madskier 2,767 Report post Posted September 28, 2012 Επειδή ζήλεψα από το snb το άθλημα που ετοιμάζονται ήδη για το χειμώνα,θα ηθελα να σας ρωτήσω σε τι φάση βρίσκεστε σε αγορά /αλλαγή εξοπλισμού,εστω και ισοθερμικές κάλτσες!!! Συντήρηση πεδιλων?? Αντε να σπρώξουμε το καλοκαίρι να φύγει .... Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 28, 2012 Εξοπλισμος συντηρημενος και ακομη αποθηκευμενος σε οσο το δυνατον δροσερο και οχι υγρο χωρο......... Για φετος σκεφτομαι να ανανεωσω τις μποτες μου. Αναμενω εντολη-προτροπη απο ΜΙΚ για Wax on - Wax Off.......... υ.γ.: Δεν υπαρχει λογος να ζηλευουμε τους σιδερωστρες....... το σκι ειναι κλασεις ΑΝΩΤΕΡΟ 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 28, 2012 Μπα μη κερώσεις ακόμα. Και εγώ για φέτος πρέπει επιτακτικά να ανανεώσω μπότες, και καλό θα είναι να πάρω καινούργιο πανί speedflying και κάνα μπουφάν. Αλλά επειδή η οικονομική κατάσταση είναι εξαιρετική, μάλλον μέσα στον Οκτώμβρη θα ξεκινήσω με τις μπότες και το 2018 θα ασχοληθώ και με τα άλλα δυο. Χιονολάστιχα τέλος Οκτώβρη και ίσως αρκετά πιο αργά. Πλυσιματάκι τα μπουφάν έχει το πρόγραμμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και άφθονο surfing στο ιντερνετ για ζέσταμα. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted September 28, 2012 Ζηλευουμε , ζηλευουμε????? :animier: 1 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 28, 2012 Tο Thread ναι το ψιλοζηλέυουμε. Το άθλημα προσωπικά σας εύχομαι να το χαίρεστε με την ψυχή σας και να σας κάνει χαρούμενους αλλά...πως θα κάνεις speedflying με snowboard? 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted September 28, 2012 Τα πέδιλα έχουν κερωθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και περιμένουν. Στα πρώτα σχέδια για φέτος είναι η αγορά μπατόν όταν καταφθάσουν τα καινούργια μοντέλα. Sent from my MT11i Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 28, 2012 Για φέτος μόνο αυτά.Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted September 28, 2012 Tο Thread ναι το ψιλοζηλέυουμε. Το άθλημα προσωπικά σας εύχομαι να το χαίρεστε με την ψυχή σας και να σας κάνει χαρούμενους αλλά...πως θα κάνεις speedflying με snowboard? Μη ξεχναμε ομως το snowkite.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 28, 2012 Άρη είναι γραφτό να έχουμε τα ίδια πέδιλα! Μια με τα ARV, τώρα me τα Mantra! Καλοτσούλητα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 28, 2012 Άρη είναι γραφτό να έχουμε τα ίδια πέδιλα! Μια με τα ARV, τώρα me τα Mantra! Καλοτσούλητα! Ακολουθώ τις αμαρτίες σου Χρήστο.Σ ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 1, 2012 Να και εγώ πως είμαι φέτος... Το Σετ μου τα τελευταία χρόνια ειναι : Μποτες : Tecno Zone Pro Comfort..μοντέλο 4χρονών..αλλα κρατάει απίστευτά καλά..και με έχει βολέψει απίστευτα στο πόδι..Χρώματος Μαύρο-Ματ με βαμμένα κοκκινα μεταλικο τα clips της. Πέδιλα : TECNO Pro RPX300 αρκετά καλό μοντέλο και αυτό 3χρονών..δυστηχώς 2χρονιά καθόταν στο ράφι με αποτέλεσμα ηταν σαν καινούργιο...Ακριβώς όπως το παρακάτω. Μπαστούνια : Φετινά αγορασμένα Race GSX Curved 2012 με Pole Guards πάνω τους.. Θώρακα πλάτης : Zandona Soft BackX8 2012 Μάσκα : Έχω την Argo της εταιρίας Briko Γάντια : Γαντάκια ακριβά μεν αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις...πήρα τα Eska Bull... Κράνος : Χμμ ειμαι σε σκέψεις να τσιμπήσω το Integral απο την Head Κάνεις να έχει το ίδιο?Αξίζει? Αυτά τα ολίγα απο εμένα... Θάνος Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 1, 2012 Να και εγώ πως είμαι φέτος... Το Σετ μου τα τελευταία χρόνια ειναι : Μποτες : Tecno Zone Pro Comfort..μοντέλο 4χρονών..αλλα κρατάει απίστευτά καλά..και με έχει βολέψει απίστευτα στο πόδι..Χρώματος Μαύρο-Ματ με βαμμένα κοκκινα μεταλικο τα clips της. Θάνος εννοείς ότι τα έβαψες εσύ??? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 1, 2012 εννοείς ότι τα έβαψες εσύ??? Οχι καλε παει καιρός που παράτησα τον αερογράφο απο τα χέρια μου ..γερασα (ακομα 19ειμαι) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Constantine88 12 Report post Posted October 2, 2012 (edited) Πως με καταλαβαίνετε σ'αυτο το forum!!! Απο τον Αύγουστο στην σκοπιά postαρα στο FB Pray for snow!!! Χάθηκε να είχαμε ενα παγετώνα εδω οπως και στην Cervinia Υ.Γ Εδώ και 2 μήνες δεν μπορώ να ανεωάσω profile pic( μου γραφει unable to upload image) δέν ξέρω τι φταίει, μπορεί κανείς να βοηθήσει? Edited October 2, 2012 by Constantine88 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 2, 2012 Για πόσταρε και εδώ και γράψε το προβλημα σου.Επίσης αν δε λυθει μπορείς να στείλεις και ενα pm στον Admin. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 3, 2012 Ναι και φωτό απο εμένα απο πέδιλα Μποτές εκτώς..μάλλον πάμε για καινούργιες.. Καλημέρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 3, 2012 Ελα ντε προέκυψε ενα θεματακι περσυ δεν το ειχα παρατηρήσει επειδη τσούλισα ελαχιστες φορες... Λοιπον εγω ειμαι 1,86υψος & 62κιλά...Τα πεδιλάκια σήμερα μετρημένα ειναι στο 1.50... Λετε να έχω θέμα στο τσουλημα?? Απορία μου ήρθε...δεν τα έβλεπα τοσο κοντα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted October 3, 2012 Ελα ντε προέκυψε ενα θεματακι περσυ δεν το ειχα παρατηρήσει επειδη τσούλισα ελαχιστες φορες... Λοιπον εγω ειμαι 1,86υψος & 62κιλά...Τα πεδιλάκια σήμερα μετρημένα ειναι στο 1.50... Λετε να έχω θέμα στο τσουλημα?? Απορία μου ήρθε...δεν τα έβλεπα τοσο κοντα Θάνο θα ψήλωσες απότομα(άλλωστε ακόμα είσαι στην ανάπτυξη ).Κανονικά θες πέδιλα περίπου 10cm χαμηλότερα από το ύψος σου.Αλλά τα κιλά σου είναι λίγα!Πέδιλα κάπου στο 1,70 νομίζω θα είναι καλά.Θα σου πουν οι εμπειρότεροι. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 3, 2012 Ψήλωσα απότομα οντως και ακομα παίρνω...θα περιμενω να δω τι θα πούν και τα άλλα παιδια και αν ειναι θα δω τι θα κάνω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted October 4, 2012 Χωρίς να είμαι και ο πιο αρμόδιος και εμένα μου φαίνονται κοντά. Ρίξε μία ματιά και στο ski selector της elan. Προφανώς αφορά τα δικά τους μοντέλα αλλά θα πάρεις μία ιδέα. Sent from my MT11i Quote Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 4, 2012 (edited) Απο Elan το ski selector δεν το βρήκα σε ελληνικο e-shop...απο το ψαχτηρι που έκανα... Εγω είδα το E/Flex 4 Silver Green Plate 2012 Σε 1,680υψος με ακτίνα στροφής 15.300... Περιμένω μέχρι αυριο που πάω καστοριά...αν προλαβω αυριο η Σαββατο παω μια βολτα στα μαγαζι να δω για μποτες πρώτα που με καίει..και μετά τα πέδιλα...το πολύ πολυ παιρνω της k2 τα fatty snowblades Και τελειωσε ευχαριστιέμε και πούδρα και πιστα 50-50 ... Edited October 4, 2012 by THANOSJ3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 4, 2012 μην εχεις και τοσο ανχος !! ο μερακλης σκιερ ,οτι πεδιλο και να φορεσει ,τσουλάει πλην εκεινα τα ΕΛΑΝ του μαι,σαν τα παλαιότερα χρονια ενα πεδιλο ειχαμε και σε ολα τα χιονια ,,, που μπορούσαμε πηγαίναμε Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 4, 2012 Σωστός ο Πρόεδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted October 4, 2012 Απο Elan το ski selector δεν το βρήκα σε ελληνικο e-shop...απο το ψαχτηρι που έκανα... Την υπηρεσία της elan εννοούσα για να βρεις το προτινόμενο πέδιλο της εταιρείας για σένα. Φιλική συμβουλή για το μήκος του πέδιλου. Ο κάθε πωλητής θα θέλει να ξεστοκάρει και θα προσπαθεί να σε πείσει ότι το μήκος που έχει ετοιμοπαράδοτο είναι το ιδανικό για σένα. Πρωτού αποφασίσεις ρίξε μια ματιά και στο site της εταιρείας να δεις τι προτείνει για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πέδιλο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted November 24, 2012 Σε τι φάση είμαστε? αυτη την στιγμή που σας μιλάω φοραω τα πέδιλα..αυτή είναι η φάση.. Υπάρχει άλλος καμμένος? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites