ChristosFRC4 59 Report post Posted March 16, 2013 Δλδ πως το βλεπετε για αυριο;; Αξιζει? φοβαμαι κοσμο και κακη ποιοτητα χιονιου ! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 16, 2013 Αύριο ερχόμαστε να τα φάμε μαζί, να μη μείνει τίποτα.... Θα επιτελεστεί κανιβαλισμός. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 16, 2013 Σημερα δεν υπηρχε. Αξιζει να εισαι συνεχεια στο βουνο μπας σου κατσει τετοια μερα απλαα το χιονοδρομικο φροντισε να ταλαιπωρησει για 2 -3 ωρες στα κελλαρια οσους το εμπιστευτηκαν Εσύ πού ήσουν και δε σε πετύχαμε σήμερα; Είπα κι εγώ τέτοια μέρα και να έλειπε το trademark του Παρνασσού! Μια χαρά τα περάσαμε σήμερα με όλη την καλή παρέα του snowclub, πήγε να μας χαλάσει το σκηνικό η ομίχλη αλλά τελικά cool! Πολλά παράπονα είχαν όλοι για τον Ηρακλή που δεν άνοιξε νωρίτερα. Η αλήθεια είναι οτι είχε προβλήματα παγοποίησης και έσπαγαν πάγους ανεβασμένοι στους πυλώνες, η άλλη αλήθεια είναι οτι περιμένεις αφού ο μουσαφίρης πηγαίνει 8, η οικοδέσποινα να είναι εκεί πιο πριν και να χει κάνει τα κουμάντα της για να σε υποδεχτεί ... 2 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 16, 2013 Λιβάδι χιονίζει ασταμάτητα και το έχει ήδη στρώσει!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2013 Μετά από ενημέρωση που είχαμε μέσω mail από το χκΠαρνασσού, σας παραθέτουμε σημερινή φωτοενημέρωση: Αποπάγωση κορυφή Ηρακλή ... 16 03 2013 Χθες μέχρι ώρα 20.00 οι εργαζόμενοι ΧΚΠ προσπαθούσαν να προετοιμάσουν το χκπ για τη σημερινή λειτουργία. Σήμερα πρωί σταμάτησε ο ισχυρός ΝΔ άνεμος που είχε γεμίσει με πάγο υγρό και σκληρό όλα τα μεταλλικά μέρη . Στις συνημμένες φωτό πάρτε μια γεύση από συρματόσχοινο , πυλώνες και σταθμό κορφής Ηρακλή! Σήμερα από ώρα 05.00 ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου για αποπάγωση των κορυφών Ηνιοχου, Ηρακλη, Βάκχου κ.λπ Ώρα 08.00 άρχισε η προσέλευση του κόσμου . Λιακάδα , φρέσκο χιόνι 30 εκατοστά... Απόλαυση! ..... και στα κελλλάρια τσούλαγε μόνο ο Αίολος ....(παρακαλώ για ψυχραιμία και κατανόηση ...) Σύντομα ξεκίνησε και βακχος - περικλής (περιπου 09.00) Ο ηρακλης ώρα 12.30 Ο ερμης ώρα 13.20 Ο Οδυσσέας ώρα 16.00 Σκι απογευματινό μέχρι ώρα 19.00 , έκπτωση 20% από το πρωι. Κάποιοι κατηγορούσαν το ΧΚΠ για καθυστέρηση λειτουργίας (οφείλω μια απάντηση (μόλις ευκαιρήσω) από παλαιότερα σε όσους ομίλησαν για ατιμια ή κοροιδια χκπ) . καλύτερα που δεν τους συνάντησα... Κάποιοι εκτίμησαν αυτό που προσέφερε δεδομένων των συνθηκών (καιρός, διαθέσιμοι πόροι σε ανθρώπους και μηχανήματα) . Αύριο θα μαστε καλύτερα. Θα τσουλήσουν και Διας , τηλέμαχος.... Καλές απόκριες!! Ευχαριστούμε τον κ.Δρίβα για την φωτοενημέρωση! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 16, 2013 (edited) Μια πολυ καλη μερα στο Βουνο μας!!! Ωραια Παρεα, πολυ πουδρα, τι αλλο να ζητησει κανεις......... Και αυριο πανω θα ειμαι........ μην ανεβετε.......χαλια θα ειναι τα φαγαμε ολα....... η........σχεδον ολα :whistling: :whistling: Το μονο αρνητικο τα λιφτ. Ενταξει ξεραμε οτι υπαρχει παγοποιηση αλλα δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ προσπαθεια απο το πρωι για να ανοιξουν (τουλαχιστον δεν ειδα εγω)!!!!!! Αιολο για αρχη, κατα τις 9+ Περικλη, 10+ Βακχο και 12!!!! Ηρακλη!!!! και μετα Ερμης κτλ........ Και η τιμη ......... 24 ευρω!!!!!! Τουλαχιστον γλυτωσα 4 ευρω με το κουπονι....... Το σκι μας παντως το ευχαριστηθηκαμε αν κ ριξαμε τρελες τραβερσες. Super o Οδυσσεας!!! Ραντεβου παλι αυριο!!!!! Υ.Γ.: Χασαμε το Πετουμενο STOP. Edited March 16, 2013 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 16, 2013 Σε λιγο και η φωτο με το πρωτο φαγωμα της ημέρα κατω απο τον Ηρακλη 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 16, 2013 (edited) Και για αυτούς που αναρωτιούνται τί θα συναντήσουν αύριο .. αριστερά snowjim, δεξιά kaps Edited March 16, 2013 by powda 3 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 16, 2013 (edited) E.........καλα..........δεν θα συναντησουν ακριβως αυτο αλλα λεμε τωρα....... Ελπιζω να ριξει σημερα το βραδυ ωστε αυριο να ειναι ακομα πιο Super!!! Σημαδουρα θα ερθεις τελικα????????? Υ.Γ.: Αναμενουμε τα βιδεο Edited March 16, 2013 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 16, 2013 Tο σανιδά μας δεν τον βρίσκω με τίποτα! Πειραξα λίγο τα χρώματα για να φαίνονται οι γραμμες... Ρε καμια φωτο δικιά μου δεν εχω! Τοσες τουμπες μάζεψα και δεν έγραψες καμια! 5 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
marinous 11 Report post Posted March 16, 2013 θα ανεβω κι εγω τελικα Κυριακη Παρνασσο, ηταν οντως πολυ ωραια και αυριο θα ειναι ακομη καλυτερα.... Share this post Link to post Share on other sites
dimitris6 11 Report post Posted March 16, 2013 (edited) Και για αυτούς που αναρωτιούνται τί θα συναντήσουν αύριο .. αριστερά snowjim, δεξιά kaps Τελεια!!!!!! Παμε αυριο!!!!!! Edited March 16, 2013 by dimitris6 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 16, 2013 Tο σανιδά μας δεν τον βρίσκω με τίποτα! Πειραξα λίγο τα χρώματα για να φαίνονται οι γραμμες... Ρε καμια φωτο δικιά μου δεν εχω! Τοσες τουμπες μάζεψα και δεν έγραψες καμια! Σας έφαγε ο Γιάννης!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 16, 2013 Η αλήθεια ειναι η καλύτερη τραβέρσα ήταν η δικιά μου... Αλλα ήταν όλο παγωμένο ψηλά... Ναι καλλιτέχνης ο ατιμος! Πιστεύω με διόρθωσε αρκετά με τις συμβουλές του. 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 16, 2013 Tο σανιδά μας δεν τον βρίσκω με τίποτα! Είμαι stealth Ρε καμια φωτο δικιά μου δεν εχω! Τοσες τουμπες μάζεψα και δεν έγραψες καμια! Πάρε μια κι εσύ ... o ιπτάμενος Blackman (έρωτας αυτό το drop σήμερα) 4 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 16, 2013 Θα κανονίσουμε να τις ξανα φαω για να τις τραβήξεις την επόμενη φορά... <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2013 φτερολλακα ημουν απο το πρωι. Και εμας αργησαν να δωσουν 6 και 14 αλλά το 7 ειχε κατι που δεν το εχω ξανατυχει χωρις σπρωξιμο αφηνω γαζωνω και να δουλευε βολιδα. Μετα 14 στα λουκουμια της και μετα καλλιοπες φιντελ λουκια 6 ειχαμε προβληματα. Απλά ειχε φοβερο εκτος πιστας δε ξερω γιατι απλά ήταν από τα πολύ καλά και ήταν δίπλα σου συνεχεια Η ατακα "τι χρειαζεται η 14?" εδωσε πολύ γελιο. Ο πορφιριο εχει βγαλει ολα τα βιντεο ακαταλληλα πολυ μπιπ θα πεσει. Παντα τετοια εστω και αν δεν ανταμωσαμε το παλεψα μπας κατσει και το σανσετ αλλά τελικα δε βλέπαμε τιποτα ξαφινα μολις επεφτε το σκοτος πλακωσε ομιχλη. αυριο το μονο που μας φοβιζει ειναι ο κοσμος. Το εριχνε με -5 μεχρι που φευγαμε το βραδυ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 16, 2013 ΜΙΚ, πράγματι ο κόσμος θα είναι μάλλον πολύς αύριο, αλλά θα γίνει προσπάθεια να κινηθούμε σε λιγότερο δημοφιλή οικόπεδα... Θα θέλει αλυσίδες? Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 17, 2013 ΦΑΝΤΑΣΤΡΟΥΜΦΙΚΑ και σήμερα με την παρέα του snowclub, πολλές και πολύ ωραίες στιγμές πουδροκατάνυξης. Επιτέλους γνώρισα τις καναδέζες! Fantastico που λεγε και ο Ιταλός στον Τυρια! Όχι άλλη πούδρα παιδιά, να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου :-ρ 4 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 17, 2013 Ένα θα πω: Έφυγα από το σπίτι 10 παρά τέταρτο και πρώτη κατεβασιά στις 1!!! Κίνηση, κόσμος, ελληνική οδηγική γυφτοκαγκουριά (ο καθένας πήγαινε όπου ήθελε, κόντρα σε απαγορευτικά, ανηφόρες κτλ), υπάλληλοι πάργκινγκ σε απόγνωση από ζέστη κούραση και ξεροκεφαλιά οδηγών που δεν ακούγανε. Τελικά η Φτερόλακα μας έσωσε. Πολύ snowclub επάνω, δεν μίλησα και πολύ όμως. Παρέα με μικρή φίλη, Ελβετικό αστεράκι που πάει παντού!!! (Το χωριό της είναι ski in-out!!!) Λίγες ώρες σκι, αλλά ΥΠΕΡποιοτικό (ΜΙΚ και πάλι 1000 thanks για τα tips και την βοήθεια...δουλεύουν ΠΟΛΥ!!!)!!! Χίονι εκπληκτικής ποιότητας εντός και εκτός (ναι κάναμε και λίγο εκτός με την μικρή!!!). Οι πίστες super με εξαίρεση την 6 στην οποία κάναμε εξάσκηση τεχνικής αντοχής. Σε σημεία κακός πάγος, σε σημεία τεράστια bumps και σε σημεία χωράφι. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted March 17, 2013 (edited) Μαγική μέρα, το καλύτερο χιόνι που έχω δει ποτέ στον Παρνασσό. http://www.youtube.com/watch?v=nCCfWKUIP_E Edited March 17, 2013 by Master Chief 10 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 17, 2013 (edited) Το χαμόγελο του Λάππα τα λέει όλα για τη μέρα πιστεύω ... Edited March 17, 2013 by powda 1 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 17, 2013 (edited) Το χαμογελο του Λάππα το έχουμε δει και κανονικές καλές μέρες και είναι το ίδιο με το σημερινό για μέρες σαν τη σημερινη πρέπει να βρει κάτι άλλο πχ να σηκωνονται τα αυτιά Edited March 17, 2013 by ΜΙΚ 7 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 17, 2013 Πραγματικα Mια απο τις πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μερες μαζι`με χθες!!!!!!! ΟΛΟ το Snowclub ηταν εκει!!!!!!!! 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 17, 2013 Συλλεκτική φωτογραφία Στέλιο, σύσσωμη η πολυπληθής και πολυβραβευμένη ομάδα snowboard του snowclub 4 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites