JohNi 21 Report post Posted November 5, 2004 Οντως,ισχυει αυτο,αλλα ανιχνευεις καλα το αν σε καλοβλεπει η κολλητη της...βεβαια μπορει να σε δει με καλο ματι στην πορεια...τι να πεις...ειναι ενας τομεας οπου για ολα υπαρχει και ισχυει το ''κρατα πισινη''...Η πλακα ομως σε αυτο φιλε Spiderman ειναι να χαλασει μια ανερχομενη σχεση επειδη σε γουσταρει η κολλητη της και η δικια σου φοβαται οτι αν κανει κατι μαζι σου θα χαλασει η σχεση τους...Βεβαια δε λεω οτι ειμαστε καλυτεροι...ακομα και σε παρεα μπορει να τυχει να σκασει ενα καλο ''κομματι'' και ο ενας να προσπαθει να θαψει τον αλλον ωστε να ανεβει στα ματια της γκομενας..Η να προσπαθουν με μικροπρεπειες να σε απομακρυνουν απο γκομενες για να μην τους τις φας.Αλλα ειναι λυπηρο να συμβαινουν σε μας τους ΑΝΤΡΕΣ αυτα γιατι εχουμε και ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ...κανεις ποτε δε μιλησε για γυναικια τιμη και αυτο θα μας διαφοροποιει παντα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 5, 2004 ο ενας να προσπαθει να θαψει τον αλλον ωστε να ανεβει στα ματια της γκομενας.. το θάψιμο για τα μάτια μιας γκόμενας μπορεί να έχει επιτυχία για κάποιους αλλά για μένα είναι η χειρότερη "δουλειά" που κάνει κάποιος. "να είσαι ο εαυτός σου" είναι το καλύτερο για more girls Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 5, 2004 ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 5, 2004 Αλλα ειναι λυπηρο να συμβαινουν σε μας τους ΑΝΤΡΕΣ αυτα γιατι εχουμε και ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ...κανεις ποτε δε μιλησε για γυναικια τιμη και αυτο θα μας διαφοροποιει παντα... Ναι, συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό αλλα είναι και αυτό ενα σύμπτωμα της αλλοτρίωσης των ανθρώπων στην εποχή που ζούμε,αλλά περιορίζεται φαντάζομαι σε πιο μικρές ηλικίες και οχι σε σοβαρους και ώριμους ανθρώπους.Το θεωρώ εξαιρετικά ανόητο και ανώριμο (και απο τους δυο) να προσπαθεί ενας φίλος μου να με "ρίξει" στα μάτια μιας γκομενας για να μου τη φάει.... (...όλα αυτά κάποτε που ήμουν ελέυθερος,τώωωρα...) Πάντως και νομίζω John θα συμφωνήσεις σ'αυτό, οι άντρες ακόμα δεν έχουν φτάσει τις γυναίκες σε κατηνιά,και τα τιμούν ακόμα τα παντελόνια τους.Μια ΑΝΔΡΙΚΗ φιλία πιστεύω πως εξακολουθεί να "σπάει" πιο δύσκολα απο μια γυναικεία για ένα γκομενιλίκι.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 5, 2004 Ακομα καπως κραταμε,αλλα δεν απεχουμε και πολυ απο το να τις φτασουμε...ειδικα στις μικροτερες ηλικιες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 5, 2004 ΡΕΕΕΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ. 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΞ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ (ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΡΑ) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Άμα κάνετε εσείς sex το βράδυ, εγώ θα κάτσω να δω Survivor (όχι δεν κάνω πλάκα....) Μπεεεε (βουκολικό sex) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 5, 2004 Τι εκανες ρε Πανο τρεις μερες,sex?Αντεχουν τα πουρα...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 5, 2004 Τι εκανες ρε Πανο τρεις μερες,sex?Αντεχουν τα πουρα...? Μπα, που τέτοια χαρά. Gmat, work, gym, kick-boxing. Ήπια και κανά καφέ. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Βέβαια αν μου κάτσεις θα δω και εγώ λίγη χαρά :twisted: Και εσύ θα δεις αν αντέχουν τα πουρά :twisted: Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 5, 2004 Mιας και μιλαμε για γυναικες,εχετε δει το video clip των Goin Through με τιτλο ''Γυναικες''...Ολα τα λεφτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted November 5, 2004 Μπεεεε (βουκολικό sex) Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 6, 2004 Ο Μπάκας που λέγαμε... Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 6, 2004 Πανο ριχνεις λαδι στη φωτια...Η φωτογραφια σου θα ηταν ακομα καλυτερη αν σε καποια γωνια φαινοταν και η ''μπεμπα'' του Μπακα...αλλα ειναι μια αρκετα καλη απεικονιση της σημερινης κοινωνιας που μας κανει να ''βγαινουμε απο τα ρουχα μας''...Τα βλεπετε γυναικες??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 6, 2004 Αληθεια ποιος απο μας θα ηθελε να ειναι ο "μπακας"της φωτο??,να εχει ενα αστερι διπλα του,ξεροντας οτι τρεχουν τα σαλια της κοπελας του βλεποντας αντρες στα δικα της κυβικα? Ποιος θα ηθελε να ξερει οτι ειναι καταδικασμενος να γινει κερατας? Και μη μου πειτε οτι αυτοι οι τυποι ειναι ερωτευσιμοι, επειδη ισως ειναι καλα παιδια ή επειδη ειναι καλλιεργημενοι και εχουν διαβασει πολλα βιβλια.. Αυτα ολα ισχυουν μονο στην περιπτωση που η μπακα κυμαινεται σε λογικα επιπεδα..αμα ξεφυγει η κατασταση,οσα λεφτα και να εχουν θα ειναι αιωνιοι κεραταδες.. Μη τους ζηλευετε λοιπον.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 6, 2004 Μπράβο ρε Άρη καλά τα λες με το κερατο. Τον βλέπετε εκείνον το ωραίο τύπο ....εκεί στο βάθος της πισίνας....ε,το βράδυ με την κοπέλα θα του τα φορέσουν του μπάκα.....χαχαχαχαχα. Πάντως τι κακία αυτή με τους μπάκες ρε παιδιά.....,δηλαδή αυτοί μόνο με άθλιες πρέπει να τη βρίσκουν????Γιατί δεν κακιώνουμε και τους ΜΟΝΤΕΛΟΥΣ ή τα ΨΩΝΙΑ επιπέδου Fame Story????Ειδικά αυτοί με την συνήθη ξιπασιά που τους δέρνει μπορεί να είναι μεγαλύτερο ....βάρος από τον μπάκα . Ξέρετε ο έρωτας μπορεί να φυτρώσει εκεί που δεν το φανταζόμαστε,οπότε...... Λοπόν,εγώ λέω να προσθέσουμε και μια νέα κατηγορία στο φόρουμ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΤΡΕΣ".Νομίζω ότι θα γράφονται πολλά σπαρταριστά εκεί...με administrtor τη Δρούζα. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
jimmys 2 Report post Posted November 7, 2004 138 apantiseis kai 1662 anagnoseis gia ayto to thema :!: :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 7, 2004 Ευχαριστω...χα,χα Σωστος ο Αρης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 7, 2004 Ο Μπάκας της φώτο ούτε εγώ θα ήθελα να είμαι αλλά θα ήθελα τα λεφτά του. Βέβαια αν είσαι μπάκας και έξυπνος, σπρώχνεις το χρήμα, κάνεις 10 λιποαναρροφήσεις, προσλαμβάνεις ένα προσωπικό γυμναστή, ένα προσωπικό διαιτολόγο και μετά γίνεσαι μοντέλο (ή τουλάχιστον χάνεις τη μπάκα). Το παραφιλοσοφίσαμε, πάω να γυμναστώ (μην γίνω και μπάκας) :twisted: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 7, 2004 και μετά γίνεσαι μοντέλο (ή τουλάχιστον χάνεις τη μπάκα) και 5΄ αφού σταματήσει και το μόντελινγκ, ξαναγίνεται μπάκας... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros Coutroumanides 0 Report post Posted November 7, 2004 Ladies of the Forum excuse me please please!!! But I am trying to give an end of this topice, supplying ''ta sklira antrakia'' with a moral boost. Quote For those of you fed up with all those jokes going around about men (I take no responsibility for the content of the following... yeah yeah whatever...) The time has finally come... Men strike back! ! ! How many men does it take to open a beer? None. It should be opened when she brings it. ------------------------------------------------------------------- Why is a Laundromat a really bad place to pick up a woman? Because a woman who can't even afford a washing machine will probably never be able to support you. -------------------------------------------------------------------- Why do women have smaller feet than men? It's one of those "evolutionary things" that allows them to stand closer to the kitchen sink. ------------------------------------------------------------------- How do you know when a woman is about to say something smart? When she starts a sentence with "A man once told me.." ------------------------------------------------------------------- How do you fix a woman's watch? You don't. There is a clock on the oven. ------------------------------------------------------------------- Why do men fart more than women? Because women can't shut up long enough to build up the required pressure. ------------------------------------------------------------------- If your dog is barking at the back door and your wife is yelling at the front door, who do you let in first? The dog, of course. He'll shut up once you let him in. ------------------------------------------------------------------- What's worse than a Male Chauvinist Pig? A woman who won't do what she's told. ------------------------------------------------------------------- I married a Miss Right. I just didn't know her first name was Always. ------------------------------------------------------------------- Scientists have discovered a food that diminishes a woman's sex drive by 90%. It's called a Wedding Cake. ------------------------------------------------------------------- Why do men die before their wives? They want to. ------------------------------------------------------------------- Women will never be equal to men until they can walk down the street with a bald head and a beer gut, and still think they are sexy. ------------------------------------------------------------------- In the beginning, God created the earth and rested. Then God created Man and rested. Then God created Woman. Since then, neither God nor Man has rested. ------------------------------------------------------------------- Unquote Οπως λεει και ο Αλεξης , κυριες μου σας παρακαλω. μια μια τις φαπες σας. Δεν θα το κανακανω Quote DON'T FORGET "THE ONLY LOSERS ARE THE QUITTERS" alexco Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 8, 2004 Η μέση γυναίκα προτιμά την ομορφιά από το μυαλό, γιατί ο μέσος άντρας βλέπει καλύτερα απ' ό,τι σκέφτεται. Τι γίνεται αν σε αυτό το στατιστικό δείγμα βρίσκεται κάποιος στην άκρη και σε ότι αφορά την σκέψη; Αλήθεια σας λέω, είναι πρόβλημα να βρίσκεται κάποιος εκεί που βρίσκομαι εγώ. Η διαφορά που χωρίζει εμένα με τους "συνοδοιπόρους" μου, είναι ότι οι τελευταίοι αρνούνται πεισματικά να αποδεχτούν πως την σκέψη τους την ορίζει τον ενδοκρινικό σύστημα του οργανισμού τους. Σαφώς και όταν η ανάγκη μου χτυπάει την πόρτα τρελαίνομαι το ίδιο αλλά γρήγορα επανέρχομαι αφού ολοκληρώσω την . . διαδικασία. Αλλά τι ανόητο αυτή η Μια και μοναδική στην ζωή σου , που υπήρξΕ κάποτε , να ορίζει την γενικότητα μέσα από συνειρμούς παράλογους. (Σταμάτα αγαπητέ αναγνώστη να την ψάχνεις εκεί που δεν θα την βρεις ποτέ! ) Δεν έχω παράπονα από αυτές , απλώς όταν μπαίνω βαθιά στο παιχνίδι οι επιθυμίες μου μένουν ανεκπλήρωτες . . για την ώρα: I've faced the fathoms in your deep Withstood the suitors' quiet siege Pulled down the heavens just to please you To hold the flower I can't keep . . δεν φταίω εγώ ,εσείς αρχίσατε ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 8, 2004 Ton μπακα Πανο δεν τον πολυνοιαζει το γυμναστηριο...αφου περναει καλα και ετσι,γιατι να υποστει το τιμημα της κουρασης του γυμναστηριου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 8, 2004 Ton μπακα Πανο δεν τον πολυνοιαζει το γυμναστηριο...αφου περναει καλα και ετσι,γιατι να υποστει το τιμημα της κουρασης του γυμναστηριου... Think about it. Και κάποια ανασφαλή παλικαράκια παιδεύονται νυχθημερόν στα γυμναστήρια γιατί πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν αυτό που ο "μπάκας" έχει ήδη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted November 8, 2004 Ton μπακα Πανο δεν τον πολυνοιαζει το γυμναστηριο...αφου περναει καλα και ετσι,γιατι να υποστει το τιμημα της κουρασης του γυμναστηριου... Think about it. Και κάποια ανασφαλή παλικαράκια παιδεύονται νυχθημερόν στα γυμναστήρια γιατί πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν αυτό που ο "μπάκας" έχει ήδη. Μήπως να αρχίσω τις μπύρες πάλι? Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 8, 2004 Πες το ψεμματα Πανο...Ειναι τρελες,μην το ψαχνουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 11, 2009 Επίσης, τροφή για σκέψη και γράψιμο... Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites