ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 8, 2013 Το να κατηγορεί κάποιος τον δικαστικό επιμελητή δεν στέκει, είναι προφανές. Ο δικαστικός επιμελητής δεν κάνει ότι του κατέβει. Εφαρμόζει την απόφαση ενός δικαστηρίου. Το ποιοι δικαιώνονται όμως, ας το αφήσουμε, γιατί αυτό που μετράει είναι η τελεσίδικη απόφαση, όχι τα πριν. Πάντως προσωπικά μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχει λυθεί το ζήτημα στα δικαστήρια Η απόφαση για κατάσχεση δεν είναι προσωρινή (κάτι σαν τα ασφαλιστικά μέτρα). Έχει προηγηθεί μακροχρόνια διαδικασία με σειρά αποφάσεων, όπου κάποιος έχει κερδίσει. Και αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι οτι πουθενά δεν δικαιώνεται ο Ορειβατικός. Το σημαντικό είναι οτι το χ/κ μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα για λίγες εβδομάδες ακόμη. 3 Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 8, 2013 Αλεξη εννοείς ότι αύριο θα λειτουργούν τα πάντα εκτός από τον Αρκτούρο; Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 8, 2013 Μετά τη συμφωνία που έγινε ανάμεσα στις τρείς πλευρές, και ο Αρκτούρος μπορεί να λειτουργήσει, και ο χιονωστρωτήρας να πατήσει πίστες (από τα κατασχεμένα). Τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς λειτουργούσαν. Ας ελπίσουμε σε πλήρη λειτουργία, εν' όψει Σ/Κ. Χιονίζει για τα καλά τώρα από χαμηλά. 5 Share this post Link to post Share on other sites
RINGO 1 Report post Posted February 8, 2013 Ανακοίνωση του ΕΟΣ Τρίπολης για το χιονοδρομικό Παρ, 8 Φεβ 2013 - 19:44 Ανακοίνωση του ΕΟΣ για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού και για την αναβολή εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων "Μετά την αιφνιδιαστική, παράνομη, καταχρηστική και άκυρη κατάσχεση πραγμάτων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, ο ΕΟΣ Τρίπολης προέβη άμεσα στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Κατατέθηκε αίτηση προσωρινής διαταγής κατά του κατασχετηρίου που ορίστηκε να συζητηθεί την Παρασκευή 8/2/2013 στο Πρωτοδικείο Τρίπολης και παράλληλα κατατέθηκε αίτηση για προσωρινά μέτρα που ορίστηκε να συζητηθούν την Παρασκευή 1/3/2012. Κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής σήμερα Παρασκευή 8/2/2013 ο κατασχέτης κ. Γεώργιος Πετρόπουλος του Ιωάννη, ζήτησε την αναβολή της γιατί "δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί ο συνήγορος του" και συμφώνησε να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του μέχρι την έκδοση της απόφασης για προσωρινά μέτρα και παρέδωσε τα κατασχεμένα στη διάθεση του συλλόγου μέχρι τότε ελεύθερα να τα χρησιμοποιεί. Κατόπιν αυτού ανακοινώνεται ότι από αύριο Σάββατο 9/2/2013 το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου θα λειτουργεί κανονικά. Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης επιφυλάσσεται παντός άλλου νόμιμου δικαιώματός του και αποκατάσταση της ηθικής βλάβης Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 8, 2013 Τα υπόλοιπα της συμφωνίας ; Άλλα χαρτιά δεν υπεγράφησαν ; Του έκαναν χάρη του καημένου του Γεώργιου Πετρόπουλου του Ιωάννη ; 2 Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 8, 2013 (edited) Παρτο ρε, για να βουλωσεις στοματα ρε... Edited February 8, 2013 by spider 3 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 9, 2013 Πορωση σημερα!!!τώρα μόλις γύρισα!!!έκανα όλες τις πίστες εκτός από Ανατολική!!!!φοβερά ήταν!!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 9, 2013 Χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Χιονοδρομικό. Σε εξέλιξη το πάτημα των πιστών για να είναι διαθέσιμες αύριο. Πατημένες θα είναι οι πίστες ΠΑΝ (Βορεινή) , ΕΡΑΤΩ (Περιφερειακή) , ΑΝΥΤΗ ( Δίπλα στον Αρκτούρο) και το πλατώ. Λόγω της χιονόπτωσης όμως αύριο το πρωί θα υπάρχει φρέσκο χιόνι λίγων εκατοστών πάνω στις πατημένες πίστες. Θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι Αναβατήρες. Ο καιρός προβλέπεται να έχει μικρά ανοίγματα με ήλιο , σύννεφα και κατά διαστήματα και ελαφρά χιονόπτωση. Ο δρόμος θα καθαρίζεται από μηχανήματα αλλά επιβάλλεται να έχετε μαζί σας αλυσίδες! 3 Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 11, 2013 Μερικές φωτογραφίες από το σκ που μας πέρασε από το Μαίναλο... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 11, 2013 (edited) Powder weekend στο ΧΚ Μαινάλου. Ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο χωμένοι στο βαθύ φρέσκο χιονάκι ήταν αυτό που πέρασε στο Μαιναλάκι. Και το καταεφχαριστηθηκαμε. Δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο για video και φωτογραφίες ώστε να σας μεταφέρω το κλίμα και τις εικόνες. Άσε που δεν έχω ούτε φωτογραφική μηχανή ούτε go pro. Στο ΧΚ κέντρο Καλαβρύτων έμειναν με το μισό βουνό κλειστό το Σάββατο και ίσως και Κυριακή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και εδώ είναι το σαφέστατο πλεονέκτημα που έχει το Μαιναλάκι. Όταν τα άλλα κλείνουν αυτό μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν δέρνουν οι κακοκαιρίες. Η εικόνα του χιονοδρομικού ξεπερνούσε μακράν τη αίσθηση προχειρότητας και άρπα κόλλας που διαπιστώναμε στο παρελθόν. Θα πρέπει να έπεσε ξενύχτι για να βγει αυτό και έτσι είναι, δεν μπορεί το κέντρο να προετοιμαστεί αλλιώς. Φαίνεται όμως ότι επηρέασαν, λίγο το φρέσκο χιονάκι, λίγο το ταρακούνημα ότι το χιονοδρομικό θα ακρωτηριαζόταν και ίσως λίγο και το κράξιμο που έφαγαν τόσες μέρες που επιτέλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς αλλιώτικη από τις άλλες φορές. Και γιατρός υπήρχε και άμεσα ενέργησε σε ένα ατύχημα που δυστυχώς ήμουν και εγώ μέρος του. Φορείο δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά ο ένας και μοναδικός πιστέρ δεν επαρκεί για να το μεταφέρει. Χρειάζονται οπωσδήποτε δύο με παρουσία και επεμβάσεις παντού. Μικρές ενέργειες βελτίωσης στην οριοθέτηση και σήμανση των πιστών και το κέντρο θα γίνει κουκλί. Τα υλικά σήμανσης υπάρχουν απλά πρέπει και να χρησιμοποιούνται, δεν έχουν λόγο να κάθονται στο σπιτάκι της βορινής. Μπράβο και στις δυο πλευρές που έβαλαν νερό στο κρασί τους και κατάφερε να λειτουργήσει το χιονοδρομικό μας. Ελπίζουμε να επικρατήσει νηφαλιότητα να βρεθεί ένας συμβιβασμός και να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Η παρουσία των νέων αθλητών του ΕΟΣ ήταν ‘’εκκωφαντική’’ και μας γέμισε με ελπίδες . Έτσι όπως πάνε αυτά τα διαόλια θα σαρώσουν όλα τα μετάλλια. Μπράβο στα παιδιάκια και μπράβο και στον προπονητή τους για την αφοσίωση το πάθος και την αγάπη που δείχνει. Φαίνεται ότι ο ΕΟΣ Τρίπολης διαθέτει και κάποια αξιόλογα μέλη που εργάζονται χωρίς υστεροβουλία και με απαράμιλλη αφοσίωση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν λένε να εγκαταλείψουν την νοοτροπία του τσιφλικά του βουνού όπως ένας παχύσαρκος ‘’κύριος’’ μέλος της ΤΕΧ του ΕΟΣ ο οποίος έκανε τον πορτιέρη στο ξύλινο σπιτάκι της βορινής και επέτρεπε σε όσους ήθελε αυτός την είσοδο. Θλιβερή λεπτομέρεια η παρουσία του, αλλά και που δεν υπάρχει ένα τέτοιος τραγικός τύπος θα μου πεις. Ραντεβού το επόμενο ΣΚ με νέα χιόνια και νέες συγκινήσεις. Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω και καμιά φωτογραφία. Ελπίζουμε οι άνθρωποι του χιονοδρομικού να συνεχίσουν να εργάζονται αδιάκοπα, να βελτιωθούν και άλλο και να μεταμορφώσουν το Μαιναλάκι μας σε αυτό που ήταν παλιότερα. Edited February 11, 2013 by Wipika 5 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 11, 2013 ποσο χιονι εβαλε τελικα επανω?? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 11, 2013 Powder weekend στο ΧΚ Μαινάλου. Ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο χωμένοι στο βαθύ φρέσκο χιονάκι ήταν αυτό που πέρασε στο Μαιναλάκι. Και το καταεφχαριστηθηκαμε. Δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο για video και φωτογραφίες ώστε να σας μεταφέρω το κλίμα και τις εικόνες. Άσε που δεν έχω ούτε φωτογραφική μηχανή ούτε go pro. Στο ΧΚ κέντρο Καλαβρύτων έμειναν με το μισό βουνό κλειστό το Σάββατο και ίσως και Κυριακή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και εδώ είναι το σαφέστατο πλεονέκτημα που έχει το Μαιναλάκι. Όταν τα άλλα κλείνουν αυτό μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν δέρνουν οι κακοκαιρίες. Η εικόνα του χιονοδρομικού ξεπερνούσε μακράν τη αίσθηση προχειρότητας και άρπα κόλλας που διαπιστώναμε στο παρελθόν. Θα πρέπει να έπεσε ξενύχτι για να βγει αυτό και έτσι είναι, δεν μπορεί το κέντρο να προετοιμαστεί αλλιώς. Φαίνεται όμως ότι επηρέασαν, λίγο το φρέσκο χιονάκι, λίγο το ταρακούνημα ότι το χιονοδρομικό θα ακρωτηριαζόταν και ίσως λίγο και το κράξιμο που έφαγαν τόσες μέρες που επιτέλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς αλλιώτικη από τις άλλες φορές. Και γιατρός υπήρχε και άμεσα ενέργησε σε ένα ατύχημα που δυστυχώς ήμουν και εγώ μέρος του. Φορείο δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά ο ένας και μοναδικός πιστέρ δεν επαρκεί για να το μεταφέρει. Χρειάζονται οπωσδήποτε δύο με παρουσία και επεμβάσεις παντού. Μικρές ενέργειες βελτίωσης στην οριοθέτηση και σήμανση των πιστών και το κέντρο θα γίνει κουκλί. Τα υλικά σήμανσης υπάρχουν απλά πρέπει και να χρησιμοποιούνται, δεν έχουν λόγο να κάθονται στο σπιτάκι της βορινής. Μπράβο και στις δυο πλευρές που έβαλαν νερό στο κρασί τους και κατάφερε να λειτουργήσει το χιονοδρομικό μας. Ελπίζουμε να επικρατήσει νηφαλιότητα να βρεθεί ένας συμβιβασμός και να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Η παρουσία των νέων αθλητών του ΕΟΣ ήταν ‘’εκκωφαντική’’ και μας γέμισε με ελπίδες . Έτσι όπως πάνε αυτά τα διαόλια θα σαρώσουν όλα τα μετάλλια. Μπράβο στα παιδιάκια και μπράβο και στον προπονητή τους για την αφοσίωση το πάθος και την αγάπη που δείχνει. Φαίνεται ότι ο ΕΟΣ Τρίπολης διαθέτει και κάποια αξιόλογα μέλη που εργάζονται χωρίς υστεροβουλία και με απαράμιλλη αφοσίωση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν λένε να εγκαταλείψουν την νοοτροπία του τσιφλικά του βουνού όπως ένας παχύσαρκος ‘’κύριος’’ μέλος της ΤΕΧ του ΕΟΣ ο οποίος έκανε τον πορτιέρη στο ξύλινο σπιτάκι της βορινής και επέτρεπε σε όσους ήθελε αυτός την είσοδο. Θλιβερή λεπτομέρεια η παρουσία του, αλλά και που δεν υπάρχει ένα τέτοιος τραγικός τύπος θα μου πεις. Ραντεβού το επόμενο ΣΚ με νέα χιόνια και νέες συγκινήσεις. Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω και καμιά φωτογραφία. Ελπίζουμε οι άνθρωποι του χιονοδρομικού να συνεχίσουν να εργάζονται αδιάκοπα, να βελτιωθούν και άλλο και να μεταμορφώσουν το Μαιναλάκι μας σε αυτό που ήταν παλιότερα. wipika παίζει να σε είδα αλλά δεν ξέρω τι φοράς...Εγώ φοράω ένα κόκκινο παντελόνι,μπουφάν μπλε με λαχανί και μαύρο κράνος με άπρη μάσκα με μπλε τζάμι... Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 11, 2013 ποσο χιονι εβαλε τελικα επανω?? Χωρίς να είμαι σίγουρος κανα 25 ποντο...Είχε πολύ ΠΟΛΥ χιονι!!!!καταπληκτικής ποιότητας!!! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted February 11, 2013 ερωτηση: δεν εχω ξαναπαει στο μαιναλο. ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο δρομος που ακολουθεις για το χιονοδρομικο? Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 11, 2013 εαν ερχεσαι απο αθηνα,περνεις την εθνικη οδο για κορινθο και μετα στις ταμπελες για τριπολη.Δεν σταματας πουθενα.Μετα τις συρραγες στο αρτεμισιο,ειναι τα διοδια της νεστανης.Τα πληρωνεις και μετα απο 1-2 λεπτα στριβεις δεξια,προς λεβιδι νομιζω λεει,παντως δεν εχει και αλλη στροφη μετα τα διοδια.Στριβεις και ολο ευθεια,περνας τα χωρια καψια,καρδαρας και φτανεις χιονοδρομικο.Μετα τη στροφη απο τα διοδια νεστανης εχει και ταμπελες για το χιονοδρομικο,οποτε εισαι κομπλε. Απο κορινθο το κανουμε 50λεπτα με μικρο αμαξι,ο δρομος ειναι πολυ χαλαρος και μονο εθνικη σχεδον. "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 11, 2013 (edited) wipika παίζει να σε είδα αλλά δεν ξέρω τι φοράς...Εγώ φοράω ένα κόκκινο παντελόνι,μπουφάν μπλε με λαχανί και μαύρο κράνος με άπρη μάσκα με μπλε τζάμι... Εγω φοράω: NEON puffy ski jacket Roberto Tanini ski pants Carrera ski goggles Και γενικότερα ειμαι καπως ετσι Edited February 11, 2013 by Wipika 6 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 11, 2013 (....)Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν λένε να εγκαταλείψουν την νοοτροπία του τσιφλικά του βουνού όπως ένας παχύσαρκος ‘’κύριος’’ μέλος της ΤΕΧ του ΕΟΣ ο οποίος έκανε τον πορτιέρη στο ξύλινο σπιτάκι της βορινής και επέτρεπε σε όσους ήθελε αυτός την είσοδο. Θλιβερή λεπτομέρεια η παρουσία του, αλλά και που δεν υπάρχει ένα τέτοιος τραγικός τύπος θα μου πεις. (...) Γαμώτο, γιατί τα χάνω αυτά; Σε παρακαλώ θεε μου , ας είναι εκεί αυτός όταν με το καλό ανέβω ~ εχω ανωμαλέψει πολύ τελευταία και θέλω ένας τέτοιος να μου πει κάτι τέτοιο. Χέρομαι ιδιαίτερα Wipika για την εκδρομή σου. Ισως συναντηθούμε αυτήν την φορά στο βουνό. Αν όχι ΣΚ τουλάχιστον Κυριακή. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 11, 2013 Παιδιά, δεν έχω πάει ποτέ Μαίναλο, αλλά με αυτά που βλέπω όλο το σκέφτομαι. Θα προτιμούσα να πετύχω παρεούλα πάνω, να μου δείξει τα "κόλπα" του βουνού, γιατί απ'ό,τι διαβάζω έχει τις ιδιαιτερότητές του... Λέτε και μόνος-ταλιμπάν είναι μια χαρά? Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 11, 2013 Εγω φοράω: NEON puffy ski jacket Roberto Tanini ski pants Carrera ski goggles Και γενικότερα ειμαι καπως ετσι Κουκλος 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2013 Εγω φοράω: NEON puffy ski jacket Roberto Tanini ski pants Carrera ski goggles Και γενικότερα ειμαι καπως ετσι αχαχαχαχαχα μεσα στη μόδα είσαι ρε παιδάκι μου. Οποιον δείτε στο βουνό με την τελευταία λέξη της μόδας απο την κορυφή μέχρι τα νύχια τοτε αυτός είναι ο wipika. 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 11, 2013 http://youtu.be/_TXNEE6SaoI Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 11, 2013 Γαμώτο, γιατί τα χάνω αυτά; Σε παρακαλώ θεε μου , ας είναι εκεί αυτός όταν με το καλό ανέβω ~ εχω ανωμαλέψει πολύ τελευταία και θέλω ένας τέτοιος να μου πει κάτι τέτοιο. Χέρομαι ιδιαίτερα Wipika για την εκδρομή σου. Ισως συναντηθούμε αυτήν την φορά στο βουνό. Αν όχι ΣΚ τουλάχιστον Κυριακή. Μου δίνεις διπλή χαρά φίλε Χρήστο. Και θα κάνουμε ski παρέα, και θα τακτοποιήσουμε τον μπουχέσα. Τέλεια ! www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
gordonas 139 Report post Posted February 11, 2013 Χωρίς να είμαι σίγουρος κανα 25 ποντο...Είχε πολύ ΠΟΛΥ χιονι!!!!καταπληκτικής ποιότητας!!! http://www.mainaloski.gr/prosvasi Κάνε μεγέθυνση στον χάρτη και ακολουθείς την διαδρομή. Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 11, 2013 Και γενικότερα ειμαι καπως ετσι Πες μου ότι διάλεξες αυτή την φωτο επειδή είχες και εσύ το 4S της Rosssignol. 1 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 11, 2013 Οχι φίλε μου, την διαλεξα γιατι ειχα τις μποτες salomon sx-42. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites