Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Kostas Banousis Pavlou

Columbia Mens M Key Three Omni Heat Titanium Softshell Jacket

Recommended Posts

Καλησπερα....Θελω να μου πειτε για αυτο εδω το μπουφαν........Αμα ειναι καλο για το κρυο γενικα κ υστερα για αρχαριο σκι?

http://www.ebay.com/itm/COLUMBIA-MENS-M-KEY-THREE-OMNI-HEAT-TITANIUM-SOFTSHELL-JACKET-NWT-/321005181468?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&nma=true&si=fTDL%2B1LYEJ4U4aA51KINV%2FAASiM%3D&orig_cvip=true&rt=nc

ειναι μονο για καλες ηλιολουστες μερες οχι για κρυο καιρο ειναι softshell

• Like 1

Νομιζω με κορόιδεψαν.....Μου ειπαν οτι δεν θα εχεις προβλημα με το κρυο...θα μπορεις να το φορας και πανο στην μηχανη...

Φυσικά θα το φοράς πάνω στη μηχανή.Αρκεί να είναι σβηστή.

Γιατί όμως λες οτι σε κορόιδεψαν;Το αγόρασες;

Αν ναι μεγειά σου.Για βόλτα και για καφέ αλλά και ελαφρύ κρύο είναι μια χαρά.Όχι όμως για χιονοδρομία.

• Like 1

Καλησπερα....Θελω να μου πειτε για αυτο εδω το μπουφαν........Αμα ειναι καλο για το κρυο γενικα κ υστερα για αρχαριο σκι?

http://www.ebay.com/...cvip=true&rt=nc

Κι εγώ έχω την ίδια γνώμη με τους προηγούμενους. Επειδή δεν είμαι ο πιο ειδικός, ούτε ξέρω το συγκεκριμένο αντικείμενο, δεν απάντησα νωρίτερα.

Πάντως ένας αρχάριος δεν κρυώνει λιγότερο ή περισσότερο από έναν προχωρημένο.

Για το τέλος της σεζόν, όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και συχνά το "συνηθισμένο μπουφάν" του σκι είναι ανυπόφορα ζεστό, για τότε σίγουρα θα είναι καλό. Αν όμως θα μιλάμε για κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, ή για αντίξοες συνθήκες, δεν νομίζω ότι θα είναι καλή επιλογή.

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καλησπερα.Δυστυχως το εχω παρει...Το εβαλα πανω στην μηχανη με θερμοκρασια 5 βαθμους απο μεσα ενα πουκαμισο και ήμουν μια χαρα...Τωρα για να το λετε εσεις κατι παραπανω ξερετε...Εχω τωρα 2 στο μυαλο μου..

http://www.ebay.com/itm/COLUMBIA-MENS-M-3-IN-1-BUGABOO-INTERCHANGE-WINTER-SKI-SNOWBOARDING-JACKET-/321009574462?pt=US_CSA_MC_Outerwear&hash=item4abda9623e

http://www.ebay.com/itm/COLUMBIA-MENS-XL-BLACK-ICE-II-OMNI-HEAT-WINTER-SKI-SNOWBOARDING-JACKET-COAT-/321019990322?pt=US_CSA_MC_Outerwear&hash=item4abe485132

Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος από μία φωτογραφία να σου δώσει σημαντικές και σωστές πληροφορίες. Ειδικά αν δεν είναι του επαγγέλματος. Επειδή κάνουμε σκι, δεν σημαίνει ότι είμαστε παντογνώστες στα του σκι, ή ότι δεν έχουμε κάνει και εμείς λάθη στον εξοπλισμό μας. Το πρώτο, από το ό,τι βλέπω, καλό μου φαίνεται. Όμως αυτό που σου έγραψα τι σημαίνει; Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Και απ'ότι ακούω, πολλές φορές στο ebay κυκλοφορούν και μαϊμούδες. Θα σου έλεγα να πας σε κάποιο μαγαζί της Columbia, να δεις αν το μοντέλο είναι φετινό ή αν υπάρχει κάτι τέτοιο παλιότερο, τι τιμή έχει, πως σου κάθετε, να δεις τα αντίστοιχα μεγέθη πως κάθονται πάνω σου (αναλόγως την εταιρεία σε εμένα μου κάνουν 2 μεγέθη). Γενικά η columbia είναι μία εταιρεία που εμπιστεύομαι.

Edited by mil
  • Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68