τους.Μονο σε περιπτωση που υπαρχει κοντα στην περιοχη σου ιδανικος χωρος για να κανεις ατελειωτες ωρες... Donmeli, απορία. Η γυναικα σου σε ακολουθει σε ολα αυτα? Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #28 Posted March 18, 2005 Thano, καλύτερα inlines. Είναι πιο καινούρια από τα rollers και θεωρούνται εξέλιξη του δευτέρου. Άσε που θα μάθεις πιο έυκολα απόσο μου λένε... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post #29 Posted March 18, 2005 θελω προτασεις για αγορα... βασικα με βολευουν τα αφαιρουμενα γιατι θα υπαρχει ανηφορικο μερος (τα θελω για καθημερινη μετακινηση) και για να μπορω να μπ καπου... εχουν τρελλες διαφορες με τα σταθερα? ειναι πακετο οι ανηφορες? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #30 Posted March 18, 2005 Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με inlines, ωστόσο θα ξαναρχίσω... Εγώ πάντως είδα για κάτι παπουτσάκια που μετατρέπονται σε rollers. Όχι και η καλύτερη ιδέα τελικά. Τα πήρε ένας φίλος μου προ ημερών. (ξέχασα και να το αναφέρω :oops: ) Άφαιρούμενα δεν ξέρω ούτε έχω δει... Έχει κάποια intersport άλλά όχι και καλυτερης ποιότητας (crazy cheek). Γνώμη μου είναι να πάρεις inlines με όχι σκληρή ρόδα αλλά κάπως πιο μαλακιά (να φαίνεται δλδ σαν φουσκωμένη) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post #31 Posted March 18, 2005 ευχαριστω... περιμενω και αλλες γνωμεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!! ετσι για να εχω ποικιλια... Α! θα ειναι δυσκολα να μαθω....δεδομενου οτι ξερω σκι...??????? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post #32 Posted March 19, 2005 Φιλε Θανο επειδη το θεμα αφορα in line,θα παραβω τον ορκο μου... Λοιπον...εχουμε και λεμε: Στις ανηφορες δεν υπαρχει προβλημα,θα σου δειξω εγω την τεχνικη να τις ανεβαινεις ξεκουραστα και ανετα!Μη σε προβληματιζουν καθολου! :wink: Ξεχνα κατασκευες με αποσπωμενα ροδακια και ιστοριες,με αυτα ασχολουμασταν το 97'.Η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ,τα πατινια τωρα πια ειναι ελαφρια,ευλιγιστα,ανετα,αντικραδασμικα,εχουν microbearings κ.τ.λ. Φαντασου οτι τα skates που μου εδωσαν χτες εχουν αξονα ο οποιος ενωνεται με την μποτα με αναρτησεις(suspension system)...καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο...Τελειο...λες και εισαι πανω σε μαξιλαρια!!! Τωρα μερη για να κανεις υπαρχουν πολλα,αρκει να εχεις ορεξη...Για Fitness πολυ ομορφο μερος ειναι ο χωροs γυρω απο το ΟΑΚΑ,ειδικα με τη διαμορφωση που εγινε για τους Ολυμπιακους Αγωνες.Προσωπικα,αν και δεν ειμαι fitness skater,το καλοκαιρι θα δοκιμασω διαδρομη Κελλαρια-Αραχωβα,στροφες Παρνηθας και αλλα... Ακομα,στο Allou Fun Park ειναι ηδη ετοιμος ενας χωρος για aggressive in line skate. $$$7 Μαιου θα γινει event,το οποιο θα περιλαμβανει Aggressive και Hockey in line skating. Παρε και 3 καλα links εταιριων www.roces.com www.salomonsports.com www.rollerblade.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #33 Posted March 19, 2005 Απο θεμα ισσοροποιας δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα.Ισως στο φρεναρισμα να δυσκολευτεις λιγο,αλλα με λιγη εξασκηση δεν υπαρχει προβλημα.Οντως, μακραν ο καλυτερος χωρος ειναι στο ΟΑΚΑ και γυρω απο αυτο. "Δυστυχως" ζουμε και σε μια "ορεινη" χωρα οποτε ειναι λιγο δυσκολο να βρεις μεγαλες ευθειες.Αν βαλουμε και το ποσο σε προσεχουν οι οδηγοι... αστα να πανε Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post #34 Posted March 20, 2005 Σας Ευχαριστω ολους..Παναγιωτη Χρηστο Γιαννη... θα μου δωσετε και αλλες πληροφοριες και απο κοντα!!!!!! Ευχαριστω.. Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #35 Posted March 20, 2005 Παιδια,χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα απο κοντα.-Παναγιωτη - Θανο - Λευτερη. Καλα εχω κανει παλι το ποιο γελοιο μαυρισμα.Το μισο μου κουτελο ειναι κοκκινο και εκει που καλυπτει η μασκα, ασπρο.Θα φαω χοντρο δουλεμα στη δουλεια. Λευτερη θα τα πουμε κι αοπ κοντα. Θανο,θα κανονισουμε και για τα in-lines Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #36 Posted March 28, 2005 ..για πείτε βρε παιδιά στην Αθήνα που βρίσκουμε καμιά καλή μάρκα ??? ..βρήκα στο δίκτυο αυτά... & κ'άλλα τι λέτε???? ....τι διαφορά έχουν απο τα aggressive?? :roll: Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #37 Posted March 28, 2005 Καποτε καλες μαρκες και καλα in-lines εφερναν αρκετα μαγαζια,ειδικα στο μοναστηρακι.Τωρα οσο πανε και μειωνονται.Τα μεγαλα αθλητικα καταστηματα φερνουν καποια κομματια.Αν ψαχνεις για πολυ καλη ποιοτητα, καλυτερα να δεις απο εξωτερικο εκτος αν εχεις ορεξη για πολυυυυυ ψαξιμο στην Αθηνα Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #38 Posted March 28, 2005 ...απο εξωτερικό βρήσκω αρκετά αλλά σκέφτομαι τα μεταφορικά και τους φόρους. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #39 Posted March 28, 2005 Τα aggressive εχουν διαφορετικο "στησιμο". Βασικες διαφορες ειναι οτι δεν εχουν φρενο (ή εχουν προαιρετικα ενα που βιδωνει x-tra), οι ροδες τους ειναι αρκετα μικροτερες και εχουν διαφορετικο "προφιλ" στο μερος που ειναι οι ροδες.Οπως ποιο φαρδια σχαρα για να ισσοροπεις σε σωληνες-παγκακια-μαρμαρογωνιες και ο,τι αλλο αξιζει να γλιστρησεις επανω του, και συνηθως μεταξυ των 2 εσωτερικων τροχων πλαστικο για τους ιδιους λογους Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #40 Posted March 28, 2005 Τι επιπεδο sk8er εισαι? Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #41 Posted March 28, 2005 ....επίπεδο skier μπλε + προσπαθώ να ανέβω :? ...skates όμως έκανα απο πολύ μικρή και στον παγο αλλά απο τότε που εκλεισε το παγοδρόμιο στο Χαλάνδρι δεν έχω ξανακάνει... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #42 Posted March 28, 2005 Salomon SIAM 9 TI Womens Φοβερό αλλά πως σταματάει???? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #43 Posted March 28, 2005 Μια λυση που προτεινα στον Thano ειναι να αγορασεις ενα ζευγαρι της πλακας απο τα Carefour(αυτα μου ηρθαν στο μυαλο) παρα πολυ φθηνα... να τα λιωσεις ωσπου να μαθεις καλα και παραλληλα να ψαχνεις για κατι πολυ καλο.Το οτι εκανες πατιναζ βοηθαει παρα πολυ, οποτε μπορεις να αποφυγεις και αυτην τη λυση και να ψαξεις αμεσως για κατι καλο.Στο Μοναστηρακι δεν εχω ψαξει τελευταια, αλλα την τελευταια φορα που πηγα ειχε κυριως εξοπλισμο για sk8boards.Μπορεις να κοιταξεις πρωτα εκει.Αυριο ισως να ξερω και σε ποια πιο γνωστα μαγαζια υπαρχουν και in-lines Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #44 Posted March 28, 2005 Το ποιο "κλασσικο" σταματημα χωρις φρενα ειναι το φρεναρισμα οπως στο hockey αν και κρυβει αρκετους κυνδινους πτωσης, ειδικα σε μεγαλες ταχυτητες.Ο αλλος, και πιο διαδεδομενος τροπος σταματηματος ειναι,με το αδυνατο ποδι να ερχεται καθετα πισω απο το δυνατο,και να χρησιμοποιεις τους τροχους για φρενο (αν και ετσι "τρως" ποιο γρηγορα τους τροχους) Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #45 Posted March 28, 2005 .....ok thnks εσύ με τι "τσουλάς"??? & που ??? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #46 Posted March 28, 2005 Δες και στο www.ultrawheels.com.Απο εκει ειχα παρει τα δικα μου, οταν τα εφερνε 1 μαγαζι στο Μοναστηρακι Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #47 Posted March 28, 2005 Τα aggressive είναι περισσότερο για tricks και άλλα τέτοια από τα απλά, σωστά; Όσο για το φρενάρισμα σ`αυτά, κι εμένα μου το έλεγαν ότι φρενάρουν έτσι, με τις "πόρτες" αλλά επειδή πλέον δεν έχω καμιά σχέση στο σκι, τρομάζω στην ιδέα να το τολμήσω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post #48 Posted March 28, 2005 Κι εγω προτιμω να τρωω τους τροχους μου απ'το να τρεχω στο νοσοκομειο... σε "ειδικες" περιπτωσεις μονο φρεναρω ετσι.Ασε που στο σκι προσγειωνεσαι σε χιονι,οχι σε τσιμεντο-μαρμαρο-ΑΣΦΑΛΤΟ Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post #49 Posted March 28, 2005 Η Ultra Wheels καποτε ηταν πολυ θερμη στο χωρο...τωρα πια ειναι πολυ ξεπερασμενη... Αξιολογες εταιριες για Fitness skating ειναι οι ROCES,ROLLERBLADE,SALOMON,Κ2... Η Adidas δυστυχως δεν αξιωνεται να φερει in line της Salomon στην Ελλαδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post #50 Posted March 31, 2005 cgwolf ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ EXTREME!!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites