Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Χ.κ. Βελουχίου 2012 - 2013

Recommended Posts

• Like 2

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Ημερομηνία: Παρασκευή 22/02

( Η σελίδα ενημερώθηκε στις 21/02 21.40)

Τι είναι:

Τις ημέρες που θα πραγματοποιεί δρομολόγιο το Ski & Snow Bus Καρπενησίου εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση που πιθανόν θα επικρατεί στο χιονοδρομικό κέντρο από άποψη καιρού & λειτουργίας πιστών και αναβατήρων.

Λειτουργία Αναβατήρων:

Τάκης Φλέγκας ( Διθέσιος Εναέριος): ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Θησέας(Μονοθέσιος Συρόμενος): ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ηρακλής 1(Τριθέσιος Εναέριος): ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Aνεμος 1(Διθέσιος Εναέριος): ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Λειτουργία Πιστών:

Ανεμος 1α: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

Ανεμος 1β: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη - Μέτρια

Ανεμος Off Piste: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια

Ηρακλής 1: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη

Ηρακλής 2: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια

Ηρακλής 3: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια

Ηρακλής 4: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ Εύκολη - Μέτρια

Ηρακλής Off Piste: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη

Θησέας: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

Θησέας Off Piste: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη

Τάκης Φλέγκας 1: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

Τάκης Φλέγκας 2: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ Ευκολή

Snow Park: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Fun Bag: ΑΝΟΙΧΤΟ

Πρόγνωση Καιρικών Συνθηκών(πηγή You Weather):

Για την Παρασκευή 22/02 θα πνέουν άνεμοι Βορειο - Ανατολικοί πολύ ασθενείς εντάσεως έως 3 μποφόρ. Αναμένεται χιονόπτωση μέσα στην ημέρα έντονη κατά διαστήματα με μέγιστη τιμή της Θερμοκρασίας να φθάνει το μεσημέρι τους -0,3 βαθμούς κελσίου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου δέχτηκε αυτές τις ημέρες πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού και σε ορισμένα σημεία φθάνει και τα 4,0 μέτρα. Όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για λειτουργεία . O δρόμος είναι ανοιχτός και δεν απαιτούνται αλυσίδες τόσο μετά την Ράχη Τυμφρηστού αλλά και μετά το τούνελ του Καρπενησίου. Οι δρόμοι καθαρίζονται συνεχώς προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου αλλά θα πρέπει να έχετε αλυσίδες ειδικά τις πρωινές ώρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός και υπάρχει ενδεχόμενο τις πρωινές ώρες λόγω της χιονόπτωσης σήμερα το βράδυ να αργήσει να καθαριστεί ο δρόμος και να ανοίξει το κέντρο!Μην Ξεχνάτε αλυσίδες πάντα μαζί σας.

Νεφοκάλυψη με βάση το υψόμετρο(Πηγή: Youweather):

Υψηλό Υψόμετρο:You Weather

Μεσαίο Υψόμετρο:You Weather

Χαμηλό Υψόμετρο:You Weather

Χάρτης Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου:

velouximappistes.png

Fun Bag Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου:

Σημειώσεις:

Κατάσταση στο Χιονοδρομικό: Στο Χ/Κ Καρπενησίου αυτή τη στιγμή χιονίζει και δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Ο δρόμος προς το Χ/Κ αποχονίζεται διαρκώς ακόμα και τώρα αλλά είναι απαραίτητες οι αλυσίδες καθώς υπάρχει πάγος και χιονίζει συχνά μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Χιονοδρομικό κέντρο κατευθείαν στο τηλέφωνο: 2237022002

Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού

Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel

Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel

You Tube: Kantzos AGN Travel

Web Site: www.kantzos.gr

Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx

Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx

Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx

Ημερομηνία: Σάββατο 23/02

( Η σελίδα ενημερώθηκε στις 22/02 21.00)

Τι είναι:

Τις ημέρες που θα πραγματοποιεί δρομολόγιο το Ski & Snow Bus Καρπενησίου εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση που πιθανόν θα επικρατεί στο χιονοδρομικό κέντρο από άποψη καιρού & λειτουργίας πιστών και αναβατήρων.

Λειτουργία Αναβατήρων:

Aνεμος 1(Διθέσιος Εναέριος): ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Λειτουργία Πιστών:

Ανεμος 1α: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

Ανεμος 1β: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη - Μέτρια

Ανεμος Off Piste: ΑΝΟΙΧΤΗ Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια

Snow Park: ΑΝΟΙΧΤΟ

Για το Σάββατο 23/02 θα πνέουν άνεμοι Νοτιο - Δυτικοί μέτριοι εντάσεως έως 5 μποφόρ. Αναμένεται χιονόπτωση μέσα στην ημέρα(όχι έντονη) κατά διαστήματα με μέγιστη τιμή της Θερμοκρασίας να φθάνει το μεσημέρι τους 3 βαθμούς κελσίου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου δέχτηκε αυτές τις ημέρες πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού και σε ορισμένα σημεία φθάνει και τα 4,0 μέτρα. Όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για λειτουργεία . O δρόμος είναι ανοιχτός και δεν απαιτούνται αλυσίδες τόσο μετά την Ράχη Τυμφρηστού αλλά και μετά το τούνελ του Καρπενησίου. Οι δρόμοι καθαρίζονται συνεχώς προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου αλλά θα πρέπει να έχετε αλυσίδες ειδικά τις πρωινές ώρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός!Μην Ξεχνάτε αλυσίδες πάντα μαζί σας.

velouximappistes.png

Σημειώσεις:

Κατάσταση στο Χιονοδρομικό: Στο Χ/Κ Καρπενησίου αυτή τη στιγμή υπάρχει ελαφριά χιονόπτωση και δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Ο δρόμος προς το Χ/Κ αποχονίζεται διαρκώς ακόμα και τώρα αλλά είναι απαραίτητες οι αλυσίδες καθώς υπάρχει πάγος και χιονίζει συχνά μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Χιονοδρομικό κέντρο κατευθείαν στο τηλέφωνο: 2237022002

Ημερομηνία: Κυριακή 24/02

( Η σελίδα ενημερώθηκε στις 23/02 20.00)

Τι είναι:

Λειτουργία Αναβατήρων:

Λειτουργία Πιστών:

Για την Κυριακή 24/02 θα πνέουν άνεμοι Νοτιοι , Νοτιο -Δυτικοί μέτριοι εντάσεως έως 5 μποφόρ. Δεν αναμένεται χιονόπτωση μέσα στην ημέρα και η μέγιστη τιμή της Θερμοκρασίας να φθάνει το μεσημέρι τους 7,4 βαθμούς κελσίου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού και σε ορισμένα σημεία φθάνει και τα 4,0 μέτρα. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εχθές και του χιονόνερου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για λειτουργεία . O δρόμος είναι ανοιχτός και δεν απαιτούνται αλυσίδες τόσο μετά την Ράχη Τυμφρηστού αλλά και μετά το τούνελ του Καρπενησίου. Οι δρόμοι καθαρίζονται συνεχώς προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου αλλά θα πρέπει να έχετε αλυσίδες ειδικά τις πρωινές ώρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός!Μην Ξεχνάτε αλυσίδες πάντα μαζί σας.

velouximappistes.png

Σημειώσεις:

Κατάσταση στο Χιονοδρομικό: Στο Χ/Κ Καρπενησίου αυτή τη στιγμή υπάρχει ελαφριά χιονόπτωση και υπάρχει καλή ορατότητα, επίσης αύριο αναμένεται πολύ καλή ορατότητα. Ο δρόμος προς το Χ/Κ αποχονίζεται διαρκώς και δεν είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Χιονοδρομικό κέντρο κατευθείαν στο τηλέφωνο: 2237022002

• Like 1

Χθες βρέθηκα με έναν φίλο στο ΧΚ Καρπενησίου. Παρόλο που θεωρώ ότι έχει δείξει βήματα βελτίωσης σε σχέση με λίγα χρόνια πριν, απέχουν πολύ ακόμα από το γίνουν χιονοδρομικό.. Διαβάστε αν έχετε όρεξη το παρακάτω περιστατικό που μας έτυχε δυστυχώς χθες:

Ο φίλος έμπειρος χιονοδρόμος είχε ένα ατύχημα χθες και χτύπησε στο γόνατο. Έσω πλάγιος και ίσως χιαστός και μηνίσκος. Ζήτησα από κάτι κοπέλες να φωνάξουν κάποιον μιας και δεν υπήρχε φυσικά ΠΟΥΘΕΝΑ πιστέρ.

Έρχεται μετά από αρκετή ώρα ένα τύπος με ένα skidoo. Ούτε φορείο ούτε τίποτα. Σημειωτέον ο τύπος δεν είναι τραυματιοφορέας. Ανεβάζει τον φίλο στο σαλέ πάνω στο skidoo. (εγώ ξέρω ότι τον τραυματία δεν τον μετακινείς χωρίς φορείο και δεν έχεις γνώσεις πρώτων βοηθειών... Μάλλον ζω σε άλλο κόσμο εγώ, τι να πω).

Μετά από λίγη ώρα ανεβαίνω και εγώ πάνω, ψάχνω τον φίλο πουθενά. Μπαίνω στο σαλέ ρωτάω που είναι το ιατρείο και μαντέψτε! ΔΕΝ υπάρχει ιατρείο!!!! Βλέπω τον τύπο με το skidoo στο κατάστημα με τις ενοικιάσεις (???) και τον ρωτάω που είναι ο φίλος τραυματίας και μου λέει το θεϊκό:

"Δεν ξέρω. τον άφησα έξω μάλλον στο σπιτάκι του λιφτιέρη!!!"

Τον ρωτάω, καλά που είναι ο γιατρός?? Μου λέει να εκεί η κοπέλα πήγαινε πες της.. και μου δείχνει την ΠΩΛΗΤΡΙΑ του καταστήματος του σαλέ!!!

Δεν πίστευα στα αυτιά μου και στα μάτια μου!

Πάω της λέω τι έγινε και μου λέει μισό να εξυπηρετήσω κάτι πελάτες και έρχομαι έξω!!!

Ήρθε και μας είπε να πάμε στο νοσοκομείο! Ευχαριστούμε πολύ, αλλά τέτοιος γιατρός είμαι και εγώ! Ούτε δέσιμο στο πόδι ούτε τίποτα...

Δεν θέλω να σας ζαλίζω άλλο και να σας κουράζω, αλλά εγώ εδώ βλέπω σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας!

Χιονοδρομικό χωρίς ιατρείο, χωρίς γιατρό (ΓΙΑΤΡΟ όχι πωλητή σε ski-shop με χρέη και καλά γιατρού, χωρίς να θέλω υποβιβάσω την κοπέλα δεν έχω κάτι μαζί της και δεν φταίει αυτή) και χωρίς πιστερ, φορεία, τραυματιοφορείς κλπ, για μένα δεν είναι χιονοδρομικό. Είναι ότι να 'ναι και θεός φυλάξει.

Αναθεωρώ πολλά πράγματα, και εγώ πλέον θα κρίνω ένα χιονοδρομικό όχι με προτεραιότητα την τιμή του εισητηρίου και πόσα λιφτ ανοίγει, αλλά πρώτα την ασφάλεια!!!

Ευχαριστώ το forum που φιλοξενεί την αγανάκτησή μου...

Γιώργο περαστικά και του χρόνου πιο δυνατός! :)

Υ.Γ.1 Αυτά τα τεράστια φρίδια στα τελευταία πενήντα μέτρα του λιφτ άνεμος αριστερά, θα τα ανατινάξουν άραγε??? 'Η θα περιμένουν να ξεκολλίσει κανένα κομμάτι και να πλάκωσει τον κόσμο στα καρεκλάκια! Θεός φυλάξει, σοβαρευτείτε κύριοι!!!

Υ.Γ.2 Η γνώμη μου είναι πως, όσο και αν θέλαμε Ηρακλή ανοιχτό χθες, έπρεπε να τον κλείσουν κατά τις 1-1:30... Τον δούλευαν πολύ οριακά και σε κάποιες φάσεις περνάγαμε ξυστά από τους 2-3 τελευταίους πυλώνες! Γνώμη μου δεν είμαι ειδικός. Αν αυτοί είναι, θα πρέπει να το κοιτάξουν το θέμα άλλη φορά...

Edited by sbird

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Οπως ειπα πριν λιγες μερες, η φιλη μου εσπασε κλειδα σε Αυστριακο ΧΚ.....

Γιατρο περιμεναμε περιπου 40 λεπτα μιας και ΔΕΝ υπηρχε κ επρεπε να ερθει απο το χωριο..........

Παντως γνωριζω οτι τα προιγουμενα χρονια υπηρχε γιατρος, καναμε και μαζι σκι μιας και ειναι φιλος μου,τωρα τι εχει γινει φετος........

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Οπως ειπα πριν λιγες μερες, η φιλη μου εσπασε κλειδα σε Αυστριακο ΧΚ.....

Γιατρο περιμεναμε περιπου 40 λεπτα μιας και ΔΕΝ υπηρχε κ επρεπε να ερθει απο το χωριο..........

Και τι σημαίνει αυτό? Ότι επειδή δεν είχε στην Αυστρία δεν χρειάζεται να έχει εδω?

Ατυχές το γεγονός με τη φίλη σου και πραγματικά λυπάμαι για ότι σας συνέβει, αλλά δε με ενδιαφέρει τι έχει ή δεν έχει το κάθε Αυστριακό ΧΚ.

Στην Ελλάδα που ζω και κάνω σκι περιμένω και απαιτώ το ΧΚ να έχει γιατρό ή τουλάχιστον τραυματιοφορέα-πιστερ, φορείο σε ετοιμότητα κλπ, να τηρεί κανόνες ασφαλείας και σίγουρα όχι την εικόνα που περιέγραψα...

• Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

αναλογη περιπτωση ειχα στα ζηρεια περισι.μετα απο μια καλλιτεχνικη τουμπα χτυπησα τον αντιχειρα,και μια και εκανε ζεστη και ο μ@!$$@^%!%^$;ς φορουσα κοντομανικο,ειχα κ ενα καλο γδαρσιμο στο χερι.κατεβαινω λοιπον στα εισητηρια και ζηταω τον γιατρο.διαστημοπλοιο να ζητουσα θα ειχα περισσοτερη τυχη.βγαινει ο τυπος απο τα εισητηρια και αρχιζει να μου ζουλαει το δαχτυλο,ευγενικα του λεω ποναω και αν συνεχισεις ετσι θα τιναχτει απο μονο του το καλο χερι και μετα θα ποναμε δυο αντι για ενα.και εκει ακουω το θεικο,πιασε χιονι και βαλε πανω.για το γδαρσιμο το οποιο ηθελε οπωσδηποτε περιθαλψη ουτε λεξη.οποτε αναγκαστικα και πηγα στο αυτοκινητο και και με μπαταρισα μονος.οξυζενε και μπενταντιν στο γδαρσιμο και παγοκομπρεσα στο δαχτυλο.

και μια και το ανεφερα,σας ενημερωνω για οποιον ενδιαφερεται οτι ολες οι σωσιβιες λεμβοι σε ολα τα πλοια και τα βαρελακια,εχουν φαρμακειο το οποιο εχει τα παντα μεσα σε μια σακουλα.αυτη η σακουλα λοιπον κοστιζει περιπου στα 60 ευρω και διαρκει για 3 χρονια.την βρισκεται σε ολα τα μαγαζια που κανουν επιθεωρησεις σε σωστικα μεσα πλοιων στον πειραια και αναγομωσεις πυροσβεστηρων.ειναι πραγματικα πολυ ευχρηστη και την προτεινω ανεπιφυλακτα.

• Like 1

Και τι σημαίνει αυτό? Ότι επειδή δεν είχε στην Αυστρία δεν χρειάζεται να έχει εδω?

Απλη αναφορα εκανα στο γεγονος ,δε καταλαβαινω το υφος σου......

Απλη αναφορα εκανα στο γεγονος ,δε καταλαβαινω το υφος σου......

Κανένα ύφος συνάδελφε (έχουμε και (σχεδόν) τα ίδια ski ;) 12αρι εγώ ).. Κλασσική παρεξήγηση forum.

Σου είπα, λυπάμαι για το γεγονός που ανέφερες!

Με τον φίλο που χτύπησε έχετε κάνει και παρέα σκι φέτος στο Βελούχι..

• Like 1

Εγω απλως αναφορα εκανα στο γεγονος οτι δεν ειχαν γιατρο κ οχι να κανω συγκριση η να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα του ΧΚΚ......

Περαστικα στο Γιωργο ...........

• Like 1

Εγω απλως αναφορα εκανα στο γεγονος οτι δεν ειχαν γιατρο κ οχι να κανω συγκριση η να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα του ΧΚΚ......

Περαστικα στο Γιωργο ...........

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά!

Πάντως το χιονοδρομικό προς τιμήν τους μου απάντησε σε άλλο forum, παραδέχτηκε το λάθος χειρισμού της κατάστασης, και τελικά υπάρχει ιατρείο και γιατρός. Απλά το όλο "σύστημα" δε λειτούργησε σωστά την Κυριακή...

Πάντως, πέρα από το γεγονός, έχουν βελτιωθεί εκεί πάνω.

• Like 2

Πάντως το χιονοδρομικό προς τιμήν τους μου απάντησε σε άλλο forum, παραδέχτηκε το λάθος χειρισμού της κατάστασης, και τελικά υπάρχει ιατρείο και γιατρός.

Μεταφέρω την απάντηση από το γειτονικό φόρουμ,γιατί πραγματικά με εξέπληξε η παραδοχή του λάθους-φαίνεται ότι κατι πάει ν αλλάξει(δε μιλάω μόνο για το βελούχι)

Αγαπητέ sbird,

Στο περιστατικό που μας αναφέρατε έγινε εμφανώς παράβαση του πρωτοκόλλου των πρώτων βοηθειών που εφαρμόζει το κέντρο. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να σας παραλάβει φορειο απο το σημείο του ατυχήματος και να σας μεταφέρει στο ιατρειο που βρίσκεται στις πίστες (το σπιτακι με τον κοκκινο σταυρο)ώστε να σας δει ο γιατρός του κέντρου. Κατα λανθασμένη λοιπόν κρίση του υπαλλήλου με το skidoo σας άφησε στη βάση του αναβατηρα Τάκη Φλεγκα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν με αποτέλεσμα να ανατρέξετε μόνος σας να βρείτε βοήθεια. Ωστόσο η υπάλληλος του μαγαζιού που αναφέρατε είναι ειδικευμενη νοσηλεύτρια της ορθοπεδικης κλινικής του γενικού νοσοκομείου Καρπενησιου και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο φίλο σας βάσει πρωτοκόλλου και σαφώς όλα τα περιστατικά παραπέμπονται πάντα στο νοσοκομείο για ακτινολογικη και ορθοπεδικη εκτίμηση. Εν πάσει περιπτώσει , ο τρόπος αντιμετώπισης του περιστατικού έγινε ερήμην της διεύθυνσης και θα επιβληθούν κυρώσεις. Σας ζητούμε συγγνώμη και θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στο φίλο σας.

• Like 11

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

εκει που λεει θα επιβληθουν κυρωσεις θελω πολυ να το πιστεψω,οποτε εαν εχουμε κανενα νεο καλο θα ηταν να δημοσιευτει τις επομενες μερες.

θα παει κανεις στο καρπενησι το επομενο ΣΚ? (2-3 Μαρτιου)

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Το παλευα 2 βδομαδες τωρα Ολγα αλλα δεν βρισκω παρεα για να ξεκινησω :crybaby:

Κυριακη θα ειμαι πανω αρκει να μην μας τα διαλυσει παλι ο καιρος..

αλλα δεν βρισκω παρεα για να ξεκινησω :crybaby:

μια απο τα ιδια Γρηγορη. θα ανεβαινα για το για το νυχτερινό ορειβατικό και μονο

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

μια απο τα ιδια Γρηγορη. θα ανεβαινα για το για το νυχτερινό ορειβατικό και μονο

Αν ημουν τοσο κοντα οσο εσυ Ολγα θα ξεκινουσα και μονος.... νυχτερινο ορειβατικο αλλα και η βορινη διαδρομη του Τυμφρηστου ειναι μοναδικες εμπειριες....αρκει να βοηθησει και ο καιρος το event γιατι σαν να χαλαει αρκετα σε εσας κατω την Κυριακη.

• Like 1

Εμείς (4 άτομα) θέλουμε πολύ να πάμε Καρπενήσι το ερχόμενο ΣΚ.

Μας φοβίζει ο καιρός που τώρα δείχνει κλειστός όλο το ΣΚ με έντονες χιονοπτώσεις από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα. Θα λειτουργήσει κανονικά το χιονοδρομικό με τέτοιες συνθήκες; Γιατί αν ανοίξει μόνον το συρόμενο και έχει και κόσμο λόγω του event δεν θα ευχαριστηθούμε σκι....

Θα αποφασίσουμε αύριο - μεθαύριο ανάλογα με τον καιρό και ανάλογα τί θα κάνουν και οι φίλοι μας Όλγα, Χρήστο Λάππα και υπόλοιποι snowclubμπίτες!!

Οι προσφορές των χορηγών εξακολουθούν να ισχύουν; Υπάρχουν ήδη συμμετοχές;;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

εγω λεω να κανετε υπομονη ενα σβκ ,και να ερθετε σουμπιτο ,και με ΟΡΕΞΗ στο επομενο σβκδ στο ΠΙΣΟΔΕΡΙ !! :yes

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Πισοδερι το κανονιζουμκε για 3μερο Καθαρας Δευτερας (η κανω εγω καποιο λαθος?)

Αν ο καιρος ειναι καλος εγω θα ειμαι επανω χωρις διανυκτερευση ομως μιας και μενω κοντα....

Ημερομηνία: Σάββατο 02/03

( Η σελίδα ενημερώθηκε στις 01/03 21.30)

Τι είναι:

Λειτουργία Αναβατήρων:

Λειτουργία Πιστών:

Για το Σάββατο 02/03 θα πνέουν άνεμοι Νότιοι , Νοτιο - Ανατολικοί ασθενείς εντάσεως έως 2 μποφόρ. Αναμένεται ελαφριά χιονόπτωση μέσα στην ημέρα και η μέγιστη τιμή της Θερμοκρασίας να φθάνει το μεσημέρι τους 2,9 βαθμούς κελσίου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού και σε ορισμένα σημεία φθάνει και τα 3,0 μέτρα. Όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για λειτουργεία . O δρόμος είναι ανοιχτός και δεν απαιτούνται αλυσίδες τόσο μετά την Ράχη Τυμφρηστού αλλά και μετά το τούνελ του Καρπενησίου. Οι δρόμοι καθαρίζονται συνεχώς προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου ,δεν χρειάζεται να έχετε αλυσίδες αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός! Μην Ξεχνάτε αλυσίδες πάντα μαζί σας.

velouximappistes.png

Σημειώσεις:

Κατάσταση στο Χιονοδρομικό: Στο Χ/Κ Καρπενησίου αυτή τη στιγμή ο καιρός είναι καλός και υπάρχει καλή ορατότητα, επίσης αύριο αναμένεται πολύ καλή ορατότητα. Ο δρόμος προς το Χ/Κ αποχιονίζεται διαρκώς και δεν είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Χιονοδρομικό κέντρο κατευθείαν στο τηλέφωνο: 2237022002

Διήμερο event της Lucozade 2/3 & 3/3 στο Βελούχι!!!

yeti_21.jpg

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 η Lucozade (επίσημος χορηγός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου) θα βρίσκεται στις πίστες και στα chalet του Χιονοδρομικού Κέντρου, διοργανώνοντας διαγωνισμούς και ιδιαίτερες φωτογραφίσεις για τους φίλους επισκέπτες, δίνοντας πολλά και πλούσια ΔΩΡΑ!!!

Συγκεκριμένα στο εσωτερικό του μικρού chalet τοποθετούμε ένα lucozade branded mini studio lab σε μια compact αυτοματοποιημένη μονάδα που εκτυπώνει στιγμιαία “drop-dead- challenging” φωτογραφίες με ποιότητα ταυτόσημη εξώφυλλου περιοδικού!

Οι εκπληκτικές δυνατότητες branding και η ψηφιακή τοποθέτηση Lucozade δημιουργικών πάνω στη φωτογραφία, θα συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα συνδέει μέσα σε μία φωτογραφία τον επισκέπτη με το Lucozade.

Θα είναι μαγικά!!! Μην λείψει κανείς!

Πηγή: velouxi.gr

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...