powda 1,338 Report post Posted November 25, 2012 Από την παραπάνω προσφορά, αντλούμε άλλη μια πληροφορία!!! Την αναφέρει στα "ψιλά γράμματα"! Το χιονοδρομικό θα παραμείνει ανοιχτό από 15/12/2012 έως 07/04/2013 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες και η επάρκεια χιονιού το επιτρέπουν. Ναι Μαίρη ... η αρχή και λήξη των συμβάσεων είχε γίνει σαφής και από την προσφορά για 1 βδομάδα με 31,5 ευρώ, όπου έλεγε στο email-αποδεικτικό οτι αγόρασες την προσφορά: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 1. Η προσφορά ισχύει από 15/12/2012 έως και 7/4/2013. Το μόνο που μένει είναι να συνεργαστεί ο καιρός (δεν τον βλέπω κεφάτο μέχρι στιγμής) και να είναι όντως ανοιχτό όλη αυτή την περίοδο. Είδομεν ... 1 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted November 25, 2012 Δεν θελω να φανω κακος (γιατι ζηταγαμε προσφορες λογω καταστασης)αλλα μηπως το παρακανανε φετος με τις προσφορες???Θα μπορει το ΧΚ να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλη προελευση κόσμου που θα γινει ΣΚ με καλο καιρο ή θα ζησουμε παλιές καλες εποχές 40λεπτης αναμονης στα λιφτ.... Ελπιζω τουλαχιστον σε ενα ωραιο παρκακι σαν το περσινο!!! ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 Ξέρουμε αν τα εισητήρια είναι ονομαστικά? Εγώ δεν έχω πιστωτική μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιου συγγενικού προσώπου μου? Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εγω? Πολύ καλή προσφορά!!! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 (edited) Ποση ώρα ειναι ρε παιδιά απο Αθήνα τοΧΚΚ;εγω απο Λαμία ειμαι κ δεν έχω παει ποτέ μου κ με τις προσφορές που κάνει , σκέφτομαι ν την κάνω για κανένα Σκ........ Edited November 25, 2012 by captainhook3 Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 (edited) Από Αθήνα γύρω στις 2 ώρες ίσως και λιγότερο!!! 190 Χλμ για την ακρίβεια!!! Edited November 25, 2012 by coronerpanos Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Από Αθήνα γύρω στις 2 ώρες ίσως και λιγότερο!!! 190 Χλμ για την ακρίβεια!!! Ευχαριστώ..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted November 25, 2012 Από Αθήνα γύρω στις 2 ώρες ίσως και λιγότερο!!! 190 Χλμ για την ακρίβεια!!! Την έχεις οδηγήσει ποτέ αυτή την διαδρομή; Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 (edited) Ναι την έχω κάνει! Γιατί?Εθνικός δρόμος είναι και στρίβεις για 35 χλμ περίπου μέχρι τα Καλάβρυτα!! Ξέρουμε αν τα εισητήρια είναι ονομαστικά?Εγώ δεν έχω πιστωτική μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιου συγγενικού προσώπου μου? Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εγω? Πολύ καλή προσφορά!!! Edited November 25, 2012 by coronerpanos Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted November 25, 2012 2.30 ωρες το κανω εγω υπο νορμαλ συνθηκες εκτος αν εχεις κανα γρηγορο αλλα θελει ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχη γιατι ο δρομος ειναι χαλια και εχω δει πολλα ανα διαστηματα.... 2 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted November 25, 2012 και αυτη την περιοδο με 1.80 την βενζινη και τα γρηγορα ειναι κλεισμενα στο γκαραζ... 2 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,207 Report post Posted November 25, 2012 Να με συμπαθάτε, αλλά όσο γρήγορο αυτοκίνητο κι έχει κάποιος, τον δρόμο Κορίνθου-Πατρών πόσο μπορεί να τον πάει με μία λωρίδα και κορίνες στη μέση ; 2 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted November 25, 2012 Ναι την έχω κάνει! Γιατί?Εθνικός δρόμος είναι και στρίβεις για 35 χλμ περίπου μέχρι τα Καλάβρυτα!! Γιατί είμαστε οι μοναδικοί στον κόσμο που τέτοιον δρόμο τον ονομάζουμε Εθνικό. Και αν από πριν υπολογίζεις τέτοιους χρόνους, δεν ρισκάρεις μόνο την δική σου ασφάλεια (αυτό σε τελευταία ανάλυση είναι δικό σου ρίσκο), αλλά ρισκάρεις και την ζωή αυτού που έρχεται από απέναντι. 2 Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 25, 2012 Αθηνών-Κορίνθου: 45 λεπτά Κόρινθος-Διακοφτό: 1ω35λ Διακοφτό-Καλάβρυτα: 1 ώρα Σύνολο 3ώρες και κάτι περίπου από Αθήνα!! Να ξέρεις ότι όσο πας προς Καλάβρυτα τόσο χειροτερεύει ο δρόμος. Ο Κορίνθου-Πατρών μόνο εθνική δεν είναι. Επίσης με το που βγείς από ΕΘνική ο δρόμος είναι αρκετά δύσκολος (όμορφος βέβαια)!! Η μόνη έυκολη στιγμή μετά την Κόρινθο είναι μετά τα Καλάβρυτα πάλι που πας για χιονοδρομικό!! Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι 2 ώρες πόσο μάλλον "ίσως και λιγότερο" ότι αμάξι και να έχεις. Εκτός αν πεις θέλω να φτάσω ΤΩΡΑ Καλάβρυτα και ας πεθάνω μετά!!! 2 SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Μάλιστα, μάλλον δλδ θα πρέπει να κλείσω κ κάπου εκεί κοντά αν ειναι 2.30-3 ώρες... Καμία ιδέα; Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 Συγνώμη παιδιά αλλά όταν ξεκινάς 6 ώρα από Αθήνα ουτε κίνηση έχει ούτε τίποτα!!! Σε 2 1/2 ώρες τσουλάς...!!! Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 25, 2012 Συγνώμη παιδιά αλλά όταν ξεκινάς 6 ώρα από Αθήνα ουτε κίνηση έχει ούτε τίποτα!!! Σε 2 1/2 ώρες τσουλάς...!!! Δε νομίζω ότι είναι θέμα κίνησης, αλλά θέμα δρόμου. Δεν πας αργά λόγω κίνησης. Από κόρινθ και μετά ο δρόμος είναι μια λωρίδα πήγαινε μία έλα και στη μέση κώνους!!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Και ο δρόμος μετά το Διακοφτό μέχρι Καλάβρυτα είναι δύσκολος με άπειρες στροφές επαρχειακός με ανηφόρα στα βουνά και πολλές φορές στο οδόστρωμα δε χωράνε καν 2 αυτοκίνητα......Είναι πανέμορφα όμως. Θέλει απλά προσοχή 2 SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted November 25, 2012 Μάλιστα, μάλλον δλδ θα πρέπει να κλείσω κ κάπου εκεί κοντά αν ειναι 2.30-3 ώρες... Καμία ιδέα; Η λογική λέει να κλείσεις κάπου στα Καλάβρυτα. Να σημειώσω και μία άλλη λεπτομέρεια. Θυμάμαι λίγα χιλιόμετρα πριν τα Καλάβρυτα (πριν πολλά χρόνια, όμως και τώρα είναι ο ίδιος δρόμος), πήγαινα αυθημερόν, άρα ήταν πολύ νωρίς το πρωί, κανένα σύννεφο στον ουρανό και μάλλον ζέστη και στεγνά τα πάντα. Ένα ρυάκι δίπλα στον δρόμο, κάπου θα βούλωσε και σε μία από τις πολλές (και ενίοτε ανάποδες) στροφές, οπότε το νερό από το ρυάκι διέσχιζε τον δρόμο. Από την βραδυνή παγωνιά είχε δημιουργηθεί μία πίστα παγοδρομιου, κάθετα στον δρόμο, πλάτους σίγουρα πάνω από 2 μέτρα. Ήταν και στροφή. Το αυτοκίνητο γλύστρησε, μπήκα στο αντίθετο ρεύμα, ακόμα δεν ξέρω πως δεν βγήκα από τον δρόμο, αν και δεν έτρεχα. Ανάλογες παγίδες έχει πολλές ο δρόμος και δυστυχώς σε ημέρες σαν την προηγούμενη δεν σε προδιαθέτουν για εύρεση ανάλογων συνθηκών. Όσο για την καρμανιόλα της "Εθνικής οδού", δεν είναι λίγες οι φορές που τις πρώτες πρωινές ώρες που πάμε για σκι, βρίσκεις μεθυσμένους να γυρνούν από διασκέδαση και να κάνουν εσάκια (s) ή σλάλομ στον δρόμο. Πιστεύετε περισσότερο στα στατιστικά του δρόμου και ποτέ μην λέτε "εμένα δεν θα μου συμβεί". Ο δρόμος είναι κοινόχρηστος και απευθύνεται στον μέσο πολίτη και στις ικανότητες του και όχι στον μανιώδη σκιερ που πάει "σκοτωμένος", ούτε στον εκάστοτε ραλίστα (που συνήθως υπερεκτιμά τις δυνατότητες του γιατί τότε θα πήγαινε σε ειδικές πίστες αγώνων και όχι στον κοινόχρηστο δρόμο). Φύγεται 15 λεπτά νωρίτερα και απολαύστε τον δρόμο (άλλωστε έχει αρκετές ομορφιές), για να πηγαίνετε και να ξαναπηγαίνετε για πολλά χρόνια. 4 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted November 25, 2012 Συγνώμη παιδιά αλλά όταν ξεκινάς 6 ώρα από Αθήνα ουτε κίνηση έχει ούτε τίποτα!!! Σε 2 1/2 ώρες τσουλάς...!!! Άλλο 2 1/2 ώρες, άλλο "2 ώρες ίσως και λιγότερο". Τώρα έρχεσαι προς τους σωστούς χρόνους. Δυστυχώς ο δρόμος στον οποίο αναφερόμαστε έχει τραγικό παρελθόν, όλες τις ώρες. Ξέρεις τι είναι να έχεις μπροστά σου το αγροτικό μέσα στην μέση και όταν πας να το περάσεις να "σε κλείνει". Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά δεν χρειάζεται πολλές φορές να σου συμβεί... Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 Έκανα λάθος!2 ίσως και λιγότερο μέχρι να στρίψεις για Καλάβρυτα και μετά μισή μέχρι επάνω! Ξέρουμε αν τα εισητήρια είναι ονομαστικά?Εγώ δεν έχω πιστωτική μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιου συγγενικού προσώπου μου? Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εγω? Πολύ καλή προσφορά!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Ξέρουμε αν τα εισητήρια είναι ονομαστικά? Εγώ δεν έχω πιστωτική μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιου συγγενικού προσώπου μου? Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εγω? Πολύ καλή προσφορά!!! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι κάρτα θέλεις και ας μην ειναι στο όνομα σου. Το θέμα ειναι να εκδόσεις τα εισιτήρια στο όνομα σου..... Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 25, 2012 Σε ευχαριστώ captainhook3 !!! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 25, 2012 Μάλιστα, μάλλον δλδ θα πρέπει να κλείσω κ κάπου εκεί κοντά αν ειναι 2.30-3 ώρες... Καμία ιδέα; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό που έχουμε φτιάξει, (ο οποίος είναι στην φάση ανανέωσης). Έχει πληροφορίες σχετικές που ίσως σου φανούν χρήσιμες. 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 25, 2012 (edited) ... Ελπιζω τουλαχιστον σε ενα ωραιο παρκακι σαν το περσινο!!! ... To πάρκο θα είναι καλύτερο από το περσινό. Θυμηθείτε το...! Προϋποθέτεται και η δικιά μας συνεισφορά για αυτό... Περί αναμονής θα το δούμε στη πράξη. Πάντως πέρσι, που υπήρχαν αντίστοιχες προσφορές δεν είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα σε σύγκριση με παλιότερες χρονιές. Το αντίθετο θα έλεγα. Βέβαια βοήθησε το ότι οι αναβατήρες (κυρίως αυτός της Στύγας) δούλεψαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως και να έχει, θα υπάρξουν και φέτος ΣΚ που η αναμονή θα είναι μεγάλη, κυρίως στους εναέριους αναβατήρες. Οι χιονοδρόμοι που ξέρουν να κινούνται "έξυπνα", τόσο στην επιλογή αναβατήρων, όσο και στην επιλογή χιονοδρομικού πεδίου, δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα αναμονής. Edited November 25, 2012 by ALCATRAZ 1 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Salsero 7 Report post Posted November 25, 2012 (edited) Καλησπέρες, Το ΧΚΚ έβγαλε προσφορά στο Groupon.... http://www.groupon.g...vriton/13606099 αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται.. σας ξαναπληροφορώ λοιπόν για αυτό που είναι ήδη ποσταρισμένο στην προηγούμενη σελίδα... Edited November 25, 2012 by Salsero Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,427 Report post Posted November 25, 2012 Δεν θελω να φανω κακος (γιατι ζηταγαμε προσφορες λογω καταστασης)αλλα μηπως το παρακανανε φετος με τις προσφορες???Θα μπορει το ΧΚ να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλη προελευση κόσμου που θα γινει ΣΚ με καλο καιρο ή θα ζησουμε παλιές καλες εποχές 40λεπτης αναμονης στα λιφτ.... Ελπιζω τουλαχιστον σε ενα ωραιο παρκακι σαν το περσινο!!! Επειδή αυτού του είδους οι προσφορές δεν απευθύνονται σε impulse buyers (αγοραστές από παρόρμηση) αλλά σε τακτικούς πελάτες, υπάρχει ο πιο σημαντικός κίνδυνος να τινάξει τη μπάνκα και να κάνει παρέα στο Φαλακρό. Προσπαθώ να καταλάβω πως θα βγάλουν τα έξοδα τους και μου διαφεύγει. Share this post Link to post Share on other sites