nanad 101 Report post Posted October 27, 2004 μπανιε ζηταω συγνωμη που ξεχασα την ηλικια σου.... παντως σε αυτο που γραφεις συμφωνω απολυτα, εκτος απο καποιες εξαιρεσεις (εχω παραδειγματα) (αντε, συμφωνησαμε και μια φορα, ααα και εχτες το βραδυ με το κρεατακι που μας αρεσε πολυ) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΕΡΑ Α) ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ. Β) Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. Γ) ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Δ) ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ. Ε) ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ (ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ): ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ? ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ, ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ, ΞΕΣΚΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!, Α! ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΤΣΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΣΚΙ! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟ??? Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 I LOVE YOU LADIES :wink: :twisted: :roll: Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted October 27, 2004 Παντως βλεπω παρα πολλες στο Μετρο και στα Λεωφορεια. Ντυμενες αψογα... Μα πεντε χρονια που κυκλοφορουσα με λεωφορεια και ενα χρονο με μετρο 9 στις 10 φορες κοιταζα γυρω μου και ... απελπισια! Σπανια να εμπαινε 1 ωραια... Αντιθετα 2 μηνες τωρα που κυκλοφορω με αμαξι εχω παρατηρησει (και παρακαλω οποιος αλλος το εχει παρατηρησει να μου το πει για να ξερω αν ειναι μονο η ιδεα μου :oops: ) οτι οποτε βλεπω ωραιο, καινουριο μικρο αμαξακι με γυναικα οδηγο τις περισσοτερες φορες ειναι και ωραια :!: Κανω λαθος :?: :?: (μορφασμος με ανασηκωμενο το δεξι φρυδι) Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 27, 2004 …καλα, καλα! Ο ιδανικος αντρας, δεν πίνει, δεν καπνιζει, κοιμαται νωρις, δεν ξενοκοιταει, εν ολιγοις δεν υπαρχει!! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 MAKALU ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΔΡΑ. Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 27, 2004 ..μωρε ξερω τι λεω…εκει θα παει! Εχετε δικιο oμως Χρύσα “ Kαμια γυναικα δεν είναι καλυτερη απο δυο.” Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Μα καλά μιλάμε χωρίς τον Expert????? ZETO αγόρι μου.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 27, 2004 Ε) ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ (ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ): ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ? ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ, ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ, ΞΕΣΚΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!, Α! ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΤΣΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΣΚΙ! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟ??? Νομίζω πως παρεξήγησες αυτά που έγραψα, ίσα – ίσα που εγώ τονίζω το ότι οι γυναίκες που με τόσο αγώνα κατέκτησαν την αυτονόητη ισότητα που δικαιούνται, παρόλο τούτο από αυτή τελικά κέρδισαν περισσότερο τις υποχρέωσης και λιγότερο όλα τα άλλα. Σαν παράδειγμα θα σου πω το εξής: Αν ένας πατέρας έχει μια κόρη γύρο στα 18 - 20 - 22 τότε αυτός ο πατέρας θα θέλει η κόρη του να πάει να βρει δουλεία να βγει στην κοινωνία να γίνει εργαζόμενη κτλ αλλά ο ίδιος ο πατέρας αν η κόρη του πει ότι θα πάει στα μπαράκια η ότι θα πάει εκδρομή στην Αυστρία για σκι με μια παρέα από διάφορους που γνώρισε στο ιντερνετ σίγουρα θα έχει ένα σορό αντιρρήσεις αλλά και να μην έχει φανερές αντιρρήσεις σίγουρα δεν θα του αρέσει αυτό. Το πρόβλημα λοιπόν είναι βαθύτερα ριζωμένο στην αντίληψη τις κοινωνίας και δυστυχώς οι γυναίκες προσπαθώντας να κατακτήσουν την ισότητα κέρδισαν ένα μόνο μέρος αυτής. Όσον αφορά εμένα, να είσαι σίγουρη ότι είμαι στο αντίθετο ακριβώς άκρο από αυτό που έγραψες Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 ΦΙΛΕ ΑΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΑ. (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ?) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ... Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted October 27, 2004 Τους φούστηδες και τις πεσβοίες δεν τους κάνει κανένας παρέα :?: :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Τι λες?τι λες?Κάνουν παρέα μεταξύ τους.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 27, 2004 άντρας με πολλά λεφτά και κατα προτίμηση cayenne που να του αρέσει το σκί και να θέλει να συνοδεύει μία θεά και να της κάνει πολλά δώρα και ακριβά βέβαια. Είμαι sexy thiliko, μου αρέσει η χλιδή αλλά και οι εκδρομές στην Αράχωβα μόνο με cayenne. Αν εχεις posche και chale στον Παρνασσό στείλε μου pm. Τόσους άντρες έχει εδω μέσα δεν θα βρεθεί κάποιος για μένα; sexy και όποιος αντέξει Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Πάντως το νέο μέλος μας ,το sexy thiliko,σίγουρα έχει να κάνει κάποια σχόλια στο thread....[/b] Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Να δεν πρόλαβα να το πω....Sexy thiliko,μήπως είσαι ξαδέρφη του ΠΟΥΔΡΑΜΑΝ??????Λέω τώρα... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 Κοιτα Χρισα...η γυναικα στην προσπαθεια της να αποκτησει ισοτητα μαλλον υποδουλωθηκε περισσοτερο...Ε...λιγη παραπανω οικονομικη ανεξαρτησια... Φανταζεστε ποτε να δειτε γυναικα στη θεση διευθυντη χιονοδρομικου κεντρου?????????????????????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 Κοιτα Χρισα...η γυναικα στην προσπαθεια της να αποκτησει ισοτητα μαλλον υποδουλωθηκε περισσοτερο...Ε...λιγη παραπανω οικονομικη ανεξαρτησια...Φανταζεστε ποτε να δειτε γυναικα στη θεση διευθυντη χιονοδρομικου κεντρου?????????????????????????????? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ" ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 27, 2004 όντως ωραίο αυτό το θέμα, αλλά λίγο πολύπλοκο... Πάντως όσων αφορά τα κλαμπ, έχοντας σπαταλήσει μεγάλο μέρος της νιότης μου σε τέτοια μέρη , έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι κοπέλες πάνε εκεί οικειοθελώς συνήθως όταν είναι τσάμπα, είναι το πολύ μέχρι 22 ή έχουν κάτι [για την ακρίβεια κάποιον] στο μυαλό τους... μετά αρχίζει η γκρίνια για μπουζούκια... Ουσιαστικά οι περισσότερες κοπέλες έρχονται στα κλαμπ... για εμάς, αυτό είναι μεγάλο compliment Δυστυχώς ή ευτυχώς τα club δεν ενσωματώθηκαν ποτέ τελείως στην Ελληνική κουλτούρα, οπότε μην έχετε πολλές απαιτήσεις σε attendency από κοπέλες... ειδικά όσο λιγότερα Ελληνικά, τόσο το χειρότερο... μοναδική εξαίρεση ήταν μέχρι και πέρυσι το χειμώνα το venue, αλλά αυτά πάνε, πέρασαν ... YΓ. Το κλισέ λεφτά+αυτοκίνητο=πολλές γκόμενες [sorry girls] ισχύει για πολλά, πάρα πολλά λεφτά και συνήθως μετά τα 25... γενικότερα είναι μία καραμέλα που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι λάθος... ξέρω πολύ καλά για τι μιλάω :wink: Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 27, 2004 ΜΠΑΚΑΣ=Ο Κοντος που ειναι χοντρος με κοιλια,καραφλιτσα και φοραει και γυαλια... Kαι λεφτά, έναν γερό λογαριασμό στην Ελβετία και μια βίλα στην Εκάλη Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 27, 2004 επίσης για τον μπάκα... ναι μεν συνεχίζει να υπάρχει και θα υπάρχει πάντα, αλλά έχει πολύ σκληρό ανταγωνισμό που θα πρέπει να ισοσκελίσει με σπαταλημένο χρήμα... πλέον οι "μπάκες" είναι πολύ λιγότεροι. Κάντε ένα γκάλοπ για το πόσοι γυμνάζονται σε Ψυχικό, Φιλοθέη, Κηφισσιά&άνω, και λοιπές ακριβές γειτονιές σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές... θα εκπλαγείτε όσο και θα προβληματιστείτε για το ποιόν θα πρέπει να ειρωνευόμαστε :wink: η πλεοψηφία όσων συνοδεύουν εκθαμβωτικές κοπέλες σε κλάμπ είναι τουλάχιστον καλά γυμνασμένοι... οι μπάκες έχουν περιοριστεί στα μπουζούκια και το privilege, αλλά και εκεί δεν θα είναι έτσι για πάντα... το παιχνίδι έχει αλλάξει επειδή οι γυναίκες πλέον αποζητούν και καλό παρουσιαστικό μαζί με το χοντρό "πακέτο"... όσες συμβιβάζονται είναι συνήθως άλλης κοινωνικής τάξης και από εκείνες πάλι λίγες. Βέβαια ο μπάκας στις "παρά 30" ηλικίες είναι μία ελκυστική λύση για το αδύνατο φύλο [είμαι τόσο σεξιστής ] για αποκατάσταση, αλλά τότε δεν θα τον δείτε σε clubs. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 27, 2004 Φανταζεστε ποτε να δειτε γυναικα στη θεση διευθυντη χιονοδρομικου κεντρου?????????????????????????????? Εως πέρσι η Βασιλιτσα είχε γυναίκα διευθύντρια. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 Το καλοκαιρακι που ειχα παει Destijl,βλεπω εναν ΜΠΑΚΑ με μια που δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω...θεα...και του την ειπα χαρακτηριστικα αφου περασε απο διπλα μου ''Δε γινεται να γουσταρει το μπακα''...Και ο μπακας μιλια δεν εβγαλε...χοντρη κακιουλα αλλα βγηκε απο την ψυχη μου... Επισης πλακα εχει οταν βλεπεις τις θεες που συνοδευουν οι μπακες να μπανιζουν συνεχως αλλους!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 John Nikolaou μου φαίνεται ότι ζηλεύεις πολύ τους μπάκες.Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να αποκτήσεις και εσύ τη δική σου μπάκα....,αφού βλέπεις ότι ελκύει. Για αυτό άσε τις κακιούλες και τα γυμναστήρια.Join the club.Εμείς σα σύλλογος σου εγγυόμαστε ότι αν ακολουθήσεις το αυστηρό πρόγραμμα της κοψιδοφαγίας,θα αποκτήσεις την πολυπόθητη μπάκα των ονείρων σου και επιτέλους θα κυκλοφορείς και εσύ με θεές. Εννοείται ότι κόβεις οποιαδήποτε κινησιακή δραστηριότητα για τους επόμενους έξι μήνες.Μη φοβάσαι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι,προλαβαίνεις. Υ.Γ:Και μη νομίζεις ότι οι "αχόρταγες" αυτές γυναίκες, όταν συνοδεύονται απο τον μπάκα κοιτάνε εσένα,που εξάλλου δεν έχεις μπάκα.Για άλλους μπάκες ψάχνει το μάτι τους. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 27, 2004 Το καλοκαιρακι που ειχα παει Destijl,βλεπω εναν ΜΠΑΚΑ με μια που δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω...θεα...και του την ειπα χαρακτηριστικα αφου περασε απο διπλα μου ''Δε γινεται να γουσταρει το μπακα''...Και ο μπακας μιλια δεν εβγαλε...χοντρη κακιουλα αλλα βγηκε απο την ψυχη μου...Επισης πλακα εχει οταν βλεπεις τις θεες που συνοδευουν οι μπακες να μπανιζουν συνεχως αλλους!!! Να επισημάνω ότι ένας μπάκας εκτός από λεφτά μπορεί να έχει κα καταπληκτική προσωπικότητα; Ότι μπορεί να ξέρει να μιλήσει σε μια γυναίκα και να την κάνει να νιώσει ωραία; Ότι μπορεί να έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ και έχει πιάσει το σφυγμό της γυναίκας που συνοδεύει; Μήπως βλέπουμε τα πράγματα εντελώς επιφανειακά αν κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση κάποιου που πρωτοείδαμε στο club; Βεβαίως είναι αξίωμα ότι οποιοσδήποτε συνοδεύει την γυναίκα που μας τράβηξε την προσοχή είναι ηλίθιος/μπάκας και σίγουρα λεφτάς, πράγμα που εξηγεί γιατί η ωραία κορασίς συνοδεύει αυτόν και όχι εμάς, αλλά αυτά μάλλον καθρεπτίζουν περισσότερο τις δικές μας ανασφάλειες παρά την πραγματικότητα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 27, 2004 Πρωτη φορά βλέπω ενα θέμα να τρεχει τοσο γρήγορα, ειδικά το μεσημερι οι απαντησεις επεφταν βροχή και μαλιστα με πρωτοφανή συμετοχή των γυναικών του φορουμ. ___________________ Quote Share this post Link to post Share on other sites