Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
JohNi

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Recommended Posts

...τι ακριβως πιστευεις οτι θα επρεπε να πει σε μια θεα που εχει μπροστα του, ... για να μην φαει ΜΕΓΑΛΗ χυλοπιτα?

…εεεμ…μηπως σε λενε Νανά !? :?

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

αχ βρε μακουλη,

να 'σαι καλα βρε παιδι μου, μ' εκανες να "ανεβω" λιγακι....

(ποσα ειπαμε σου χρωσταω...????? :Idea: )

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

ειλικρίνια και αυτοπεποίθηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση ρισκάρεις να μην βγεις "ατόφιος" στον άλλο. Και η κοπέλα, εάν θέλει να βλέπει €€€, τα θέλει αφότου σε δεχτεί ως εμφάνιση και χαρακτήρα. Εκτός κι αν πέραν του θεά, είναι και ξέκωλο. Τότε θα πέσει εύκολα με το "έχω και κάμπριο, πάμε μια βόλτα?" :Idea:

Τώρα αν είναι να φας πίτα, θα την φας. Υπάρχουν και ανώδυνες επειδή το σκέφτεται ή απλά της αρέσεις... όμως το θέμα είναι καθαρά προσφορά-ζήτηση... το κόλπο είναι να το κάνεις να φανεί αλλιώς. Προσωπικά, τις μισές φορές δεν τα καταφέρνω, παίζει μεγάλο ρόλο εκατέρωθεν η διάθεση της στιγμής...

vae victis

Και η κοπέλα, εάν θέλει να βλέπει €€€, τα θέλει αφότου σε δεχτεί ως εμφάνιση και χαρακτήρα.

Πλανάσαι πλάνην οικτράν.Οι κοπέλες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θέλουν €€€€ όσο το δυνατόν περισότερα.Να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους και να κάνουν τη μόστρα τους (μόστρα=mostrar=δείχνω) στις "άτυχες" φίλες τους.Θέλουν να απαλαγούν απο το αγχος που προκαλεί η ανεργία και η αβεβαιότητα στην εργασία και να απολαύσουν αυτά που "πρέπει" να απολαύσουν.Αν κυκλοφορείς στην Αθήνα θα δεις πολλές κερίες να συνοδεύονται με μέτριους εμφανισιακά κυρίους,αλλά αν παρατηρήσεις προσεχτικά θα δεις εκεί κοντά την παρκαρισμένη mercedes.Και πολύ σπάνια θα τα δεις δυτικά της πλατείας Ομονοίας.Εκεί δεν έχει ακριβά καταστήματα κοσμημάτων και ενδυμάτων...

Έχω δει δεκάδες τέτοια παραδείγματα,

Κακά τα ψέματα αυτό που μετράει περισότερο απο όλα πλέων είναι η οικονομική δυνατότητα και ο "κύκλος" που έχει.Τα στοιχεία "χαρακτήρας,προσωπικότητα κ.λ.π" είναι για τις ταινείες,και ίσως για κάποιες που κατάλαβαν-έστω και αργά-ότι το να αναζητούν τους άντρες πρότυπα του marie claire είναι χαμένος χρόνος.

Και φυσικά η μανία που έχουν μερικές για τους πλούσιους γαμπρούς δεν τις διαχωρίζει σε τίποτα απο τις πόρνες.Με μία ίσως διαφορά.Δεν τις κυνηγάει το τμήμα ηθών....

Μα αυτες ειναι βρε Σταθη που περιγραφει ο gmak ως ξεκ…ς!

Δεν ειναι τυχαιο παντως που σε καποιες στατιστικες ερευνες, οι γυναικες δινουν πολυ μεγαλύτερη σημασια στην οικονομικη κατασταση του ιδανικου συντροφου απο ο,τι οι αντρες. Πισω απ’ αυτο, λεει μια θεωρια (αμφιβολου ποιοτητας θεωρια βεβαια!) που ειχα διαβασει, δεν κρυβεται η γυναικεια πλεονεξια, η οποια ικανοποιειται μονο με ακριβα ρουχα και κοσμηματα, αλλά το γεγονος οτι οι ευκαταστατοι άντρες μπορουν να παρασχουν στους μελλοντικους τους απογονους οικονομικη ασφααλεια. Ετσι, -λενε- μεγιστοποιουνται οι πιθανοτητες επιβιωσης τους.

Η ‘απεναντι’ θεωρια βεβαια λεει: “Επιτυχημενος άντρας ειναι εκεινος που βγαζει περισσoτερα λεφτα απo oσα μπορει να ξοδεψει η γυναικα του.”

Κ. :Idea:

Σημ. Δε βαζουμε κ λιγο χιονι στο thread αυτο, μπας κ γινει λιγο σχετικοτερο με snowsports! ? :P

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Τελικα Makalu η σχεση ενος επιτυχημενου αντρα με μια γυναικα ειναι σαν αυτη ενος καλου παγετωνα με τον ηλιο...Ο παγετωνας πρεπει να βαζει τοσο χιονι ωστε να τρεφει τον ηλιο και να διατηρειται και αυτος χωρις απωλειες!!!

...αρκετα καλη προσεγγιση! :Idea: (τυλιξε μου 2!)

Πόσες γυναίκες ξέρετε που να βγάζουν περισσότερα από τον άντρα τους;

Θα σας πω ένα ανεκδοτάκι...

Ποιά είναι τα αγαπημένα ζώα της γυναίκας;

-Μια τζάκουαρ (για τον δρόμο)

-Μια αλεπού (για την ντουλάπα)

-Ένας τίγρης (για το κρεβάτι)

-Και ένα βόδι (για να του πίνει το αίμα-κοινώς τα λεφτά)

JAPOW!!!

που να βγάζουν περισσότερα, λίγες. Που να έχουν περισσότερα (προ γάμου), πολλές... βλέπεις η σύζηγος συνήθως δεν εργάζεται [ή βοηθά ή κάνει κάτι εύκολο] και αυτή η ισορροπία διατηρείται εύκολα. Τουλάχιστον μας σκέφτονται εδώ, ο εγωϊσμός μας δύσκλολα χωνεύει τέτοια

vae victis

γιατι παιδευεσται με αναλυσεις επι αναλυσεων

ο "σοφος" ελληνικος λαος εχει την εξης παροιμια:

Της γυναικας το μυαλο Π....σο, λουσο και χορο

ps

Πιστευω να μην παρεξηγηθω απο τις κυριες του forum (το παραπανω γραφτηκε με χιουμοριστικη διαθεση) :D:D

Ακούω όλα αυτά που λέτε και μου είναι δύσκολο να μην απαντήσω. Δεν είναι όλα άσπρα-μαύρα βρε παιδιά. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Αυτό ισχύει και για τα ΔΥΟ φύλα. 'Οντως υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες που αναφέρατε πιο πάνω , επίσης όμως υπάρχουν και πάρα πολλές οι οποίες λειτουργούν τελείως διαφορετικά , γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει . Εγώ προσωπικά απ΄όλες τις κοπέλες που γνωρίζω μόνο 2-3 είναι έτσι όπως περιγράψατε παραπάνω . Όλες οι υπόλοιπες θα προτιμούσαν να τους κάνουν δώρο ένα τζιν ή ένα αρκουδάκι ή πιο ειδικά ένα fleece , παρά κάτι ακριβό . Γιατί λοιπόν δε πλησιάζετε αυτές ? Μήπως κάνετε λάθος επιλογές?

Βγάλτε τα γυαλιά . Η άνοιξη ήρθε επιτέλους!!!

Γιατι Kalli συνηθως αυτες με τον καλο και σωστο χαρακτηρα δεν εχουν την ομορφια των αλλοπροσαλλων πλην ομορφων συνηθως γυναικων...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ JOHN_NIKOLAOU ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ή ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΞΕΚ..ΛΟ.

ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. :D

ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! :roll: ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ... :roll: :roll: :roll:

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Αν Χρύσα μπορείς να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις ενός πλουσίου τότε σπεύσε. να βρεις

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΙΝ Η KALLI, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ.

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝΤΡΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ.

πληροφορίες μόνο με pm

Χρισα δε χρησιμοποιησα τη λεξη παντα αλλα τη λεξη συνηθως!Ενδιαμεσες καταστασεις υπαρχουν πολυ σπανια.Και σιγουρα δεν μπορει οποιαδηποτε γυναικα να βρει εναν πλουσιο σαν στοχο...μονο οι ωραιες!

Οπως εχω ξαναπει,δυστυχως ισχυει αρκετα ο νομος ''ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΖΗΤΗΣΗ''

Οι αποψεις που διατυπωνω δεν αντιπροσωπευουν απολυτα τον τροπο σκεψης μου,αλλα την πλειοψηφια του Ελληνα!Αυτα που γραφω δεν ειναι τα ιδεατα,ουτε απαραιτητα τα σωστα μοντελα συμπεριφορας συμφωνα με τον Ιησου Χριστο και τους κοινωνιολογους,αλλα η πραγματικοτητα της κοινωνιας μας!

Χρυσα δε χρησιμοποιησα τη λεξη παντα αλλα τη λεξη συνηθως!Ενδιαμεσες καταστασεις υπαρχουν πολυ σπανια.Και σιγουρα δεν μπορει οποιαδηποτε γυναικα να βρει εναν πλουσιο σαν στοχο...μονο οι ωραιες!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ.....

ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ...

πληροφορίες μόνο με pm

TO XIONI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? :evil:

Σαφως κ δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι…τις αυθεντικες ψυχες τις ξερουμε ποιες είναι! :D

(σιγα ομως μη δηλωναν το αντιθετο βρε φιλεναδες «Ξερεις, με ενδιαφερει το Kompressor που εχεις στο γκαραζ σου κ το 40ποδο Mastercraft που εχεις αραξει στο Λαιμο της Βουλιαγμενη!»)

Όπως σαφως ξε…λη δεν ειναι μονο αυτη που ψαχνει το ‘μαρουλι’. Για τον καθενα μας, μια ξε..λη εχει αλλα χαρακτηριστικα. Αλλοι, ας πουμε :wink: δε θελουν τα μινάκια, κοιλιες εξω, βαμμενα μαλλια, εντονα make-up, 942 σκουλαρικια-βραχιολια κτλ κ αλλοι τα αποζητανε…ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων, καλλιεργειας κ παιδειας!

Ο καθενας μας ομως (αντρας-γυναικα), οταν ερθει η στιγμη να ψαξει την/ον υποψηφια/ο μανα/πατερα των παιδιων του, τοτε σαφως τα κριτηρια ειναι πολυ πιο ορθολογικα…ή τουλαχιστον αυτο θα ηταν το βελτιστο για το μελλον των παιδιων του!

Κ. :)

Τι νουμερο jeans φορας βρε kalli? :P

Γιατι Kalli συνηθως αυτες με τον καλο και σωστο χαρακτηρα δεν εχουν την ομορφια των αλλοπροσαλλων πλην ομορφων συνηθως γυναικων...

Δε το ήξερα λοιπόν ότι η ομορφιά είναι προνόμιο των πλουσίων . Μήπως -λέω μήπως - οι ταινίες και τα πρότυπα που μας πασάρουν είναι κακή επιρροή ? :P:evil::) Και γενικά δηλαδή εσείς είστε οι σούπερ ουάου άντρες που πρέπει να έχετε απαραίτητα την πιο όμορφη δίπλα σας?

Βγάλτε τα γυαλιά . Η άνοιξη ήρθε επιτέλους!!!

Bρε παιδες πολυ δε το φιλοσοφισαμε (... μαλλον το παιδεψαμε) το θεματακι?

Oυτοπικο το βρισκω :? .

Oι γυναικες οι ετσι...

Oι ανδρες οι αλλιος...

μα ΠANTA οσο και αν γκρινιαζουμε και αν πικρενομαστε :P:evil: :? ...

ΠANTA παλι ολοι τα ιδια θα αναζηταμε.

Γλυκε μου τυρρανε... :)

:wink:

Nai Kalli,ισως η ομορφια ειναι προνομιο των πλουσιων...κανε μια βολτα Κιφισσια και κανε και μια βολτα στο Αιγαλεω...και θα καταλάβεις...οσο πιο Βορεια,τοσο πιο ομορφες...γιατι οπως λεει και ενας φιλος ''ο πλουσιος παιρνει την ομορφη και του κανει ομορφα παιδια''...Επισης δεν ειπαμε οτι θελουμε την πιο ομορφη διπλα μας...απλα μιλησαμε για την αλλοπροσαλλη των γυναικων!Οπως και να εχει,ποτε δε θα μας καταλαβετε και ποτε δε θα σας καταλαβουμε,απλα οι αντρες κατα πλειοψηφια ειναι πιο προβλεψιμοι απο οτι οι γυναικες στην συμπεριφορα τους!

Χρισα αμα θελω ξερεις ποσο ομορφα μπρω να τα γραψω?Ξερεις ποσο συμπαθητικος μπορω να γινω?Αλλα δε θα ειμαι αληθινος...και ξερεις πολλους που εχουν ευθυτητα?Το οτι κατι ειναι σκληρο δε σημαινει οτι δεν ειναι και αληθινο,αλλωστε οπως λεει και ο λαος η αληθεια ποναει!!!

Nai Kalli,ισως η ομορφια ειναι προνομιο των πλουσιων...κανε μια βολτα Κιφισσια και κανε και μια βολτα στο Αιγαλεω...και θα καταλάβεις...οσο πιο Βορεια,τοσο πιο ομορφες...γιατι οπως λεει και ενας φιλος ''ο πλουσιος παιρνει την ομορφη και του κανει ομορφα παιδια''...Επισης δεν ειπαμε οτι θελουμε την πιο ομορφη διπλα μας...απλα μιλησαμε για την αλλοπροσαλλη των γυναικων!Οπως και να εχει,ποτε δε θα μας καταλαβετε και ποτε δε θα σας καταλαβουμε,απλα οι αντρες κατα πλειοψηφια ειναι πιο προβλεψιμοι απο οτι οι γυναικες στην συμπεριφορα τους!

Χρισα αμα θελω ξερεις ποσο ομορφα μπρω να τα γραψω?Ξερεις ποσο συμπαθητικος μπορω να γινω?Αλλα δε θα ειμαι αληθινος...και ξερεις πολλους που εχουν ευθυτητα?Το οτι κατι ειναι σκληρο δε σημαινει οτι δεν ειναι και αληθινο,αλλωστε οπως λεει και ο λαος η αληθεια ποναει!!!

ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ! :evil::):P ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟI ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ LIFTINGΛΙΠΑΝΑΡΡΟΓΗΣΗBOTOX ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΑ Β.Π. ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ? ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ! ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ή ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ή ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ή ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΣ.

Υ.Γ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΑ.

πληροφορίες μόνο με pm

βρε τον John Nikolaou.... οι γυναίκες τα πήραν στο κρανίο! :evil:

αχ, από διπλωματία φίλτατε δεν πάμε πολύ καλά... [και είσαι αρκετά ισοπεδωτικός στις απόψεις σου, insider από κάργα βόρεια προάστεια speaking here...]

vae victis