over-poulover 7,010 Report post Posted April 26, 2013 Καλό καλοκαίρι χ.κ.Π! Ανυπομονούμε να δούμε τον νέο σου εξοπλισμό!!! 3 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 26, 2013 Διαβάζω τα μηνύματα μέσα από το αυτοκίνητο που με πάει για SIV στην Καλαμάτα και πραγματικά ζηλεύω που θα χάσω το τελευταιο lift served ski της σεζόν. Καλό σκι για όσους μπορέσουν να το απολάυσουν! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 27, 2013 Να σημειώσουμε επίσης οτι, στις ανακοινώσεις που μας έρχονται και δημοσιεύουμε, δέν βάζουμε χέρι σάν σύλλογος. Έτσι δέν είναι ; 5 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 27, 2013 εννοειται 3 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted April 27, 2013 Ιστορικες αλλαγες απο του χρονου στο Χ/Κ Π.!!!!! Φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος που ανυπομονει να τις δει.... 1 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 27, 2013 εννοειταιΕννοείται για εμάς κ.Πρόεδρε. Για τους άλλους όμως ; 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted April 27, 2013 Μετά από ενημέρωση που είχαμε από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μέσω e - mail, σας παραθέτουμε σημερινή φωτοενημέρωση. Φωτοενημέρωση 27.4.2013 Ενώ οι κροκοι άρχισαν να φαίνονται όπου υποχωρεί το χιόνι, όσοι ήρθαν και σήμερα στο χ.κ.Παρνασσού, απόλαυσαν έναν υπέροχο Περικλή (και Βάκχο, Ηρακλή).... Κρίμα που δεν το απόλαυσαν περισσότεροι, ιδιαίτερα με την ευκολία και την οικονομία που χαρακτηρίζει την εποχή ... Αύριο, η τελευταία ημέρα λειτουργίας του χ.κ.Π 2012-2013. Ελπίζουμε και των παλαιών αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχου... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! Ευχαριστούμε τον κ.Δρίβα για την φωτοενημέρωση. 8 Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted April 27, 2013 "Αύριο, η τελευταία ημέρα λειτουργίας του χ.κ.Π 2012-2013. Ελπίζουμε και των παλαιών αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχου..." εγινε ελπιδα η σιγουρια; ωραια.. But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 27, 2013 "Αύριο, η τελευταία ημέρα λειτουργίας του χ.κ.Π 2012-2013. Ελπίζουμε και των παλαιών αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχου..." εγινε ελπιδα η σιγουρια; ωραια.. ??????????????????????? Χμμμμμμμμμμμμ....... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted April 28, 2013 σίγουρο είναι μόνο ο θάνατος .... όλα τα άλλα είναι ....πιθανότητες ... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted April 28, 2013 Και οι φόροι αγαπητέ μου και οι φόροι .... 5 Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 28, 2013 Και οι φόροι αγαπητέ μου και οι φόροι .... Φοροι Καπετανιε μου οταν εχεις εισοδημα, οταν δεν εχεις .... Τελη! Τελος αναπνοης, Τελος ορασης, Τελος παντων... καπως ποιητικο στην κακομοιρια του... Τελος και τελεια... 3 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted April 28, 2013 Πάει και η φετινή χρονιά, έκλεισε με μια όμορφη μέρα στον Παρνασσό με τους λιγοστούς που βρεθήκαμε να θέλουμε να κάνουμε μια τελευταία βόλτα με το Βάκχο και να απολαμβάνουμε μια ηλιόλουστη μέρα με πολύ χιόνι, κέφι, κοντομάνικα και σορτσάκια!! Θερμοκρασία στο parking 18,5 ... Εκλεισε κατά τις 2 με κλαρίνα και ψητούρες!! Thanks ΧΚΠ που το κρατήσατε μέχρι και σήμερα. Και είς άλλα με υγεία λοιπόν και του χρόνου ακόμα καλύτερα στα αγαπημένα μας βουνά. Καλό καλοκαίρι και καλή υπομονή σε όλους 8 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted April 28, 2013 (edited) Και το video ντοκουμέντο από τα τελευταία δευτερόλεπτα τσουλίματος της χρονιάς, με μουσική υπόκρουση από το σαλέ (το διασκεδάζαν τα παιδιά του ΧΚΠ και καλά κάνανε). Πάντως το κλαρίνο ταίριαξε γάντι, μου κλεισε το video μια χαρά! http://youtube.com/watch?v=ogN7NEW75p8 Edited April 28, 2013 by powda 10 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted April 28, 2013 Μετά από ενημέρωση που είχαμε από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μέσω e - mail, σας παραθέτουμε σημερινή φωτοενημέρωση, από την τελευταία ημέρα λειτουργίας της σεζόν. Αγαπητοί φίλοι, Άλλη μια χειμερινή περίοδος έκλεισε σήμερα, 28 04 2013! Απολαυστικό χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και σήμερα έως ώρα περίπου 12.00... Πολλοί το απόλαυσαν με τα ..καλοκαιρινά τους!!! Σήμερα οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από τους γέρους... Αφροδίτη και Βάκχο...για να τους θυμόμαστε...και ας μας ταλαιπώρησαν... Πότε με αργοπορίες , πότε με χαλασμένα καρεκλάκια, πότε με βλάβες κ.λπ. Ελπίζουμε από τον επόμενο χειμώνα το 2.250(υψόμετρο κορυφή Βάκχου) να είναι πιο κοντά στο 1750 και στο 1950, προσφέροντας έναν νέο ορίζοντα στους φίλους του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΓ: 1.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους ΦΙΛΟΥΣ ΧΚΠ για τον χειμώνα που περάσαμε μαζί! 2.Θα τα πούμε σύντομα ξανά... Για έναν απολογισμό εφ όλης της ύλης ! Έως τότε θα μας ήταν χρήσιμο να ακούγαμε την άποψη σας για τα 5 καλύτερα και τα 5 χειρότερα σημεία του ΧΚΠ, όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε! Ευχαριστούμε τον κ.Δρίβα για την φωτοενημέρωση, τόσο της σημερινής, όσο και για τις προηγούμενες, κατά την διάρκεια της σεζόν. Ελπίζουμε οι επόμενες που θα μας στείλει, να αφορούν την πορεία των έργων στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. 17 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 29, 2013 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!! Ελπιζουμε την ερχομενη σαιζον να βρουμε το αγαπημενο μας βουνο με τις ολοκαινουργιες εγκαταστασεις του και ακομα καλυτερο απο θεμα οργανωσης/λειτουργιας. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους κατεβαλλαν καθε δυνατη προσπαθεια ωστε να ευχαριστηθουμε αυτο που αγαπαμε!!! Να τσουλαμε στις πλαγιες με θεα τη μιση Ελλαδα!!!! 8 μηνες ειναι...... ΚΟΥΡΑΓΙΟ Θα ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!! 7 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted April 29, 2013 (edited) Στο site του ΧΚΠ είδα ότι έχει αναρτηθεί ερωτηματολόγιο που θα πρότεινα να συμπληρώσουν όλοι. Καλό καλοκαίρι ΧΚΠ!!! Καλή ξεκούραση σε όσους κουράστηκαν για να περάσουμε όμορφα το χειμώνα. Edited April 29, 2013 by marizaki 3 Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted April 29, 2013 Kαλό καλοκαίρι και καλή ανάρωση στους τραυματισμένους. Στάθης , Όλγα και άλλοι εγχειρισμένοι, από δυο φωτογραφίες να σας κάνω μέλη στo c- dream team. Και τώρα φέρτε τις bull dooooooooooooooooooozeeeeeers :construction: 2 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 29, 2013 καλό καλοκαίρι κι από εμένα (άρχισε τυπικά και ουσιαστικά χθες με το πρώτο «πλατσούρισμα» στο Καβούρι) κι ένα ευχαριστώ στον Βάκχο και στην Αφροδίτη που μου χάρισαν περισσότερες χαρές απ’ ότι λύπες και στους καλούς ανθρώπους που τα δούλευαν! δε θα ξεχάσω δυο πολύ μικρά περιστατικά ευγένειας :) των εργαζομένων σ’ αυτά τα 2 λιφτ τον κύριο στην «παραλαβή» της Αφροδίτης που αφού κατέβηκα απ’ το αυγό, μου έφερε το λάστιχο που «δένω» τα σκι μου όταν ανακάλυψα, λίγο πριν κατέβω τη σκάλα, πως μου είχε πέσει μέσα στην καμπίνα… και τον εργαζόμενο στο σπιτάκι του Βάκχου που μου είχε κρατήσει το φλις μου και μου το έφερε όταν ανέβηκα με την τελευταία Αφροδίτη... όταν πια είχε κλείσει για το κοινό!! θα έμενα χωρίς αυτό όλο το Σάββατο… Να ‘ναι καλά! και του χρόνου στα νέα λιφτ 1 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 29, 2013 καλό καλοκαίρι κι από εμένα (άρχισε τυπικά και ουσιαστικά χθες με το πρώτο «πλατσούρισμα» στο Καβούρι) Δεν θα ελεγα οτι ειναι κ οτι πρεπει για πλατσουρισμα για Γυναικα...... Μακρυα!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 29, 2013 Χθες πάντως στη Βουλιαγμένη ήταν μιά χαρά η θαλασσούλα για το πρώτο μας μπάνιο της καλοκαιρινής σεζόν! Τουλάχιστον μετά από το ματς ρακέτας, η βουτιά ήταν πολύ ευχάριστη! Έτσι συνεχίζεται η παράδοση, το προηγούμενο ΣΚ σκι Παρνασσός, το επόμενο το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα! Ελλαδάρα!!!! Ότι κι αν λέμε, ζούμε στην πιό όμορφη χώρα στον πλανήτη!! 5 Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
fotis foteinos 15 Report post Posted April 29, 2013 (edited) Σας παραθέτουμε την ενημέρωση που λάβαμε μέσω e-mail από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Πανηγυρικό κλείσιμο του ΧΚΠ το σαββατοκύριακο! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η δυσάρεστη ώρα για το φινάλε της σεζόν. Οι εποχές αλλάζουν, η άνοιξη βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό της και μυρίζει καλοκαίρι! Οι θερμοκρασίες έχουν ανεβεί για τα καλά με αποτέλεσμα η χιονοδρομία (παρά του ότι έχει ακόμη χιόνι πολύ) να μη μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια. Έτσι με αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το ΧΚΠ τη Μεγάλη εβδομάδα. Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανεβείτε στο βουνό αυτό το σαββατοκύριακο για ένα πανηγυρικό κλείσιμο της σεζόν! Μια σεζόν που σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται πολύ καλή, με πολύ χιόνι και μεγάλη προσέλευση κόσμου κι ας μας τα χάλαγε ο καιρός σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο! Ελάτε επίσης να αποχαιρετίσετε τους αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο, που θα αντικατασταθούν. Βλέπετε, το βουνό μας ο Παρνασσός, σύντομα αλλάζει! Και αλλάζει πολύ, με την πρώτη φάση να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με την αντικατάσταση των αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχος, Δίας και την εγκατάσταση νέου αναβατήρα στην περιοχή της Σαχάρας. Αλλά δε σταματάμε εκεί. Μόλις χθες μπήκε στην τελική ευθεία και ο διαγωνισμός για τη δεύτερη φάση του εκσυγχρονισμού του ΧΚΠ με το άνοιγμα των προσφορών για την ανάδειξη του νέου μειοδότη. Η δεύτερη φάση αφορά την αντικατάσταση των αναβατήρων Ήρα, Ηνίοχος και Ερμής. Μέσα στην επόμενη τριετία το βουνό θα έχει ανανεωθεί και εκσυγχρονιστεί σε τέτοιο βαθμό που θα έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της χώρας μας και θα αναζητεί μια θέση ανάμεσα στην ελίτ της νοτιανατολικής Ευρώπης! Μέσα σε μια εποχή μιζέριας και βαθιάς κρίσης ο Παρνασσός βρίσκει τη δύναμη και προετοιμάζεται για ένα λαμπρό μέλλον! Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάτι ανάλογο να γίνει και για την ίδια μας τη χώρα και σύντομα να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της! Το ΧΚΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλες τις φίλες και φίλους, χιονοδρόμους ή επισκέπτες που μας τίμησαν φέτος με την παρουσία τους στο βουνό! Το σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής και Βάκχος. Και οι πίστες: Περικλής, Αίολος, Διηάνειρα, Βάκχος και Τηλέμαχος. Διαβάστε τις εντυπώσεις των χιονοδρόμων για το ΧΚΠ μέσα από το φόρουμ του snowclub στη διεύθυνση: http://www.snowclub....c=15303&st=2160 Ευχαριστούμε το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για την ενημέρωση. Τέλεια όλααα σας ευχαριστούμε και του χρόνου δυνατά και με υγεία Edited April 30, 2013 by madskier μετατροπή απο greeklish--->ελληνικά 2 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted May 2, 2013 Θα ανεβει κανενας αυριο? 4 Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted May 2, 2013 Θα ανεβει κανενας αυριο? Τι ώρα ραντεβού; 2 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted May 2, 2013 Θα ανεβει κανενας αυριο? Ναι εγώ ... θα μου κάνεις παρέα να μαζέψουμε χόρτα; 2 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites