Blackman 2,613 Report post Posted March 17, 2013 (edited) Μην μιλας σιδερώστρα! Σε είδα πως γλυκοκοιταζες τα μπατον μας στις τραβέρσες! Να πω την αλήθεια ειδα φωτο και ζήλεψα.... Αλλα τελικα χρειαζομουν τον πρωινο υπνο οσο τίποτε αλλο... ισως παω ξανα μεσα στη βδομάδα αλλη μια φορά γιατι τα πραγματα ζορίσαν αρκετα φετος... Edited March 17, 2013 by Blackman <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 17, 2013 Για την χθεσινή ημέρα δεν θα πώ και πολλά, αφού ο ΜΙΚ θα ανεβάσει βιντεάκι από το μακελιό που έγινε. Το σημερινό πάντως ήταν το κάτι άλλο.Η πρώτη ουσιαστικά πουδροημέρα με καλό καιρό της σαιζόν. Ασύληπτες καταβάσεις με τα γνωστά κριάρια, ποιότητα χιονιού ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, και freeride μέχρι τελικής πτώσεως. Το πουδροσπρέυ που έτρωγα στην μάπα σε μία από τις καταβάσεις μαρτυρούσε την ποιότητα και την ποσότητα του χιονιού. Τα λούκια του Οδυσσέα μας προσφέρανε καταβάσεις και συγκινήσεις που προσωπικά είχα καιρό να ζήσω. Τα Coreupt τα βγάλανε τα λεφτά τους, και όταν λέμε ότι είναι πέδιλα για 4 φορές την σαιζόν, ε ναι ρε φούστη μου, σήμερα ήταν μία από αυτές τις 4 )))). Τι άλλο να πώ...ειλικρινά δεν έχω λόγια....πάντα τέτοια ρε παιδιά.... 4 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 17, 2013 Η μερα σημερα δεν υπηρχε. Χιονι καταπληκτικο. Παρεα τεραστια με μελη και φιλους του club που στην κυριολεξια γαζωσανε καθε γωνια του βουνου. υ.γ. Ειναι κανεις αυριο για χαρταετο στο Βακχο? Αν ειναι να κανονισουμε στη βαση του Βακχου στις 10... Εχω καψει τετρακεφαλους Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 17, 2013 Βρκστφμφμφ! Τι μέρα! ΤΙ ΜΕΡΑ!!!!! Τέλεια παρέα, απίστευτο χιόνι, καταπληκτικός καιρός, καλύτερα ΔΕΝ γινόταν! ΄Ισως ακολουθήσει βιντεάκι, αλλά κανένα βίντεο δεν μπορεί να αποτυπώσει την σημερινή μέρα. Τυχεροί όσοι την ζήσαμε. Με φίλους. Στο βουνό μας. 6 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
speleoste 347 Report post Posted March 17, 2013 Σήμερα όντως ήταν τέλεια μέρα απο χιόνι αλλα οχι απο κόσμο... πολύς κοσμος, έλεγαν απο τα μεγάφωνα οτι το χιονοδρομικό θα κλείσει στις 18:00 και τελικά έκλεισε στις 17:00...οτι ώρα και να κλείσει ποτε δεν ειναι αρκετό!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 17, 2013 MIK έχεις PM, έχει ανέβει. Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 17, 2013 Όταν η φύση και το βουνό έχουν κέφια! Κυριακή 17/3 Παρνασσός 8 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 17, 2013 Αξέχαστες στιγμές σήμερα... πραγματικά συλλεκτικές. Εκτός από διασκεδαστικό ski / snowboard κανείς δεν παρέλειψε να εξασκήσει λίγο παραπάνω την τεχνική του σε διαφορετικά τεραίν. Προσωπικά, αν και οι Σαχάρες ήταν άλλο πράμα σήμερα, ξεχωρίζω την κατάβαση στην Αρνόβρυση (πρώτη φορά τη δοκίμασα και χάρηκα ιδιαίτερα που βγήκε), το λούκι δίπλα στη μπανάνα και τον υπέροχο Τυρία. Επίσης, να τονίσω ότι powda και PhaethonF1 κράτησαν ψηλά της σημαία των snowboarders του club, μέσα σε αγέλες σκιέρ με άγριες διαθέσεις... 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΩΡΙΩΝ 47 Report post Posted March 18, 2013 Όταν η φύση και το βουνό έχουν κέφια! Κυριακή 17/3 Παρνασσός .......απιστευτα ομορφες φωτογραφιες!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 18, 2013 (edited) Όσοι ήταν χτες πάνω σήμερα νομίζω σήμερα ξύπνησαν πιο happy από ποτέ. Τι όμορφη παρέα, τι όμορφο βουνό!! Όπως πάντως παρατήρησαν και πολλοί άλλοι χτες, κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι εκτός από τα αγριοκάτσικα του forum υπήρχε και μια μεγάλη ομάδα 20 περίπου junior χιονοδρόμων γύρω στα 7 που πήγαινε κυριολεκτικά παντού με τους εκπαιδευτές (πουδρίτσες, πάγους, 6, κατέβηκαν ακόμα και την Καλλιόπη!). Μπράβο στο ΧΚ και στους εκπαιδευτές που ενθαρρύνουν τα μικρά παιδάκια και πολλά μπράβο και στους γονείς που αφήνουν τα μικρούλια τους μαθαίνοντας σκι να αγαπήσουν τη φύση, το βουνό και τους φίλους τους ακόμα περισσότερο. Να τα βλέπατε πώς βοηθούσαν το ένα το άλλο... συγκινητικό κι ελπιδοφόρο. Edited March 18, 2013 by marizaki 7 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 18, 2013 marizaki το σαββάτο στη παγωμένη 6, με ομιχλη που δεν εβλεπες στα 5μ σε μια στιγμη, κατι πιτσιρίκια κατεβαιναν τις πορτες σαν να μην υπαρχει αυριο!!!! 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 18, 2013 Ναι μας το έλεγε ο ΜΙΚ ότι τα είδατε και το Σάββατο. Η ίδια ομάδα πρέπει να ήταν. Φοβερά τα μικρά κατσικάκια... και ήταν πραγματικά πολύ μικρά και καταπληκτικά! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 18, 2013 Οι περισσότερες ομάδες πάντως απαρτίζονται όμως από καφράκια που και εντός πίστας και στις ουρές στα λιφτάκια το παίζουν ταλιμπάν. Οι ευθύνες βρίσκονται στους γονείς και στους προπονητές. Προσωπικά δεν θα διστάσω κάποια στιγμή να εναπωθέσω το...ειδικό μου βάρος σε 2 προπονητές που έχω σταμπάρει να ενισχύουν και επιβραβεύουν αυτές τις συμπεριφορές. Δεν ξέρω ονόματα, αλλά και οι 2 ανήκουν σε ομάδες ορειβατικού (ο ένας φοράει κιτρινομπλέ στολή) αλλά επίσης δεν θυμάμαι από ποιόν. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν σκοπεύω να το αφήσω να περάσει έτσι... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2013 ουφ πιστα. Καλη πιστα καλη παρεα. Πεταξα χαρταετο αλλά μονος στο βακχο ηταν υπημενα παιζει αυριο να ειναι υπερμερα χιονιζειειειειειειειει ανεβαστε βιντεο και φωτο να βγει ταινιαρα ευχαριστουμε χκπ. Τα ψιλοκανατε μανταρα κατι δυωρα αλλά γενικα σουπερ 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 18, 2013 Αυτός ο ΜΙΚ βαλτος ειναι να μας κανει να χασουμε τον υπνο μας! ολο χιονιζει και χιονιζει λεει! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted March 18, 2013 Οι περισσότερες ομάδες πάντως απαρτίζονται όμως από καφράκια που και εντός πίστας και στις ουρές στα λιφτάκια το παίζουν ταλιμπάν. Στην πίστα δεν ξέρω τί γινόταν γιατί αλωνίζαμε εκτός, αλλά στα λιφτ ήταν όντως πολύ ενοχλητικά. Παντελής έλλειψη σεβασμού και ανεξέλεγκτο χώσιμο στην ουρά. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2013 Πονάω σε όλο μου το κορμί, από τον αυχένα, μέχρι τα νύχια των ποδιών! Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την χθεσινή τούμπα, ή με το ολοήμερο λιώσιμο, αλλά δεν με νοιάζει. Ακόμα με το χαμόγελο της ευτυχίας είμαι... 1-2 τρουφάκια τα έτρωγα πάντως... 8 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2013 (edited) Στου φτερού την ολόλευκη λάκκα.... Είχε λαγάνα πάρτυ στο Δια σήμερα. Άδειο χιονοδρομικό παραδοσιακά και αυτοκάρβ μέχρι τις 1 που με διώξανε και αρχισε να χιονίζει με οριακές θερμοκρασίες. Ενημέρωση για πιθανη υπερμέρα αύριο σε λίγο Τα πιτσιρίκια είναι με γονείς και δασκάλους. Απλά πανέμορφα. Ας εξηγήσουμε σε αυτά που δεν έχουν γονείς και δασκάλους τα βασικά. Βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο που έχω βίντεο με γίδια και δεν πήραμε καλά πλάνα τα παιδάκια. Νικελάκο σε αγαπάμε. Μόνο εσύ τέτοια κωλοτούμπιγκ Εγαζώθη βουνό χρώματος λευκού Edited March 18, 2013 by ΜΙΚ 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 18, 2013 Τι να πρωτογράψει κανείς για αυτή την πουδροΚυριακή. Θα πω μόνο ότι ήταν μακράν η καλύτερη μέρα Μαρτίου στο ΧΚΠ ever (τουλάχιστον για εμένα). Όλη την ημέρα είχαμε αγνές παρθένες κατεβασιές (μόνο στην Καλλιόπη μας είχαν προλάβει άλλοι) σε εξαιρετικής ποιότητας χιόνια. Η παρέα απίστευτη, η απόλαυση στο κόκκινο. Πρώτη φορά είδα τόσα παιδιά από την παρέα (που από διμοιρία έγινε κάποια στιγμή λόχος) να καρβάρουν ουρλιάζοντας με την πούδρα να περνάει από τους ώμους και τις μασχάλες. Ειδική μνεία και ευχαριστίες στον αρχινικελοκάνιβαλο που έφτιαξε το πρόγραμμα. Φιλικά 8ψυχος ΥΓ. Εξηγήσεις για το 8 με pm 1 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
marinous 11 Report post Posted March 18, 2013 Να ευχαριστησω και να χαιρετισω τους kaps, master chief, powda, wraith, χρηστο λαππα, ρανια, και φυσικα τον superMIK για την ενθαρρυνση και την καλη παρεα, που σε συνδυασμο με τις φανταστικες καιρικες συνθηκες με εκαναν να απολαυσω ενα απιστευτο σκι στον Παρνασσο το Σ.Κ.....και ναι, χρηστο λαππα, πλακα εκανα.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2013 Δεν είχα καμία αμφιβολία! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
marinous 11 Report post Posted March 18, 2013 θα ανεβει κανεις Παρνασσο αυριο; Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 18, 2013 (edited) Τα απομνημονεύματα μιας απίστευτης Κυριακής με την υπέροχη παρέα του snowclub, μέρος πρώτο: http://www.youtube.com/watch?v=9UII1PBW2L4 Η επιλογή της μουσικής δεν είναι καθόλου τυχαία, κάτι τέτοιες μέρες νιώθουμε όλοι παιδιά Edited March 18, 2013 by powda 10 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2013 Respect και για την έμπνευση! Υπέροχο κομμάτι, υπέροχα πλάνα. Τι όμορφο που είναι να είσαι στο βουνό με φίλους! 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted March 18, 2013 Κυριακή 17/3/13: Καλλιόπη, Τυριάς, Ρέμα, off-πίστες μυθικές μέχρι σήμερα για μένα, έγιναν πραγματικότητα χάρη στην απίστευτη παρέα του snowclub. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και πιο πολύ στους "οδηγούς" μας: MIK (στον Τυριά) και Χρήστο Λάππα (στο Ρέμα). 2 Share this post Link to post Share on other sites