sakisdr 7 Report post Posted March 3, 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΥ ΔΗΛ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ OFF ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 8, 2013 Γνωριζουμε τι ακριβως προβλεπεται να δουλεψει αυριο στο Βελούιχ? Ο χέρκουλες θα ειναι ανοιχτος? Θα ρθει κανεις παρεα? Με Καντζο! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 9, 2013 Ανεβηκε κανεις σημερα επανω; Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 10, 2013 Ομίχλη στο φουλ σήμερα, μια κατεβασια ίσα ίσα να τσουλησω κ να καταλάβω ότι άνετα μπορείς να χαθεις σε μια μπλε μικρή πίστα..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted March 13, 2013 Την Παρασκευή πάω Καρπενήσι για το τριήμερο. Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα το Σάββατο θα παίξουμε χιονοπόλεμο με την παρέα μας και τη μικρή τους κόρη, την Κυριακή μάλλον θα τσουλήσουμε αξιοπρεπώς (ελπίζουμε το χιονοδρομικό να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο) και τη Δευτέρα θα δούμε τι θα προλάβουμε να κάνουμε γιατί ο καιρός θα ξανακλείσει κάποια στιγμή. Αν είναι κάποιος φίλος επάνω θα χαρώ να τον γνωρίσω και να τσουλήσουμε και λίγο μαζί. PM πριν την Παρασκευή το απόγευμα ή 8/20 μέσα στο τριήμερο. Γιώργος Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 13, 2013 Την Παρασκευή πάω Καρπενήσι για το τριήμερο. Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα το Σάββατο θα παίξουμε χιονοπόλεμο με την παρέα μας και τη μικρή τους κόρη, την Κυριακή μάλλον θα τσουλήσουμε αξιοπρεπώς (ελπίζουμε το χιονοδρομικό να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο) και τη Δευτέρα θα δούμε τι θα προλάβουμε να κάνουμε γιατί ο καιρός θα ξανακλείσει κάποια στιγμή. Αν είναι κάποιος φίλος επάνω θα χαρώ να τον γνωρίσω και να τσουλήσουμε και λίγο μαζί. PM πριν την Παρασκευή το απόγευμα ή 8/20 μέσα στο τριήμερο. Γιώργος Αν είναι Καλος ο καιρός θα ανέβω αυθημερων κ θα χαρώ να τα πούμε.... Share this post Link to post Share on other sites
sakisdr 7 Report post Posted March 14, 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ. Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 14, 2013 Καλα ... ο καιρος θα μας τρελανει.... δε λεει να φτιαξει τπτ Τι χορο πρεπει να χορεψουμε μπας και κανουμε καμια μερα σκι? Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 15, 2013 Χιονια στο δρόμο απο Λαμια για Καρπενησι http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=71132:xionizei-sto-dromo-lamias-karpenhsiou-deite-uperoxes-fotografies&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 15, 2013 (edited) Άλλο ένα φοβερό video από τον Κλαουδάτο ... AN INTERNATIONAL MEMORANTUM FOR KARPENISI MOUNTAINS_TEASER http://www.youtube.com/watch?v=aGBi-FUQjWg Edited March 15, 2013 by powda 5 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted March 16, 2013 Αναφορά από κάποιον που ήταν επάνω σήμερα το πάρκο υπάρχει?? Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 16, 2013 (edited) Αυριο επανω...... Οσοι πιστοι προσελθετε....... Υπαρχει χωρος στο αμαξι...... Edited March 16, 2013 by captainhook3 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 17, 2013 Τελεια,τελεια,ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted March 18, 2013 Τελεια,τελεια,ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής...εε..ο captainhook ήθελα να πω.. Το Σάββατο, όπως πολύ σωστά έλεγαν οι προβλέψεις των μάγων της φυλής, η ημέρα ξεκίνησε συννεφιασμένη στο μικρό χωριό του Άγιου Νικόλα, λίγο έξω από το Καρπενήσι. Το βράδυ είχε χιονίσει αρκετά και μέσα στο χωριό, οπότε στο χιονοδρομικό σίγουρα είχε πέσει αρκετό φρέσκο. Είπαμε λοιπόν να ανηφορίσουμε, παρ΄όλο που ξέραμε ότι το fail θα ήταν epic. Όπως και έγινε. Φτάνοντας επάνω, γύρω στις 12 παρά, διαπιστώσαμε ότι υπήρχε διακοπή ρεύματος, που είχε ξεκινήσει τουλάχιστον μία ώρα πριν. Μετά από ένα τέταρτο ήρθε το ρεύμα, ξεκίνησαν τα lifts, αλλά επήλθε η διακοπή ορατότητας. Σε κάποια στιγμή δεν έβλεπες ούτε στα 5 μέτρα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Τα αφήσαμε για αύριο τα σπουδαία. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την Κυριακή. Χωρίς σχόλια (τα είπε ο captainhook). Γιώργος 11 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2013 το τριήμερο θα είμαι καρπενησι με την αννα μαρια και πανιά. Αν είναι κάποιος με διπλωμα οδήγησης και καλή κάμερα να βρεθούμε Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 20, 2013 Γιωργοοοοοοοοο...... Το τέλεια δε το έγραψα για το Καρπενησι ρε φίλε αλλα επειδή γνωριστηκαμε....... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 21, 2013 Σαββατο επανω βαζω Dieselaki.... Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted March 22, 2013 Γιωργοοοοοοοοο...... Το τέλεια δε το έγραψα για το Καρπενησι ρε φίλε αλλα επειδή γνωριστηκαμε....... Χα..χα.. Να είσαι καλά φίλε μου!! Κι εγώ χάρηκα πολύ για την παρέα, ευχαριστώ για τις συμβουλές και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! Γιώργος 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 23, 2013 Πσσσσ δε πρεπει να εχει ξαμαγινει κανένας να μην εχει δώσει ρεπορτ για Παρνασσοκαλάβρυτα και γράφω για το Βελούχι πολύ όμορφη μέρα σε ένα πανέμορφο τοπία με εξαιρετική παρέα τουυς εεεε βασικά τον καπτενχουκ. Κομπλέ από χιόνι το βουνό, άδειο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο από κόσμο. Η λέξη ουρά είναι άγνωστη και μου είπαν έτσι είναι όλο το χειμώνα τσιμέντο όλο σούπα όλο αλλά ανάμεσα είχε κάτι σημεία με φρέσκο ανθυποπουδρι και υπέροχα ανοιξιάτικα χιόνια. Μετά τον παρνασσό θα έλεγα ότι για ανοιξιάτικα είναι φοβερό το βουνό και μπορούσες όλη μέρα να κάνεις πολύ ωραία εκτός παιδάκια να γαζώνουν τα ανοιξιάτικα όλη μέρα όμορφες εικόνες από τοπικές σχολές αλλά έπρεπε να ήταν τα τριπλάσια πολύ ζέστη γενικά αύριο ίσως αργήσει να ξετσιμεντώσει μπορεί να μην ανέβω καν αλλά να το ρίξουμε στον τουρισμό σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας πέταγαν παραπέντε και σπιντ το βομβαρδισαμε το χιονοδρομικό βασικά έχασα και με νίκησε το όρος μιας και δεν μπόρεσα να βγω κορφη. δύσκολα χιόνια με τα ορειβατικά, μεγάλες κλίσεις έβαλε και αέρα και η πτήση της βορεινής πλευράς θα μείνει όνειρο. Την ίδια στιγμή οι ντόπιοοι ανέβαιναν σφαίρα. Έχω να μάθω πολλά για το ορειβατικό. Τουλάχιστον τους έφαγα το καφέ του Ηρακλή 2.... Αν μπει και ο Ηρακλής 2 και Άνεμος 2 μιλάμε για βουνάρα Να το έχετε σαν προορισμό το Καρπενήσι έχει πολύ ωραίο σκι, κλίσεις , άπλα και γενικά Ηρακλής και Ανεμος δουλεύουν φέτος. Με αυτά ανοιχτά είναι σούπερ για μια δυο μέρες. Η απόσταση δεν είναι κάτι το τραγικό, αν έχει ουρές ο Παρνασσός στο ρεφάρει με αφθονο σκι , αν στο 1750 έχει ουρά για κάρτα....ξεκίνα για Βελούχι 9 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 24, 2013 Εντάξει.... Μια μερα με καταπληκτικό ήλιο που είχες τη δυνατότητα να δεις σχεδόν όλα τα χιοδρομικα της Ελλάδας... Βέβαια Αυτο που έκανε τη μερα ξεχωριστή , ήταν η γνωριμία που εκανα με τον ΜΙΚ(κλπ κλπ) και το γεγονός ότι μου έμαθε τις ομορφιές του off piste Thanks MEGA MIK...... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 25, 2013 (edited) Πάγωσαν όλοι στο Βελούχι από την είδηση του χαμού ενός ανθρώπου που αγαπούσε και ήξερε τόσο το βουνό. Θερμή παράκληση ας μην γράψουμε τίποτα σενάρια για το τι έγινε. Αν είναι να μάθουμε θα μάθουμε Σάββατο. Προσπαθώντας να πιάσω κορφή. Άνεμος και λίμνη Κρεμαστών στο βάθος. Τζουμέρκα Κακαρδίτσα στο βάθος Περιστέρι Ηρακλής αριστερά, απέναντι ο Άνεμος και ο Άνεμος 2 με τις πλαγιές του. Στο βάθος η κορφή Συμπεθερικά (λένε ότι κάτι συμπέθεροι πάγωσαν εκεί) Αριστερά Καλιακούδα, δεξιά Χελιδόνα στη μέση η κοιλάδα μικρού και μεγάλου Χωριού. Καλιακούδα Χελιδόνα και μικρό Χωριό, στο βάθος Παναιτωλικό Παναχαϊκό και Ερύμαθος Από Αριστερά. Γκρεμός Βελουχίου, Οίτη, Παρνασσός και λίγο Γκιώνα Βαρδούσια και Γκιώνα και αριστερά Παρνασσός (φαίνονται τα Κελλάρια λίγο) Καλάβρυτα και Ζήρια Έπιασα 2200. Πάγος και αέρας, απλά φοβήθηκα και έριξα άκυρο και στο ανέβασμα κορφή και στην πτήση. next year. Κυριακή Πετώντας πάνω από το Καρπενήσι Αυτή η κουκιδίτσα είμαι Δυτικά Και Ανατολικά Αυτά τα βράχια είναι που κάνουν το βουνό τόσο μαγικό και τόσο επικίνδυνο. Που να ξέραμε... Πανοραμική από την απογείωση (κατεβάστε την, μόνο έτσι φαίνεται καλά) Τουρισμός κάτω από τη Καλιακούδα, από το Μεγάλο Χωριό Προυσσός Και πραγματικά επικίνδυνα extreme sports Γενικά πιστεύω ότι κάθε σοβαρός Αθηναίος και γενικά Έλληνας σκιερ πρέπει να βγάζει στο πρόγραμμα κάθε χρόνο ένα ή και παραπάνω Σαββατοκύριακα στο Καρπενήσι, έχουν αποφασίσει και το δουλεύουν πολύ καλά το βουνό και σαν χιονοδρομικό είναι σούπερ. Είναι κρίμα να είναι τόσο άδειο. Απλά έχει χάσει τους σκιερ και είναι δύσκολο να τους ξανακερδίσει. Εμένα με κέρδισε. Και όχι ότι δεν είναι πανέμορφα σαν περιοχές τα Καλάβρυτα και ο Παρνασσός, αλλά νομίζω ότι η βόλτα στην Ευρυτανία είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε. Ρε Μήτσο μια φώτο δεν έχουμεεεεε Edited March 25, 2013 by ΜΙΚ 6 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΩΡΙΩΝ 47 Report post Posted March 25, 2013 Πολυ ομορφες φωτογραφιες και το υψος κοβει την ανασα οπως το βλεπω ακομα κι απο το κινητο....απιστευτη εμπειρια! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 25, 2013 Η πατρίδα μου απλά τα σπάει! Φέτος δεν έκατσε, αλλά του χρόνου θα επισκεφτώ σίγουρα το ΧΚΒ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 25, 2013 Πολυ ομορφες φωτογραφιες και το υψος κοβει την ανασα οπως το βλεπω ακομα κι απο το κινητο....απιστευτη εμπειρια! Ποιο ύψος; Χαμηλός είναι. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 30, 2013 Ποτε να βγάλουμε φωτο ρε Μιχάλη; Αφού με ελιωσες ,τρεμανε τα πόδια μου για 2 ημέρες.... Σήμερα ηταν μια άσχημη μερα επάνω, πρέπει να έβρεξε εχθές το βράδυ και μόνο σκι δε θα μπορούσες να πεις αυτο που κάναμε... 3 κατεβασιες και11 η ωρα την κάναμε πίσω για Λαμία... Μάλλον η τελευταία φορά που τσουλησα για φέτος, εκτός και αν αλλάξει κατι δραματικα μέσα στην εβδομάδα... Share this post Link to post Share on other sites