zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Μα είναι φλέγον και ατελείωτο το θέμα.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ. :wink: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 27, 2004 Το μεσημέρι στο μετρό ήταν μια τύπισα περίπου 25 ετών μια χαρά γυναίκα με έναν περίπου 30,ψηλός 100+ κιλά αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.Ο τύπος έπασχε απο στραβισμό στο ένα μάτι.Και σε σοβαρό βαθμό (δεν είμαι γιατρός αλλά φαινόταν). Άβυσος η ψυχή της γυναίκας... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 Αμα Χρηστο ο ΜΠΑΚΑΣ εχει καταπληκτικη προσωπικοτητα...νομιζω οτι συνηθως γινεται ενας πολυ καλος φιλος,με λιγα λογια ο λακαμας της που του λεει τον πονο της και τις ανησυχιες της...αμα ομως διαθετει δυναμη και χρημα τοτε αναλαμβανει και αλλα καθηκοντα... Απλα ισως ισχυει κατι που μου ειχε πει μια κοπελα ''Προτιμαω να τα εχω με εναν ασχημουλη γιατι ειμαι απο πανω και αισθανομαι γενικοτερα πιο ασφαλης και σιγουρη οτι δε θα με απατησει...''...και ομως ο συγκεκριμενος μπακας την απατησε και γενικα την ψωνισε και μας την ελεγε,αν ειναι δυνατον...!!! Υ/Γ:Ζοχ λες να το παρω αποφαση...να αρχισω να τσακιζω γλυκα και οτι αλλο υπαρχει μπροστα μου και να γινω μπακας...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 28, 2004 Ναι,ναι John Nikolaou σου πε μια τι νομίζει και το έδεσες κόμπο. Η εμφάνιση τραβάει,αλλά η προσωπικότητα κρατάει. Η τύπισσα που στο είπε αυτό μάλλον ήταν ιδιαίτερα ανασφαλής. Ολοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα....και ο μπάκας και ο μπούκας και ο μπέκας. Και συνήθως οι σχέσεις που πετυχαίνουν είναι αυτές που ξεπερνούν το τσόφλι και πάνε στον κρόκο,που είναι και πιο νόστιμος στην τελική. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 28, 2004 Και συνήθως οι σχέσεις που πετυχαίνουν είναι αυτές που ξεπερνούν το τσόφλι και πάνε στον κρόκο,που είναι και πιο νόστιμος στην τελική. Αρκεί ο κρόκος να μην έχει...σαλμονέλα Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted October 28, 2004 Θα συμφωνησω με τον κυριο Chris. Το παν ειναι να ξερεις να μιλησεις, να μην κολλας, να εισαι ετοιμολογος και φυσικα προυποθεση για να ριξεις και να κρατησεις μια κοπελα ειναι να εχεις προσωπικοτητα! Εχω φιλους που ενω ειναι μια χαρα ωραιοι οταν ειναι να πλησιασουν μια κοπελα δεν ξερουν τι να πουν και ετσι μενουν μπακουρια και αλλους που, παρολο που δεν τους βοηθα η εμφανιση, επειδη δεν κολλανε στα λογια ειναι συνεχως με καποια. Ακομη και οι ωραιες γυναικες (εννοω πολυ ωραιες :!: ) πιστευω αναμεσα σε εναν με λεφτα και εναν με προσωπικοτητα και λογο προτιμανε τον δευτερο (με καποιες ισως εξαιρεσεις). Παντως, αν και πηγαινω σπανια σε κλαμπ, γελαω πολυ με κατι καγκουρες που καθονται μπακουροπαρεα, παιρνουν ποζα και βλεμμα γοη (ξερετε αυτο το ολιγον τι επιθετικο) και οπου δουν ωραια κοπελα καθονται και την κοιτανε περιμενοντας οτι με τη ματια και μονο αυτη θα ερθει να τους κατσει... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 28, 2004 Δεν εξαρτατε μονο απο το ποσο μιλαει καποιος,οσο και απο το μυαλο της ακροατριας...Αλλα τωρα μη γελιομαστε...Παντα εχει σημασια οχι τι λες,αλλα πως το λες...και συνηθως αμα σε μια της αρεσεις εμφανισιακα,οτι και να λες λεει ναι...πλεον με αυτα που βλεπω γυρω μου εχω αρχισει να πιστευω στο πεπρομενο...στη μοιρα...οτι ειναι κανονισμενα απο καποιον αδικο θεο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 28, 2004 Προτεινα στη Δρούζα να γραφτεί στο φόρουμ,οπότε θα λυθουν όλες οι απορείες... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 28, 2004 Παίδες, grow up! (λίγο, λιγουλάκι, τουλάχιστον)... Ο «Μπάκας» μπορεί να έχει κοιλιά, αλλά (ίσως, μήπως, δέν ξέρεις μπορεί να έχει και ΠΟΛΥ περισσότερο ΜΥΑΛΟ, από πολλούς μας (αλλιώς πώς έβγαλε χρήματα για να πάρει το ακριβό αυτοκίνητο; )... Η εμφάνιση ΔΕΝ είναι το παν, ιδίως για όσους θέλουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ και όχι κοριτσάκια... Εάν ξεφύγουμε λίγο από την ...παιδική αντιμετώπιση του κόσμου, θα δούμε ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ είμαστε το κέντρο του κόσμου, όπως ΤΟΟΟΟΣΑ χρόνια κόπιαζε η ...μανούλα μας να μας πείσει... Υπάρχει η (μικρή, ελάχιστη, μηδαμινή, τοσοδούλα) πιθανότητα, απλά να μην... αρέσουμε σε συγκεκριμένες γυναίκες, γιατί, έτσι... (Όπως αντίστοιχα και «στεγνά» απορρίπτουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ γυναίκες γύρω μας, έτσι και αυτές -ΙΔΙΩΣ οι «περιζήτητες»- μπορεί «απλά» να μας απορρίπτουν...) Και για τους «νεαρούς» του forum: Είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να κρατήσετε μια «αξιόλογη» γυναίκα δίπλα σας; Ότι δεν θα βαρεθεί ΑΜΕΣΩΣ τις αέναες συζητήσεις για την «κρίσιμη σύνθεση της ομαδάρας», δεν θα ξυνίσει τα μούτρα της από τη μπόχα του «προχθεσινού» ντους, ή των «πλυμένων την περασμένη βδομάδα δοντιών»; Οτι δεν θα φοβηθεί την «εντυπωσιακή» οδήγηση με σφήνες Σάββατο βράδυ ανάμεσα σε δεκάδες αυτοκίνητα; Οτι δεν θα βαρεθεί τις συνεχείς περιγραφές για το πως «φτύσαμε» εκείνη την «ξενέρωτη» δυό «δεσμούς» πριν; Γενικότερα, ότι θέλει έναν ΑΝΤΡΑ και όχι ένα ΠΑΙΔΑΚΙ; (Και πιστέψτε με, η περιγραφή για το τι είναι ΑΝΤΡΑΣ για μια γυναίκα, ΔΕΝ βρίσκεται στα «manual» των ΚΛΙΚ, ΝΙΤΡΟ κ.λ.π. περιοδικών...) Μην με παρεξηγείτε... Τα περισσότερα που περιγράφω παραπάνω με χαρακτήριζαν και εμένα... Δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ' έξω και κάνω κριτική «εξ' απαλών ονύχων»... Απλά θέλω να πιστεύω ότι από από τα ...35 μου και πάνω, ε, ωρίμασα και λίγο... (λίγο, δυστυχώς... Ακόμη μπάκα, δεν έχω, μόνον love handles, τα οποία και αυτά... εξαφανίζονται σιγά σιγά :wink: ) Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 28, 2004 Ποιος σου ειπε οτι στις γυναικες μιλαμε για μπαλα?Εγω δεν τις θελω ουτε στο γηπεδο γιατι οπως ελεγε και ενας αεκτζης παππους ''ας κρατησουμε και κατι και για εμας''...Ουτε σφηνες κανουμε,ουτε τρελα γκαζια παταμε...Οτι ισως μιλαμε για αυτην που φτυσαμε παιζει... Την περασμενη Κυριακη πηγα ΑΕΚ - Καλλιθεα.Μπουγιο χαμος μεσα στο τρενο,μπαινουν και κατι καφροι δικοι μας γυρω στα 16-17...μπιριτσα στο χερι,ελεεινο μαλλι και με μπλουζα Κυππελουχος 2002...Και ξαφνικα μια πολυ ομορφη και καλοντυμενη κοπελα του πιανει κουβεντα και τον προτρεπει να πανε για καφε..ολοι οι αρρενες στο βαγονοι εχουν μεινει αφωνοι...Βεβαια το παλικαρι επελεξε το γηπεδο και πηρε τηλεφωνακι...Με τι τη γοητευσε ρε Proteusdiver???Με τη μπυριτσα στο χερι???Η με την αναπνοη της μπυρας...και να εχω διπλα φιλο μου που εχει να φαει γλυκο 1 χρονο,πινει καφε σκετο και τρωει τετοιες μουτζες απο τη ζωη...Τελικα σε αυτη τη ζωη δεν παιρνεις παντα οτι δινεις... Επισης Proteusdiver παιζει και το ενδεχομενο ο Μπακας να ειναι και γονος πλουσιας οικογενειας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 28, 2004 …αγορι μου (proteus), που θα ηθελες να τοποθετηθει ο ανδριαντας σου :?: …ΠΟΥ :?: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 28, 2004 Και ξαφνικα μια πολυ ομορφη και καλοντυμενη κοπελα του πιανει κουβεντα και τον προτρεπει να πανε για καφε..ολοι οι αρρενες στο βαγονοι εχουν μεινει αφωνοι...Βεβαια το παλικαρι επελεξε το γηπεδο και πηρε τηλεφωνακι...Με τι τη γοητευσε ρε Proteusdiver??? Γιάννη, τι ηλικία, είχε η κοπέλλα; Γιατί βεβαίως, αντίστοιχα, όχι τα ίδια, αλλά αντίστοιχα, χαρακτηρίζουν και τα «κοριτσάκια»... (Τα οποία όμως, ωριμάζουν ΠΟΛΥ γρηγορότερα από εμάς... Γι' αυτό δύσκολα θα συναντήσεις γυναίκα άνω των 28 που να μην θέλει να «στρώσει» τη ζωή της - κάτι που σε εμάς συμβάινει -συνήθως- γύρω στα 40 Επισης Proteusdiver παιζει και το ενδεχομενο ο Μπακας να ειναι και γονος πλουσιας οικογενειας... Εάν ήταν ΓΟΝΟΣ πλούσιας οικογένειας, (γεγονός που δεν τον κάνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ηλίθιο, απλά πιό τυχερό -ίσως- από εμάς) ΔΕΝ θα είχε μπάκα... Και ΠΟΙΟΣ είπε ότι η ζωή είναι ΔΙΚΑΙΑ; Καλώς ή κακώς, εάν «είμαστε καλά παιδιά» αυτό ΔΕΝ είναι εισιτήριο για το club των καλοπερασάκηδων (αυτά, τα πιστεύουν οι Μωαμεθανοί, και ΠΑΝΤΑ μετά θάνατον -ουρί, πιλάφια και τα λοιπά :wink: - ) Κάποιος Ιρλανδός (το όνομα του οποίου δεν θυμάμαι :oops: ) είχε γράψει το εξής ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: You are born and then you die; Everything in between is a bonus... Δηλ: Γεννιέσαι και πεθαίνεις. Ολα τα ενδιάμεσα είναι δώρα... Και βεβαίως και το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (το οποίο έπρεπε να φτάσω 36 χρονών για να «συνειδητοποιήσω»: There AiNt Such a Thing As A Free Lunch -TANSTAAFL- ) ΟΛΑ τα πράγματα, ΙΔΙΩΣ τα «δωρεάν» έχουν την τιμή τους: Είτε αυτό λέγεται υποχρέωση, «γλύψιμο», ρεζιλίκι, κ.λ.π. Ο υπόλοιπος κόσμος ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ... Οταν συνειδητοποιήσουμε αυτό το γεγονός, μπορούμε να λέμε ότι έχουμε αρχίσει τη διαδικασία της ωρίμανσης... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 28, 2004 Κάποιος Ιρλανδός (το όνομα του οποίου δεν θυμάμαι :oops: ) είχε γράψει το εξής ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: You are born and you die; Everything in between is a bonus... Μήπως ήταν ο RORY GALAGHER;Κάτι τέτοια φιλοσοφημένα τα έγραφε στα τραγούδια του Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 28, 2004 24-25 ηταν φιλε μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 28, 2004 24-25 ηταν φιλε μου... Και είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ήταν «κοπέλλα»; Το λέω επειδή έχει τύχει και εάν δεν μου το έλεγε ο «ίδιος» ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ! Κατά τα άλλα, επειδή κάποιος είναι «ωραίος» ή «ωραία», δεν σημαίνει και ότι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ είναι καλόγουστος-η ή ότι λειτουργεί με τα ίδια κριτίρια που λειτουργεί ο πολύς κόσμος... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 28, 2004 Είναι αυτό που λέμε Αναϊς από το Παναής :?: :!: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
CHRISTOS 1 Report post Posted October 30, 2004 …καλα, καλα! Ο ιδανικος αντρας, δεν πίνει, δεν καπνιζει, κοιμαται νωρις, δεν ξενοκοιταει, εν ολιγοις δεν υπαρχει!! Κωστή να προσθέσω κι εγώ ποιος είναι ο ιδανικός σύζυγος … Αυτός που κάνει όλα τα παραπάνω… και … πάει τα παιδία στο σχολείο και προλαβαίνει να τα πάρει αφού στο ενδιάμεσο πάει για δουλεία και μετά να προλάβει ανοιχτό το super market για τα ψώνια και φυσικά να μην έχει τρελές απαιτήσεις, «του τύπου» ότι θα πηγαίνει κάθε Σ/Κ για σκι … και άλλα πολλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 31, 2004 και φυσικά να μην έχει τρελές απαιτήσεις' date=' «του τύπου» άρα ως άντρες είμαστε χαλασμένοι... όλοι θέλουμε να κάνουμε σκι ακόμα και κάθε μέρα αν ήταν του χεριού μας. Οπότε για να είμαστε ιδανικοί άντρες το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να παντρευτούμε κάποια με το ίδιο πάθος... Ειδικά από τα ζευγάρια snowboardάδων δε λες τίποτα... είναι πιο τρελαμένοι, δεδομένου ότι είναι και πιο νέοι και έχουν τέτοιες ορμές... Έχω έναν φίλο μου που πέρσυ γνώρισε μια με το ίδιο πάθος και τώρα είναι σαν βδέλλες, κοινώς ταιριάζουν. Έτσι το θηλυκό δεν πρήζει το ρσενικό με ερωτήσεις τύπου "που πας πάλι ρε ρεμάλι εκεί στο βουνό; ". Αλλά υπάρχουν και αντιθέσεις... Αν κάποιος γουστάρει να κάνει την μεγάλη του αγάπη (το σκι βρε χαζοί ) με παρέα και να καμακώνει άλλα θηλυκά (όπως κάνουμε σε μπαράκια κλπ :wink: ) και έχει μια γυναίκα που πρήζει με ερωτήσεις τύπου "αγάπη μου, να έρθω αύριο να κάνουμε το σκι μας παρεούλα , να γνωρίσω και τους φίλους σου;" Πάει, χάλασε... Και μετά τα φιλαράκια του τύπου να του την λένε "που φέρνεις την νοικοκυρά σου σήμερα ρε;" Πίκρα... Όπως ανάφερά και σε άλλη δημόσιευση, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΉ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Θα πρέπει να ανοίξουμε ψυχολογικό πόλεμο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 2, 2004 Θέμα: Tο περασμα της νεοελληνιδας στον 21ο αιώνα Τέλη δεκαετιας 90 έρχεται το φεμινιστικο κινημα της Βίσσης Βανδογαρμπη με το μυνημα "Είμαστε γυναικες, εμείς επιλεγουμε, είμαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εμάς είστε ένα τιποτα, για μας ζείτε, είμαστε ανεβασμενες και οποιος μπορει ας έρθει να μας την πέσει..." κτλ κτλ. Τα μεσα μαζικης εξημερωσης (TV και περιοδικα του τύπου "ετσι πρεπει να ζείτε, έτσι πρεπει να είναι ο γκόμενος σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά μυαλα που πλεον φτάνουν σε οργασμο όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καμάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφες" του τύπου αμάξι, γυμναστηριο, φράγκα, δημόσιες σχεσεις, εμφάνιση τοπ μόντελ... Άμεσο αποτελεσμα ο νεοελληνας machoποιειται, ρόδα, κουστουμι, γυαλί, γυμναστήριο, πουλ-μουρ*, κλομπ μπουζουκια και ας μην φτάνουν τα φραγκα για καφε την επαυριο...και να από πανω οι φυλλαδες πως κάνει sex ο σύγχρονος MEN, τα μυστικα της επιτυχιας για να ρίξετε γκόμενα και αλλά πολλα που στην τελική μονο ψυχολογικα προβληματα φέρνουν και όχι το...μύδι στο πιατο. Μεγάλος αριθμος νέων αρχίζει να κολαει με αυτή την συμπεριφορα των θηλυκων, το ξεσάλωμα του προκαλει σοκ και δεος, επειτα από Χ αριθμο χυλοπιτων (οπου χ κοντευει τριψηφιο νουμερο) αρχίζει τα "δε γαμ... οι καργιολες", την πέφτει μονο σε λιγότερο ευπαρουσιαστες γυναικες (διοτι λιγότερο καλή εμφανιση = λιγότερες πιθανοτητες πίτας) και τρώει και τα κραξιματα των κολλητων του στυλ "γεια σου ήρωα". Αποτελεσμα τις αφήνουν να κουνανε τα καλη τους επί της μπαρας, το παιζουνε αδιαφοροι, και γ.....νε με τα ματια, ενώ τα ξεκωλα χτυπιουνται και κοιτανε γύρω τους αν τις χαζευει πολυς κοσμος... Η ελληνιδαρα μας όμως έχει αρχισει να φρικαρει με την όλη φάση διοτι "ναι μεν μας βλέπουν αλλά δεν μας την πέφτουν" και το χειροκινητο πάει να γίνει θεσμος... και δώσε να παιζουν με τα ματια ,να τραβανε το μινι μεχρι να γίνει σουτιεν, δωστου στρινγκ, δωστου see through, να τατουαζ, παρε παπαγαλε ανταυγιες στο μαλλι, αποτελεσμα... γιοκ! Αφού πλεον δεν εφτανε το ξεσαλωμα στις μπαρες για να επιβεβαιωθουν, αρχίσανε να πετανε και γυμνές φωτο τους στο internet,με e-mail απο κατω για να στελνουν βαθμολογια τα "λιγουρια", και να τους φευγουν οι ανησυχιες του στυλ "μήπως δεν είμαι ομορφη". Και αρχίσουν οι δηλωσεις τόσο από τις ανωνυμες όσο και από τις επωνυμες της TV και του κινηματος Βανδογαρμπη: -Χαλάσανε οι αντρες, και που να βρεις άντρα, όλοι φλωρεψανε, δεν έχουν αρχ...., μαμουχαλοι όλοι τους κτλ κτλ... Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κυριες μου μονο ένα γερο χερι ξύλο με βρεγμενη σανιδα είναι ικανο να σας επαναφερει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτε ότι ίσως δεν φταιει το αντρικο φύλο για την μουχλα που επικρατει αλλά εσεις, η συμπεριφορα σας, και τα media που σας φουσκωνουν τα μυαλα με φύκια και μεταξωτες κορδελες.... ( ναι ξέρω τώρα θα με πείτε και μισογυνη, ότι μας συμφερει...) Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοελληνα το λεγόμενο εν ολιγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγορακια με τα κολλητα μπλουζακια, το αδερφιστικο μαλλακι, αποτριχωμενα στηθη, φουστες, κοκκαλακια, και τα συναφη. Και γίνεται μόδα, και βγαίνει και ο ξεσκι-σακης κουβας, τα ντεμι-boy-group, ο τσουλικης με το αδερφιζε χαμογελο, και τρελαινονται τα ξεκωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει νταηλίκι, ούτε πολύ τσαγανο, τον κάνεις ότι θες, και αισθανεσαι και ασφαλεια...Σακηηηηηηηηηη... (Σ.Σ: βρε ουστ γιου πουστ) Το κακό είναι ότι ο κλασικος ο μαλ.... ο ελληνας προσαρμοζεται σε άτι μαλ.... του πασαρουν αρκεί νάνε στη μόδα... Συμπερασμα: Για να συγκινηθει η νεοελληνιδα σημερα θέλει φραγκα, γυαλισμενη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ, ψιλοπουστρε συμπεριφορα (όχι αντρικο νταηλίκι αυτό πάει) και ασ τες να λενε τις γνωστες μαλ.... ότι "στον άντρα προσεχω τα πνευματικα χαρισματα, το χιουμορ, την τρυφεροτητα, θέλω στοργη και προδερμ..." Κοιταζω και γω προς τα πανω και λέω: κατεβα να δεις καταντια... Αλλά αυτός έχει άλλα πραγματα να κάνει... Με τα εγγονια της Εύας θα ασχολειται τώρα? Ο καλιαμαγκουρας Υ.Γ. Μετα λύπης μου λέω ότι ετσι που έγινε η κατασταση με την νεοελληνιδα σημερα καλυτερα να ζούσαμε στην εποχη του Νεαντερταλ οπου άμα γουσταρες γκόμενα, επαιρνες ένα ρομαντικο... ροπαλο, καπατανγκ στο κεφαλι, και η δικιά σου ξυπνουσε στο νέο της σπιτικο (καμια φορά και γκαστρωμενη). ..............Πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα Φιλικά Σπύρος :twisted: Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted November 2, 2004 Μπράβο ρε Σπύρο.Αποτύπωσες και τις δικές μου σκέψεις...Συμφωνώ απόλυτα και ανευ επιφυλάξεως με τις απόψεις σου που σε ποσοστό 99,9% είναι πραγματικότητα (0,1% στατιστικό λάθος ) Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 2, 2004 To ωραιο ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα που λες Σπυρο ,τα παραδεχονται και πολλες φιλες μου που εχουμε συζητησει το θεμα κατα καιρους.. :wink: Εδω ομως να πουμε οτι ΔΕΝ ειναι ολες οι γυναικες ετσι ουτε συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο ψαχνοντας για εναν Σακη..απλα μαζι με το ξερο καιγεται και το χλωρο..και φυσικα ενας αντρας δεν μπορει να ξερει τα πιστευω της καθε άγνωστης που εχει απεναντι του Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted November 2, 2004 Εδω ομως να πουμε οτι ΔΕΝ ειναι ολες οι γυναικες ετσι ουτε συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο ψαχνοντας για εναν Σακη..απλα μαζι με το ξερο καιγεται και το χλωρο..και φυσικα ενας αντρας δεν μπορει να ξερει τα πιστευω της καθε άγνωστης που εχει απεναντι του Κατά βάθος όλες ψάχνουν τον "Σάκη" αλλά επειδή δεν το βρίσκουν μερικές αναγκάζονται να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να βγουν με αυτόν που έχουν απορίψει εξ αρχής.Δυστυχώς ακόμα πολλές κοπελίτσες μεγαλώνουν με τις προτροπές απο την οικογένια τους να βρουν "ένα καλό παιδί και αποκατεστημένο οικονομικά"(για να μην περάσουν ότι και οι μητέρες τους με τον "μπατήρη" πατέρα τους) και αν προσθέσουμε σε αυτήν την αρχή και τα πρότυπα που δημιουργούν τα περιοδικά και οι εταιρείες θεάματος επιστρέφουμε σε αυτά που γραφει ο Σπύρος. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 2, 2004 Porfirio εισαι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!Παραλληλα ομως και εμεις πιστευω πως εχουμε ανεβασει ιδιαιτερα τα γουστα μας και σε αυτο φταινε τα περιοδικα τα οποια μας παρουσιαζουν την σουπερ θεα(την οποια βελτιωνουν με κομπιουτερ)και ετσι την αναζητουμε στην καθημερινοτητα...ελα ομως που δεν υπαρχει...η μαλλον υπαρχει...πολυ σπανια...και οταν τη δουμε...ΚΟΤΕΣ...φοβομαστε οτι θα θελει αυτοκινητα,αεροπλανα,κοτερα και αλλα τα οποια προβαλουν τα περioδικα...Αληθεια,ποιος θα ειχε τα α......α να κολλησει σε μια απο αυτες που παρουσιαζουν τα περιοδικα ως TOP???Εγω παντως το Σαββατο που μας περασε δεν τα ειχα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 2, 2004 αγαπητε φιλε γιαννη νικολαου, επειδη συμφωνω κατα βαση με αυτα που γραφει ο σπυρος, και επειδη μου αρεσει ο τροπος που γραφεις εσυ, ξανασυναντιωμαστε... (ετσι κι αλλιως, εμεις το αρχισαμε ολο αυτο και κοιτα που εφτασε!) αν θελετε να το χοντρυνουμε λιγο, να θεσω την εξης ερωτηση ποιος απο εδω θα ειχε το... κουραγιο (για να μην χρησιμοποιησω την εκφραση σου...) και τι ακριβως πιστευει οτι θα επρεπε να πει σε μια θεα που εχει μπροστα του, απο την στιγμη που πιστευει οτι οι θεες θελουν συγκεκριμενα πραγματα, για να μην φαει ΜΕΓΑΛΗ χυλοπιτα? δικο σας... ps. γιαννη, τουλαχιστον επρεπε να κανεις μια προσπαθεια βρε παιδι μου, να τσεκαρεις και τον εαυτο σου... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites