Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Λαιλιάς Σερρών

Recommended Posts

Κριμα .. :( θα μεινει κι αυτο οπως του ορειβατικου Θεσ/νικης στο Σελι..

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Λειτουργούσε ή ήταν κλειστό;

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Παιδιά καλησπερα !Πρωτο Σ/Κ λειτουργίας του χιονοδρομικού !η σημερινή μερα ηταν πολύ καλή θα έλεγα .Το χιόνι επαρκές στη μέση και κατω ,στην κορυφή ηταν ξυρισμένο .Δυστυχώς όπως ήδη γνωρίζετε ,το σαλέ εχει πάθει μεγάλη ζημιά λόγω πυρκαγιάς και ειναι εκτός λειτουργίας και απαντώντας στον φίλο wraith,λειτουργούσε κανονικά τα ΠΣ/Κ ολα αυτά τα χρόνια αποτελώντας στέκι του ορειβατικού Σερρών και φίλων χιονοδρομίας και βουνού.post-4392-0-78998100-1484503735_thumb.jpg

• Like 6

Κάποιες φωτο απο το ωραίο μας βουνό

Ποιο ειναι το βουνό απέναντι και το άλλο στο βαθος αριστερά; (στην τελευταία φωτογραφία)

Edited by ted

Απεναντι μπροστά ειναι το ορος Όρβηλος στα ελληνοβουλγάρικα σύνορα και πίσω αριστερά ειναι η οροσειρα Πιρίν(Μπανσκο) στην Βουλγαρία.

• Like 2

Προφανώς κόπηκε το Σέλι για πολιτικούς λόγους . Και τα λεφτά πάνε στις Σέρρες . 

Που είχε πιο μεγάλο μέσο .

Όλοι ξέρουμε ποιος  μαύρος Αλής βγαίνει βουλευτής εκεί . 

Screenshot_2026-02-17-18-14-21-375_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2026-02-17-18-14-50-697_com.android.chrome.jpg

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Θα ξαναγραφτεί πάλι ότι τα δασαρχεία και οι οφυπεκαδες δεν αφήνουν να γίνουν χιονοδρομικά ;

Ε ναι θα ξαναγραφτεί αφού η βλακεία είναι ανίκητη .

Screenshot_2026-06-24-18-32-12-238_com.android.chrome.jpg

On 6/24/2026 at 6:34 PM, vro said:

Θα ξαναγραφτεί πάλι ότι τα δασαρχεία και οι οφυπεκαδες δεν αφήνουν να γίνουν χιονοδρομικά ;

Δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ μαζί σου αλλά πρέπει να δηλώσω εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα των Σεραίων στα χωματουργικά!

Πρέπει επίσης να πω ότι η ατάκα για τη βλακεία "Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και δεν είμαι σίγουρος για το σύμπαν" που υποτίθεται ότι διατύπωσε ο Einstein σίγουρα ισχύει για τη χιονοδρομία στην ελλάδα. Ο Καραμανλής (ο μεγάλος) έφτιαξε στα Σέρρας κολυμβητήριο - έχει γίνει βάλτος, κωπηλατοδρόμιο - χώρος συναυλιών άντε και κανένας αγώνας που και που. Κάποιοι άλλοι φτιάξανε χώρο για αγώνες αυτοκινήτου. Ποια είναι η λογική του ΧΚ στα Σέρρας; Μπορεί να τραβήξει κόσμο από τα Πηγάδια; Απλά, όπως και σε άλλες περιοχές (Κίσσαμος), συγκεκριμένοι τοπάρχες (μικρομεσαίοι επιχειρηματίες) γυμνάζουν το εγώ τους κάνοντας ζημιά στο περιβάλλον.

Πάμε και ότι βγει...

Screenshot_2026-07-23-13-18-29-092_com.android.chrome.jpg

Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι 2 ΧΚ που τα τρέχουν ιδιώτες, κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα έργα. Σε αντίθεση με τους τεμπέληδες στο ΧΚΠ που ακόμα τρέχουν(;).

Οι Σέρρες και το Ανήλιο διακρίνονται για τα πολιτικά κονέ τους . 

Αν εννοείς ότι δουλειά στο γιουνανισταν χωρίς να φάει ο κρατικός σοσιαλισμός δεν γίνεται , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. 

Στο μεταξύ φάε έναν αλλον ιδιώτη 

Όπως εξηγεί ο Αθανάσιος Φοίβος Μπέρδος, Chief Strategy & Development Officer, ο οποίος «τρέχει» το project για λογαριασμό της UResort (θυγατρικής της UCERT), ολόκληρος ο επόμενος χρόνος θα αναλωθεί αποκλειστικά στον λαβύρινθο των πολεοδομικών νομιμοποιήσεων, με αποτέλεσμα το χιονοδρομικό να παραμείνει κλειστό.

50 minutes ago, vro said:

Όπως εξηγεί ο Αθανάσιος Φοίβος Μπέρδος, Chief Strategy & Development Officer, ο οποίος «τρέχει» το project για λογαριασμό της UResort (θυγατρικής της UCERT), ολόκληρος ο επόμενος χρόνος θα αναλωθεί αποκλειστικά στον λαβύρινθο των πολεοδομικών νομιμοποιήσεων, με αποτέλεσμα το χιονοδρομικό να παραμείνει κλειστό.

Κρίνοντας από τα νότια ΧΚ, είμαι σίγουρος ότι πολεοδομικές ατασθαλίες υπάρχουν. Άρα, τι θα έπρεπε να κάνει; Να το λειτουργήσει και να ρισκάρει πρόστιμα; Γιατί ότι θα πέφταν πρόστιμα είναι σίγουρο!

33 minutes ago, aab said:

Κρίνοντας από τα νότια ΧΚ, είμαι σίγουρος ότι πολεοδομικές ατασθαλίες υπάρχουν. Άρα, τι θα έπρεπε να κάνει; Να το λειτουργήσει και να ρισκάρει πρόστιμα; Γιατί ότι θα πέφταν πρόστιμα είναι σίγουρο!

Ακριβώς αυτό είπαν και στην Εγνατία . 

Και αναρωτιέται κανείς . Ως τώρα πως δούλευαν ; 

Και αφού ο ιδιώτης δεν μπορεί να τα δουλέψει γιατί τα πούλησαν ;

Προφανώς και όλοι γνωρίζουν το θέμα αλλά η λογική λέει ότι υπάρχει ....ψωμί ...για τις τσέπες . 

Ποιο πολλά έχουν βγάλει οι ιδιώτες στους δρόμους από αποζημιώσεις και επιχορηγήσεις παρά από τα διόδια . 

Και μην ακούω ότι ο νόμος δεν επιτρέπει. Αυτή η Βουλή έχει ψηφίσει τα κέρατα της και τρέχουν αρκετές δίκες και παραπομπές στα ευρωπαϊκό.  Επομένως τηρούμε τον νόμο όταν μας συμφέρει ( οικονομικά). 

Αχ "εγκληματική"  γιαγιά που πουλούσες καλαμπόκια χωρίς απόδειξη  και έκανες την Ελλάδα να πτωχεύσει.

Edited by vro

Πιο πιθανό μου φαίνεται ένα σενάριο στο οποίο κάτι που δούλευε επί δεκαετίες παράνομα υπό την αιγίδα του κράτους, θα λουστεί καταγγελίες και νομικές συνέπειες την στιγμή που θα περάσει σε χέρια ιδιώτη. 

Make Parnassos Great Again!

50 minutes ago, Χρήστος Λάππας said:

Πιο πιθανό μου φαίνεται ένα σενάριο στο οποίο κάτι που δούλευε επί δεκαετίες παράνομα υπό την αιγίδα του κράτους, θα λουστεί καταγγελίες και νομικές συνέπειες την στιγμή που θα περάσει σε χέρια ιδιώτη. 

Παράνομα υπό την αιγίδα του κράτους ....

Σαν να λέμε ανατολικοδυτικά ή αριστεροδέξια ή ξημερωνυχτωνει. 

Όπως λουστηκαν καταγγελίες και νομικές συνέπειες οι ιδιωτικοί δρόμοι. 

Αχ θεέ μου δώσε και εμένα έναν κουβά συνέπειες να λαδώσω το αντεράκι μου με αποζημιώσεις . 

εν το μεταξύ τώρα ξύπνησαν στα Γρεβενά και γράφουν διάφορα , ότι τάχα θα το δουλέψει το κράτος φετος κλπ κλπ. 

Πες αλεύρι , ο ιδιώτης σε δουλεύει. 

Edited by vro

2 hours ago, vro said:

Παράνομα υπό την αιγίδα του κράτους ....

Σαν να λέμε ανατολικοδυτικά ή αριστεροδέξια ή ξημερωνυχτωνει. 

Όπως λουστηκαν καταγγελίες και νομικές συνέπειες οι ιδιωτικοί δρόμοι. 

Αχ θεέ μου δώσε και εμένα έναν κουβά συνέπειες να λαδώσω το αντεράκι μου με αποζημιώσεις . 

εν το μεταξύ τώρα ξύπνησαν στα Γρεβενά και γράφουν διάφορα , ότι τάχα θα το δουλέψει το κράτος φετος κλπ κλπ. 

Πες αλεύρι , ο ιδιώτης σε δουλεύει. 

Απλά, η κεντρική κυβέρνηση πιεζόμενη από τα τοπικά μικροσυμφέροντα δεν μπορεί να κλείσει τις εκκρεμότητες. Οπότε το πασάρει στον ιδιώτη που θα κάνει ευκολότερα τη διαπραγμάτευση και τέλος. Το κόστος για τον μέσο φορολογούμενο πιθανόν να είναι και μικρότερο.

ΥΓ Δεν είναι καθόλου άσχημο που τα Γρεβενά πιέζονται από τις εξελίξεις στη Βασιλίτσα. Έτσι θα καταλάβουν τη σημασία του ΧΚΒ για την περιοχή. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο σχολάρχης!

53 minutes ago, aab said:

Απλά, η κεντρική κυβέρνηση πιεζόμενη από τα τοπικά μικροσυμφέροντα δεν μπορεί να κλείσει τις εκκρεμότητες. Οπότε το πασάρει στον ιδιώτη που θα κάνει ευκολότερα τη διαπραγμάτευση και τέλος. Το κόστος για τον μέσο φορολογούμενο πιθανόν να είναι και μικρότερο.

ΥΓ Δεν είναι καθόλου άσχημο που τα Γρεβενά πιέζονται από τις εξελίξεις στη Βασιλίτσα. Έτσι θα καταλάβουν τη σημασία του ΧΚΒ για την περιοχή. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο σχολάρχης!

Κάτι σαν τα φασιλιτι-εργολαβοι στον Παρνασσό. 

Δεν ξέρω αν τρελάθηκε στο τάληρο στα κέρδη η εταδ, ξέρω ότι μας λήστεψαν δίπλα . Τόσο σαν χιονοδρόμους , όσο και σαν φορολογούμενους . 

Θέλω και εγώ αποζημίωση . Να βάλω τα κλάματα; Θα με αποζημιώσει κάνεις;