Jump to content
donmeli

INLINE SKATING

Recommended Posts

Αξιολογες εταιριες για Fitness skating ειναι οι ROCES,ROLLERBLADE,SALOMON,Κ2...

Τα Roces είναι άψογα! Εχω 8 χρόνια τα δικά μου in line και έχουν αντέξει πολύ σκληρά τεστ! :lol::D Τα είχα πάρει απο Γερμανία (Φρανκφούρτη) και όταν χρειάστηκα ρόδες ξαναπήρα απο Γερμανία, οπότε δεν ξέρω τι παίζει εδώ από αντιπροσωπίες. Πάντως guyz ένα έχω να πώ από την πείρα μου: ROCES RULZ! :twisted: :shock::D

....oh yes...the good old inliners.....

αυτο σκεφτομουν τις προαλλες....διοτι εχω χρονια να κανω inline skating...

οπωτε καιρος να συνεχισω....

...αν και ακομα δεν εχω μαθη να σταματαω...

..λεω να τα φερω μαζι μου και να ψαξω κανενα καλο μερος στην Σαλονικη για λιγο κινηση.....αλλα που;;;;

...σκεφτομουν παραλια...(αλλα...κατσε μην πεσω σε καναν Θερμαΐκο ετσι που ειναι και οι δρομοι...)

...αν ξερει κανεις κανα καλο μερος παντος...εδω ειμαι....ενημερωστε με.....

....(χμμμμ....ποσο βαρος πιανουν τα skates στην βαλιτσα αραγε.....) :?: :?: :lol::lol:

-------------------------------------

byye byyeee sas

8)...Γεια σας , inliners +μελλοντικοι inliners (οπως εγω,ας πουμε...)

Λοιπον, σημερα Μ. Παρασκευη, ειμαι Λονδινο για λίγες μέρες και θα πάω να ψάξω για πατίνια....Από μικρή έκανα τετρατροχα πατινια και λιγο παγο...

Καμια ιδέα?? Τι να προσεξω γενικα στις τεχνικές λεπτομέρειες???

A girl that loves sliding....:-P

....χμμμμ....βασικα θαλεγα προστατευτικα για τους ανγκωνες και τα γωνατα..επισης....γανθια οπου τα δαχτυλα ειναι ελευθερα....

....και κρανος....κανονικα(...εδω αν σε πιασουν χωρις τρως βαρβατο προστημο....(στην Γερμ. .....και τους πιανουν!!).....

---------------------------------

Byye byyeee sas

....εγω ακομα ψαχνω κανα σωστο μερος που να μπορεσω να κανω ελευθερα χωρις ανχως....στην Θεσσαλονικη......χμμμ.....

....επαναλαμβανω......ΑΝ ξερει κανεις...κανα καλοοοοο...........μερος..........ας μενημερωση.....

.........thanks paides....

---------------------------------

Byye byyeee sas

....και κρανος....κανονικα(...εδω αν σε πιασουν χωρις τρως βαρβατο προστημο....(στην Γερμ. .....και τους πιανουν!!).....

Σοβαρά μιλάς;;; Θέλει κράνος;;; Εγώ έμαθα πριν από 8-9 χρόνια να κάνω in-line στη Φρανκφούρτη! και ποτέ μου δεν είχα κράνος!! Έχει αλλάξει η νομοθεσία ή να θεωρήσω εαυτόν τυχερό που δεν ήρθα face to face με τους cops;;;

lulu εγώ έμαθα να κάνω in-line φορώντας μόνο επιγονατίδες. Σκέψου ότι στην αρχή δε θα πηγαίνεις γρήγορα και δε θα κάνεις σε σημεία με κλίση οπότε θα μπορείς να ελέγχεις τις πτώσεις. Φόρα και wrist guards για να μη χτυπήσεις τους καρπούς σου. Πιστεύω ότι το κράνος είναι λίγο υπερβολικό σε πρώτη φάση, εκτός και αν τίθεται θέμα νομοθεσίας που λέεi ο φίλος SknipyDoo... :lol: :roll:

Ellada den paizi problima me to kranos!

Mpori kapoios na kani aneta opos theli kai opou theli...den paizi problima me astinomia,nomothesies ktl...

To kranos sto Fitness einai uperboliko,alla se aggressive-freestyle-skatepark einai anagkaio...anagkaio kako tha elega giati ine abolo......

Sorry gia ta greeklish,alla iparxi problima...

...αααμμμμ....τι να κανουμ...εδω εχουν νομους μεχρι και για τα σκυλια που χεζ.....(..κανουν κακακια)...(δεν εχουν τι να κοανουν και βγαζουν νομους...)... :roll: :roll:

...εμενα ολοι παντος με στραβοκοιτουσαν...(τωρα ηταν επιδη δε ειχα κρανος(που δεν εχω γενικος...ποτε...διοτι δεν εχω) :lol: :!: :lol: .....η λογου τσιγαρρου....μαλλον ολα...)...anyway...

..που ελεγα........

...οταν δεn εχει των ασφαλη εξοπλισμο somebody.....λενε......κινδηνευη των εαυτο του και τους αλλους..........λενε.........says..the german!! :wink:

...οποτε σενα ατυχημα με τα σκεϊτς ο φτεχτης θα ειναι αυτος........ο σκεϊτσης...και χεστικαν αν το αυτοκινητο ετρεχε με 100 στην πολη....(θα (την) πληρωση κι αυτος.....)..

....μαλλον εχουν αλλαξη τα πραγματα ναι.......

...αλλα τελος παντον......

......ναι οκ ειπαμαι ισως ειναι αρκετα υπερβολικο το κρανος(...εε δε θα πας και σε Λεωφορος.....χεχε...)...

-------------------------------------------

byye byyeeee sas

..εγω παντος ακομα ψαχνομαι για Σαλονικη που ελεγα.....(την παραλια ελεγα...αλλα....δε λεει να το ρισκαρο......με βουτια στον θερμαϊκο...)

:lol::lol: :wink:

---------------------------------------

byye byyeee sas

Να μαι και πάλι χαιρετώντας όλους τους ομοϊδεάτες - ομοιοπαθείς. Χθές , για πρώτη φορά φέτος , ξαναπήρα τους δρόμους τσουλώντας. Καθώς όμως έχω βαρεθεί να κόβω βόλτες γύρω απ το τετράγωνο πήρα το αυτοκίνητο προς αναζήτηση κατάλληλου πεδίου. Και το βρήκα. Αν και η Λιβαδειά είναι χτισμένη στους πρόποδες βουνού, άρα πολλές ανη-κατηφόρες ( όχι και τόσο καλό ) υπάρχει στις παρυφές τις πόλης , προς την μεριά του περιφερειακού , μια περιοχή εντελώς επίπεδη με κάποιους δρόμους με μηδενική κίνηση και καινούριο οδόστρωμα οι οποίοι βρίσκονται ουσιαστικά εκτός κατοικιμένης περιοχής ανάμεσα σε "χωράφια". Εκεί λοιπόν κατευθύνθηκα μαζί με τον junior , μόνιμο συνοδό μου στις "extreme" εξορμήσεις μου και μπορώ να πώ ότι το καταευχαριστηθήκαμε. Μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα διαδρομής εκτός πόλης ουσιαστικά όπου μακριά από την πυκνή κίνηση μπορείς ν' απολαύσεις το skating όπως ακριβώς το θέλεις. Αφού λοιπόν λιώσαμε για κάνα δυο ώρες τα μαζέψαμε με την πεποίθηση ότι πλέον εκεί θα βρισκόμαστε πολύ, μα πάρα πολύ συχνά. Κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα εξαργυρώσω με την κατά πολύ βελτιωμένη φυσκή κατάσταση του χρόνου στις πίστες . :shock::D:lol:

Επίσης δεν θα ήθελα να σας στερίσω ένα πολύ καλό site με πληροφορίες και οδηγίες γύρω από το inline ( εξοπλισμό και τεχνικές) που έπεσε στην αντίληψή μου.

http://de.fitness.com/kurse/skate/

Δυστυχώς όμως είναι γερμανικό όπότε θα το χαρούν οι γερμανόφωνοι της παρέας μας.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

.....Δεν την εφαγα την βουτια τελικα....

...εκανα την τεταρτη με των ωραιοτατο ηλιο που ειχαμαι inline skates στην παραλιακη.....χωρις να φαω τουμπα και χωρις βουτια στον θερμαϊκο.....

...it was awesome....τελοια..δεν περιγραφεται.....

-----------------------------------------

Byye byyeee sas

Χαλκιδα δεν ειδα κανεναν σας...και ειχαν ερθει και απο Θεσσαλονικη...

Δυστυχως το event το χαλασε η βροχη...

Το μεταθεσαμε για το καλοκαιρι...

Χαλκιδα δεν ειδα κανεναν σας...και ειχαν ερθει και απο Θεσσαλονικη...

Δυστυχως το event το χαλασε η βροχη...

Το μεταθεσαμε για το καλοκαιρι...

Σκεφτόμουν να πάω βόλτα να παρακολουθήσω αλλά πέφτει διάβασμα λόγω εξεταστικής :Idea::( και τελικά έμεινα Αθήνα...Για πες! Ήταν καλά τουλάχιστον όσο διήρκεσε το γεγονός;

Μεγαλη μερα χθεσ!!

εβαλα για πρωτη φορα in lines στο ΟΑΚΚΑ.

τουμπες στην αρχη αρκετες..οσο περνουσε η ωρα ηταν καλυτερα!!

αυτο που διαπιστωσα δεν εχει και τοσο σχεση με το σκι αλλα ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι!!!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

....Θάνο, αγόρασες ή είχες skates?? ...αν αγόρασες τι πήρες??? απο πού??? πεσ'τα όλα ... :Idea:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

... :) Διαδρομη Π. Αρεως - Ομονοια - Μετρο - σπιτι.... Ωραιο το skate μετ εμποδιων....

Οραιο το inline, αν και περιμενα να γλυσταει πιο πολυ....τιποτα δεν ειναι σαν το snowboard...ακομα....

:) Τωρα ψαχνουμε καταλληλους χωρους μεσα στην Αθηνα....

A girl that loves sliding....:-P

Μου εφερεν απο εξωτερικο τα all around της roces!!...

και το In line συνεχιζετε!!!!super super!!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Οραιο το inline, αν και περιμενα να γλυσταει πιο πολυ....τιποτα δεν ειναι σαν το snowboard...ακομα....

:D  Τωρα ψαχνουμε καταλληλους χωρους μεσα στην Αθηνα....

Ανάλογα τα ροδάκια κ τα ρουλεμάν τσουλάει!!! και τσουλάει κ άσχημα! :twisted: :twisted: :lol::lol:

Στην Αθήνα πολύ ωραία είναι στα περίχωρα του ΟΑΚΑ με καινούρια άσφαλτο, λίγη κίνηση κ ήπιες κλισεις...Εγώ δεν έχω πάει ακόμα αλλά έχω δει κόσμο να κάνει. Πλεονέκτημα αποτελεί επίσης το γεγονός ότι μπορείς να φτάσεις με το τρένο. Try it! :wink:

Καποτε οι fitnessαδες πηγαιναν στο Ζαππειο....

αυτο που διαπιστωσα δεν εχει και τοσο σχεση με το σκι αλλα ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι!!!!

Χμμμμ για ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το βιντάκι !!

http://www.harbskisystems.com/carvericss/p130.htm

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Μια και ανοιχτηκε topic για ενα απο τα εμβριακα χομπυ που ειχα σαν μαθητης,να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο σπορ εχει πεσει πολυ,θυμαμαι οταν το 96 εφερα τα πρωτα inline απο την Αγγλια και στην Ελλαδα ειχαν ελαχιστα ατομα.....(οι περισσοτεροι τοτε ειμασταν skatades)υπηρξε μια ραγδαια αναπτυξη με πιστες στην Χαλκιδα,Αρτακη,Γλυφαδα,Κλαουδατου(κηφισος)

Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν τοσο καταλληλα σημεια ακομα αλλα για street ξερω κατι φοβερα σημεια απο Π.Φαληρο,Εσπλανατα(Ολυμπιακο κεντρο Φαληρου) αλλα και κατι μεγαλες κατηφορες στην Ν.Σμυρνη οπου ειναι για τρελα γκαζια και κοτσια......

Αν μαζευτουμε παρεα παντως εγω ψηνομαι να αγορασω καινουργια inlines μια και τα ηδη υπαρχον μαλλον θα μεινουν για ενθιμιο και μονο .....[/i]

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Επειδή χτες τα αγόρασα (αν και είμαστε μαθητές λυκείου και έχουμε και εξετάσεις,αλλά θα μου πεις εδώ κοπάνα για σκι έκανα...) μήπως ξέρει κανείς πως σταματάμε; Όσο για χώρο εδώ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης εκεί κοντά στα ΤΕΕ και περιοχή απο το πάρκινγκ του lidl και κάτω είναι η κατάληλη περιοχή.

Τι in-line αγόρασες; Δεν έχουν το χαρακτηριστικό φρένο στο πίσω μέρος του δεξιού skate; αν ναι, τότε απλά ασκείς δύναμη πάνω στο φρένο προσέχωντας να κρατάς ισορροπία! :lol:

Σε περίπτωση που δεν έχουν φρένο (aggressive πήρες:lol: τότε η διαδικασία φρεναρίσματος είναι λίγο πιο δύσκολη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να την τελειοποιήσεις! Σηκώνεις το ένα από τα δύο skates, όποιο σε βολεύει (εμένα με βολεύει το δεξί ας πούμε) και το κολλάς κάθετα πίσω από το άλλο skate. Χρησιμοποιείς την τριβή που σχηματίζεται ανάμεσα στα ροδάκια του skate που έχεις γυρίσει κάθετα στην κίνηση και την άσφαλτο για να μειώσεις ταχύτητα. Είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό γιατί χρειάζεται να έχεις καλή ισορροπία. Try it! :wink: