Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
panoskap

χ.κ. Μαινάλου 2012-2013

Recommended Posts

Συννεφιά σήμερα στο χ/κ Μαινάλου.

θερμοκρασία τώρα +2°C.

Άνεμοι Ν μέτριοι.

Ο δρόμος από Καρδαρά είναι ανοικτός (πάντα μαζί σας αλυσίδες).

Το χ/κ αναμένεται να λειτουργήσει. Οι πίστες δέν έχουν στρωθεί.

Λειτουργούν, η σχολή εκμάθησης και τα καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού.

Από εμένα έχασαν τα λεφτα μου που είχα κάθε όρεξη να δώσω. Ελπίζω να το κάνουν και όλοι οι σοβαροί χιονοδρόμοι μπας βάλουν μυαλό ο βατικιώτης και οι διοικούντς του χκ

Αλέξη περιμένω τουλάχιστον μια γραπτή απάντηση με το όνομα του ανθρώππου που ευθύνετε για την φράση της ξεφτίλας και μια τεκμηρίωση των δεδομένων που γνώριζε όταν την έγραψε

το 2003 τα ίδια μας έκαναν τα χκπ και χκκ και αυτό μας οδήγησε να ανοίξουμε τον σύλλογο

το 2013 τα χκκ και χκπ λένε την αλήθεια και παλεύουν και αυτό είναι το μόνο που ζητάμε

Edited by Χρήστος Λάππας
διαγράφηκαν χαρακτηρισμοί
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

το 2013 τα χκκ και χκπ λένε την αλήθεια και παλεύουν και αυτό είναι το μόνο που ζητάμε

ας ελπισουμε να ακολουθησει και το Μαιναλο μετα το δικαιο κραξιμο!

• Like 4

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Κυριακή, 20 Ιαν, 2013 - 00:15

Powder day με είσοδο 8 ευρώ

powder_20-1-2013.jpg

Μετά την χτεσινή ημέρα με τα πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησε όσους

προσπάθησαν να έρθουν για χιονοδρομία, σήμερα Κυριακή ανοιχτές όλες

οι πίστες απάτητες με πάρα πολύ φρέσκο χιόνι. Υπήρξε τεχνική βλάβη στο ρατράκ

που στάθηκε αδύνατο να διορθωθεί μέσα στην ημέρα.

Γενική είσοδος 8 ευρώ. Καλές πούδρες.

Πηγή: mainaloski.gr

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

5 ώρες πρίν

Καλημέρα σε όλους και όλες σας!

Η ώρα είναι 6.00 το πρωί και τα νέα από το Κέντρο είναι όπως τα λέγαμε χθες βράδυ.

Ανοιχτοί όλοι οι αναβατήρες αλλά οι πίστες θα είναι απάτητες λόγω βλάβης του Χιονοστρωτήρα.

Το εισιτήριο θα είναι στα 8 ευρώ και ο δρόμος από Καρδαρά το πρωί θα χρειάζεται αλυσίδες !!

Η βλάβη στην Ρευματοδότηση αποκαταστάθηκε και ο καιρός αναμένεται να είναι καλός!!

Σε όσους - όσες ανέβουν στο βουνό καλές καταβάσεις !!! -panos-

• Like 1

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αλέξη περιμένω τουλάχιστον μια γραπτή απάντηση με το όνομα του ανθρώππου που ευθύνετε για την φράση της ξεφτίλας και μια τεκμηρίωση των δεδομένων που γνώριζε όταν την έγραψε
Μιχάλη, δέν καταλαβαίνω ποιόν και τί εννοείς.

εννοώ αυτόν που παρασκευή βράδυ ενώ τα δεδομένα ήταν για όποιον ξέρει από χιονοδρομικό ότι ήθελε πολύ δουλειά και πολύ τύχη να ανοίξει το πάνω λιφτ και πάλι κατά το μεσημέρι έγραψε επί λέξη:όλοι οι αναβατήρες ανοιχτοί

άνθρωπος το έγραψε.....ας με διαψεύσει θα χαρώ να ζητήσω συγνώμη

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

εννοώ αυτόν που παρασκευή βράδυ ενώ τα δεδομένα ήταν για όποιον ξέρει από χιονοδρομικό ότι ήθελε πολύ δουλειά και πολύ τύχη να ανοίξει το πάνω λιφτ και πάλι κατά το μεσημέρι έγραψε επί λέξη:όλοι οι αναβατήρες ανοιχτοί

άνθρωπος το έγραψε.....ας με διαψεύσει θα χαρώ να ζητήσω συγνώμη

Την Παρασκευή το βράδυ γράφτηκε αυτό που λες γιατί έτσι πίστευαν οι υπεύθυνοι. Όπως αποδείχτηκε στην πράξη λανθασμένα και σαφώς δεν έπρεπε να υπάρχει τόσο μεγάλη σιγουριά από την στιγμή που συνέχιζε να χιονίζει έντονα και το ρατράκ ήταν χαλασμένο. Σαφώς και το πρωί πολύ νωρίς έπρεπε η ιστοσελίδα και το snowreport να έχουν ενημερωθεί ότι το χιονοδρομικό θα είναι κλειστό. Όταν λέω πρωί εννοώ πριν τις 7. Δεν έγινε. Τεράστιο σφάλμα.

Επίσης θα έπρεπε από το βράδυ να μιλάει για απάτητο γιατί η ιστορία με το ρατράκ ήταν σχεδόν απίθανο να διορθωθεί. Μέχρι εδώ έχεις 100% δίκιο.

Για το μεσημέρι που λες όμως, πότε αναφέρεσαι; Το μεσημέρι του Σαββάτου; Το πρωί του Σαββάτου είχε αλλάξει η ενημέρωση στην ιστοσελίδα και έδινε δρόμο κλειστό, χκ κλειστό, πίστες κλειστές. Αυτό έμεινε μέχρι το βράδυ που βγήκε η ενημέρωση για την Κυριακή.

Edited by gordonas

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να σας πώ ότι στην σελίδα στο Facebook ( www.facebook/mainalon ) γράφουμε και προσπαθούμε να δίνουμε την αληθινη εικόνα, άτομα που δεν έχουμε σχέση με την διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Και εμείς αλλά και ο Αλέξης και ο gordonas προσφέρουμε απο τον ελεύθερο χρόνο μας για να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση!!!

Σχετικά με το Σάββατο προχθές γνωρίζαμε και το είχαμε αναφέρει από την Παρασκευή το απόγευμα την βλάβη στο ρατράκ και συγκεκριμένα είχαμε γράψει...

.....................................................................................

161931_223574554362744_2136830625_q.jpg

Παρασκευή

Μεγάλη είναι η ποσότητα χιονιού που έχει προστεθεί στο Μαίναλο.

50 εκατοστά στην βάση και πάνω από 1 μέτρο στην κορυφή.

Όμως είχαμε μια βλάβη στο ρατράκ και πιθανόν αύριο το πρωί να μην είναι πατημένες οι πίστες.

Δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή να σας πούμε τι ώρα θα λειτουργήσει το κέντρο και αν θα πατηθούν τελικά οι πίστες !!!

-panos-

............................................................................................................................................

Αλλά ήρθε βέβαια και το απίστευτο γεγονός να τους κλείσει ο δρόμος γιατί εγκατέλειψαν τον αποχιονισμό και πίστευαν ότι ο καιρός θα πάει για ύπνο όπως πήγαν και αυτοί και έτσι το πρωί μέχρι να ξυπνήσουν, μέχρι να πιούν καφέ αν ανοίξει το μάτι τους βρέθηκαν με 300 μέτρα κλεισμένα και περαστικά μας!!

Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το κέντρο αλλά ειλικρινά λυπάμαι για όσους ταλαιπωρήθηκαν τσάμπα και που δεν μπορέσαμε να τους ενημερώσουμε έγκαιρα - και ας μην είναι ευθύνη μας- για να γλυτώσουν τα έξοδα και τα χιλιόμετρα!

Edited by alebpan
  • Like 7

Eυχαριστώ παιδιά. Μια απλή ερώτηση απαντιέται με ένα ναι ή με έχα όχι ή με ένα απλό κάπως έτσι.

Κατά τις 7-8-9-10-11 το βράδυ της Παρασκευής ήταν έντελώς σίγουροι κάποιοι εργαζόμενοι του ΧΚΜ ότι δεν έχει ελπίδα να ανοίξει το πάνω λιφτ για το Σάββατο ψιλονωρίς, και θα άνοιγε μόνο μετά από πολύ τύχη και πολύ δουλειά (που ήξεραν ότι ήταν σχεδόν αδύνατο χωρίς ρατράκ να την κάνουν) και πάλι πολύ αργά το Σάββατο το μεσημέρι?

Gordonas απλά αναφερόμουν όπως στο από πάνω ερώτημά μου ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ανοίξει σε κάτι που ο Δυτικός κόσμος χρονικά προσδιορίζει σαν πρωί.

Αν και δεν το έχω ζήσει πολύ ο μόνος λόγος που τα γράφω αυτά είναι ότι αγαπάω πολύ το Μαίναλο και ειδικά την ιδέα 1.20 από Αθήνα σκι ότι καιρό και να έχει με κλίση μέσα στα δέντρα (που τα κακοσχεδιασμένα ΧΚΠ και ΧΚΚ δεν μπορούν να μας προσφέρουν)

Στο χέρι σας είναι να μας δώσει υπέροχες μέρες το Μαίναλο, αρκεί τις μάπα να κάτσουμε σπίτι μας.

@alebpan: Snowreport μέχρι Σάββατο πρωί: Αύριο θα λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες.

Μόνο για αυτό μιλάω και μόνο αυτό με ενοχλεί.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Eυχαριστώ παιδιά. Μια απλή ερώτηση απαντιέται με ένα ναι ή με έχα όχι ή με ένα απλό κάπως έτσι.

Κατά τις 7-8-9-10-11 το βράδυ της Παρασκευής ήταν έντελώς σίγουροι κάποιοι εργαζόμενοι του ΧΚΜ ότι δεν ελπίδα να ανοίξει το πάνω λιφτ για το Σάββατο ψιλονωρίς, και θα άνοιγε μόνο μετά από πολύ τύχη και πολύ δουλειά (που ήξεραν ότι ήταν σχεδόν αδύνατο χωρίς ρατράκ να την κάνουν) και πάλι πολύ αργά το Σάββατο το μεσημέρι?

Gordonas απλά αναφερόμουν όπως στο από πάνω ερώτημά μου ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ανοίξει σε κάτι που ο Δυτικός κόσμος χρονικά προσδιορίζει σαν πρωί.

Αν και δεν το έχω ζήσει ο μόνος λόγος που τα γράφω αυτά είναι ότι αγαπάω πολύ το Μαίναλο και ειδικά την ιδέα 1.20 από Αθήνα σκι ότι καιρό και να έχει με κλίση μέσα στα δέντρα (που τα κακοσχεδιασμένα ΧΚΠ και ΧΚΚ δεν μπορούν να μας προσφέρουν)

Στο χέρι σας είναι να μας δώσει υπέροχες μέρες το Μαίναλο, αρκεί τις μάπα να κάτσουμε σπίτι μας.

ΜΙΚ δίκιο έχεις σε όλα...

80-90 λεπτά από την Αθήνα και το 50% της δουλειάς είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση έστω στις 6-7 το πρωί ώστε να ξέρει ο Αθηναίος τι θα κάνει. Και όμως ακόμα δεν είναι εφικτό...Το 2013 και ενώ το διαδίκτυο έχει κάνει την ενημέρωση υπόθεση 5 λεπτών, δεν είναι εφικτό το απλούστερο.

Για το ρατράκ έπρεπε να είχε γραφτεί από το βράδυ της Παρασκευής. "Υπάρχει βλάβη, προσπαθούμε, αλλά δεν είναι σίγουρο".

Όπως και να έχει, έβαλα και την ώρα να φαίνεται στο site στην ενημέρωση. Έπρεπε να ήταν από την αρχή.

Edited by gordonas

Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να μας το ρεφάρει. Thanks

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα & Αργίες το Μαίναλο από εδώ και πέρα

Κυριακή, 20 Ιαν, 2013 - 21:03

Νέες ημέρες λειτουργίας - Πατιούνται οι πίστες

ratrak-trails.jpg

Το χιονοδρομικό θα λειτουργεί από Παρασκευή έως και Δευτέρα καθώς και όλες τις Αργίες.

Αύριο λοιπόν θα είναι ανοιχτό με πατημένες τις πίστες. Ραντεβού μετά, την επόμενη Παρασκευή.

Την εβδομάδα που μας έρχεται φαίνεται ότι θα έχουμε νέες χιονοπτώσεις.

Πηγή:mainaloski.gr

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Βραδινή ενημέρωση από την σελίδα μας στο Facebook.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα το πάτημα των πιστών . Αύριο Δευτέρα θα είναι πατημένες μόνο η Περιφερειακή πίστα , η Ανύτη δίπλα στον Αρκτούρο και το πλατώ.!!

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση από το www.mainaloski.gr το κέντρο θα λειτουργεί πλέον μόνο Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα και τις αργίες!!

• Like 1

Μιχάλη μιλήσαμε στο τηλέφωνο και σου είπα οτι δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Ηξερα οτι το ρατράκ ήταν εκτός μάχης αλλα αυτο δεν μας χαλαγε γιατί έτσι και αλλιώς εκτός θα κάναμε. Αυτο όμως που δεν φανταζόμουν με τίποτα ήταν οτι θα εγκατέλειπαν το δρόμο με αποτέλεσμα να τους κλείσει. Επίσης η δικαιολογία τους για το ρεύμα ήταν πολυ λίγη γιατί υπάρχουν και οι γεννήτριες. Φέτος δεν έχω καμία σχέση με τη λειτουργία του χκ αλλα παρόλα αυτα θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο όσους ήρθαν άδικα . Θέλω να πιστεύω οτι κάποια μέρα θα μας αποζημιώσει το Μαιναλάκι με τις καλύτερες πουδρες και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί.

9-2-05020.jpg

...Snowreport μέχρι Σάββατο πρωί: Αύριο θα λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες
Στο Snowreport πράγματι έγραφε το παραπάνω. Επίσης το Σάββατο μετά τις 09:00 έδιναν τους αναβατήρες σε λειτουργία. Επικοινώνησα με τον Πάνο Βατικιώτη και του εξήγησα την κατάσταση. Λίγο μετά, η ενημέρωση άλλαξε στην πρώτη σελίδα και το χ/κ Μαινάλου κοκκίνησε.

Εκείνο που διαπίστωσα από τις επικοινωνίες που είχα το Σάββατο είναι οτι η κατάσταση ήταν δύσκολη. Και μάλιστα την έκανε δυσκολότερη η έλλειψη επικοινωνίας απ' ευθείας με το βουνό, λόγω της διακοπής του ρεύματος.

Και κάτι ακόμη. Οφείλουμε να επαινέσουμε την προσπάθεια του gordonas και του alebpan διότι εθελοντικά και χωρίς να έχουν καμία σχέση/εξάρτηση με το χ/κ Μαινάλου (σαν εταιρεία) έχουν στήσει τήν ιστοσελίδα mainaloski.gr, προσπαθώντας να βοηθήσουν το βουνό.

• Like 6

Λοιπόν έχουν απόλυτο δίκιο οι Αθηναίοι να παραπονιούνται.Και εγώ παραπονιέμαι που έχω σπίτι δίπλα στο Άργος (ΑΛΕΞΗ στο κουρτάκι είναι) και είμαι 1 ώρα από το Μαίναλο.Σάββατο ξεκινήσαμε 8.30 και μόνο όταν φτάσαμε στην διασταύρωση του καρδαρά ήταν ο Βύρλος και κάποιος άλλος από το χκ και μας ενημέρωσε.Άγρια ξενέρα,άγρια νεύρα για την ΜΗ ενημέρωση μας από το snowreport.Τέλος πάντων,μετά πήγαμε για καφεδάκι στο Λεβίδι με την ελπίδα να ανοίξει τουλάχιστον την Κυριακή. Χθές ανέβηκα,η βορεινή ΟΛΗ απάτητη αλλά "ζεστό απάτητο",δύσκολο..Έκανα ένα δυωράκι και μετά βουρ για...ΜΑΣΕΣ!!!!Α,παρεπιπτόντως αν ενδιαφέρεστε για τριπολιτσιώτικο φαί (πηχτές,παστά,λουκάνικα κλπ) είναι φοβερή η ταβέρνα στην Κανδήλα (λίγο πρίν μπείς) που λέγεται "Το χάνι της κανδήλας".Σαν σχόλιο επειδή είμαι 1 ώρα από το Μαίναλο θα ξαναπάω αντί να πάω στον Χελμό που θα πήξω στις ουρές.Το Μαίναλο είναι για πολυυυυυυυ υπομονετικούς.Μπορούμε να οργανώσουμε και "συνάντηση" του snowclub τον Φλεβάρη να δείτε για τι σας μιλάω...(λέω φλεβάρη επειδή τότε τελειώνω εξεταστική)...

Φιλικά,

Πάνος

• Like 1

Πολλά μπράβο στα παιδιά για το site και την δουλεία που ρίχνουν.

Όσο για το snowreport, τη δεκαετία του 90 και στις αρχές του 2000 ήταν μια βελτίωση στην πληροφόρησή μας. Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποιος του πει ψέματα δεν έχει καμία όρεξη να το διασταυρώσει όσο εξόφθαλμο και να είναι αυτό το ψέμα. Και στο Καρπενήσι κάτι αντίστοιχο έγινε. Η ζημιά είναι ότι με βάση της πληροφορίες του ξενικάς για σκι. Αν δεν μπορεί και δεν θέλει να τις δώσει σωστές ή να το κλείσει το μαγαζί, ή να το δουλέψει σωστά, ή να αποζημιώνει τους πελάτες.

Να δεχτώ ότι καθημερινή του Απρίλη δεν έχει νόημα να έχει κόσμο να ψάχνει. Παρασκευή του Γενάρη με χιονόπτωση και ενώ την προηγούμενη ήταν κλειστά αν είχα το snowreport θα είχα μια δύο τηλεφωνήτριες από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής να παίρνουν τηλέφωνα τα χιονοδρομικά και ξανά από τις 5 το πρωί.

Τα δεκαπλάσια ξοδέψαμε σε βενζίνες.... όταν παίρνει τα λεφτά από τα κλικ είναι καλά....

Το snowreport θυμίζει Moodys και Fitch που η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας και της Lehman Brothers ήταν ΑΑΑ+ λίγο πριν πτωχεύσουν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Μια κακή ενημέρωση δεν μπορεί να ακυρώσει την καλή λειτουργία ετών, εκτός αν επαναλαμβάνεται. Έχεις φάει και άλλες τέτοιες φόλες εξ αιτίας του συγκεκριμένου ιστοτόπου;

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Μερικές διευκρινίσεις.

mainaloski.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του χιονοδρομικού που έχω φτιάξει και διαχειρίζομαι. Με ενημερώνει ο διαχειριστής του χιονοδρομικού και το ανεβάζω. Έχει φτιαχτεί μετά από πρωτοβουλία μου καθώς είχα αγανακτήσει τόσα χρόνια με την παντελή έλλειψη του Μαίναλου από το διαδίκτυο. Είμαι μέλος στον ΕΟΣ, τους πρότεινα να έχει ο ΕΟΣ ιστοσελίδα για το χιονοδρομικό που να την δίνει για χρήση στον εκάστοτε διαχειριστή, δέχτηκαν, την έφτιαξα.

Ο Alebpan έχει φτιάξει την σελίδα στο facebook (https://el-gr.facebook.com/mainalon), μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια, που είναι πολύ καλά ενημερωμένη.

Γενικά θα πω, ότι άποψή μου είναι ότι πρώτα από όλα οφείλει να είναι έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένη η επίσημη ιστοσελίδα κάθε χιονοδρομικού. Είναι μια διαδικασία 5 λεπτών κυριολεκτικά. Με την ευκολία που έχουν στην διαχείρισή τους τα δυναμικά site είναι παιχνιδάκι. Χρήσιμο είναι το snowreport γιατί έχει συγκεντρωμένες τις πληροφορίες αλλά το 2013 δεν νοείται ΧΚ που να μην ενημερώνει την ιστοσελίδα του πρώτα από όλα.

Αλέξη, φωτογραφίες αν θέλεις μπορείς να στέλνεις στο gallery@mainaloski.gr.

Πολλά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ενημέρωση μέχρι σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην πορεία θα ξεπεραστούν.

Edited by gordonas
  • Like 1

Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Μια κακή ενημέρωση δεν μπορεί να ακυρώσει την καλή λειτουργία ετών, εκτός αν επαναλαμβάνεται. Έχεις φάει και άλλες τέτοιες φόλες εξ αιτίας του συγκεκριμένου ιστοτόπου;

΄Άφθονες αλλά δεν κράταγα αρχείο να το τεκμηριώσω. Θυμάσαι την εκδρομή του snowclub για την κοπή τη πίτα το 2010 Καρπενήσι? Full open ήταν σύμφωνα με το snowreport. Για να σε πείσω να αναφέρω ότι το 2009 που "ατύπως συνεργαζόμουν" το ΧΚΠ σε συνεργασία με την κοπέλα που ενημερώνει το snowreport ανακαλύψαμε τη φωτιά. Πριν φύγει από το ΧΚΠ έβαζε την πρόβλεψη για τα λιφτ της επόμενης μέρας κόκκινα πορτοκαλί ή πράσινα αφού μίλαγε με τους υπεύθυνους επάνω και κάτω. Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε αν θα δουλέψει ο Ηρακλής ή όχι την επόμενη μέρα. .Το θυμάστε? Παράληλα από τότε αν υπήρχε έκτακτο "κακό" υπάρχει προσπάθεια κάπου κάπως να γραφτεί κάτι να ενημερωθούμε έστω και στις 5 το πρωί. Βέβαια εκεί έχει Δρίβα που αγαπάει να κάνουμε σκι και κυρίως να ξέρουμε.

Eπειδή είμαστε επολύ off topic ελπίζω με τη βοήθεια των παιδιών να ζήσουμε υπερμέρες στο Μαίναλο και να ζητηθεί η συγνώμη που μας οφείλουν από είτε το snowreport είτε το ΧΚΜ.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

:offtopic:

Όπως και να ΄χει,

το να "κράζουμε" το Snowreport & τις ενημερώσεις - παροχές του,

μέσα από το forum του Συλλόγου μας δεν είναι

it%27s%20not%20fair.gif

Εκφράστε τα όποια παράπονα έχετε,

πρώτα στους ίδιους,

με ένα mail ή ένα τηλέφωνο.

Πόσο μάλλον, βρε Μικάλη,

όταν γνωρίζεις τον ίδιο τον Βατικιώτη.

Οι εποχές είναι δύσκολες

και δεν αξίζει να γεννηθούν παρεξηγήσεις

που εύκολα παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας,

μέσα στο διαδίκτυο.

Άποψη μου, όπως και όλο το παραπάνω,

ότι στο κάζο που πάθατε προχθές,

το 99% της ευθύνης για τη λανθασμένη ενημέρωση,

σχετικά με τη προσδοκώμενη λειτουργία του κέντρου το Σάββατο,

φέρει ο άνθρωπος του χιονοδρομικού

που μίλησε με το Snowreport.

:pardon:

• Like 3

Στείλτε τα αλλού μετά από την απάντησή μου. Ή φταίει το snowreport ή φταίει το ΧΚΜ ή και οι δύο από λίγο. Από ότι φαίνεται φταίει το ΧΚΜ 90% και το snowreport 10%. Για μένα όμως φταίει 99% το snowreport μιας και τους ξέρουν. Στο forum του αρνούμε να γράψω για πολλούς λόγους.

Μόλις ολοκληρώσω την επικοινωνία μου τον Βατικιώτη θα την κοινοποιήσω.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αλέξη, φωτογραφίες αν θέλεις μπορείς να στέλνεις στο
Έχω στείλει από την Παρασκευή στο info...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. giannakos_mvment
      giannakos_mvment
      (42 years old)
    2. giorgosgr27
      giorgosgr27
      (43 years old)
    3. sabba
      sabba
      (41 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics